ΣΥΡΙΖΑ για ανασχηματισμό: Όσο κι αν ο Μητσοτάκης αλλάξει «βιτρίνα», το περιεχόμενο παραμένει ίδιο

Κοινοποίηση:
syriza

Πρώτη αντίδραση της Κουμουνδούρου μετά τις πληροφορίες και την έντονη ονοματολογία για τον επικείμενο ανασχηματισμό της κυβέρνησης, εν αναμονή των επίσημων ανακοινώσεων από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Παύλο Μαρινάκη.

Μεταξύ άλλων, αναφέρει ότι «είναι πασιφανές πως ο Μητσοτάκης ετοιμάζεται να κάνει επιλογές δεξιάς ανακύκλωσης», ενώ τονίζει ακόμη πως «όσο και να αλλάξει βιτρίνα, το περιεχόμενο παραμένει το ίδιο».

Ολόκληρη η δήλωση του ΣΥΡΙΖΑ:
«O Κυριάκος Μητσοτάκης αποφάσισε τελικά να ανακοινώσει σήμερα τον ανασχηματισμό της κυβέρνησής του, μετά την ηχηρή αποδοκιμασία στις κάλπες. Είναι πασιφανές ότι ετοιμάζεται να κάνει επιλογές δεξιάς ανακύκλωσης, με μια (ακόμα πιο) δεξιά στροφή στις επιλογές για τα κυβερνητικά χαρτοφυλάκια.

Όσο και να αλλάξει “βιτρίνα” όμως το περιεχόμενο παραμένει το ίδιο. Αυτό που χρειάζεται αλλαγή είναι η πολιτική κατεύθυνση της κυβέρνησης κι όχι τα πρόσωπα που θα συνεχίσουν τις ίδιες αντικοινωνικές πολιτικές.

Οι συμπολίτες μας στο προοδευτικό κέντρο ας τους κρίνουν ανάλογα. Εμείς, ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, δεν απολογούμαστε για προοδευτικές πολιτικές.

ΥΓ.: Ο κ. Μητσοτάκης θα “τιμωρήσει” τους αλαζόνες υπουργούς του κι εκείνους που κοροϊδεύανε τον κόσμο; Δύσκολο, γιατί θα πρέπει πρώτα να κοιταχτεί στον καθρέφτη…».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Ο ανασχηματισμός, είναι ξεκάθαρα η επιβράβευση του καλά τα κάνουμε, συνεχίστε ακάθεκτοι…
    “Είναι καταδίκη να ζεις σε αυτή τη χώρα”

Comments are closed.