ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΟΙ ΦΑΤΣΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΛΟΡΕΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΩΝ ΤΗΣ – ΑΥΤΟΙ ΕΣΤΕΛΝΑΝ ΑΝΗΛΙΚΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΤΑ ΒΡΩΜΙΚΑ ΚΡΕΒΑΤΙΑ (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Κοινοποίηση:
lorela_arthrou

Στη δημοσιότητα έδωσε η Ελληνική Αστυνομία τις φωτογραφίες και τα στοιχεία των συλληφθέντων για το κύκλωμα μαστροπείας με θύματα ανήλικα κορίτσια το οποίο εξαρθρώθηκε από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων.

Πρόκειται για πέντε άτομα που συνελήφθησαν τον Ιανουάριο του 2024.

Πρόκειται για τους:

ΚΑΠΑΪ Λορέλα του Σοκόλ και της Κριστίνα, γεν. 12-12-1993 στην Αλβανία,
Σε βάρος της ανωτέρω ασκήθηκε ποινική δίωξη για μαστροπεία τελεσθείσα σε βάρος πρόσωπου νεότερου των δεκαπέντε ετών, με προσφορά ή υπόσχεση πληρωμής χρημάτων, κατ’ εξακολούθηση.

lorela

lorela1

ΝΕΣΤΟΡΑ Στέφανο του Φωτίου και της Θωμαής, γεν. 24-9-1990 στο Μαρούσι,
Σε βάρος του ανωτέρω ασκήθηκε ποινική δίωξη για μαστροπεία τελεσθείσα σε βάρος ανηλίκου με τη χρήση ηλεκτρονικών μέσων επικοινωνίας, με προσφορά ή υπόσχεση πληρωμής χρημάτων, κατ’ εξακολούθηση και για πορνογραφία (παραγωγή, διανομή και κατοχή) με τη χρησιμοποίηση ανηλίκων, τελεσθείσα μέσω πληροφοριακών συστημάτων, κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή, κατ’ επάγγελμα.

mast

mastr1

ΔΟΡΓΙΑΚΗ Πέτρο του Γεωργίου και της Ελένης, γεν. 6-4-1969 στη Νίκαια,
Σε βάρος του ανωτέρω ασκήθηκε ποινική δίωξη για γενετήσια πράξη με ανήλικο έναντι αμοιβής, τελεσθείσα σε βάρος προσώπου νεότερου των δεκαπέντε ετών και για γενετήσια πράξη με ανήλικο έναντι αμοιβής τελεσθείσα σε βάρος προσώπου μεγαλύτερου των δεκαπέντε ετών, κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση.

mastr2 mastr3

ΜΑΥΡΑΓΑΝΗ Κωνσταντίνο του Χρήστου και της Ασπασίας, γεν. 29-5-1960 στη Αθήνα,
Σε βάρος του ανωτέρω ασκήθηκε ποινική δίωξη για γενετήσια πράξη με ανήλικο έναντι αμοιβής, τελεσθείσα σε βάρος προσώπου νεότερου των δεκαπέντε ετών, κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση και για γενετήσια πράξη με ανήλικο έναντι αμοιβής τελεσθείσα σε βάρος προσώπου μεγαλύτερου των δεκαπέντε ετών, κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση.

mastr4 mastr5

ΠΑΠΠΑ Σταύρο του Βασιλείου και της Δημητρούλας, γεν. 11-11-1969 στη Γερμανία.
Σε βάρος του ανωτέρω ασκήθηκε ποινική δίωξη για μαστροπεία ανηλίκου τελεσθείσα κατά συρροή, με προσφορά ή υπόσχεση πληρωμής χρημάτων ή οποιουδήποτε άλλου ανταλλάγματος και για γενετήσια πράξη με ανήλικο έναντι αμοιβής τελεσθείσα σε βάρος προσώπου μεγαλύτερου των δεκαπέντε ετών, κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση.

mastr6 mastr7

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην πρωταρχική ανάγκη προστασίας του κοινωνικού συνόλου από τέτοιες αξιόποινες πράξεις, στην αποτροπή απειλής για τη δημόσια ασφάλεια και στην περαιτέρω διερεύνηση της συμμετοχής των κατηγορουμένων σε έτερες αξιόποινες πράξεις όμοιας φύσης.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6476370 της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

17 Σχόλια

 1. Η γιουφτο αλμπανα με τα παλικάρια της, ρε που φτάσαμε…

 2. στην Ελλάδα χρειάζεται να δεκαπλασιαστεί η χωρητικότητα των φυλακών να χτιστούν νεες πολλές και σύγχρονες φυλακές σε όλη την επικράτεια, ώστε παρόμοια σκουπίδια να μπαίνουν για κάμποσα χρόνια να κάνουν καταναγκαστικά κοινωφελή έργα να μην μας ενοχλούν να μην τους τρώμε στη μάπα, γεμάτοι οι δρόμοι της Αθήνας με σκατόφατσες λεχρίτες κακοντυμένους μικροπαραβατικούς περιφερόμενους που όλοι ξέρουμε πως σε ένα φυσιολογικό κράτος δεν θα έπρεπε να κυκλοφορούν ελεύθεροι. Αυτο βέβαια προυποθέτει πατριωτική σοβαρή στιβαρή κυβέρνηση πράγμα που απουσιάζει πλήρως και δεν προβλέπεται άμεσα να εμφανιστεί συνεπώς ο καθένας ας λάβει τα μέτρα του

 3. ουτε γρατσουνια εχουν. αν ηταν τιποτα πιτσιρικαδες μαυροι θ χαν γινει

 4. Ο κουλης θα τους δικάσει ισόβια δεσμά. Είναι ο μόνος που λατρεύει τους Έλληνες χαχαχαχαχα

 5. Τι γλυκιές φατσούλες! Παιδιά για υιοθεσία όλοι τους!

 6. Eγινε και προαγωγός η Σκιπταρισα μαζί με τους ντόπιους γύφτους .

 7. Μπουμπουκια φρεσκα νεοελληνες! Πολυπολιτισμικα ημεδαπα κι αλλοδαπα!

 8. Δηλαδη η τηγανοκεφαλη και τα ελληνόφωνα σκουπιδια θα περάσουν και από δίκη;
  Και μετά θα τους ταΐζει ο φορολογούμενος.
  Δεν θα επρεπε αν υπήρχε πραγματικη δικαιοσύνη να κοστίζουν τίποτα τετοια διποδα. Πέντε σφαίρες προ γνωσιν και συμμορφωση των υπολοίπων.

 9. ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΦΟΡΑΝΕ ΜΑΥΡΑ ; ΜΗΠΩΣ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ & ΤΟ ΜΑΥΡΟ
  ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΤΟΥΣ ;

 10. Ως πότε θα βλέπουμε τα μούτρα ατιμώρητων εγκληματιών, στο διαδίκτυο; Δεν καταλαβαίνουν οι αρχές πως αυτή η τακτική μόνο οργή προκαλεί στους πολίτες; Από τη στιγμή, που οι ποινές σε τούτο τον τόπο, με τα χίλια παραθυράκια του νόμου, είναι χάδι, τί μας τους δείχνουν; Μάλλον για να πούμε μπράβο στα καλόπαιδα, που είτε ληστεύουν, είτε βιάζουν, είτε διαπράττουν οποιοδήποτε έγκλημα, μένουν στην ατιμωρησία. Γιατί, μη μου πείτε πως λίγοι μήνες, άντε στη χειρότερη λίγα χρονάκια φυλακή, είναι τιμωρία και σωφρονισμός…. Από την άλλη, αν υπήρχαν πραγματικές τιμωρίες, θα τους έβλεπες και μπορεί και να τους λυπόσουν.

   1. ΜΟΛΙΣ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΛΕΝΕ ΤΙΣ ΠΟΙΝΕΣ ΠΟΥ ΖΗΤΗΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΛΥ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΚΟΥΣ “5 ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΑΣΤΟΛΗ” ΚΑΙ ΘΕΣ ΝΑ ΦΑΣ ΤΟ ΛΑΡΥΓΓΙ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗ

Comments are closed.