ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ για τον σχολικό εκφοβισμό! ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΖΕΙ ο 11χρονος για τον εφιάλτη που ζει τα τελευταία χρόνια

Κοινοποίηση:
κακοποιηση

Κραυγή απόγνωσης από τον 11χρονο μαθητή από τον Εύοσμο Θεσσαλονίκης που καθημερινά πέφτει θύμα bullying.

«Θέλουν να μην έχω παρέα. Και σήμερα πάλι με χτύπησαν, γιατί έπαιζα με τάπες. Με έσπρωξαν και μου έριξαν το φαγητό. Με κορόιδευαν, μου έκαναν ερωτήσεις. Με ρωτούσαν γιατί βγήκε και τα είπε αυτά ο μπαμπάς σου. Με απείλησαν ότι αν το ξανακάνει, αν το ξαναπεί ο μπαμπάς σου μου είπαν εμείς θα σε χτυπάμε. Ένας με απειλούσε και μαλώσαμε. Μου πήρε τα γυαλιά».

Το μικρό αγόρι περιγράφει στον Focus FM και στον Στέφανο Δαμιανίδη το εφιάλτη που βιώνει τα τελευταία χρόνια δυόμιση χρόνια. Όπως ακούγεται να λέει και στο βίντεο, τα έχει πει στη δασκάλα του αλλά δεν έγινε κάτι. Οι απειλές, η βία και ο εκφοβισμός συνεχίζονται όπως εξηγεί και εκτός σχολείου.

“Μετά το σχολείο, ένας κουβαλά πάνω του και μαχαίρι, μου το έδειξε. Μια μέρα, ήρθαν κοντά μου τρία αγόρια και ένα κορίτσι. Ο ένας από αυτούς μου έβγαλε την μπλούζα και με χαράκωσε μια λεπίδα. Αυτά τα παιδιά είναι ανεξέλεγκτα… την προηγούμενη εβδομάδα με κορόιδευαν ξανά. Για το σπίτι μου, ότι το σπίτι μου είναι βρώμικο και έκαναν διάφορες χειρονομίες.
Μια μέρα έβρισαν ακόμη και την μαμά μου που ήρθε στο σχολείο, και την Παναγία και τον Χριστό. Μου έριξαν κάτω, μέχρι και το αντίδωρο από την εκκλησία μια μέρα”.

Ακούστε εδώ:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Αυτά τά κωλόπαιδα είναι όπως φαίνεται μουσουλμάνοι.Τά ίδια κάνουν Τούρκοι μαθητές στά γερμανικά σχολεία.Ξυλοκοπούν Γερμανούς μαθητές,βρίζουν Γερμανίδες μαθήτριες καί τίς λένε τσούλες διότι δέν φορούν μαντήλες.Τούτα δώ λέει ό μαθητής βρίζουν τήν Παναγία καί τόν Χριστό καί τού πέταξαν τό αντίδωρο.Ετσι δέν συμπεριφέρεται γηγενής Ελληνας μαθητής.
    Γιάννης Λάκων

Comments are closed.