ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ προς Μητσοτάκη: Ποιοι υπουργοί και συνεργάτες σου είχαν σχέση με τον Φουρθιώτη;

Κοινοποίηση:
tsipras-mitsotakis

Η υπόθεση Μένιου Φουρθιώτη παίρνει πολιτικές διαστάσεις όσο περνά ο χρόνος. Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και ο Αλέξης Τσίπρας απευθύνουν φαρμακερά ερωτήματα στον Κυριάκο Μητσοτάκη για σχέσεις υπουργών και συνεργατών του με τον Μένιο Φουρθιώτη.και πολιτικοποιούν ευθέως τη «δυσώδη υπόθεση» όπως την αποκάλεσε ο υπουργός ΠροΠο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

Το ερώτημα ετέθη για πρώτη φορά την Τρίτη αργά το απόγευμα. Επαναλήφθηκε σήμερα από τον Αλέξη Τσίπρα ο οποίος επιπλέον τόνισε ότι «δεν μπορεί η «νύχτα» να επιβάλλει τους κανόνες της» και ακολούθως υπογράμμισε ότι «η κυβέρνηση δεν απαντά ποιος πήρε την απόφαση να φυλάει τον παρουσιαστή μισό αστυνομικό τμήμα.»

Το σφικτό πολιτικό πρέσινγκ συνεχίστηκε από το ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ο οποίος με νεώτερη ανακοίνωσή του θέτει ευθέως και επιθετικά το ερώτημα στον Κυριάκο Μητσοτάκη «ποιοι υπουργοί και στενοί συνεργάτες του είχαν σχέσεις μαζί του και τι είδους σχέσεις ήταν αυτές; Όσο δεν απαντά ο κ. Μητσοτάκης, τόσο επιβεβαιώνει πως κάτι θέλει να κρύψει».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ:
Ζούμε ένα ατελείωτο θέατρο του παραλόγου: Ο κ. Χρυσοχοΐδης ανακάλυψε τώρα ότι η υπόθεση Φουρθιώτη είναι «εξαιρετικά δυσώδης». Ο ίδιος που επί υπουργίας του είχαν αναθέσει σε μισό αστυνομικό τμήμα να τον φυλάει.

Οι υπουργοί και στενοί συνεργάτες του κ. Μητσοτάκη θα κάνουν τα πάντα για να ξεχαστούν οι δεσμοί τους με τον κ. Φουρθιώτη, όσο αποκαλύπτονται μέχρι και καταγγελίες για συμβόλαια θανάτου. Ωστόσο το ερώτημα, το οποίο έθεσε εκ νέου σήμερα και ο κ. Τσίπρας στον κ. Μητσοτάκη, παραμένει, ένα μήνα μετά τις πρώτες αποκαλύψεις:

Ποιοι υπουργοί και στενοί συνεργάτες του είχαν σχέσεις μαζί του και τι είδους σχέσεις ήταν αυτές; Όσο δεν απαντά ο κ. Μητσοτάκης, τόσο επιβεβαιώνει πως κάτι θέλει να κρύψει.»

Στο σημείο αυτό να υπενθυμίσουμε ότι και πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας με ανάρτησή της είχε θέσει το ερώτημα: Με τί κρατάει το Μαξίμου ο Φουρθιώτης;

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

Leave a Response