ΦΟΒΕΡΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ από Έλληνα της Γερμανίας – Τι πραγματικά συμβαίνει με το εμβόλιο της pfizer και τους ιερείς;

Κοινοποίηση:
εμβόλιο Pfizer

Ζω σε βόρειο κρατίδιο της Γερμανίας. Εδώ δεν υπάρχουν εμβολιαστικά κέντρα, τα εμβόλια γίνονται στα ιατρεία.

Ο Έλληνας ιερέας της ορθόδοξης ενορίας εδώ με ρώτησε αν θέλω να εμβολιαστώ, του είπα ότι το σκέφτομαι ακόμα. Μου είπε πως αν θέλω απλώς το πιστοποιητικό μπορώ να πάω σε γιατρό που θα μου πει ο ίδιος (γερμανικής υπηκοότητας) ο οποίος μπορεί να μου κάνει ορό αντί για εμβόλιο ώστε να μου δώσει το πιστοποιητικό.

Έμεινα έκπληκτος. Τόσο απλά ρώτησα; Τόσο απλά μου απάντησε και με καμάρι δήλωσε πως και ο ιερέας έχει κάνει το ίδιο.

Τον ρώτησα πως ακριβώς λειτουργεί αυτό και μου είπε πως το φιαλίδιο της pfizer ο γιατρός το χύνει στον νιπτήρα, κάνει ένεση με φυσιολογικό ορό στο μπράτσο και στο πιστοποιητικό αναγράφεται ο κωδικός του φιαλιδίου pfizer.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. Και για ποιο λόγο να κάνεις τον όρο κ να μη κάνεις καθόλου ούτε τον όρο? Ποιος θα σε δει εδώ ολόκληρο μπουκαλάκι εχυσες. Κάτι βρωμάει κι εδω

  2. ΕΜΒΟΛΙΑΣΟΥ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ… ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ… ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΧΟΥΝ ΛΥΣΣΑΞΕΙ

  3. Καλά ρε παιδιά αυτό δεν κάνουμε όλοι; Τους Γερμανούς περιμέναμε;

  4. Δεν νομιζω να γινονται αυτα στη Γερμανια!!!!!!!11

  5. Πολύ λογικό όλο αυτό που περιγράφεται στην ανακοίνωση, μιας και δεν χρειάζεται καν να χυθεί το υγρό από το φιαλίδιο για να αναγραφεί ο κωδικός, κατά συνέπεια να μην χρειάζεται ούτε ο εμβολιασμός με τον ορό, γιατί που ξέρεις και ο ορός τι μπορεί να περιέχει μέσα..

  6. Μάγκες οι γιατροί εκεί και καλά κάνουν σε όσους δεν θέλουνε πραγματικά να κάνουνε το εμβόλιο! Φυσικά με το αζημίωτο! Εδώ δυστυχώς έχουνε αποκλείσει τους ιδιώτες ιατρούς! Βέβαια έρχονται εδώ μετά όσοι το έχουνε και καλά κάνει στη Γερμανία με το πιστοποιητικό και κάνουνε μαγκιές με τα ΄΄προνόμια΄΄.

  7. Να πάμε κι εμείς ρε παιδιά!!
    Αλλά εδώ στο μπουρδελιστάν, που τέτοιοι μάγκες ιερείς!!;; Μόνο πισωγλεντηδες, παιδεραστές που δωροδοκούν για να αποκτήσουν ένα αξίωμα στον κλήρο υπάρχουν!!

  8. ή είσαι βλάκας ή ηλίθιος!!Ο ιερέας σίγουρα δεν έχει τό χάρισμα να καταλάβει ότι δεν έπρεπε να ασχοληθεί μαζί σου.Έκαψες ξαι τους άλλους.Αλλά στην Γερμανία δεν ζεις;

  9. ΕΤΣΙ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΠΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΜΠΟΛΙ ΚΑΙ ΤΑΧΑ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ . ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΘΥΣΙΑΣΟΥΝ ΤΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟΥ ΓΟΥΡΛΟ . ΟΧΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΥΣΤΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥΣ . ΤΑ ΑΝΤΡΕΙΚΕΛΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ .
    ΕΞΑΛΛΟΥ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟΙ ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΙΝΟΥΣ ΘΝΗΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑ . ΜΟΝΟΝ ΟΥΡΛΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΣΙΡΙΖΟΥΝ ΚΟΥΝΩΝΤΑΣ ΤΟ ΞΕΡΟ ΤΟΥΣ

  10. Δεύτερος καί καταιδρωμένος.Τό εμβόλιο μέ ορό τό έχει κάνει ό γουρλομάτης.
    Γιάννης Λάκων

Comments are closed.