ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ στην Θεσσαλονίκη: Σοβαρότατο επεισόδιο με τρεις συλλήψεις στη Μενεμένη – Τραυματίστηκε αστυνομικός

Κοινοποίηση:
Σμύρνης1

Σοβαρό επεισόδιο εκτυλίχθηκε σήμερα (14/7) αργά το βράδυ στην περιοχή της Μενεμένης στη Θεσσαλονίκη, όταν περιπολικό της αστυνομίας κλήθηκε να μεταβεί στην οδό Χρυσοστόμου Σμύρνης, προκειμένου να διερευνήσει περιστατικό διατάραξης.

Όταν το περιπολικό μετέβη στο σημείο, τρία άτομα επιτέθηκαν στους αστυνομικούς με τους οποίους σύμφωνα με πληροφορίες του GRTimes, ξεκίνησαν μάχες σώμα με σώμα, ενώ προκλήθηκαν και φθορές στο περιπολικό στο οποίο πέταξαν πέτρες και άλλα αντικείμενα.

Από τη συμπλοκή ένας από τους αστυνομικούς τραυματίστηκε ελαφρά και μετέβη στο 424 ΓΣ Νοσοκομείο προκειμένου να υποβληθεί σε περαιτέρω εξετάσεις, ενώ άμεσα στο σημείο οι αστυνομικές δυνάμεις ενισχύθηκαν.

 

Τα τρία επιτιθέμενα άτομα που φέρονται να ενεπλάκησαν στο επεισόδιο, συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής, το οποίο διενεργεί προανάκριση για τα αίτια του περιστατικού.

grtimes.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Φάλαγγα, πάρτι με φρυγανιές και τσάι και ορθοστασία 48 ώρες χωρίς φαγητό νερό και ύπνο σαν πρώτη φάση, αυτοι μονο ετσι καταλαβαίνουν, με αυτήν την γλώσσα.

Comments are closed.