ΣΤΟ… ΣΥΡΤΑΡΙ Η ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΖΩΜΑ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΩΝ 57 ΨΥΧΩΝ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ – ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΠΡΙΝ ΑΥΤΗ ΚΛΕΙΣΕΙ – ΤΙ ΖΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΣΟΥΛΑ Η ΚΑΡΥΣΤΙΑΝΟΥ

Κοινοποίηση:
καρυστιανου

Στον “πάγο” φαίνεται πως μπαίνει η υπόθεση για το έγκλημα των Τεμπών καθώς η δικογραφία που αφορά στο μπάζωμα του σημείου και αφορά πολιτικά πρόσωπα έφτασε στη Βουλή μια ήμερα πριν αυτή κλείσει για τις ευρωεκλογές!

Υπενθυμίζεται ότι η διαβίβαση της δικογραφίας είναι κατά του πρώην υφυπουργού παρά τω πρωθυπουργώ Χρήστου Τριαντοπούλου, του πρώην υπουργού Υγείας Θάνου Πλεύρη και των πρώην υφυπουργών Ζωής Ράπτη και Μιχάλη Παπαδόπουλου ανακοίνωσε το προεδρείο της Βουλής.

Η δικογραφία σχηματίστηκε μετά από μήνυση συγγενών θυμάτων του δυστυχήματος των Τεμπών που αφορά το «μπάζωμα» στο σημείο της τραγωδίας.

Με αφορμή αυτό η Μαρία Καρυστιανού απέστειλε επιστολή στον πρόεδρο της Βουλής, Κωνσταντίνο Τασούλα, κάνοντας λόγο για προσχηματική μεταβίβαση της δικογραφίας για τα Τέμπη.

Παράλληλα η Μαρία Καρυστιανού ζητά από την Βουλή να παραπέμψει την δικογραφία για τα Τέμπη στην τακτική Δικαιοσύνη για διερεύνηση και αναρωτιέται γιατί κλείνει η Βουλή 16 ημέρες πριν τις ευρωεκλογές και κάνει λόγο για πιθανολογεί ότι «η Βουλή θα ασχοληθεί με την υπόθεση μετά την επανέναρξη των εργασιών της, δηλαδή μετά τη διεξαγωγή των ευρωεκλογών», άρα όπως αναφέρει «αντιλαμβανόμαστε όλοι την σκοπιμότητα αυτής της επιλογής».

Αναλυτικά η επιστολή από την Μαρία Καρυστιανού στον Κωνσταντίνο Τασούλα:

«Με αφορμή αυτήν την επιστολή και το γεγονός ότι μόλις χθες 23.5.2024 διαβιβάστηκε στη Βουλή η δικογραφία που αφορά στον Υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ κ. Τριαντόπουλο, τον κ. Υφυπουργό Μεταφορών Μιχαήλ Παπαδόπουλο, τον Υπουργό Υγείας Αθανάσιο Πλεύρη και την Υφυπουργό Υγείας Ζωής Ράπτη, σύμφωνα με όσα ορίζει η με αρ. 43/2024 Διάταξη της Εισαγγελέως Εφετών Λάρισας, οφείλω να επισημάνω τα κάτωθι:

Σύμφωνα με όσα δέχεται η με αρ. 43/2024 Διάταξη της Εισαγγελέως Εφετών Λάρισας, αποδεδειγμένα έλαβε χώρα «επιχείρηση» στον τόπο του δυστυχήματος των Τεμπών με σκοπό την εξαφάνιση πειστηρίων και στοιχείων.

Παρακαλείστε όπως ενημερώσετε με κάθε πρόσφορο μέσο όλα τα μέλη του Κοινοβουλίου σχετικώς, προκειμένου να αποφευχθούν σκόπιμες καθυστερήσεις στη διερεύνηση της ταυτότητας των υπαιτίων ως προς την αλλοίωση του πεδίου του εγκλήματος των Τεμπών.

Τα διερευνόμενα αδικήματα, όπως ενδεικτικά της υπόθαλψης, της συμμετοχής σε κατάχρηση εξουσίας κ.α., είναι αδικήματα, των οποίων η διάπραξη ουδεμία σχέση έχει με την άσκηση υπουργικών και βουλευτικών καθηκόντων.

Η διαδικασία που προβλέπεται στο άρ. 86 του Συντάγματος ενεργοποιείται μόνο για ποινικά αδικήματα που τα μέλη της κυβέρνησης τέλεσαν «κατά την άσκηση των καθηκόντων τους».

Συνεπώς, οφείλουν τα μέλη του Κοινοβουλίου, όταν εντοπίσουν στοιχεία που τυποποιούν τη νομοτυπική μορφή αδικημάτων που κείνται εκτός των υπουργικών και βουλευτικών καθηκόντων, να διαπιστώσουν ότι η διερεύνηση τους δεν είναι της αρμοδιότητας τους και ως εκ τούτου να τα παραπέμψουν στην τακτική Δικαιοσύνη για διερεύνηση.

Το αυτό οφείλουν να πράξουν και όταν τα μέλη του Κοινοβουλίου, κατά τη διερεύνηση τέτοιων αδικημάτων, διαπιστώσουν την εμπλοκή περισσοτέρων μελών της Κυβέρνησης, είτε ως συμμετόχων είτε ως φυσικών αυτουργών.

Είναι αδιαμφισβήτητο πλέον ότι, με την αναρμόδια και απολύτως παράνομη παρέμβαση στο πεδίο του εγκλήματος από τους εντολοδόχους του Πρωθυπουργού, με την επίκληση της δήθεν «αποκατάστασης του πεδίου», δίχως όχι απλώς την συναίνεση αλλά ούτε την ενημέρωση της Δικαιοσύνης, όπως επιβεβαιώνεται και στην με αρ. 43/2024 Διάταξη της Εισαγγελέως Εφετών Λάρισας, παραβιάστηκαν οι Συνταγματικές αρχές της διάκρισης των εξουσιών και της ανεξαρτησίας της Δικαιοσύνης.

Επιπλέον, θα ήθελα να πληροφορηθώ εάν πράγματι η Βουλή θα διακόψει τις εργασίες της ενόψει των Ευρωεκλογών σήμερα Παρασκευή 24 Μαΐου 2024. Εάν ναι, παρακαλώ όπως μου γνωστοποιήσετε εάν αυτό έχει ξανασυμβεί και ποιος ο λόγος της επίσπευσης, δεδομένου ότι οι Ευρωεκλογές θα διεξαχθούν σε 16 ημέρες.

Εάν πράγματι διακόπτονται σήμερα οι εργασίες της Βουλής, τότε η χθεσινή διαβίβαση στη Βουλή της ως άνω δικογραφίας των μελών της Κυβέρνησης (Τριαντόπουλου κλπ.) μοιάζει να είναι εντελώς προσχηματική, καθώς η Βουλή θα ασχοληθεί με την υπόθεση μετά την επανέναρξη των εργασιών της, δηλαδή μετά τη διεξαγωγή των Ευρωεκλογών και αντιλαμβανόμαστε όλοι την σκοπιμότητα αυτής της επιλογής.

Ιδίως αν λάβουμε υπόψη ότι η με αρ. 43/2024 Διάταξη της Εισαγγελέως Εφετών Λάρισας, που διατάσσει την υποβολή της δικογραφίας στον Άρειο Πάγο για να την εισάγει στη Βουλή αμελλητί, σύμφωνα με όσα ορίζει το Σύνταγμα, δημοσιεύθηκε πριν ένα μήνα, ήτοι την 22.4.2024 και σε κάθε περίπτωση η χθεσινή διαβίβαση μόνο αμελλητί δεν είναι.

Αναμένω από εσάς να τιμήσετε το θεσμικό σας ρόλο και να διαφυλάξετε την τήρηση του Συντάγματος και των νόμων του Κράτους, ώστε να διερευνηθεί νομίμως η υπόθεση των Τεμπών και κάθε υπαίτιος να λογοδοτήσει στη Δικαιοσύνη, ακόμα κι αν έχει την υπουργική και βουλευτική ιδιότητα».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

23 Σχόλια

 1. Καλά κρασιά με τους εγκληματίες μαφιόζους που μας κυβερνούν.

 2. Επιτελους γυναικα φερεται οπως δεν φερονται πολλοι ανδρες Αλλα δεν εκπλησεται κανεις οταν οι ποιο πολλοι,,,,,,,,,,,,,,,,,,

 3. Ο Θεος να την βοηθησει που δεν δειλιαζει και δεν ειναι ηττοπαθηςιιΟταν υπαρχουν τετοιοι ανθρωποι υπαρχει ελπιδα για την ταλαιπωρη Ελλαδα

 4. Πελασγε καμμια αλλη δουλεια δεν εχεις να κανεις?

 5. ΤΑ χέρια των ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ της ΝΔ που ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΑΝ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΉ ΕΊΝΑΙ ΒΑΜΜΈΝΑ ΜΕ ΑΊΜΑ ΑΘΏΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ. Οποίος τους ΨΗΦΙΖΕΙ ΛΕΡΏΝΕΙ και τα δικά του. Συγνώμη για την επανάληψη αλλά δεν μπορώ να διανοηθώ πως κοιμούνται το βράδυ αυτά τα καθάρματα. Βάζω τον εαυτό μου στη θέση των γονέων και των συγγενών των θυμάτων και τρελαίνομαι.

 6. Αδικα παιδευεται η κα Καρυστιανου.
  Εναμιση χρονο τωρα,θα επρεπε να εχει καταλαβει οτι μια συμμορια μαφιοζων κυβερναει τη μπανανια και οτι δικαιοσυνη δεν υπαρχει,ολα ειναι υπο τον ελεγχο της συμμοριας.
  Τι ακριβως θα κανει στελνοντας ψηφισματα και επιστολες στη Μαφια ;
  Θα συγκινηθουν τα παχυδερμα η θα χασουν τη ΜΑΣΑ για χαρη της ;
  Ας ξυπνησει κι ας συνειδητοποιησει σε τι μπανανια βρισκεται.

 7. λίγοι μπορούν να βγουν μπροστά και απέναντι στον βούρκο και στην μαυρίλα που καταπλάκωσε τη χώρα μας και πάλι εύγε!!!

 8. Ακομα επιμενετε οτι ο Γεωργιος Παπαδοπουλος ηταν δικτατορας;

  1. Ο Τασούλας, πώς τού ξέφυγε?? Θά τον έκρυβε ή…ω.. Λάρα της Ροζαλίας!!!😁😆🤣🤮

 9. Τζαμπα παιδευεται η κυρια Καρυστιανου.
  Θα επρεπε τοσον καιρο να εχει συνειδητοποιησει οτι δεν υπαρχει ουτε δημοκρατια,ουτε θεσμοι,ουτε δικαιοσυνη στη μπανανια και να μην κουραζεται τζαμπα.
  Και που στελνει γραμματα και υπομνηματα στη συμμορια,τι νομιζει οτι θα γινει ;
  Θα συγκινηθει η Μαφια,επειδη της στελνει γραμματα η Καρυστιανου ;
  Χεστηκανε.Γραμμενη την εχουνε απο την αρχη,ουτως η αλλως.
  Δεν υπαρχει περιπτωση να βρει το δικιο της,η Μαφια ελεγχει τα παντα.
  Ας συνειδητοποιησει επιτελους οτι δεν υπαρχει ουτε δημοκρατια ουτε θεσμοι ουτε δικαιοσυνη στη μπανανια του ελλαδισταν κι ας σταματησει να τρεχει τζαμπα…

 10. Ως γνωστόν, οι υπόλοιποι χαροκαμμένοι γονείς, δεν την αναγνωρίζουν ως εκπρόσωπό τους.

  Γιατί δεν το περνάτε; Δεν βρίζω, την αλήθεια λέω.

  1. το διαίρει και βασίλευε και η λάσπη είναι παλιές τακτικές…σιγά σιγά δεν πιάνουν πλέον, εύγε στην κυρία Καρυστιανού που προσπαθεί να βρει το δίκιο της στον βούρκο της πολιτικής και να μην το καταφέρει …θα καταφέρει να δείξει πόσο εμετική είναι η εξουσία…ουστ

  2. Γιατί πρέπει αναγκαστικά κάποιος να εκπροσωπεί κάποιον άλλο; σαν την κυβέρνηση που το παίζει νταβατζής δήθεν εκπρόσωπος;

 11. ….Ονειρα γλυκα σας και των 301 πανω στις αδικοχαμενες νεανικες ψυχες! Λουλη και η βουλη να κλεισει η Κοβεση σε γυρευει! Προσεξε μη σε στραποναρει και η Ουρσουλα στο φιναλε!

 12. Την δικογραφία την είχαν στείλει με την χελώνα καρέτα καρέτα. Έφτασε στην βουλή την ημέρα που έκλεινε και δεν έγινε τίποτα. Θα γίνουν ευρωεκλογές με “καθαρούς” όλους τους εμπλεκόμενους υπουργούς. Μετά τις εκλογές έχει ο θεός τι θα την κανουν την δικογραφία. Πάντως στην βουλή έχουν μεγάλα καλάθια για τα άχρηστα χαρτιά.

 13. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ..
  ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΎΝΗ. …..
  ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΙΔΕΙΑ…..
  ΠΑΝΕ ΝΑ ΜΗΔΕΝΙΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ….
  ΞΥΠΝΗΣΤΕ… ΚΑΙ ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ….
  ΞΥΠΝΗΣΤΕ…

 14. Άστο Κυρία Καρυστιανού τα βάλατε με μαφία με επαγγελματίες Gagsters και παρόλο που ο λαός είναι δίπλα σας δεν θα μπορέσετε να βγάλετε άκρη.Εδώ πρόκειται για νοθείες εκλογών για οικονομικές απάτες για εξόντωση του Ελληνικού λαού για στημένες κρίσεις στον φτωxό ταλαιπωρημένο Ελληνα για εσκεμμένα xρέη εναντίων του μέσω αδυναμίας πληρωμής ώστε να τον τσακίσουν για πουλημένα ΜΜΕ για πουλημένη αστυνομία για πουλημένους δικαστικούς για πουλημένο στρατό για τα πάντα στα xέρια των 300ων απατεώνων της βουλής που μπαίνουν με ένα σπίτι και βγαίνουν με καμία κατοσταριά πάτε στην Εισαγγελία τους πληρώνουν αυτοί αν πάτε στην ΕΕ θα πούνε όπως ήδη είπαν να μην μπλέκετε η Ευρώπη στην Ελληνική δικαιοσύνη αν πάτε στην αστυνομία θα σας γράψουν κανονικά και θα ενημερώσουν άμεσα τον Κούλη αν κάνετε δισκογραφίες θα μπαίνουν στο αρxείο και πάρα πολλά άλλα.

  1. Ετσι,φιλε μου, μια Μαφια ειναι με πολλα πλοκαμια. Ολοι σε στημενους ρολους . Θα ψηφιζα το Βελοπουλο αλλα απεδειξε με την σταση του υπερ της Γενοκτονιας των Παλαιστινιων οτι ειναι ανθρωπος των αμερικανων και του Σιωνισμου. Αποχη,τελος.

   1. αυτό θέλουν… να πηγαίνουν οι δικοί τους βολεμένοι, οι φοβικοί, οι “τυφλοί” που πιστεύουν τα μμε και να τους βγάζουν μια ζωή, πηγαίνουμε και ψηφίζουμε κάποιο μικρό αντισυστημικό και ότι γίνει

   2. ΟΧΙ Έλληνα η αποxή πηγαίνει στους 300 Gagsters κοινώς στον πρώτο και έτσι ο Κούλης τρίβει τα xέρια του.Εγώ θα ψηφίσω Οικολόγους μόνο και μόνο επειδή προσέxουν τα δέντρα έτσι και αλλιώς να πιάσουν ποσοστά να μπούνε κάπου δεν γίνεται και ούτε με ενδιαφέρει αυτό στα παπάρια μου όμως έτσι δεν πρόκειται η ψήφο μου να πάει σε ενεργό απατεώνα της βουλής.

   3. Χορτάσαμε από σωτήρες! Κι ο Καρατζαφέρης κάποτε σωτήρας ήταν.. κι ο Καμμένος, κι ο Λεβέντης, κι ο ΣΥΡΙΖΑ να μας σώσουν ήθελαν…. Λες τώρα ο Βελό να τα αλλάξει όλα στο παρά πέντε και να κάνει την ανατροπή που τόσες δεκαετίες περιμέναμε;;;; Άσε φίλε μου, είναι το σύστημα βρώμικο υπογείως. Και με τις καλύτερες προθέσεις να ξεκινήσεις, θα σε διαφθείρουν. Δεν γίνεται να πέσεις στον κουβά με τα σκ@τ@ και να μείνεις καθαρός. Το σύστημα πρέπει να αλλάξουμε κι αυτό δεν γίνεται ανώδυνα με εκλογές….

Comments are closed.