ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΧΙΟΣ! Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΦΙΜΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΣΑΝ ΚΟΙΝΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ. ΟΔΗΓΗΘΗΚΕ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

Κοινοποίηση:
stefanos-xios

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη δείχνει το απεχθές πρόσωπό της και στέλνει πραιτοριανούς για να συλλάβουν δημοσιογράφους, όπως ο Ερντογάν στην Τουρκία.

Το μεσημέρι συνελήφθη από άνδρες της κρατικής ασφάλειας ο Στέφανος Χίος και προσήχθη στη ΓΑΔΑ, αποδεικνύοντας ότι η ελευθεροτυπία είναι κενό γράμμα, εν αντιθέσει με την ουσία του θέματος που θέλουν να ξεχαστεί, δηλαδή, την παιδεραστία που είναι έγκλημα!

Η σύλληψη έγινε με αφορμή τα δημοσιεύματα για την υπόθεση Λιγνάδη και το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ που η κυβέρνηση θέλει να πάψει να δημοσιεύεται. Πιο συγκεκριμένα, συνελήφθη για παραβίαση του νόμου περί ασέμνων. Δεν θα τους κάνουμε, όμως, τη χάρη και οι εκπλήξεις που τους περιμένουν θα είναι αλλεπάλληλες και επώδυνες.

Η παιδεραστία  δεν αφορά μόνο τον «γνωστό σκηνοθέτη και ηθοποιό», αλλά έχει μεγάλα πλοκάμια που αγγίζουν και άλλους και τους οποίους το «Μακελειό» θα αποκαλύψει σε πείσμα όλων αυτών που θέλουν να το κάνουν να σιγήσει η φωνή του.

Το πουλόβερ έχει αρχίσει να ξηλώνεται και σύντομα θα τρέχουν να κρυφτούν.

H παιδεραστία, κύριοι της κυβέρνησης είναι έγκλημα και είναι διπλή ντροπή για εσάς που υποτίθεται ότι είστε συντηρητικό κόμμα…

Υπενθυμίζεται ότι η σύλληψη του Στέφανου Χίου γίνεται μερικούς μήνες μετά την απόπειρα δολοφονίας του έξω από το σπίτι του.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

159 Σχόλια

  1. ΕΦΤΑΣΕ ΤΟ ΣΚΑΤΟ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΤΣΑ . ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΠΕΦΤΟΥΝ. ΣΤΕΦΑΝΕ ΔΩΣΕ ΦΟΒΟ ΣΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΑΦΟΡΙΣΜΕΝΟΥ.

  2. Στέφανε ΔΥΝΑΜΗ ! Δεν μπορούν να σου κάνουν τίποτα. Έτσι όπως ήταν γραμμένο το πρωτοσέλιδο δεν μπορούν να κάνουν τίποτα. Γι αυτό έχουν λυσσάξει.
    Μακελειό μην τους αφήσετε σε χλωρό κλαρί. Έχουν λερωμένη την φωλιά τους και το ξέρουν. Καιρός να βγούν όλα στην φόρα να ξυπνήσει επιτέλους ο Ελληνικός Λαός.
    Σας στηρίζουμε

  3. Είναι και βλάκες !
    Μόλις επιβεβαίωσαν ότι το Μακελειό και ο Χίος λένε αλήθειες που τσούζουν, ενώ επί τέλους, με τις βλακείες τους θα μας συσπειρώσουν !!!
    Στέφανε βάστα γερά όπως πάντα.
    Όλοι οι Πατριώτες είναι μαζί σου.

  4. Εφιάλτες…..τι περιμένεις.
    Ο Χίος δεν μασάει από κάτι τέτοια.

  5. Τίποτα δεν μπορούν να του κάνουν!
    Πολύ σύντομα θα είναι πάλι σπίτι του.

  6. Ακριβώς. Οδηγήθηκε στα γραφεία της κρατικής ασφάλειας με χειροπέδες ως κοινός εγκληματίας του ποινικού δικαίου επειδή τολμάει και καταγγέλει το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα. Αντί να παραδεχτούν τη βρώμα τους και να μετανοήσουν τα βάζουν με αυτόν που δεν συμμετέχει στο πάρτυ. Έτσι πήγαν οι στρατιώτες του ναού να συλλάβουν τον Κύριο, σαν ληστή!

  7. Η σύλληψη στην πραγματικότητα έγινε για να σταματήσει το ξεσκέπασμα της παιδεραστίας που κρύβει η Μίκυ ο της ξαδελφης του μούλου . Όχι για τον Λιγνάδη.

  8. Στέφανε μαζί σου μην μασάς λίγα είναι τα ψωμάκια τους έρχεται ΣΚΟΥΠΑ ………!!!!!

  9. Έχει ράμμα για τη γούνα τους και τρέξανε να τον συλάβουν τρέμουν την αλήθεια οι ανώμαλοι ψευτοδημοκράτες του κ@λου.

  10. ΒΑΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΑ ΔΥΝΑΤΑ ΜΑΣ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΣΤΕΦΑΝΟ ΧΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΡΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΝΔ ΑΕ ΝΑ ΤΗΝ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΑΓΥΡΙΣΤΟ, ΑΔΗ, ΚΟΛΑΣΗ, ΤΑΡΤΑΡΑ!!!

  11. Στεφανε η μόνη λύση είναι να κάνεις κόμμα και να κατέβεις εκλογές και να τους γλεντάς απο κει κάθε μέρα στη βουλή με αποδείξεις γιατί τώρα θα σου στέλνουν την ασφάλεια κάθε φορά που έχεις πρωτοσέλιδο που δε τους αρέσει. . Δε θα τους περάσει όμως. Είμαστε μαζί σου Στέφανε. !!!

  12. Στεφανε. Αγορι. Μου. Κρατα ρε. Λεο. Κρατα. Να. Παρουμε. Λιγο. Ελπιδα. Απο. Το. Θαρρος σου. Ο. Θεος. Να. Σε. Φυλαει.

  13. Παντος τον κουλη δε τον κοβω για παιδεραστη αλλα για οτι τον περνει απο πισω σιγουρα

    1. Οτι ενοχλει το συστημα,προσπαθει να επιβαλει τρομοκρατια!

  14. Κυριε. Στεφανε. Αν.τολμησουν. Να. Ενοχλησουν. Απο. Μακρια. Εστω. Την ανασα σου. Ναι. Την. Ανασα σου. Θα. Το πληρωσουν. Πολυ. Ακριβα ας τολμησουν αν. Εχουν ανδρικα. Οργανα. Ερχομαστε.κοντα σου. Διπλα. Σου. Μη. Φοβασε. Απλα. Κανε. Υπομονη. !

  15. ΝΑ ΠΕΣΕΙ Η ΝΕΟΤΑΞΙΚΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ ΝΔ ΑΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΑΓΥΡΙΣΤΟ, ΑΔΗ, ΚΟΛΑΣΗ, ΤΑΡΤΑΡΑ!!!
    ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΕΟΤΑΞΙΚΟΥΣ ΧΟΥΝΤΟΝΟΥΔΟΥΛΗΔΕΣ!!!!

  16. παραβίαση του νόμου περί ασέμνων!!!! καλό ανέκδοτο!!! Σπαρτιάτη μου γερά!!!!!!

  17. ΣΗΜΑΔΙ ΑΔΥΝΑΜΙΑΣ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΩΝ ΠΟΥ ΣΥΝΕΛΑΒΕ ΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ!!!

  18. Ο σεβασμός κερδίζεται, δεν επιβάλλεται και οι άνθρωποι δικαιώνουν τις θέσεις, όχι το αντίθετο, οι θέσεις να καταξιώνουν τον άνθρωπο!

  19. Στέφανε είσαι ειλικρινής χαρακτήρας και δεν μασάς τα λόγια σου. Η Αλήθεια είναι πάντα Αλήθεια και σε αυτούς που ζουν μέσα στο ψέμα και την υποκρισία είναι εχθρός τους η Αλήθεια και κατά συνέπεια σε θεωρούν και σένα εχθρό τους γιατί ενδιαφέρεσαι και πονάς για την κατάντια της Χώρας απο δάφτους. Είμαστε μαζί σου Στέφανε, όμως πάντα να προσέχεις τις παγίδες τους. Πάντα να προσέχεις σε λόγο κατά πάντα!!!!

  20. ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ.
    ΘΙΧΤΗΚΑΝ ΟΙ ΛΕΣΒΙΕΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΕΑ ΚΑΙ ΜΕΝΔΩΝΗ??
    ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΩΝ ΕΙΣΤΕ.
    ΚΑΙ Ο ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ ΤΗΝ ΔΙΔΗΕ, ΕΔΩ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΒΟΜΒΑ ΤΟ ΚΑΘΑΡΜΑ ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΣΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΑΙΖΕ ΗΡΩΑΣ.

  21. ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ!!! ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΣΙΦ ΣΥΜΠΑΓΗ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟ!!!

  22. Στην Αμερική το οργανωμένο έγκλημα το λένε ΜΑΦΙΑ… στην Ιταλία ΚΑΜΟΡΑ, ενώ στην Ελλάδα, «ΓΑΛΑΖΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ» ! ! !
    Και επειδή τα λιμασμένα γεράκια της Νέας Τάξεως έχουν χάσει τον ύπνο τους, το ΓΑΛΑΖΙΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ, άρχισε πλέον να μην κρύβεται πίσω από προφάσεις Δημοκρατίας, δείχνοντας για άλλη μια φορά ξεκάθαρα τα δόντια του και πιστεύοντας πως με την υπόγεια συνεργασία τους, μπορεί να δαγκώνει ελεύθερα όταν γύρο του στενεύει ο κλοιός, φιμώνοντας έτσι τώρα (Με την σύλληψη που έκαναν) τον άνθρωπο που ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΤΣΑΚΙΖΕΙ το καρτέλ της αργυρώνητης ψευτοενημέρωσης και του χρεωκοπημένου εκδοτικού και πολιτικού κατεστημένου, με τον δημοσιογραφικό αγώνα για μια ελεύθερη και αδούλωτη πατρίδα, χωρίς αφεντικά και εθνικούς νταβατζήδες και κοτζαμπάσηδες.
    Ας καταλάβουν καλά τα λιμασμένα γεράκια της Νέας Τάξεως, πως όλοι εμείς οι Έλληνες Πατριώτες, μαζί το ΕΛΕΥΘΕΡΟ και ΑΔΟΥΛΩΤΟ «ΜΑΚΕΛΕΙΟ» θα συνεχίζουμε τον αγώνα για την απελευθέρωση της πατρίδος.
    Αγώνας δύσκολος που θα έρθει μέσα από αίμα, πληγές, πίκρες, ανάσες δύσκολες και συνεχείς για εισπνοή οξυγόνου για να μην σκάσουμε από τη μπόχα, τη δυσωδία, την θηλιά που έβαλαν στο λαιμό του πολίτη.
    Για αυτό όλοι αυτοί οι πολιτικοί ΑΛΗΤΕΣ που έγραψαν στα παλαιότερα των υποδημάτων τους ψηφοφόρους που τους έβαλαν στη βουλή και συμφώνησαν ακόμα και με τον διάβολο για να συνεχίσουν να κάθονται στην ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ, να γνωρίζουν καλά πως διαπράττουν πράξεις της εσχάτης προδοσίας (με σφετερισμό του κρατικού τους αξιώματος η πρόσκαιρη ή διαρκής αλλοίωση του δημοκρατικού πολιτεύματος και η πρόσκαιρη ή διαρκής αλλοίωση της θεμελιώδους αρχής της λαϊκής κυριαρχίας και της από τον λαό εκπήγασης όλων των εξουσιών, υπέρ αυτού και του έθνους), και της άμεσης συνέργειας σε επιβουλή εδαφικής ακεραιότητας, ότι θα διωχθούν δικαστικά για τις πράξεις τους οποτεδήποτε κι αν αυτό καταστεί εφικτό, οπουδήποτε στον κόσμο και αν βρεθούν, οπουδήποτε και αν ζητήσουν καταφύγιο και θα εφαρμοστούν “τα νόμιμα” ! ! !
    Ας μην ξεχνούν λοιπόν οι κυβερνώντες…
    Πως για τα εθνικά εγκλήματα πάντα υπάρχει τιμωρία, γιατί τώρα δεν υπάρχουν αγανακτισμένοι … ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ! ! !
    β. τεζαρης
    ϶ϵλληνας όμηρος των καθεστώτων των Αθηνών ! ! !

  23. στεφανε αφου εχεις στοιχεια τιναξε τους το μπουρδελο να ξεβρωμισει ο ντουνιας.

  24. ΧΙΟ ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΤΩ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΜΑΥΡΟ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

  25. Η ιστοσελίδα μακελειό έχει πολύ μεγάλη ανταπόκριση κι επίσης εχει καλή πειθώ βάση της επιχειρηματολογίας της… εξαιρούνται οι φλού, αυτοί που θεωρούν οτι όλα είναι τυχαία και συμπτώσεις… Εξού κι οτι κυνηγάνε τον Χίο μονίμως.. επηρεάζει πολύ κόσμο. Για να δούμε πόσο θα κρατήσει αυτό το βρωμερό σύστημα…

  26. σπασμωδικες τελευταιες κινησεις απο μια κυβερνηση που καταρρεει…

    1. ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΛΑΟΥ ΠΟΥ ΘΑΥΜΑΖΟΥΝ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΚ ΛΟΓΕΣ ΑΝ ΛΕΩ ΨΕΜΑΤΑ

  27. ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΣΕ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ Κ ΟΙ ”’ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ””ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ Κ ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΘΑΡΟΙ ΑΣΕ ΝΑ ΤΡΕΜΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ Κ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ Κ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΜΙΑ Κ ΚΑΛΑ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ

  28. κόπηκε το σαρδελοχρώμιο και έχουν θολώσει τα βαμπίρια. νομίζουν οτι θα ξαναφάνε πίτσα και πάστα σαν να μην συμβαίνει τίποτα. οι ώρες τους είναι μετρημένες. Στέφανε ήρωα πάρε εκδίκηση για όλα και στείλτους στον αγύριστο

  29. Ο ομοφυλοφιλος εγκεφαλος του κυκλωματος των παιδεραστων βιαστων στην πρωθυπουργικη καρεκλα
    Και ο τελευταιος των Μοικανων μεγας μαγκας Χιος πισω απο τα σιδερα.
    Αυτη ειναι η καταντια της Ελλαδας

  30. Τους μάραναν τη εφημερίδα και τα λόγια του ΧΙΟΥ? ΟΛΟΙ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΑΞΕΙΣ ….ΣΤΕΦΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ ΡΙΞΕ ΤΟΝ ΚΟΥΛΑΚΑ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.ΟΛΟΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΑΔΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΤΗ ΣΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟ.

  31. οι δεξιοί δέχτηκαν μνημόνια , Siemens αλλά την Νέα Παιδεραστία του Μητσοτάκη δεν θα την δεχτούν ποτέ

  32. Οι άσεμνοι και οι υποκριτές είστε εσείς, όχι ο Χίος που λέει τα πράγματα με το όνομά τους. Δεν ντρέπεστε εσείς που τα κάνετε, θα ντραπεί αυτός να βγάλει τις βρωμιές σας; Ο καθωσπρεπισμός σας, η ευγένειά σας, είναι ένα προσωπείο που κρύβει καλά το τρομερό πρόσωπο της διαφθοράς που έχει ονοματεπώνυμο και ο κύριος Χίος το αποκαλύπτει!

  33. Στέφανε στριγκακια είναι όλοι τους. Πήγαινε τους κορδόνι μέχρι τελικης πτωσης

  34. Η Δημοκρατια στα καλυτερα της, οποιος μιλαει συλλαμβάνεται! Μονο εδω και στην Τουρκια του Ερντογαν!

  35. κάτι από Τουρκία ερντογαν θυμίζει αυτό???? ή όχι!!!!

  36. Εμμ δε μπαινεις σε καποιο η δεν κανεις εσυ ενα νεο κομμα πατριωτικο… να δειξεις τι δυναμικη εχεις. Καθεσαι εκει με τη παραδειση και να χαμε να λεγαμε και να χαμε να πουμε ολο.

  37. Αχ !!! Ελλάδα μου!!!!!!. Πως σε κατάντησαν!!!!

  38. Κάποιοι παίρνουν χάπια από το πρωί …Ντιν Νταν!

    1. ΕΣΥ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΣ ΘΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ! ΑΝΤΕ ΚΟΙΤΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ ΜΑΛΑΚΑ !

  39. Τής Φυλακής τα Σίδερα είναι για τους Λεβέντες …..Μην μασάς Ήρωα Σπαρτιάτη …..

  40. Δεν ξέρω αν έχει καταλάβει η κυβέρνηση ότι κάτι δεν πάει καλά… τρίζει η καρέκλα της… δεν είναι τίποτα…μια να ξεσηκωθεί ο ελληνικός λαός.. μια να τα πάρει στο κρανίο…πράγματα δευτερολεπτων στην κυριολεξία… Στηρίζουμε Στέφανο Χίο…όλη η Ελλάδα στηρίζει Στέφανο Χίο…

  41. Κοιτα τωρα τι θα γινει,Ήρωα θα σε κάνουν με τις πράξεις τους ,εις βάρος τους θα γυρίσει όλο,

  42. ΣΤΕΦΑΝΕ ΜΑΖΙ ΜΑΖΊ ΜΕ ΤΟΝ ΛΙΓΝΑΔΗ
    ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΚΕΛΙ😃😃😃😃😃😃
    ΞΕΣΚΙΣΕ ΤΟΥΣ

  43. Παλι μεσα ρε φιλε….τειναι αυτο το πραμα…
    Τη βουλευτη των συριζο-απλυτων καβαλας, τανια αντωνιαδου…που λεει οτι, η solidarity now (της ξαδερφης του μητσοτακη) εστελνε ανηλικα στο λιγναδη…θα την καλεσει ο εισαγγελεας….?
    Αυτηνα γιατι δε τη συλλαβανε..ρε…?
    Σιχαματα…

  44. Όλοι οι ανώμαλοι άνθρωποι. ανήκουν στη φυλακή. Όλοι μας με τον Stefano.

  45. Θα σου κλασουν τ αρχιδια Στεφανε .Προχωρα,γινοναστε καθε μερα πιο πολλοι.

  46. Αντρας με πολλα κιλα Α….α,μαγκας σπαρτιατης

  47. Στέφανε μαλλον φοβάτε πολυ ο ντιγκινταγκας για κατι που ξέρεις καλα και έστειλε να σε μαζεψουν???

  48. Μπράβο ρε Στέφανε…βάρα τους στο ψαχνό…όλοι είμαστε μαζί σου.

  49. Ρε συ Στέφανε τους τρελανες με εκείνο το στικάκι που τους το έδειχνες και τους το κουναγες προκλητικά. Το είδε το χαζοχαρουμενο και έδωσε εντολή. Μπαγλαρωστε τον. Αλλά μην κολωνεις. Ήδη έχουν εκτεθεί και τρέχουν σαν τους λαγούς να μαζέψουν ότι έχει μείνει αμαζευτο. Ξέσκισε τους. Όσο για τους μπάτσους……άστο. Υπαλληλακια του συστήματος. Μην ασχολείσαι.

  50. Μεγάλη πιστή έχει ο Κούλης στην πονηριά,στην κατάχρηση του κρατικού χρήματος και στη κρατική βία,αλλά όλα αυτά είναι σύμβουλοι του αισχίστου είδους παρότι δημιουργούν ψευδαισθήσεις «ικανοποίησης» και «μεγαλείου».

  51. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΡΟΛΑΒΕ ΝΑ ΞΕΣΚΕΠΑΣΕΙ ΠΟΛΥ ΒΡΟΜΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΞΗΠΝΑ Ο ΚΟΣΜΟς ???? Η ΟΤΙ ΝΑΝΕ ??????????????

  52. ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΤΩΡΑ ! ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΓΑΔΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ! ΕΜΠΡΟΣ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ !

  53. Ρε απιθανοι δηθεν δεξιοι, που καταντησατε χειροτεροι σπο τους συριζαιους, πιασατε τον στεφανο για ενα δημοσιευμα και δεν εχετε πιασει αυτους που πηγαν να τον δολοφονησουν. Φοβαστε οτι θα βγουν και αλλα που δεν ξερουμε για τις μκο γιατι εμεις μεχρι σημερα ξεραμε οτι τα πιανετε απο τις μκο γιαυτο γινατε πιο φιλανθρωποι και απο τους εθνομηδενιστες συριζαιους. Δεν κλεινευε τις μκο που φερνουν λαθρομεταναστες και παραβιαζουν τον νομο και πιασατε τον στεφανο για ενα δημοσιευμσ. Φτου σας υποκριτες. Ειναι οπως η αστυνομια που δεν βρισκει τους δολοφονους και γραφει κανενα γεροντακι για μασκα. Στεφανε γερα. Βγαλτα ολα στη φορα μπας και ξεκουμπιστουν στην τουρκια απο οπου χρηματοδοτουνται.

  54. Δειχνει τις μπαλες του εκει που πρεπει και οχι σε καμαρίνια….

  55. Κατα τη στιγμη που η κηβερνηση αγγιξει μια τριχα του Στεφανου Χιου
    του μονου δημοσιογραγφου που ρισκαρει τη ζωη του υπερ της Αληθειας
    αυτοστιγμη θα πρεπει να ριξουμε την κηβερνηση των διευθαρμενων,
    των προδοτων της πατριδος και των αντιχριστων

    1. Προχώρα και εμείς από πίσω σου.
      Φοβαι μη τον αυτοκτονησουν

  56. ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ……

    ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ

    1. αυτός μας έλεξε να ψηφίσουμε Τσίπρα, το ξέχασες?

  57. Μου αρέσει που παραπονιέται γιατί δεν διαβάζουν την εφημερίδα του στα πρωινά!

    1. ΕΣΥ ΝΑ ΠΕΡΝΕΙς ΜΟΝΟΝ ΣΥΣΤΗΜΙΚΕς ΕΦΗΜΕΡΙΔΕς ΑΥΤΕς ΠΟΥ ΣΕ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ

  58. κρυο πιατο… για μια κυβερνηση που δεν μπορει κανεις να βαλει φιμωτρο στους παντες.Ηλεκτρικη καρεκλα στους τυραννους της κοινωνιας..ουτε χαδακια ουτε παιχνιδια

    1. Μα όλοι στους δρόμους είναι, κατά τα άλλα λοκνταουν έχουμε.

  59. Μπινέ αλίθωρε αφήστε τον ελεύθερο τώρα.Το μουνί του πατέρα σου μπάσταρδε Τουρκαλβανέ.Ποιον συλλάβατε μαλακά καραγκιόζη; Έναν δημοσιογράφο επειδή λέει αλήθειες;Θα σας γδάρουμε κτήνη, προκαλείται το κοινό αίσθημα.Δεν το κατάλαβες αλίθωρε;

    1. Τα χάπια για την πίεση μην ξεχάσεις.

  60. γνωριζουμε τι ειστε ανθρωπακια πουλημενα στο χρημα παραδωμενα γνωριζουμε τι υπηρετειτε και ειμαστε πολλοι παρα πολλοι δεν μπορειτε να μας συλλαβετε ολους εσεις ειστε οι παρανομοι και αργα η γρηγορα θα λογοδοτησετε με τον αγριεμενο λαο κανεις δεν τα βαζει και το αιμα μας βραζει και θα σας βρασει ολους συντομα κατακαθια ανθελληνες στεφανε χιο κρατα γερα εισαι πατριωτης

  61. Κούλη χούνταρα..δεν ντρέπεστε λίγο ρε…όλα θα τα φιμωσετε ????

  62. Eυτυχως υπάρχουν πατριώτες σαν τον Στέφανο Χιο που ρισκάρει την ζωή του για να ελευθερωθούν και οι καναπεδατοι . Που περιμένουν την σφαγη τους , η το ξανθο γένος μήπως τους σώσει . . Ο Στεφανος όμως δεν μασάει θα κανει τα λαμογια να τρέχουν και να μην φτανουν ,Σίγουρα εχει και πολλα αλλα στοιχεία και τα βγάζει σιγά σιγά για να του γ@μησει με το γαντι .Εχουμε να κάνουμε με ενα κράτος δολοφόνων παιδεραστών δωσίλογων απατεώνων που έχουν κατακλέψει τον λαο Βγάλε και τα αλλα Στεφανε να τους πας κ@λοδαχτυλο μέχρι την φυλακή

  63. Φήμες λένε ακολουθούν αποκαλύψεις για παιδοφιλία ΠΑΤΕΛΗ

  64. Χρόνια έκαναν να συλλάβουν τον ανώμαλο κ ώρες για να συλλάβουν το δημοσιογράφο.
    ΕΝΟΧΟΙ ΕΙΣΤΕ

  65. Κύριε Χίο, αγοράζω καθημερινά την έγκριτη εφημερίδα σας ΜΑΚΕΛΕΙΟ. Συνεχίστε την καλή δουλειά, εμείς εσάς στηρίζουμε!

  66. Αυτή είναι δημοκρατία κύριοι στην Ελλάδα! Ο Νοών Νοείτω!!!!

  67. Δεν μπορώ να μπώ στην ιστοσελίδα του makeleio.gr απο την ελληνική μου ip address. Μέσω VPN από το εξωτερικό μπαίνω κανονικά. Μηπως σας φίμωσαν και την ιστοσελίδα ?

  68. Στέφανε θα μας τα κλάσουν ….μας πισμωνουν περισσότερο….θα βγούμε σε δρόμους μέχρι να πέσει η κυβέρνηση των ανώμαλων

  69. Δεν ξερω ποια κυβέρνηση φιμωνει, ξερω ομως οτι φιμωνεις εσυ σχολια που σου χαλανε τη μανεστρα. Η εντυπωση μου ειναι οτι τον τσουβαλιασαν για το σημερινο πρωτοσελιδο. Τωρα αν εσενα σου αρεσει ουγκανοι να ερεθιζονται απο χυδαιολογια και να φαντασιωνονται χουντες και μαλακιες, καλως. Ριχνεις νερο στο μυλο της μαλακιας που δερνει αυτην την χωρα παντως

    1. Κάτσε βλέπε Μέγκα εσύ και Σκάι. Με κάτι τέτοιους τύπους σαν και σένα έχει φτάσει εδώ που έφτασε η χωρα. Πρώτος το όνομα του Λιγνάδη ποιος το πε; Ο ΧΙΟΣ. Ποιος δεν πήρε ενα ευρώ από τα 40 μύρια; Ο ΧΙΟΣ . Ποιος πήγε να δολοφονηθει; Ο ΧΙΟΣ. Ο μόνος δημοσιογράφος που έχει ασκήσει κριτική σε αυτή την κυβέρνηση

      1. Καλα που το καταλαβες οτι εισαι χουντα ! Για να εχεις αποψη πρεπει να τα βλεπεις ολα . Κριτικη σκεψη χρειαζεται ενας ανθρωπος.Οταν εισαι σε κλικα που βομβαριζεσαι μονο με τα πιστευω καποιου δεν εχεις αποψη αλλα εισαι τσιρακι! Εσεις εδω περα κανετε τεραστια προσπαθεια να χρησιμοποιησετε τον Χιο υπερ των συμφεροντων τησ ΧΑ . Προσπαθειτε να δημιουργησετε ενα σαιτ και μια εφημεριδα που ειναι για ΟΛΟΥΣ προς οφελος σας και να την κανετε ΤΗΣ ΚΛΙΚΑΣ ΣΑΣ ! Κανετε τεραστια προσπαθεια να διωχνετε οποιον δεν ειναι δικο σας ΣΕ ΜΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΝΗΚΕΙ ! Ο ΧΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΤΗΜΑ ΣΑΣ !ΟΥΤΕ ΕΙΝΑΙ Η ΚΛΙΚΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ

  70. Ο επιθανάτιος ρόγχος της χούντας του Μητσοτάκη αρχίζει, σκορπίζοντας συλλήψεις..!

    1. Ε και? Μετα θα ερθει η χούντα του Αλεξη και θα μοιραζει τι, γαρυφαλλα? Δεν υπάρχει σωζμος εδω. Αν δε βγουμε ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΈΝΟΙ, ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ολοι οι ανθρωποι στο δρομο θα μας πηγαινουν δερνοντας μεχρι το 3000. Πενήντα νοματαιοι του θεαματος κοντευουν να ριξουν την κυβερνηση. Οι απλοι καθημερινοι ανθρωποι, δεν ξερουμε τη δύναμη που εχουμε στα χερια μας

  71. Στην Ελλαδα πλεον υπαρχει απολιταρχικο καθεστος, μοναρχια απαρτιζομενο απο την οικογένεια Μητσοτακη, και απο οικονομικους παραγοντες, περιξ αυτης… Στεφανε γραφτους στα ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΟΥ… αερα θα σου κανουν….

  72. Στέφανε σε στηρίζει όλη η Ελλάδα. Σειρά παίρνει ο τραγκας από ότι φαίνεται. Στις 21.00 σήμερα στο διαδίκτυο θα βγάλει φώτο και στοιχεία, κάνουν ότι μπορούν να σταματήσουν την εκπομπή. Στέφανε δεν κατάφεραν οι παιδεραστές να σε δολοφονησουν, θέλουν να σε κάνουν να σωπασεις. Ρε αλήτες, έχετε φυλακισμενα τα παιδιά μέσα στα σπίτια, δεν τα αφήνετε να χαρούν, να δουν τα φιλαράκια τους, καταστρέφετε την ποιο ευαίσθητη ηλικία τους, τα ποιο ωραία χρόνια τους. Γιατί γουστάρετε να καταστρέφετε παιδιά, Κ@ΥΛΩΝΕΤΕ να βλέπετε παιδιά να υποφέρουν. Τυρρανοι βασανιστές παιδιών, αφήστε τα παιδιά να ζήσουν, με ποιο δικαίωμα έχετε σε κατ οίκον περιορισμό τα παιδιά. Ανωμαλαρες του κερατα. Αφήστε τα παιδιά να ζήσουν ρε ανωμαλοιιιιιιιιιιιιιιι..

  73. ΖΟΥΜΕ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΧΟΥΝΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ. ΣΕ ΛΙΓΟ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ, ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ, ΒΙΑΣΤΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΤΙΜΙΟΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΦΥΛΑΚΗ. ΚΟΥΡΑΓΙΟ, ΣΤΕΦΑΝΕ! ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!

  74. ΤΩΡΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΜΕΓΑΛΑ ΑΡΧΙΔΙ@ ΕΧΕΙ Η ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ…ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΙΞΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ…ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΑΚΟΜΑ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ…ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΩΡΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΒΙΑΖΑΝ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΕΜΑΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ

  75. Οι Ζαιοι ήταν πιο light τι βγάζανε με καρότα…. Οι Δούλοι με κρεατικά….

  76. Ο Κούλης είναι σαν τον Παπαϊωάννου, κατά της αστυνομίας αλλά με το που κάνουν ντου αυτή καλεί.

  77. Χίο είμαστε μαζί σου!! Ρίξε την χειρότερη κυβέρνηση μετά την μεταπολίτευση!!

  78. ΧΙΟ ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΚΑΤΩ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΚΑΤΩ Η ΝΔ ΜΑΥΡΟ ΟΛΙΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΣΑΤΕΦΑΝΕ

  79. Ντροπη σε αυτον/ην που εξεδωσε ενταλμα συληψης.

  80. Δικτατορια νεας ταξης πραγματων και Κουλη.
    Ποια διαφορα εχει η κυβερνηση Ερντογαν ή Πουτιν με αυτή του Κουλη? Καμία!
    Που ακουστηκε να συλλαμβανουν δημοσιογράφους? Οποιος εχει αντιθετη αποψη με αυτή του αυταρχικου καθεστώτος, συλλαμβάνεται ή δολοφονειται. Στο Στεφανο Χίο έχουν συμβει και τα δυο!!!

    Αφου δεν καταφεραν να τον δολοφονησουν (ευτυχως), τον συλλαμβανουν κάθε λιγο για να τον “συναιτησουν” οι παλιοπουστες. Αλλα τι περιμενεις από κυβερνηση Λιγναδη… Με πουστικους τροπους προσπαθουν να φιμωσουν την αληθεια.

    Θα του κλάσετε μια μαντρα αρχίδια τσουτσέκια της ΝΤΠ ΧΟΥΝΤΑΣ!!!!
    Μια μεγαλη μαντρα αρχιδια θα του κλασετε.

    Αγοράζουμε ΜΑΚΕΛΕΙΟ και στηρίζουμε Στέφανο Χίο.

    Βαστα γερα Στέφανε. Σου εγγυώμαι ότι θα σου κλάσουν τα παπαρια.

  81. Καλό κουράγιο κ Χίο εύχομαι σύντομα να πέσει αυτή η βρωμερή χούντα των μητσοτάκηδων και ελευθερωθούμε όλοι μας από αυτά τα κατακάθια

  82. EIMAΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΣΤΕΦΑΝΕ,ΞΕΦΤΙΛΙΣΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΙΣ.

  83. Χούντα Κούλη-Μαρινάκη-ΣΚΑΙ! ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕ!!!

    Μπράβο αντανακλαστικά η δικαιοσύνη

  84. οι γαλάζιοι συριζαίοι αποδεικνύονται πιο ανώμαλοι από όλους τους άλλους συριζαίους !

  85. Ο/Η ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ, ΟΥΔ' ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΩ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΗΝ λέει:

    Εκτός από παιδοβιαστες πολλά παιδάκια έγιναν ανταλλακτικά τα σφάξανε και πήραν τα όργανα τους να τα λέμε αυτά δεν σας φαινεται περίεργο ότι κάποια χρόνια πριν έψαχναν όργανα νεφρά καρδιές και άλλα και τώρα με την λαθρομεταναστευση δεν ακούμε τίποτα

    1. Για να τον συλλάβουν, σημαίνει ότι δεν το παρατράβηξε. Αυτοί που τα κάνουν το παρατραβάνε, όχι αυτοί που τους ξεμπροστιάζουν.

  86. Η Καλαμπάκα μαζί σου Στέφανε το ίδιο μονάχοι θα βγουν απ’τα μοναστήρια και θα διαδηλωσουν

  87. ΤΟΝ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗ ΤΟΝ ΛΙΓΝΑΔΗ ΕΚΑΝΑΝ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΛΕΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΓΑΔΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΧΟΝΤΡΟΚΩ@!@! ΦΙΛΕΝΑΔΕΣ . ΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟ ΧΙΟ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ. ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ. ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ ΚΥΝΑΙΔΟΙ ΚΑΙ ΛΕΣΒΙΕΣ ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ.

    1. Πες τα, κι εγώ το ίδιο ακριβώς σκέφτηκα, στην περίπτωση του Χίου υπάρχει πάντα άμεση δράση!

  88. Κούλα αλήτρα θα καταρρεύσεις και εσύ Τσίχλα ούτε να το σκέφτεσαι. Μαζί θα πάρετε σούτια και οι δύο. Στέφανε γερά

  89. Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙ ΚΑΙ ΤΙΜΑ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΠΟΥ ΦΟΡΑ!!!ΘΑ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ,ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΣΥΣΣΩΜΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ/ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΕ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΌ ΤΟΥ ΝΑ ΒΟΛΕΥΤΕΙ ΑΝΕΤΑ ΚΑΙ”ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ”ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ”ΜΕΓΑΛΟ ΔΙΑΥΛΟ”

  90. Αγοράζουμε την εφημερίδα και γινόμαστε ΟΛΟΙ συνδρομητές. Είναι η ελαχίστη στήριξη στον αγώνα του Στέφανου!

  91. ΞΕΦΤΙΛΑ. ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΑΚΟΥΜΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΡΥΒΟΥΝ ΓΙΑ ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ…

  92. Ρε Στέφανε έχεις πάει στην ασφάλεια περισσότερες φορές απο τι έχω γαμ@σει έλεος δηλαδή.καλα κουράγια

    1. Αρα δεν εχει πάει ποτέ στην ασφάλεια; αυτός μας λες;

  93. Ενοχλεί το σύστημα και θα έχει την ίδια πολιτική τύχη της Χρυσής Αυγής.
    Η Κυβέρνηση Μητσοτάκη, είναι ένας μεγάλος σύνδεσμος της Ελληνικής Μαφίας, οι της «17 ΝΟΕΜΒΡΗ» ήταν γατάκια μπροστά στην μαφία της Νέας Δημοκρατίας.

  94. Ο/Η ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ, ΟΥΔ' ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΩ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΗΝ λέει:

    Ο τραγκας μίλησε για βίντεο και φώτο με αυτούς τους ανωμαλους παιδοβιαστες μήπως θα πρέπει να βγούνε στην φορά όλα οποίος έχει φώτο και βίντεο να τα δώσει στον Χίο να τα βγάλει όλα

  95. Αλήτες ρουφιάνοι μετρημένες οι ώρες σας. Στεφανε είμαστε μαζί σου μέχρι τέλους. Η θα τους τελειώσουμε η θα μας τελειώσουν

  96. Ακομα δε γραφτηκε το ρεπορταζ και εσπευσαν ολοι να βρισουν και να βγαλουν τα λυσσακα τους, χωρις να ξερουν το παραμικρο.
    Λολ
    Μλκ… κοινωνια ωρα μηδέν

  97. Στεφανε, γλεντα τη μαφια παιδεραστων και σωματεμπορων

  98. ΤΟΥΣ ΕΤΣΟΥΞΑΝ ΟΙ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΕΣ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΟΛΑ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΊΓΟΥΡΟ.!!!

  99. Να συλλάβουν τότε και το διευθυντή της αυγής Άγγελο Σέκερη. Η χούντα δε θα περάσει.

  100. Η αλήθεια πονάει.. ο Χίος μιλάει πάντα με αποδείξεις.

  101. ποιος έκανε τη μήνυση ; ο χάρης βρώμας ή η Χούντα ;

    1. Δε γαμιεσαι μωρη πουστρα εσυ! Γραφε με το ονομα σου πρωτα ρε γελοιε και μετα να μιλας γυφτουλα!

  102. Κράτα γερά Στέφανε!!! Σε στηρίζουμε και θέλουμε να μαθαίνουμε την αλήθεια.

  103. …..ΚΟΥΛΗΣ ΑΟΥΓΚΟΥΣΤΟ ΠΙΝΟΣΕΤ….!!!!! ‘Η ΑΛΛΙΩΣ ΚΙΜ ΓΙΟΝΓΚ ΚΟΥΛΗΣ!!!……

  104. ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ ΡΕ ΠΑΛΙΟΜΠΑΣΤΑΡΔΟ ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΒΓΑΖΕΙ ΤΙΣ ΒΡΩΜΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΣΩΔΙΕΣ ΣΑΣ ΕΞΩ ΠΑΛΙΟΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο Δ Η Μ Ο Σ Ι Ο Γ Ρ Α Φ ΟΣ ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΞΕΤΕ ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΩΡΙΔΕΣ ΑΤΙΜΟ ΔΙΑΒΟΛΟΣΠΕΡΜΑ ΑΝΤΕ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ !!!!

  105. ΣΤΕΦΑΝΕ ΛΕΒΕΝΤΑΡΕ ΜΑΣ, ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΑΙ ΦΤΩΧΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ Η ΣΗΨΗ ΚΑΙ Η ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΕΝΟΣ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟΥ ΠΟΥ ΛΟΓΟΔΟΤΕΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΤΟΥ, ΜΕ ΚΑΛΟΘΕΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ, ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΙΧΩΝ, ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΙΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΕΞΑΡΓΥΡΩΝΟΥΝ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΟ ΜΠΟΡΔΕΛΟ……
    ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΣΕ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΝΑΣΑ ΜΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΤΑΥΤΙΖΕΣΑΙ, ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΚΑΙ ΩΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΜΕΤΑ, ΕΙΣΑΙ ΠΗΓΗ ΟΞΥΓΟΝΟΥ ΚΑΙ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΥΝΑΜΗ Η ΦΩΝΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΠΟΛΊΤΕΣ ΤΗΣ ΜΠΑΝΑΝΙΑΣ, ΖΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΛΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΕΒΕΝΤΙΑ ΣΟΥ……..

  106. Μαζί σου Στέφανε…εμείς απ’ τον καναπέ….

  107. ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΣ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗΣ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ!

  108. Μητσοτάκη τον τρέμεις, θα πέσετε με γδούπο, είστε όλοι μιά ανώμαλη ατμόσφαιρα

  109. ΈΝΑΝ ΆΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΣΤΗΣΑΝ ΌΠΛΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΊΡΙ ΤΟΝ ΠΉΓΑΝ ΣΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΉ ΑΣΦΆΛΕΙΑ ΓΙΑΤΙΙΙΙΙΙΙ;;;;;;

    ΚΟΥΡΆΓΙΟ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ

  110. Μητσοτάκη τον τρέμεις , θα πέσετε με γδούπο , είστε όλοι μιά ανώμαλη ατμόσφαιρα

  111. Δεν ξερω να μπορουν να του κανουν τιποτα… το “επιναν” ηταν σε εισαγωγικα ενω το να πεις καποιες λεσβιες δεν ειναι προσβολη απλα ορισμος σεξουαλικου προσανατολισμου! χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!

  112. Στεφανε κρατα γερα. Δεν θα ειναι για πολυ στην εξουσια αυτοι οι βρωμιαρηδες.

  113. Αν δε βγούμε τώρα να τα κάνουμε πουτάνα τελειώσαμε.Ικανούς τους έχω να τον φάνε το Χίο και να πουν ότι πέθανε από κορώνα.Λες και θα αντιδράσει κανείς ή θα μιλήσει η δικαιοσύνη.Μας πάνα πίπα κώλο και καθόμαστε σαν τα πουτανάκια.Και καλα οι κοπρίτες του δημόσιοι και οι αλλοδαποί πατάνε το pin κάθε μήνα,εμείς οι τα βασάνια τι σκατά φοβόμαστε ρε?

  114. Κάτω τα χέρια από τον Στέφανο !!!! Η αλήθεια σας πονάει δημοκράτες ?? Ουουουουουυοουουουουουου !!!!!

  115. Μη μασάς Στέφανε και εκεί τσαμπούκι σε θέλουμε, μαζί σου

Comments are closed.