ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΩΡΑ!!! Ηλιόπουλος (ΣΥΡΙΖΑ): Λέει ψέματα η κυβέρνηση για τον αριθμό των εμβολιασθέντων – Αθροίζει και τα ραντεβού

Κοινοποίηση:
ΔΣΦΩΔΣΔΣΦ

Για δημιουργική λογιστική όσον αφορά το θέμα των εμβολιασμών κατηγορεί την κυβέρνηση ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Νάσος Ηλιόπουλος.

Σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρει:

«Για να αποφύγει τη συζήτηση για τις πατέντες η κυβέρνηση αναπαράγει ψέματα ακόμα και για τον αριθμό των πολιτών που έχουν εμβολιαστεί.

»Μετά τον κ. Μητσοτάκη που μίλησε ψευδώς για 3 εκατ. πολίτες, η δήλωση του κ. Πιερρακάκη, που αθροίζει εμβολιάσμους με προγραμματισμένα ραντεβού, αποτελεί σύγχρονο μνημείο δημιουργικής λογιστικής».

Σχόλιο ΜΑΚΕΛΕΙΟ: Αν διαθέτει στοιχεία για κάτι τόσο σοβαρό όπως τα ψέμματα μιας εκλεγμένης Κυβέρνησης απέναντι στον λαό που ψηφίζει, ο κ. Ηλιόπουλος οφείλει να τα δώσει τώρα σε κάποιον εισαγγελέα. Αλλιώς, απλά κάνει αστεία την ήδη ανύπαρκτη αντιπολίτευση.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. η ελλαδα δεν ειναι πορτοκαλι?? οποιος γυρισει απο τις διακοπες του στην πατριδα του τουλαχιστον 10μερες καραντινα και μοριακο τεστ…… ποιος ο λογος να ερθουν στην ελλαδα οταν η πορτογαλια ειναι πρασινη?? κορονιος εδω η κορονοιος εκει……….. οι ελλαδικοι κατοικοι δεν εκαναν και πολλα για να ειναι η χωρα τους καθαρη και ετοιμη για τουρισμο…. ο καθενας για την πλατεια του και την μπυρα του.

  2. Η όλη «πανδημία» στηρίζεται εν πολλοίς σε ψεύτικα και κατασκευασμένα στατιστικά στοιχεία.

  3. αυτό το μαλ@κισμένο δεν κατέβαινε για δήμαρχος Αθηνών? Open city και άλλες τέτοιες μαλακίες

  4. Συγκεκριμένα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στο διάγγελμα που έκανε το Μεγάλο Σάββατο υποστήριξε χαρακτηριστικά ότι «ήδη, περισσότεροι από 3.000.000 πολίτες έχουν κάνει την πρώτη ή και τη δεύτερη δόση», κάνοντας ουσιαστικά όσους τον άκουσαν να θεωρήσουν πως έχουν εμβολιαστεί παραπάνω από 3 εκατ. πολίτες.
    Ωστόσο, αυτός ο ισχυρισμός είναι ψευδής, καθώς ο αριθμός των ανθρώπων που είχαν λάβει τουλάχιστον μια δόση εμβολίου κατά της covid-19 ανέρχονταν στους 2.170.847. Από αυτούς, 944,481 είχαν λάβει και τη δεύτερη δόση!

Leave a Response