ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ Ο 32ΧΡΟΝΟΣ ΔΡΑΠΕΤΗΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΦΩΡΟ, ΣΕ 42 ΜΗΝΕΣ ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΣΤΟΛΗ, ΓΙΑ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΒΙΑ! ΕΙΧΕ ΞΕΦΥΓΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΦΙΛΙΑΤΩΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΜΥΤΗ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΠΟΥ ΤΟΝ ΦΥΛΟΥΣΑΝ!

Κοινοποίηση:
nosokomeio-filiatwn

Συνελήφθη ο δραπέτης που είχε καταδικαστεί για ενδοοικογενειακή βία – Είχε ξεφύγει μέσα από το νοσοκομείο

Ο 32χρονος ο οποίος είναι γνώριμος της αστυνομίας

Συνελήφθη πριν από λίγη ώρα ο δραπέτης που είχε καταδικαστεί για ενδοοικογενειακή βία.

Είχε δραπετεύσει από το νοσοκομείο Φιλιατών χθες.

Ο άνδρας ο οποίος είχε καταδικαστεί για ενδοοικογενειακη βία και νοσηλευόταν φρουρούμενος σε ειδικά διαμορφωμένο θάλαμο στο νοσοκομείο των Φιλιατών κατάφερε να το σκάσει κάτω από τη μύτη των αστυνομικών που τον φυλούσαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες  ο 32χρονος προφασιζόμενος ότι χρειάζεται άμεσα νερό βρήκε την ευκαιρία και απέδρασε το μεσημέρι της Δευτέρας. Ο 32χρονος ο οποίος είναι γνώριμος της αστυνομίας καθώς στην «πλάτη» του έχει ληστείες και κλοπές καταδικάστηκε μετά από αυτόφωρη διαδικασία σε 42 μήνες χωρίς αναστολή καθώς σύμφωνα με την καταγγελία της συζύγου του στις 22 Μαΐου την ξυλοκόπησε βάναυσα.

Συγκεκριμένα όπως κατήγγειλε η γυναίκα, την χτύπησε με γροθιές στο πρόσωπο και το σώμα ενώ την απείλησε και με μαχαίρι. Συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία.

Ενώ ανέμενε το φυλακιστήριο δήλωσε πως αισθάνθηκε αδιαθεσία με τους αστυνομικούς να τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο Φιλιατών όπου το έσκασε στις 11 το πρωί της Δευτέρας.

Η σύζυγος και το παιδί του προστατεύονται από την αστυνομία έως ότου εντοπιστεί και συλληφθεί.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: