ΣΩΣΤΕ την ΣΧΕΣΗ σας: 4 πράγματα που δεν πρέπει να ποστάρουν τα ζευγάρια στα social

Κοινοποίηση:
ζευγαρια

Ζείτε τον έρωτά σας και οι τέσσερις τοίχοι δεν είναι αρκετοί για να περιοριστείτε. Θέλετε να βγείτε στους δρόμους να το φωνάξετε. Λίγη ιδιωτικότητα δε θα έβλαπτε, αντίθετα θα διαφύλασσε τη σχέση σας. Τα social media χρειάζονται μέτρο ακόμα κι όταν ένα ζευγάρι είναι επάνω σε χαλιά, σε μαγικά χαλιά. Μία λεπτή γραμμή χωρίζει τα χαλιά από τα χάλια.

Δηλώσεις αγάπης

Είσαι ερωτευμένη και πολύ χαίρομαι όμως το να γράφεις κάτω από κάθε φωτογραφία (κοινή και μη) «μωρό μου» «αγαπάκι μου», «φως των ματιών μου», «ζωή μου», «έρωτά μου μεγάλε κι ανεπανάληπτε», «μετά από εσένα το χάος, μετά από εσένα το τίποτα» δεν είναι πρακτική. Το πάθος δε διατηρείται έτσι. Άσε που (χτυπάω ξύλο) αν χωρίσετε θα πρέπει να ανατρέξεις σε κάθε ανάρτηση για ένα πρόχειρο edit. Ο ένας μήνας δεν είναι επαρκής ώστε να ξεκινήσεις τις δημόσιες δηλώσεις αγάπης.

Τις προσωπικές συζητήσεις σας

Όχι και πάλι όχι. Δε θα ήθελε να δω screenshot των προσωπικών σας συνομιλιών ούτε σε περιόδους αγάπης αλλά ούτε και σε περιόδους «στα μαχαίρια». Τα προσωπικά πρέπει να μένουν προσωπικά.

Ατελείωτες κοινές φωτογραφίες

Γιατί να πρέπει να σας δούμε να δίνετε φιλί καυτό με φόντο της πλατεία Συντάγματος στο Ναύπλιο, με φόντο Μακρυνίτσα, με φόντο το γαλάζιο των Σπετσών, με φόντο τα Μετέωρα, με φόντο το Λούβρο, με φόντο την πύλη του Βρανδεμβούργου, με φόντο το κάστρο του Εδιμβούργου. Χίλια μπράβο για τα ταξίδια σας αλλά θα ήμασταν ευχαριστημένοι με πρώτο πλάνο το φόντο κι όχι εσάς προφίλ. Είναι όμορφο να κρατάς τις αναμνήσεις μόνο για εσάς τους δύο.

Selfies από το κρεβάτι

Απαγορευτικό. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να ποστάρεις στα social media selfies σας από το κρεβάτι. Πολύ προσωπική υπόθεση για να την δουν δεκάδες αδιάκριτα βλέμματα.

ladylike.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: