ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ! Πανστρατιά λ@θρομεταναστών θα “πνίξει” την Αθήνα σε λίγες ώρες – Βάζουν μέχρι και λεωφορεία – Τι ετοιμάζεται σύμφωνα με πληροφορίες

Κοινοποίηση:
Ew8f5gTXAAIHI09

To “έλα να δεις” αναμένεται να γίνει στην πρωτεύουσα την Πέμπτη, σύμφωνα με πληροφοριες.

Αναμένεται….πανηγύρι μεθαύριο στην πρωτεύουσα!


Σε μαζική κινητοποίηση με ανησυχητικές διαστάσεις εξελίσσεται η διαδήλωση ομάδων μεταναστών την προσεχή Πέμπτη στο πλαίσιο της γενικής απεργίας που έχουν εξαγγείλει τα συνδικάτα.

Στους κύκλους των μεταναστών επικρατεί αναβρασμός που σιγοντάρεται από αριστερούς “αλληλέγγυους”, οι οποίοι έχουν πείσει τους μετανάστες πως οι υπουργοί Μηταράκης-Χρυσοχοίδης ετοιμάζουν μαζικές συλλήψεις προσφύγων και απελάσεις στην Τουρκία και για αυτό πρέπει όλοι οι μετανάστες που διαβιούν στην χώρα μας να βγουν στους δρόμους μεθαύριο. Μάλιστα έχουν προγραμματίσει και λεωφορεία από διάφορα μέρη της πρωτεύουσας για να μεταφέρουν τους διαδηλωτές-μετανάστες στο κέντρο της Αθήνας.

Το ραντεβού είναι την Πέμπτη 10 Ιουνίου στις 11πμ στην Πλατεία Κλαυθμώνος και η προσυγκέντρωση στο Υπουργείο Εργασίας στις 10.30πμ

Μετανάστες και αλληλέγγυοι επικαλούνται ανακοίνωση του υπουργού Μετανάστευσης Ν.Μηταράκη ότι πρόσφυγες από την Συρία, το Αφγανιστάν, την Σομαλία, το Πακιστάν, το Μπαγκλαντές θα αντιμετωπίζουν κλειστή πόρτα στην υπηρεσία Ασύλου.

Το δε περιβόητο ΚΕΕΡΦΑ προειδοποιεί για αναβίωση της Χρυσής Αυγής και διαμηνύει πως:

“Η κυβέρνηση στριμωγμένη από την οργή της εργατικής τάξης που προκαλεί ο αντεργατικός νόμος Χατζηδάκη, τα μέτρα Κεραμέως, η διαχείριση της πανδημίας με την εκατόμβη των νεκρών, οι επιδρομές του Χρυσοχοίδη στα πανεπιστήμια και τις γειτονιές παίζει το χαρτί του ρατσισμού για να αποπροσανατολίσει από τις δικές της ευθύνες. Η πολιτική της στρώνει το δρόμο για να να σηκώσουν ξανά κεφάλι οι φασίστες μετά την συντριβή της Χρυσής Αυγής”.

“Διεκδικούμε άσυλο, χαρτιά, σύνορα ανοιχτά και να κλείσουν τώρα όλα τα στρατόπεδα θανάτου των προσφύγων. Να μπει τέλος στην εγκαθίδρυση του ρατσιστικού απαρτχάιντ σε βάρος των προσφύγων. Οι ζωές των προσφύγων μετράνε!” αναφέρει η Κίνηση ενάντια στον ρατσισμό.

Μάλιστα, όπως προαναφέραμε, το KEEΡΦA μαζί με τις διοικήσεις των κοινοτήτων βάζει λεωφορεία για τη μεταφορά των μεταναστών από περιοχές σε όλο το λεκανοπέδιο, όπως Ελληνικό, Ν. Σμύρνη, Πειραιάς, Νίκαια, Ίλιον, Περιστέρι, Βριλήσσια, Χαλάνδρι, Αγία Παρασκευή, Μαρούσι, Νέα Ιωνία και αλλού..

Στην διαδήλωση θα συμμετάσχουν η Κοινότητα Πακιστάν της Ελλάδας UNITY, αυτή του Μπαγκλαντές, η Κοινότητα Καμερούν, κουρδικές και τουρκικές αριστερές και επαναστατικές οργανώσεις, πρόσφυγες από Συρία, Ιράκ, Αλγερία, Μαρόκο και αλλού…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

17 Σχόλια

  1. η χρυση σας χαλαγε δημοκρατες φατε τα σκατα τους τωρα και η μαγδα φυσσα 1500000 εκατομυριο ευρω καντετην και προεδρο της δημοκρατιας σας σιχαμενοι αριστεροι προδοτες

  2. Τουλάχιστον τα λάθρο κάτι κάνουν.
    Εμείς καθόμαστε καναπέ και δεχόμαστε να μας πηδάει κανονικά η κυβέρνηση

  3. Βοηθεια γεμισε ολη η Αθηνα ο Ερντογαν τους στελνει κ οι πολιτικοι παιρνουν χρηματα δεν εχει υποδομες να δεχτει αλλο κοσμο το κρατος καντε κατι επρεπε να τους σταματούν στα συνορα

  4. Απομονώστε κοινωνικά τους Αριστερούς αλληλέγγυους.

  5. Μαζεύτε τους και στείλτε τους σε τρίτες χώρες όπως κάνει η Δανία. Η νουδούλα θα πάθει πατατράκ στις εκλογές λόγω λαθρομεταναστευτικού και αυτό θα πρέπει να είναι το σύνθημα των εκλογών. Έξω οι λαθραίοι.

  6. η πεμπτη φαλαγγα εχει ξεκινησει το σχεδιο της εσωτερικης αναταραχης μαζι με τους ανθελληνες αλληλεγγυους

  7. Και βγαίνει ο κάθε σπασοκλαμπανιας και μας πριζει κάθε μερα τα @ρχιδι@ με τα κορονοπαρτι,τις μάσκες,τα τεστ ,τις αποστασεις και τα @ρχιδι@ μου τα δυο.
    Μετά από αυτό να το ράψουν όλοι 🤐

  8. Πώ-πώ, χαροῦλες πού θά κάνουν οἱ ΒΡΩΜΕΡΟΙ ΠΡΟΔΟΤΑΙ, ἤτοι γαλάζιοι, κόκκινοι, πράσινοι κ.λπ. ψευδο-πολιτικοί, ψευδο-επίσκοποι, ψευδο-καθηγηταί καί ἄλλα ὄργανα τοῦ Σατανᾶ, πού παριστάνουν τούς «ἀντιρατσιστάς», ἀλλά τρέφουν ἄσβεστον μῖσος κατά τῶν Ἑλλήνων καί δή τῶν Ὀρθοδόξων!

    1. Πές τα χαράλαμπε, προφήτης είσαι ; Να αγιάσει τω στώματι σου αγαπητέ αδελφέ υμών !

  9. Υπομονή !!!
    όταν κυβερνήσει η νδ και ο κυριακούλης
    θα επανέλθει η κανονικότητα ,
    έχει να κάνει εκατομμύρια λαθροεισαγωγές
    σόρυ επανοπροωθήσεις το κουλί

  10. “““ «Οι ζωές των» προσφύγων μετράνε!” αναφέρει η Κίνηση ενάντια στον ρατσισμό.“““ οπως και οι ζωες των κατοικων της καταπατημενης ελλαδας, των γυναικων που βιαζοντε και παρενοχλουντε και των παιδιων, μετρανε.

  11. Απέλαση εχθές…Κούλη είσαι υπεύθυνος για τον εποικισμό της Ελλάδας,θα σε μαυρίσουμε στις εκλογές που έρχονται…

  12. Στειλτους ολους πακετο ρουαντα ΜΟΝΙΜΑ οπως κανει η ΔΑΝΙΑ
    Οι αχρηστοι πολιτικοι βλεπουν το κυμα να ερχεται και προσπαθουν απεγνωσμενα να κανουν κουπι με οδοντογλυφιδα ΜΠΑΣ και σωθουν απο το μαυρο που θα φανε

  13. Παιδιά σας εκλιπαρώ, αγοράστε τρόφιμα για 3 μέρες και κλειστείτε στο σπίτι από την Πέμπτη μέχρι την Κυριακή. Ο έχων ώτα ακούει ακουέτω.

  14. Αυτοι του ΚΕΕΡΦΑ νομιζουν οτι η πατριδα μας ειναι το μπ@ρδελο το σπιτι τους, “βρηκα ανοιχτα και μπηκα”?

    1. Ακριβως ετσι ειναι και το προωθουν και το εκμεταλλευοντε. Αφου μπορουν, βλακες ειναι σαν τους κατοικους ελλαδισταν;;;;;

Comments are closed.