ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ! Κυψέλη SOS – Επιτροπή κατοίκων και επαγγελματιών.

Κοινοποίηση:
Καταγραφή

Ποιο είμαστε; Πολίτες και επαγγελματίες που ζούμε και εργαζόμαστε στην Κυψέλη.
Τι θέλουμε; Το αυτονόητο, ποιότητα ζωής και εργασίας στην γειτονιά μας.

Το παραπάνω όμως δεν γίνεται με την γκετοποίση της Κυψέλης και την μετατροπή της σε άντρο εγκλήματος, παραβατικών και μεταναστών. Τα πρόσφατα κορωνοπάρτι δεν είναι η εικόνα που θέλουν οι άνθρωποι που ζουν εδώ. Θέλουμε τα μαγαζιά μας ανοιχτά, τα παιδιά μας και τους γονείς μας να κυκλοφορούν ελεύθεροι, χωρίς τον φόβο από την εγκληματικότητα.

Αρκετά έχει υποστεί η Κυψέλη από την μετατροπή της σε πολυπολιτισμική γειτονιά, την αδιαφορία κράτους και Δήμου για τους κατοίκους της. Τώρα, με πρόσχημα την πανδημία, το κλείσιμο των καταστημάτων, διάφορες ΜΚΟ και οι πρώην θαμώνες των Εξαρχείων, βρήκαν την ευκαιρία να δημιουργήσουν μια νέα μορφή παραβατικότητας στην Κυψέλη. Αυτή των πορειών, των συγκεντρώσεων, των κορωνοπάρτι.

received_295212345574781 received_1148938262235280

Οι “αρμόδιες αρχές” παρακολουθούν αδιάφορες και το μόνο που ξέρουν είναι να κόβουν πρόστιμα, αν κάποιος καταστηματάρχης βάλει έναν πελάτη παραπάνω στο μαγαζί του.

Το ζήτημα είναι πρωτίστως πολιτικό, όχι κομματικό, ζητούμε όμως από τα κόμματα, να πάρουν σαφή θέση για αυτό το κοινωνικό πείραμα που παίζουν, συγκεκριμένοι, εις βάρος των κατοίκων και των ανθρώπων που ζουν και δουλεύουν εδώ.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Όταν λοιπόν εμείς, από την επαρχία και με τα μισά προβλήματα, στηρίζουμε τον Ηλία Κασιδιάρη, εσείς αντιδράτε με ηθικολογίες “… όχι, προς Θεού, είναι ακραίοι…” και με άλλες τέτοιες μπούρδες και τώρα πέφτει κλαψομούνι.. Καλά λένε οι φίλοι εδώ μέσα, ψηφίστε Κυριάκο, Φώφη, Αλέξη, Κουτσούμπα, Λιγνάδη, Μπιμπίλα, Φουρθιώτη και άλλους πούστηδες και θα φάμε όλοι καλά.

  2. Ειναι “αργα για δακρυα Στελλα” Το τοσο σοβαρο θεμα της καποτε ωραιας Κυψελης,και σημερινης τεταρτοκοσμικης “Κυψελης” θα επρεπε να το αντιμετοπισετε δυναμικα απο πολυ παλια,τωρα με “Κυψελη SOS”.και “λεμε ΟΧΙ γκετο η Κυψελη” και αλλες τριχες κατσαρες δεν κανετε τιποτα,Ο Κουλης και ο Δημαρχος που ψηφισατε σας γραφουν στα παλαια των υποδηματων τους.!!!!!!

  3. Το θέμα είναι ποιος νοίκιασε τα σπίτια του στους έγχρωμους; δεν τα καταπάτησαν όλα.. ας προσεχαν

  4. Ναι καλά κρασιά, με Μπακοδήμαρχο και την Μπακομαμά του ξεχάστε το.
    Με κόκκινη ΝΔ και μπλε σοσιαλιστές στην κυβέρνηση; Η αριστερή πανούκλα παντού……
    Ένα αριστερό 3% από ανθέλληνες και πιόνια της Ελίτ κυβερνάει πραγματικά αυτή την χώρα τα τελευταία 40 χρόνια με τους πολίτες αποβλακωμένους.

Leave a Response