ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΑ… Απαγόρευση κυκλοφορίας: 60χρονος έγραψε βεβαίωση σε χαρτί υγείας (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
1

Και ακόμα είναι η αρχή! Οι αστυνομικοί δεν πίστευαν στα μάτια τους σταματώντας αυτοκίνητο στο κέντρο της Αθήνας και ζητώντας το απαραίτητο έγγραφο στο πλαίσιο της απαγόρευσης κυκλοφορίας για τον κορονοϊό.

Ένας άνδρας περίπου 60 ετών είχε μια ιδιόχειρη βεβαίωση, όπως προβλέπει ο νόμος μόνο που ήταν γραμμένη πάνω σε χαρτί υγείας!

Όπως έγραφε, ήθελε να πάει για ψώνια και τώρα θα τα πληρώσει 150 ευρώ καθώς η βεβαίωσή του κρίθηκε άκυρη.

Σε περίπτωση που δεν είναι δυνατή η εκτύπωση της φόρμας βεβαίωσης, από το forma.gov.gr, το σωστό είναι η χειρόγραφη βεβαίωση να είναι γραμμένη σε κόλλα Α4 και όχι σε κάποιο άλλο χαρτί, όπως για παράδειγμα σε σελίδα τετραδίου ή περιοδικού, καθώς σε τέτοιες περιπτώσεις θα είναι άκυρη και θα επιβάλλεται το πρόστιμο. Επίσης, υπάρχει και η επιλογή του SMS στο 13033.

Δείτε την βεβαίωση

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Από τι τύπο χαρτιού να είναι η κόλλα Α4 ; Βελανίδια η λυγουστρα; Από πεύκο θα είναι άκυρο; Να μας το διευκρινίσουν …

  2. Κακώς το χρησιμοποίησε καθαρό, το γράφεις το σκατώνεις και το βάζεις στο παρπρίζ.

  3. Γιατί όχι σε σελίδα τετραδίου, που όλο και κάποιο έχουμε απο σημειώσεις.Πού θα βρούμε Α4 και αν βρούμε στα μεγάλα σούπερ μάρκετ, στα ειδη γραφής, τα βρίσκουμε σε μεγάλο πάκο.Για να ξεπουλήσουν και αυτό το ειδος τα σούπερ μάρκετ, τώρα που είναι τα βιβλιοπωλεία κλειστά;

  4. Τι μαλθακίες λέτε? Και που να βρούμε κόλλα Α4? Ξέρετε πολλούς που να έχουν πρόχειρες κόλλες Α4 αν δεν έχουν εκτυπωτή? Σοβαρευτείτε αρκετά ακούμε από τους ηλίθιους την κυβέρνησης… Πουθενά δεν λέει ότι το σημείωμα πρέπει να ειναι γραμμένο σε κόλλα Α4…

Leave a Response