ΣΥΛΛΗΨΗ ΧΙΟΥ ΣΤΗ ΜΑΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΜΟΡΑ ΤΗΣ ΕΥΠ. ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ, ΑΝΗΜΕΡΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ, ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ, ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΥΖΥΓΟΥ ΚΑΙ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥ –ΕΚΑΝΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΟΚΛΟΠΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΦΟΝΙΚΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ . ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΣΕ 24ΩΡΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ. ΓΙΑΤΙ Η ΦΑΣΙΖΟΥΣΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ KAI TA “ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ”, ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΑΝ ΤΟ ΣΟΒΑΡΟ ΣΥΜΒΑΝ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ

Κοινοποίηση:
exofyllo27-12

im_teaser_27-12-2022

Στο “ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Εθνικής Απελευθέρωσης”. Με αποκλειστικά αφεντικά τον Λαό και το Έθνος. Σε αυτούς λογοδοτούμε και μόνον, εν ονόματί τους. Απέναντι σε μια ξενήλατη κυβέρνηση ανδρεικέλων, σε ένα καθεστώς Ερντογανισμού με περιβραχιόνια νεοαλβανισμού , Εμβέρ Χότζα.

 Μια κυβέρνηση άκρως επικίνδυνη και δολοφονική για τον ακηδεμόνευτο Τύπο, τους ελεύθερους δημοσιογράφους και τις ανεξάρτητες δημοσιογραφικές φωνές του διαδικτύου και των social media.

opisthofyllo27-12

Στο ΦΥΛΛΟ της ΤΡΙΤΗΣ 27-12-2022, του Έθνους των Ελλήνων Χριστιανών και των μεγάλων αποκαλύψεων, της πρώτης και τελευταίας υπερήφανης αυτοχρηματοδοτούμενης ελληνικής εφημερίδος που τιμά τη λέξη «δημοσιογραφικό ρεπορτάζ», το οποίο για άλλους πνίγηκε στα πουγκιά με το χρήμα αλλά για εμάς δεν θα πεθάνει ποτέ.opisthofyllo27-12

Οι αρχές μας: Τσακίζουμε το καρτέλ της αργυρώνητης ψευτοενημέρωσης και του χρεωκοπημένου εκδοτικού και πολιτικού κατεστημένου.  Με συνέπεια έναντι των αναγνωστών μας. Σε αυτούς δίνουμε λόγο και δικαίωμα να μας κρίνουν και σε κανέναν άλλο. Κι ας λυσσομανάει κόντρα η διαπλοκή κι οι βρωμιάρηδες κι οι εκβιαστές που τ’ αρπάζουν χοντρά απ’ τα γρανάζια του συστήματος.

alitheia-aima-banner

—H AΛΗΘΕΙΑ ΓΡΑΦΤΗΚΕ , ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΞΕΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΣΤΑ ΣΑΛΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΛΑΤΙΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΕΙΩΝ .
STOP στην ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΑΔΙΕΞΟΔΑ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ.

–Και όποιοι δεν γουστάρουν την Αλήθεια, εδώ είμαστε. Πίνουμε καφέ, γράφουμε και σας περιμένουμε…

Συνεχίζουμε χωρίς ανάσα τις αποκαλύψεις και τον δημοσιογραφικό αγώνα για μια ελεύθερη και αδούλωτη πατρίδα, χωρίς αφεντικά και εθνικούς νταβατζήδες και κοτζαμπάσηδες. Χωρίς να φοβόμαστε σφαίρες και θρασύδειλους ασύλληπτους φονιάδες του παρακρατικού κυβερνείου και του συνδικάτου της πολιτικής Μαφίας. Άλλωστε δοκίμασαν, απέτυχαν, ξεσκεπάστηκαν. Τους ξέρουμε. Με το ονοματεπώνυμό τους. Ξέρουμε πια τα πάντα. Mε ήχο και εικόνα. Και πολλές- πολλές άλλες λεπτομέρειες…

free-press-no-compromise

KANENAΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ…
–THΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΑΣ !

——————————————-

Όποιοι δεν βρίσκουν την εφημερίδα μας σε περίπτερα- πάγκους- σούπερ μάρκετ- σημεία πώλησης ή βλέπουν όλες τις εφημερίδες κρεμασμένες και όχι το “ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Εθνικής Απελευθέρωσης”, να μας τηλεφωνούν στο 6946 – 357733, στο 6986 323323 ή στο τηλ. κέντρο της εφημερίδος 210-9590361 ή να μας στέλνουν sms (γραπτό μήνυμα), για να τακτοποιούμε κάποιους -δια της νομικής οδού- που επιδιώκουν σαμποτάζ , κλοπή εφημερίδων κατά τη διανομή της, επαγγελματικές αλητείες αλλά και νόθευση κυκλοφοριών και σκηνοθετημένων πανελλαδικών αποτελεσμάτων.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

18 Σχόλια

  1. Θελουνε να σε σκοτωσουν ….. τα λαμογια.

    Κουλη τον Στεφανε ουτε μια τριχα απο τα @@ του δεν μπορεις να πειραξεις.

  2. Χαίρεται κ. Στέφανε. Χρόνια Πολλά για τα Χριστούγεννα, αλλά και για την ονομαστική σας εορτή. Σεις είσαστε πολύ δυνατός και θα το ξεπεράσετε και αυτό. Ο Άγιος Πρωτομάρτυρας Στέφανος ευχόμαστε να σας προστατεύει. Φοβάται το σύστημα. Σας φοβάται πολύ, διότι κάνετε μεγάλες έρευνες και αποκαλύψεις. Είσαστε όμως δυνατός και τίποτε δεν θα σας εμποδίσει να φθάσετε στην αλήθεια. Νομίζω όμως ότι σας συνέλαβαν, επειδή θέλουν να σας εκφοβίσουν, για την κάθοδό σας στις εκλογές, με το κόμμα του κ. Κασιδιάρη. Τώρα βέβαια ομολογώ ότι αυτό που με μπέρδεψε είναι το πρόστιμο στον κ. Μπισμπίκη, Φαίνεται ότι θεωρούν προκλητικό και αυτόν. Τέλος πάντων. Καλή δύναμη και υγεία σε σας και στην οικογένεια σας

  3. Χρόνια πολλά Στέφανε@ να σαι γερός να συνεχίσεις να τους γλεντάς.

  4. Κι εγώ εκεί που έψαχνα κάτι πληροφορίες στη google μού πέταξε μια σελίδα να ενεργοποιήσω την κάμερα. Ευτυχώς που την είδα και δεν την πάτησα κατά λάθος.

  5. Χρόνια πολλά κύριε Στέφανε. Μπροστά στα παιδιά του; Αυτό είναι φρικτό! Συνέλαβαν τον μεγάλο εγκληματία. Δεν ντρέπονται λίγο; Και οι αστυνομικίνα τον παγίδεψε, τού έδωσε μαϊμού ραντεβού.

  6. Στέφανε, όταν είσαι υπό κράτηση, απείχε από φαγητό και νερό που σου δίνουν. Φάτε και πίνετε μόνο ό,τι σας δίνουν η οικογένειά σας και οι δικηγόροι σας. Θα σε δηλητηριάσουν όπως έκαναν τον Χριστόδουλο.

  7. Στεφανε χιο χρονια σου πολλα μεσα απο την καρδια μου να χαιρεσε την οικογενεια σου. Ντροπη και αισχος για τους πολιτικους που κατα τα αλλα κυβερνουν . .. Γινομαστε πιο δυνατοι με τετοια συμβαντα. Ειμαι μαζι με το δικιο το τιμιο το ντομπρο που εκπροσωπεις . Εχει ο καιρος γυρισματα και ειναι κοντα. Να εισαι γερος ακλονητος οπως ακριβως εισαι

  8. Χρόνια Πολλά Στέφανε για τη γιορτή σου!Ευχές για υγεια, χαρά και ευτυχία και πάντα ηθικόν ακμαιότατον!Καλή Χρονιά σε όλους τους εργαζόμενους της εφημερίδας.

  9. Ρε κωλομπατσοι, μεγάλη επιτυχία κάνατε πάλι ρε ξεφτίλες!!! Ούτε ένα 15 χρόνο Αλβανοφυψτακι δεν μπορείτε να συλλάβετε. Μεγάλος εγκληματίας ο Στέφανος έτσι; Στέφανε Χρονιά σου Πολλά, Πολύχρονος και κουράγιο σε σένα και την Οικογένειά σου για τις δύσκολες ώρες που περνάτε, ακόμα μία φορά. Τι να περιμένεις όμως από διεφθαρμενους αρχιμπατσους, συγγενείς του εβραιομασωνονυμου;;;

  10. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΕΦΑΝΕ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΗΝ ΕΟΡΤΗ ΣΟΥ… ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΕ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ

  11. Χρόνια Πολλά Στεφανε για την ονομαστικη σου εορτη.Να χαιρεσαι την οικογενεια σου και μην μασας.Ψηλά οι Σημαιες,σκατ@ στους νεοταξίτες!

  12. Δικαστές, αλήτες, απατεώνες.
    Δικαιοσύνη σκατά.

  13. Χρόνια πολλά με υγεία Στέφανε! Τώρα για αυτά που λένε τα συστημικά sites τίποτα δεν πιστεύουμε, σιγά μην σου έκανε μύνηση για τα μελομακάρονα και τους κουραμπιέδες!! Οσο για το αν “οπλοφορεί” και πολύ καλά κάνεις.
    Αρης απο Συγγρού

  14. Χρόνια Πολλά Στέφανε! Χούντα είναι, θα περάσει

  15. Χρόνια Πολλά, Καλά κ. Ευλογημένα στον Στέφανο Χίο, την οικογένεια του, σε άλλους Στεφάνους του Μακελειο. Ο Νεογέννητος Χριστος μας να σας προστατεύει όλους.
    Εύχομαι από καρδιάς Δυνατες, Μοναδικές κ. Αξιοζηλευτες Επιτυχίες στο Μakeleio.gr.

  16. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΕΦΑΝΕ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΗΝ ΕΟΡΤΗ ΣΟΥ… ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΕ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ… ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΟΥ ΟΠΩΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ… ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.

Comments are closed.