ΣΥΓΧΩΡΟΧΑΡΤΙ στην ΚΟΛΑΣΗ. ΠΩΣ Η ΜΑΦΙΑ ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΟΥΣΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ. Η άγνωστη κατάθεση σοκ από τον τάφο. Μάρτυρας υπεράσπισης του εκτελεσθέντος αρχινονού της ελληνικής Κόζα Νόστρα, ο δολοφονηθείς Γ. Καραϊβάζ. “Ήρθα να καταθέσω υπέρ του μαφιόζου. Μου είχε πει πως ήταν πια καλό παιδί”

Κοινοποίηση:
exofillo8-6

teaser8-6

Τεύχος 1918, 6μιση χρόνια αυτόνομης , ανεξάρτητης  κυκλοφορίας, με αποκλειστικά αφεντικά το Λαό και το Έθνος. Σε αυτούς  λογοδοτούμε και μόνον εν ονόματί τους. Απέναντι σε μια ξενήλατη κυβέρνηση ανδρεικέλων, σε ένα καθεστώς Ερντογανισμού με περιβραχιόνια νεοαλβανισμού , Εμβέρ Χότζα.

Διαβάστε στο μοναδικό αντισυστημικό ΜΜΕ στην Ελλάδα, στο Μακελειό της Τρίτης 8-6-2021, του Έθνους των Ελλήνων Χριστιανών και των μεγάλων αποκαλύψεων, της πρώτης και τελευταίας υπερήφανης αυτοχρηματοδοτούμενης ελληνικής εφημερίδος που τιμά τη λέξη «δημοσιογραφικό ρεπορτάζ», το οποίο για άλλους πνίγηκε στα πουγκιά με το χρήμα αλλά για εμάς δεν θα πεθάνει ποτέ.

alitheia-aima-banner

ΤΣΑΚΙΖΕΙ το καρτέλ της αργυρώνητης ψευτοενημέρωσης και του χρεωκοπημένου εκδοτικού και πολιτικού κατεστημένου, επί 6 συνεχή χρόνια.  Πάντα με συνέπεια έναντι των αναγνωστών μας. Σε αυτούς που δίνουμε λόγο και δικαίωμα να μας κρίνουν και σε κανέναν άλλο. Κι ας λυσσομανάει κόντρα η διαπλοκή κι οι βρωμιάρηδες κι οι εκβιαστές που τ’ αρπάζουν χοντρά απ’ τα γρανάζια του συστήματος. Την εφημερίδα που έριξε την κυβέρνηση των κατσαπλιάδων και ασκεί σκληρή κριτική στους ίδιους αλλά και τους χειρότερους, «καινούργιους».

Στο μοναδικό ταμπλόιντ φύλλο που κυκλοφορεί στην Ελλάδα και πάει κόντρα στη σαπίλα της «πυραμίδας» αχρείων και ξεπουλημένων ηγετών, ντόπιων και αλλοδαπών ολιγαρχών, με το καλύτερο ρεπορτάζ της πιάτσας, από τις 19-1-2015.

makeleio 24 08-06-2021

Συνεχίζουμε χωρίς ανάσα τις αποκαλύψεις και τον δημοσιογραφικό αγώνα για μια ελεύθερη και αδούλωτη πατρίδα, χωρίς αφεντικά και εθνικούς νταβατζήδες και κοτζαμπάσηδες. Χωρίς να φοβόμαστε σφαίρες και θρασύδειλους ασύλληπτους φονιάδες του παρακρατικού κυβερνείου και του συνδικάτου της πολιτικής Μαφίας.

Άλλωστε δοκίμασαν, απέτυχαν, ξεσκεπάστηκαν. Τους ξέρουμε. Με το ονοματεπώνυμό τους.

Όποιοι δεν βρίσκουν την εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ στα περίπτερα- πάγκους σούπερ μάρκετ ή βλέπουν όλες τις εφημερίδες κρεμασμένες και όχι το ΜΑΚΕΛΕΙΟ, να μας τηλεφωνούν στο 6946 – 357733 ή στο τηλ. κέντρο της εφημερίδος 210-9590361 ή να μας στέλνουν sms (γραπτό μήνυμα), για να τακτοποιούμε κάποιους -δια της νομικής οδού- που επιδιώκουν σαμποτάζ , επαγγελματικές αλητείες αλλά και νόθευση κυκλοφοριών και σκηνοθετημένων πανελλαδικών αποτελεσμάτων.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Καλά νομίζετε πως με κάτι τέτοια θα κάνετε αντιπολίτευση στην κυβέρνηση;;
    χαχαχα
    Τρεις τετραετίες έχει μπροστά του ο Κυριάκος χαλαρά.

  2. Ποτε δεν τον πηγαινα αυτον τον δημοσιογραφο!!!!!!!

  3. O εκ Κωνσταντινουπόλεως ΚαρΑϊβάζ, με μη ελληνικά χαρακτηριστικά,έφερε στην πλάτη του πολλά ημαρτημένα…

  4. Καλή μέρα να εχετε ανόητοι άνθρωποι!!
    Από δω και πέρα εμας τους ανεμβολιαστους μας περιμένει φυλακή και τους εμβολιασμενους θάνατος.
    Βλέπω τους περισσότερους γνωστούς μου πόσο έχουν παραμορφωθεί από το στρες και πολλοί έχουν αρρωστήσει και έχουν μπει και στο νοσοκομείο. Ο Γ’ παγκόσμιος καλά κρατεί.
    Καλή λευτεριά.
    Ελπίζω όσο ζούμε κάποια στιγμή να τη ξαναζήσουμε.
    Θέλω να το ονειρεύομαι αν και δεν το πιστεύω!!

  5. Ο Κούλης ο ψυχασθενής μαζί με τον κουνιστο ανηψιό του και τον χοντρό του Πειραιά πατάνε σα σκουλήκια οποίους πάνε να τους φάνε τις μίζες από το ναρκεμποριο των νησιών;; Η Ελλάδα καταρρέει, πεθαίνει από τα εμβόλια της ASTRA ZENECA (που δε τα σταματουν για να μη χάσουν τις μίζες προφανώς), εξισλαμιζεται και πεινάει, ενώ η εγκληματικότητα χτυπάει κόκκινο κι αυτοί αλληλοσκοτώνονται για το ποιος θα ελέγξει το εμπόριο κόκας στη Μύκονο. Ο Καραϊβαζ ίσως ένα ακόμα θύμα τους!!

  6. Παλιά λέγαμε να εξισωθούν οι αντικειμενικές με τις εμπορικές επειδή το χάσμα μεταξύ των δεύτερων με τις πρώτες ήταν μεγάλο!! Σε λίγο θα επιθυμούμε το αντίθετο γιατί οι αντικειμενικές θα ξεπεράσουν τις ήδη πανύψηλες εμπορικές. Στόχος όλων αυτών δεν είναι μόνο η άγρια φορολόγηση του Ελληνικού λαού, αλλά και ο αποκλεισμος της μεσαίας τάξης, (που ήδη με όχημα τον κορωνοϊό με πορεία προς την «μεγαλη επανεκκίνηση» έχει φτωχοποιηθεί) από την αγορά ακινήτων. Σε συνδυασμό με την απώλεια ακινήτων λόγω πλειστηριασμων, η Ελλάδα θα φτάσει σε επίπεδο ατομικής ιδιοκτησίας την Αγγλία, αλλά με μισθούς Αφγανιστάν. Η Νέα Τάξη των έγχρωμων ετοιμάζεται να καταλάβει τα Ελληνικά χρεωκοπημένα ακίνητα καθώς και θέσεις στη Βουλή αλλά και στην επερχόμενη «ψηφιακή με ωρομέτρηση» αγορά εργασίας.

  7. Ο Τσίπρας ο οποίος αρέσκεται εν όψει επικείμενης συγκυβέρνησης με τη ΝΔ κατόπιν εντολής της παγκόσμιας κυβέρνησης, να κάνει επιλεκτική light αντιπολίτευση και που τον ενοχλεί δήθεν τοσο το ξεπούλημα των τουριστικών κοσμημάτων μας ας κοιτάξει τη πάρτη του που ξεπούλησε τη Μακεδονία.
    Επίσης ας κοιταξει και τη ψήφο που θα ρίξει ως κόμμα και στα επικείμενα ειδεχθή Σκοπιανα μνημόνια που είναι προ των πυλών για να ψηφιστούν. Κι οι υπόλοιποι επίσης της ΝΔ που αρνούνται δικαίως να τα ψηφίσουν μη το παίζουν τόσο πατριώτες!!! Δε μας πείθουν !!!

Comments are closed.