ΣΤΟ ΚΑΛΟ!!! Ματίνα Παγώνη: Δέχθηκε πρόταση για δουλειά στη Σαουδική Αραβία με 14.000 ευρώ το μήνα

Κοινοποίηση:
pagoni

Η Ματίνα Παγώνη είναι ένα από τα πρόσωπα, που μπήκαν έντονα στην καθημερινότητά μας λόγω του κορωνοϊού, με την ίδια μάλιστα να φτάνει σε σημείο να δεχθεί πρόταση για δουλειά στη Σαουδική Αραβία, με τις απολαβές της να φτάνουν τα 14.000 ευρώ το μήνα.

«Μου είχαν προτείνει να εργαστώ στη Σαουδική Αραβία πριν δύο χρόνια. Η πρόταση ήρθε μαζί με ένα διετές συμβόλαιο. Ο μισθός μου θα ανερχόταν στις 14.000 ευρώ το μήνα, ενώ μου πρότειναν να καλύψουν και τη διαμονή μου. Επέλεξα να μην πάω, καθώς οι συνθήκες στη χώρα δεν είναι υποφερτές. Δε θα μπορούσα να ζω δύο χρόνια στους 45 βαθμούς Κελσίου, υπακούοντας σε τόσο αυστηρούς κανόνες, μακριά απ’ την οικογένειά μου. Τι να κάνεις τα χρήματα εάν δε μπορείς να βγεις έξω και να απολαύσεις τη ζωή;», τονίζει στο GRTimes.

Η ίδια ωστόσο παραδέχεται ότι η Ελλάδα πρέπει να δίνει ανταγωνιστικά κίνητρα στους γιατρούς και τους νοσηλευτές της, ώστε να μην εγκαταλείπουν τη χώρα.

«Είναι ανεπίτρεπτο να αφήνουμε τους γιατρούς και τους νοσηλευτές μας να φεύγουν. Είναι φοβερά μυαλά. Πρέπει να εξασφαλίσουμε για εκείνους κίνητρα. Ας πούμε, θα μπορούσαμε να τους απασχολούμε για μία διετία ή πενταετία σε νησιά, με καλύτερους μισθούς, ακόμη και σπίτι και διατροφή και στη συνέχεια να τους μεταθέτουμε με τις βέλτιστες συνθήκες στα κέντρα των πόλεων. Έτσι, τα νησιά θα ήταν εφοδιασμένα με επαρκή αριθμό γιατρών και νοσηλευτών, κι εκείνοι θα είχαν ένα λόγο για να μείνουν», προτείνει η κυρία Παγώνη στο GRTimes.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Ως τι την ζητούν; ως παθολόγο, έχει έλλειψη από απλούς παθολόγους; κοιμάται κι ονειρεύεται πως την αυγή παντρεύεται λέει το τραγούδι.

  2. ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΜΗΝΙΑΤΙΚΟ……..ΑΚΟΥ 14000…..ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΟΜΑΖΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΤΟΥΣ ΚΑΛΗ ΕΙΝΑΙ……

  3. ΠΟΙΑ ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ ΚΑΙ ΠΟΙΕΣ 14 ΧΙΛ? ΟΥΤΕ ΣΕ ΓΚΑΖΑΔΙΚΟ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΙΠΕΣ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΙΠΙΝΕΖΟΥΣ ΝΑΥΤΕΣ ΔΕ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ. ΡΕ ΑΙ ΣΙΧΤ#Ρ Κ#ΠΡΟΣΚΥΛ@. ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΕ.

Leave a Response