ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ η Ζωζώ Σαπουντζάκη: «Καθόμουν στον γκρεμό στην Κινέτα και έκλαιγα…»

Κοινοποίηση:
6363

Μία συνέντευξη-εξομολόγηση στο περιοδικό Λοιπόν παραχώρησε η Ζωζώ Σαπουντζάκη.

Η δημοφιλής ηθοποιός και τραγουδίστρια αναφέρθηκε σε βαθιά προσωπικές της ιστορίες, όπως για παράδειγμα όταν αναγκάστηκε να αποβάλει, αλλά και τον χωρισμό της από έναν γάμο που την είχε ταλαιπωρήσει αρκετά.

Ο έρωτας ήταν ένα σημαντικό κεφάλαιο στη ζωή σας;
Ήταν ναι. Δεν υπήρξα όμως και τόσο τυχερή. Έκανα έναν γάμο με έναν γιατρό που ήταν πολύ μεγαλύτερος από εμένα, ο οποίος ζήλευε πολύ και μου έκανε τη ζωή μου μαρτύριο. Τα μάζεψα και έφυγα. Μου έκανε τη ζωή μου δύσκολη, με έπρηξε με τη ζήλια. Χρήματα δεν είχε, γιατί δεν μου έδινε να πάρω την κολόνια μου. Πήραμε διαζύγιο και επέστρεψε, γιατί ήθελε να με παντρευτεί ξανά αλλά του είπα «όχι, τώρα είναι αργά».

Τον τωρινό σας σύντροφο πώς τον γνωρίσατε;
Ένα βράδυ γυρίζοντας από τη δουλειά τράκαρα πολύ άσχημα, γιατί ήμουν κουρασμένη. Σώθηκα από θαύμα και το αυτοκίνητο έγινε κομμάτια. Θυμάμαι πήγα στο νοσοκομείο και μου είπε ο γιατρός «βγάλε τώρα την ταυτότητα να δούμε πόσο είσαι». Τελικά, γίναμε φίλοι με τον γιατρό. Μετά απ’ αυτό γνώρισα τον σύντροφό μου.

Ήταν διευθυντής της ασφαλιστικής και με βοήθησε με το αυτοκίνητο. Ήταν μεγάλος θαυμαστής μου και αρχίσαμε να βγαίνουμε, μου έκανε ένα πανάκριβο δώρο. Σιγά-σιγά προχώρησε και είμαστε μαζί 30 χρόνια.

Σας στοίχισε που δεν κάνατε ένα παιδί;
Το ήθελα πολύ. Μου στοίχισε που δεν έκανα παιδί και θυμάμαι κάποια στιγμή που ήμουν έγκυος από τον Αντρέα, καθόμουν και έκλαιγα στον γκρεμό εκεί στην Κινέτα γι’ αυτόν τον λόγο. Έπιασα παιδί αλλά δεν πρόσεξα. Χόρευα και δούλεψα πολύ. Μου έλεγε η μητέρα μου «παιδάκι μου, δεν κάνει να κάνεις σπαγγάτ» και τελικά απέβαλα. Μετά έπεσα με τα μούτρα στη δουλειά και ξεχάστηκα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. αφου σε ειχε ειδωλο ο μιστερ μπουτια θα εισαι παντα στις καρδιες μας

  2. Ζωζω ησουνα ταλενταρα! Ωρα ομως για….δρομο! Αρκετα εδωσες αρκετα πηρες!

  3. Zωζώ σε ευχαριστούμε για ότι μας προσέφερες, αλλά ξέρεις ο κόσμος στις δύσκολες εποχές που ζούμε έχει και άλλους καημούς και τρεχάματα.

Comments are closed.