Στέφανος Γκέκας: Ο Νίκος Μιχαλολιάκος ήταν ο μοιραίος άνθρωπος που κατέστρεψε την Χρυσή Αυγή

Κοινοποίηση:
ομΣτΓκΟΛμεΚΜπ

«Έβαλε ένα φαντασμένο κοριτσόπουλο, την κόρη του, να μετατρέψει το Μέτωπο Νεολαίας σε κλαμπ κουτσομπολιού και κατάπτυστης οσφυοκαμψίας νέων ανδρών μπροστά της!»

 

Στη λήθη έχει αρχίσει να περνάει η υπόθεση της Χρυσής Αυγής, και η απόσταση σταδιακά βοηθάει για περισσότερο ψύχραιμα συμπεράσματα.

Το Μακελειό συνομίλησε με ένα παλιό στέλεχος της Χρυσής Αυγής, ήταν υπεύθυνο για την περιφέρεια της Μακεδονίας, τον Στέφανο Γκέκα.

Και επειδή έφυγε νωρίς (από το 2002) γλύτωσε την μετάλλαξη που υπέστη σταδιακά η Χρυσή Αυγή, η οποία έφτασε στις μέρες μας να μην έχει καμία σχέση με αυτό που ήταν όταν ξεκίνησε εκεί κάπου στις αρχές της δεκαετίας του 1980.
Η συζήτηση έγινε σε πρωθύστερο χρόνο και είχε στόχο να εξερευνήσει τις αιτίες που οδήγησαν την Χρυσή Αυγή στην παρακμή και στα όσα μοιραία επακολούθησαν και τα οποία για όσους έχουν παρακολουθήσει την πορεία της δεν ήταν κεραυνός εν αιθρία.

Κοινός τόπος για όλους τους εθνικιστές είναι κατ΄αρχήν ότι στην πλάτη της Χρυσής Αυγής στήθηκε ένα παιγνίδι για να χτυπηθεί ο ελληνικός εθνικισμός. Δυστυχώς το παιγνίδι αυτό ευνόησε με πράξεις ή παραλείψεις και ο γ.γ της Χρυσής Αυγής ο Νίκος Μιχαλολιάκος, που έχασε την μεγάλη ευκαιρία να αποκτήσει η Ελλάδα μια σοβαρή εθνικιστική βάση, που θα ήταν και η πραγματική αντιπολίτευση στην αριστερά και την ψευτοδεξιά των μασόνων και των θαμώνων του Κολωνακίου.

Όσοι βρέθηκαν τα πρώτα χρόνια στην Χρυσή Αυγή ξέρουν ότι από εκεί πέρασαν κάποιοι από τους καλύτερους Ελληνες, κάτι που όπως έμεινε ανεκμετάλευτο και το χειρότερο έδωσε την δυνατότητα στο πολιτικό κατεστημένο να καταφέρει ένα ισχυρό χτύπημα, η ανάταξη του οποίου θέλει σχεδόν ημίθεους, από αυτούς που όμως μόνο ο εθνικισμός μπορεί να βγάλει.
Ο Στέφανος Γκέκας είναι σήμερα επικεφαλής του ΑΡΜΑΤΟΣ, ενός συνδέσμου εθνοφυλετικής αναπλάσεως, όπως διαβάζουμε και στην ιστοσελίδα που διατηρεί στο διαδίκτυο. Παλεύει δηλαδή για κάτι που στην σημερινή Ελλάδα μοιάζει αδύνατο, σχεδόν μεταφυσικό, καθώς η χώρα δέχεται ένα άνευ προηγουμένου καθοδηγούμενο εποικισμό, στον οποίο προς στιγμή κανένας δεν αντιδρά.
Εξ΄ου και ο βρώμικος και χυδαίος πόλεμος που γίνεται εναντίον του με όλα τα μέσα. Ακολουθεί εν συνεχεία η συζήτησις:

forum1

Ερ: Διατελέσατε στο παρελθόν στέλεχος της ΧΑ. θέλουμε να μας πείτε τους λόγους που σας ώθησαν στο να αποχωρήσετε.

Απ.:
Αφορμή υπήρξε η πρόθεση του Ν. Μιχαλολιάκου να συνεργασθεί με τον Καρατζαφέρη στις δημοτικές εκλογές του 2002. Όμως αυτή ήταν μόνον η κορυφή του παγόβουνου.
Η Χρυσή Αυγή υπήρξε μία τραγελαφική σύνθεσις αντιθέτων ποιοτήτων: Η ευγένεια δίπλα στην ποταπότητα, η κλασσική αισθητική δίπλα στην κακογουστιά, η καλοπιστία δίπλα στην υστεροβουλία, ο μάχιμος ιδεαλισμός πλάι σε κομπλεξικούς ανικάνους που κάλυπταν μαστορικά την δειλή τους αναξιότητα πίσω από κούφιες μεγαλοστομίες και φανταχτερά ηρωοφανή εξώφυλλα δίσκων χωρίς κανένα εσωτερικό αντίκρυσμα κ.ο.κ..
Και φυσιολογικώς το αποχαλινωμένο κι ανεξέλεγκτο κατώτερο πάντα κατατρώγει ως σαράκι και καρκίνος τον υγιή ιστό. Θα έπρεπε δε κανονικώς και ειδικώς υπό το φως των Ιδεών, που ανεπαρκώς επεκαλούντο, τα κατώτερα στοιχεία να απεκβληθούν ως τάχιστα – και να υπάρξει ορθή αξιολογική διαβάθμιση ατόμων και ιδεών εσωτερικώς.
Όμως εν προκειμένῳ, κακή τη μοίρα, κύριος καταλύτης κατωτέρων ποιοτήτων ήταν ο ίδιος ο “αρχηγός” της ΧΑ. Ο οποίος απεναντίας εφρόντιζε να περιορίζει, υποσκάπτει και τελικώς να εξοβελίζει κάθε εύρωστο εκπρόσωπο των ανωτέρων τάσεων – και άρα και την αντίστοιχη διάκριση και ποιοτικήν ευγένεια.

Εξαιρέσει της περιπτώσεως συναγωνιστή Γιαννόπουλου, τον οποίον ελάχιστα εγνώρισα και που ο σουλτάνος της Χρυσής Αυγής ξεφορτώθηκε με τις συνήθεις του δολοπλοκίες, ήμουν ο μόνος ισχυρός παράγων που ο ΝΓΜ αδυνατούσε να ελέγξει. Όμως μονίμως υπέσκαπτε το έργο μου, ως δολιοφθορέας της Κινήσεως, της οποίας παρίστανε τον αρχηγό.

Ο Μιχαλολιάκος ήταν σε όλα ο αντίθετος εμού πόλος.
Άρα το εκπληκτικό δεν ήταν που έφυγα αλλά μάλλον το ότι παρέμεινα στην ΧΑ και μετά το 1993, οπότε απελύθην από τις Ειδικές Δυνάμεις, όπου είχα υπηρετήσει επί διετίαν ως ΔΕΑ μετά την εκ Δανίας επάνοδό μου.
Ως περιφερειάρχης Βορείου Ελλάδος ήμουν αρκετά ανεξάρτητος, οπότε αγωνίστηκα για το βέλτιστο μέσῳ των δεδομένων πλαισίων, μακριά από το κέντρο της νόσου.

Δημιούργησα έτσι προς τα έσω μίαν μοναδική αγωνιστική και πνευματική ατμόσφαιρα με κέντρο την Θεσσαλονίκη – και προς τα έξω έναν ανεπανάληπτο οργασμό δράσεως καθ’ όλην την Β.Ελλάδα. Αποκορύφωμα παγκοσμίου ακτινοβολίας το Συνέδριο του Φιλύρου (24-5/10/1998), όπου προσήλθαν μορφές όπως ο δρ. William Pierce της National Alliance (ΗΠΑ), η θρυλική Florentine Rost van Tonningen (Ολλανδία), ο αείμνηστος Léon Strydom από τη Ν.Αφρική – αλλά όχι ο Μιχαλολιάκος από την Αθήνα – ίσως σε κάποιαν ἐξαρση αυτογνωσίας του!

Ο Μιχαλολιάκος φαινομενικώς μεν, θεατρικώς, ανεχόταν την δράση μου, εξ άλλου εγώ δημιούργησα την υποδομή στην Βόρειο Ελλάδα – όμως τὴν υπέσκαπτε με υπόγειες διαδρομές, ίντριγκες, διασπορά ψευδών, καλλιέργειαν παρασίτων κ.ο.κ.

Η ΧΑ δεν είχε λοιπόν αρχηγό: Διότι κανείς αρχηγός δεν μπορεί να υποσκάπτει την ίδια του την Κίνηση λειτουργώντας υπογείως ως δολιοφθορέας.

Νονό είχε αντί αρχηγού, στον οποίο κάθε στοιχειώδης στρατιωτική συνέπεια και οργανωτικότητα είναι φύσει ξένη και με τον οποίον αδύνατον κάποιος να κάνει συμφωνία κυρίων. Αργόσχολος και φυγόπονος, λειτουργεί ψευδώς (ψευδολειτουργεί…), με προχειρότατο μέσο το αυτόματο ή συστηματικό ψεύδος: Με μίαν μοναδική ξετσιπωσιά, της οποίας μόνον σε έναν έχω ξαναδεί παρομοἰαν – δυστυχώς πάλιν εκ του κατακηβδιλωμένου δήθεν εθνικού “χώρου” προερχόμενο…

Ερ: Μιας και αναφέρεστε σε αργοσχολία, πιστεύετε πως έχουν βάση κάποιες παλαιές καταγγελίες περί έμμισθης σχέσης του ΝΓΜ με την ΚΥΠ;

Απ: Άλλο τι πιστεύω, άλλο τι μπορώ να αποδείξω – και δεν διαθέτω απτά ντοκουμέντα.
Όμως το υπό επωνυμίαν “Stay Behind” (στην δε Ιταλία ”Gladio”) γνωστὀ σχέδιο αμερικανικών υπηρεσιών μετά τον Β΄ΠΠ κατά τόπους εργαλειοποίησε παρακρατικά αθύρματα προκειμένου αυτά, ως δήθεν “εθνικισταί”, “φασίστες” ή “εθνικοσοσιαλισταί” να προβούν σε τυφλές βομβιστικές ενέργειες με αθώα θύματα, ώστε το Σύστημα να ενοχοποιήσει, λερώσει και πλήξει βαρύτατα τον συγκεκριμένο χώρο. Έτσι από κατευθυνομένους προβοκάτορες έγινε π.χ. η βομβιστική επίθεση στον σταθμό της Μπολόνιας και στην Γερμανία στο Oktoberfest του Μονάχου.

Και στην Ελλάδα επίσης διάφοροι, όπως ο ΝΓΜ, προφανώς έπαιξαν παρόμοιο ρόλο (συνειδητώς ή και δυνάμει βλακείας) κατευθυνομένου αθύρματος του παρακράτους. Ο διοικητής του (καθώς υπηρετούσε την θητεία του σε νησί κατά τις ανακρίσεις) ομολόγησε ότι εδέχθη αφόρητες πιέσεις ώστε να τα κουκουλώσει όπως-όπως. Ο ΝΓΜ έπεσε στα μαλακά…

Για δε τις τότε καταθέσεις του δεν θά πρεπε νάναι περισσότερο υπερήφανος από ό,τι για την λιγδιάρικη απολογία του την περασμένη άνοιξη, όταν πάλι κατέδιδε τους πάντες αποποιούμενος κάθε ιδίαν ευθύνην, όπως συνηθίζει…
Πάντως είναι ιδιαιτέρως ενδεικτικό των συναφειών ότι εκείνης της εποχής τα παρακρατικά ανδρείκελα εξακολουθούν έκτοτε και ώς και σήμερα να πρωτοστατούν ως κεντρικοί σταθμοί ευτελισμού, καπελώματος, αλλοιώσεως και κατασπιλώσεως των Ιδεών που οι ίδιοι παραπλανητικώς ως καρνάβαλοι φορούν ως εξωτερικό μανδύα – αλλά και κατασπιλώσεως των όποιων επίφοβων πραγματικών τους εκφραστών: και ο νοών νοείτω!

udsTilForsAl_2020-04-13 (9)

Φωτό:Στέφανος Γκέκας

 

Ερ: Θέλουμε να μας εξηγήσετε τι πιστεύεται ότι ήταν αυτό που οδήγησε την ΧΑ στο άδοξο τέλος, με την άλλοτε κοινοβουλευτική της ομάδα και αλλά και άλλα στελέχη της να είναι σήμερα φυλακισμένα.

Απ: Η Κίνηση ήταν ουσιαστικά ακέφαλη. Ακαθόριστες διεργασίες μιάς θαμπής καμαρίλας καθόριζαν εξελίξεις, βάσει των διακυμαινομένων μικροϋπολογισμών και καπρίτσιων ενός ψυχικώς διαταραγμένου οπορτουνιστού.
Που ήθελε γύρω του ασυγκρότητα άτομα χωρίς ιδίαν βούληση και σταθερές αρχές.
Με ένα άρρωστο κλίμα ολοκληρωτικής υποτακτικότητος αβούλων στελεχών απέναντι στον νονό, ανίκανο ακόμη και τον εαυτό του να οδηγήσει, ήταν τελείως αδύνατον όχι να οδηγηθεί το σκάφος προς κάποιο τελικό στόχο αλλ’ έστω και στοιχειωδώς να πλοηγηθεί ασφαλώς διαμέσου των υφάλων.

Έτσι π.χ. ωσάν ναρκωμένοι υπέκυψαν 2012 σε μια παραληρηματική ψευδαίσθηση περί παντοδυναμίας, όπως συνήθως συμβαίνει με μικρανθρώπους που αποκτούν δυσανάλογη δύναμη – παρότι δεν απαιτούσε υψηλήν νοημοσύνη για ν’ αντιληφθούν πως το κατεστημένο παραμόνευε να τους συντρίψει, προκειμένου δι’ αυτών των αμοίρων μοιραίων να πλήξει όχι αυτούς τους ίδιους αλλά την υποτιθεμένην ταλαίπωρη “ιδεολογία” και τις μελλοντικές της προοπτικές αυθεντικής πολιτικής εκδιπλώσεως…

Επαλήθευσαν οι απίθανοι όλες τις στρεβλές καρικατούρες, που το σύστημα προπαγανδίζει ως δήθεν “κλασσικοὺς τύπους” εθνικιστή/“φασίστα”.
Στο Σύστημα φυσικά βολεύει άριστα η ταύτιση της Ιδεας με τέτοιες ευτελείς απομιμήσεις – και η διά μέσου τέτοιων κωμικοτραγικών αστοχιών γελοιοποίηση και ποινικοποίηση της Ιδέας!

Αυτά βεβαίως για εμένα ήσαν δεδομένα και προβλέψιμα, συνεπώς δεν εξεπλάγην καθόλου από το συνολικό φιάσκο της ΧΑ: Απεναντίας, ήμουν βέβαιος γι’ αυτό.
Είχα μάλιστα προβλέψει όχι μόνο την πτώση αλλά και την άνοδο της ΧΑ εις ανύποπτον ήδη χρόνον (2010), οπότε στην ιστοσελίδα https://www.armahellas.com/ του Άρματος ξεκίνησα τους “Οιακισμούς” – ενώ πέρυσι στους “Οιακισμούς 24” ανεκεφαλαίωσα περί ΧΑ…

Διεμαρτύροντο πως τους απέκλειαν από τα ΜΜΕ, όμως διεπιστώσαμε ότι τούτο μάλλον τους προφύλασσε από δημοσίαν έκθεση μιας καθόλου ευγενούς παρουσίας τους στις οθόνες… Ὀπου είδαμε να ψεύδονται προκλητικώς και προς την ελαχίστην νοημοσύνην, να τσιρίζουν ως νευρόσπαστα, να καταβρέχουν και ξυλοκοπούν γυναίκες κ.ο.κ.!
Αν τουλάχιστον είχαν διδαχθεί από τον αριστοτέχνη της τηλεοπτικής αντιδικίας Κωνσταντίνο Πλεύρη! Που όμως ως θρασύδειλα προπετή χαμίνια του λιμανιού απείλησαν να ξυλοκοπήσουν, με αναίδεια που δεν θα περιμέναμε ούτε από τον έσχατο απόπατο…

Και τί σχέσιν μπορεί να έχουν τέτοια άτομα με τα ευγενή Ελληνικά ιδεώδη και πρότυπα;
Όταν δε οι πιέσεις προς εκλεγέντα επαρχιώτη βουλευτή να παραιτηθεί (υπέρ …της οικογενείας!) δεν απέδιδαν, εκείνος εδέχθη τέτοιες ασύλληπτες απειλές υπό ανωνύμων ρουφιάνων του “αρχηγού”, ώστε αναγκάστηκε να ενδώσει.
Αναίσχυντες φαυλοκρατικές πρακτικές τσιγγάνων του υποκόσμου – και όχι βεβαίως κάποιων … εκπροσώπων της φυσικής αριστοκρατίας του Έθνους!
Συμπερασματικώς λοιπόν: Θύματα της εκτροχιασμένης ΧΑ δεν ήσαν οι Πακιστανοί και οι κομμουνισταί – αλλἀ οι αγνοί αγωνισταί της Εθνοφυλετικής Ιδέας και προπαντός η ίδια η Ιδέα τελικώς!

Ερ.: Η Χρυσή Αυγή καταδικάστηκε ως εγκληματική οργάνωση. Πόσο νομίζετε ὀτι ευσταθεί η απόφαση περί ΧΑ ως “εγκληματικής οργάνωσης”;

Απ.:
Είναι αστείο να καταδικάζεται η ΧΑ ως “εγκληματική οργάνωση”: Καταρχήν, ποιά οργάνωση;!!!
Τα φανταστικά “τάγματα εφόδου” και κάποιοι πλαδαροί ασυντόνιστοι χοντρούληδες με στολές παραλλαγής ανάμεικτες με παρδαλά ρούχα, μάλλον σε κλώουν τσίρκων παρέπεμπαν.
Ήταν παρωδία οργανώσεως και ευτελισμός κάθε εννοίας πειθαρχημένης μαχιμότητος – με εξώφθαλμα οχλοκρατικά χαρακτηριστικά.

Βεβαίως ο πονηρός Σαμαράς που, αντίθετα με τους Μπούκουρες (και τις ατυχείς σκηνοθετημένες μαζώξεις με τα λοιπά “μάχιμα” … μπουρέκια του Μιχαλολιάκου, που έγιναν καπνός μόλις μυρίστηκαν φωτιά!), εκτός από πίτσες και πεϊνιρλί (όπως ισχυρίστηκε μέσῳ του συνηγόρου του απολογούμενος/κλαυθμηρίζων ο άλλοτε εκλεκτός του “αρχηγού”!!!) ξέρει κι άλλα κόλπα να κάνει, φυσικά και δεν άφησε την ευκαιρίαν ανεκμετάλλευτη.

Εν ολίγοις: Οι στολές παραλλαγής δεν κάνουν τους στρατιώτες!
Κεντρικό στοιχείο του (πολιτικού) στρατιώτου είναι το φρόνημα, η συγκρότηση, ο χαρακτήρας και το εσωτερικό ιδεακό έρμα.

Τα οποία η ΧΑ μόλις έσφιξαν τα ζωνάρια από τα τέλη του 2013 κατέδειξε ότι απουσίαζαν τραγικώς από τις τάξεις και τα στελέχη της.

Τα οποία και τόσο άδοξα κατέπεσαν σαν ξερά φύλλα από ένα νεκρωμένο δένδρο, διότι οι ρίζες του παραήσαν επιφανειακές κι έτσι δεν άντεξε στην πρώτην αναβροχιά, θύελλα και κακουχία…
Ουχ ήσσον εν τούτοις τα φαντασμένα τους κοκορέματα δίχως αντίκρυσμα, σήμα κατατεθέν της εκ-κεντρωμένης ΧΑ, τους κατέστησαν πανεύκολη λεία!

Και που ήσαν, λοιπόν, εκείνα τα … φοβερά “τάγματα εφόδου” π.χ. όταν δολοφονήθηκαν τα δύο παιδιά; Όταν συνέλαβαν τον πυρήνα της κινήσεως; Όταν η μαθητική νεολαία εδονείτο με εθνικό παλμό κατά της προδοσίας της Μακεδονίας; Όταν, όταν, …!

Τι εκπαίδευση/αγωγή παρέσχε η Χρυσή Αυγή στον τόσον κόσμο που την εμπιστεύθηκε; Λόγου χάριν το λέω φυσικά, ποιος να παρείχε τι…

Αντ’ αυτών έβαλε ο μεγάλος “αρχηγός” ένα φαντασμένο κοριτσόπουλο, την κόρη του, να μετατρέψει το Μέτωπο Νεολαίας σε κλαμπ κουτσομπολιού και κατάπτυστης οσφυοκαμψίας νέων ανδρών μπροστά της! Η οποία και εδήλωνε σε συγκεντρώσεις και “κόρη ενός φυλακισμένου πατέρα… εκτός από αρχηγός”! Και δεν κουνήθηκε φύλλο!

Για ποιάν οργάνωση μιλάμε λοιπόν;;;
Η καμαρίλα της ΧΑ λειτουργούσε ακριβώς με γυναικείους όρους μαιναδικού τύπου μνησικακίας, υστερικής κυκλοθυμίας, υπογείων διαδρομών, ρουφιανοκρατίας, οργιάζοντος κουτσομπολιού, ναρκισσιστικής επιδειξιομανίας και πονηράς ιδιοτελείας!
Εγγενώς δε ανίκανη να δράσει, μονίμως αντι-δρούσε σπασμωδικά.

Είναι επίσης αστείο να κατηγορείται π.χ. η ΧΑ για τον φόνο ενός πολιτικώς ασημάντου μανιακού αντιλευκού σκουπιδοποιού, παρότι ο κρεττίνος που παρίστανε “αρχηγό” της αδοκήτως έσπευσε να προσδώσει … “πολιτικό χαρακτήρα” στην συμμοριακή εκείνη τυχαία συμπλοκή!

…Αναλαμβάνοντας το 2015 (για πρώτη και τελευταία φορά στην ζωή του!) … “πολιτική ευθύνη” και στρώνοντας τον δρόμο για συλλογική ποινική καταδίκη!
Αυτός που ουδέποτε απεδέχθη ίχνος πραγματικής ευθύνης, σε μιαν έκρηξη βλακείας ανέλαβεν αίφνης μίαν ανύπαρκτη πολιτική ευθύνη ενός χουλιγκανικού τύπου φόνου! Πόσο πιο παρωδία ηγἐτου μπορεἰ να είναι κάποιος!
Τα δε προσχηματικά “ιδεώδη” της παρηκμασμένης ΧΑ, που τελικά γειώθηκαν στην τετριμμένη κοινοτυπία “Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια”, απεδείχθησαν κι αυτά ευτελή μέσα παγιδεύσεως και καθυποτάξεως στην … οικογένεια Μιχαλολιάκου.

Οργάνωσις όμως σημαίνει δομήν, ιεραρχίαν, ευθύνην, τάξη, Αρχές. Και φτιάχνεται από άνδρες. Η γλοιώδης περιρρέουσα καμαρίλα και οι περιστασιακοί αναλώσιμοι ρουφιάνοι δεν συνιστούν ούτε οργανωτική δομή ούτε ιεραρχία. Οι δε ρυπαροί διαδικτυακοί συκοφάντες και υβρισταί δεν επιτελούσαν ιδιοφυείς πολιτικές δράσεις εξουδετερώσεως επικινδύνων προσωπικοτήτων, ώ αισχροί Μάστορες της γαλειφιάς, αλλά ιοβολίαν εχιδνών…

Πέραν της δεδομένης κωμικοτραγικής πραγματικότητος της ΧΑ όμως, τα αστικά δικαστήρια του Συστήματος εκμεταλλεύονται, υποτακτικώς συντονισμένα με την σάπια μαρξιστόπληκτη νομενκλατούρα και το αναρχορέμπελο κράτος/παρακράτος της, τις τέλειες ευκαιρίες που ηλιθίως τους χάρισαν οι μοιραίοι κι ανερμάτιστοι ιδεολογικοί κλώουν του ΝΓΜ, ώστε με την όλη εκκωφαντική σκηνοθεσία να ολοκληρώσουν τον αποπροσανατολισμό του επί σφαγήν αγομένου ηλιθίου απεθνισμένου πλήθους!

Διότι φυσικά η κρατούσα γελοία και κακοστημένη απομίμηση κράτους, προθύμως υποταγμένη και υποθηκευμένη στην παγκόσμια νομισματική μαφία διά των εγχωρίων διεφθαρμένων και προδοτικών κομματικών συμμοριών, έσπευσε ν’ αδράξει την μοναδική αυτήν ευκαιρία πανηγυρτζίδικης αυτο-επιβεβαιώσεως, στήνοντας ένα θορυβώδες τσίρκο αυτοθωπείας της εν μέσῳ μιας αφιονισμένης καμπάνιας ολικής συγχύσεως, διαστροφής εννοιών και παρερμηνείας καταστάσεων και υπό τις απολιθωμένες συμμοριτικού τύπου αλλοπρόσαλλες κραυγές ενός καλοκουρδισμένου αφιονισμένου εθνομηδενιστικού όχλου, που καλύπτει και κολακεύει την χαμερπή του ποταπότητα πίσω από ψευδοανθρωπιστικές κορώνες και κακόγουστες χιλιοανεβασμένες κουκλοθεατρικές παραστάσεις δρόμου πέριξ του κακοστημένου οχλοδικείου…

Οχλοδικείου-στρεψοδικείου κατευθυνομένου από τα σάπια ΜΜΕ δίκην υποβολέων-επιβολέων, την μαντάμ που παριστάνει την πρόεδρο δημοκρατίας, τον πρωθυπουργεύοντα συστημικό υπαλληλίσκο που κατά διακήρυξή του έχει αναλάβει τον εκτοπισμό και ξερίζωμα του Ελληνικού Έθνους (ή του “νατιβισμού”, κωδικοποιημένα!) και σύγκληρο το παρατρεχάμενο ανθελληνικό μπολσεβικαριό πάσης αποχρώσεως – προς γνώσιν, εκφοβισμόν και συμμόρφωσιν και προς καθολικήν υποταγήν των ναρκωμένων ραγιάδων!

Τέλος είναι γελοίο να μεγαλοποιούνται κάποιες επιλεγμένες συγκρούσεις στο γενικώς βίαιο περιθώριο μεταπολιτευτικών πολιτικών περιχαρακώσεων στην μία και μοναδική περίπτωση των θλιβερών ανεξελέγκτων ερασιτεχνών της ΧΑ, όταν πολύ χειρότερα συστηματικώς παραβλέπονται – η δε Αριστερά από το 1974 ασκεί μίαν καθολική τρομοκρατία σ᾿ όλα τα επίπεδα και μία πραγματικά οργανωμένη εγκληματικότητα τεραστίων διαστάσεων, προ της οποίας ωχριούν οι εγκληματικές οργανώσεις του υποκόσμου, όμως απολαύουσα πλήρες άβατο πολλαπλώς και ιδιότυπη προστασία! Τούτο είναι μεν πασίγνωστο, όμως στην χώρα των μηντιοθραμμένων σαβουροφάγων και των μακαρίως πλανωμένων λωτοφάγων δείχνουν αίφνης όλοι να το έχουν ξεχάσει! Και να εξανίστανται π.χ. μόνον όταν συμπλέκονται “καλλιτέχνες”, που οραματίζονταν φωναχτά να κρεμάνε πατριώτες από τα έντερά τους – ή τα … αθώα και αγαθοεργά καλόπαιδα του ΠΑΜΕ!!! Ενόσῳ μάλιστα εκθειάζεται ο αναρχομπολσεβικικός συρφετός, που υπό κρατικήν κάλυψη καίει, ρημάζει, δολοφονεί, τρομοκρατεί ανενόχλητος – καίγοντας ελληνικές σημαίες και απροκάλυπτα ξερνώντας ηδυπαθώς συνθήματα του τύπου “Έλληνα λεβέντη, στον τάφο σου θα στήσουμε το πιο μεγάλο γλέντι”!!!
Αυτός ο συρφετός εκφράζει την ίδια εθνομηδενιστική κόλαση όπως και οι χρηματισταί της Goldman Sachs και τα επιτετραμμένα τους “ευπρεπή” αστικά πολιτικά ανδρείκελα…

IMG_20170318_150457

Αποκλειστική συνέντευξη με τον Στέφανο Γκέκα

 

Ερ: Πολλοί ρίχνουν ευθύνες στον Μιχαλολιάκο για την σημερινή κατάσταση. Συμμερίζεστε (και εάν ναι γιατί;) την άποψη;

Απ:
Ο Χ.Κουσουμβρής, που τον έζησε από πολύ κοντά, εύστοχα τον εχαρακτήρισε ως έμπορο νεανικών ονείρων κι εκμαυλιστή νεανικών ψυχών.

Αυτός ο απίθανος τυπάκος μπορεί να πιάσει χρυσάφι και να το μετατρέψει σε κόπρανα – κι αυτό ακριβώς ἐκαμε! Δεν είναι λίγο αυτό… Είναι η αντίστροφη Αλχημεία!
Παραγέμισε λοιπόν η ΧΑ με αχρεἰους και κενούς Μπουκουροειδείς λουκουμάδες, θρασείς στην ευμάρεια και γλοιώδεις στην δυσχέρεια – καθ’οδόν εξισώνοντας στα απορημένα μάτια του κόσμου και στα περιχαρή βλέμματα των θριαμβολογούντων μπολσεβίκων τον εθνικισμό με τον παροιμιώδη χρυσαυγίτικο ουγκανισμό.
Όμως ο μονίμως ανεύθυνος ακόμη και για την ιστοσελίδα του “αρχηγός” της μαύρης συμφοράς εξακολουθεί ακόμη να παριστάνει το θύμα και τον μάρτυρα!

…Βρέθηκε να μπορεί να καθορίσει τις εξελίξεις στην μοναδικώς ευνοϊκή περίσταση της Ιστορίας – την οποίαν μετέτρεψε σε φοβερό μπούμερανγκ για τον εθνικισμό!
Βεβαίως δεν θα μπορούσε ποτέ να κάνει κάτι άλλο. Κάποτε προειδοποιούσα, όμως εις ώτα μη ακουόντων!
Υπήρξαν κάποιες λίγες ποιοτικές εξαιρέσεις μέχρι τέλους πέπει να πω, όμως σχεδόν πάντα παρέμεναν εκτός της κεντρικής σκηνής.

Εξαίρεση χαρακτηριστική απετέλεσαν οι τελευταίες επιλογές για την Ευρωβουλή! Τότε είπα πως υπερβολικήν τιμήν της περιποιούν έντιμοι ιδεαλισταί όπως ο Γιάννης Λαγός και ο Αθανάσιος Κωνσταντίνου. Η πρόσφατη έξοδος από το αρρωστημένο παράκεντρο του ΝΓΜ θα τους τιμούσε πολύ περισσότερο, αν είχε γίνει νωρίτερα – όμως έτρεφαν και αυτοί τις αυταπάτες τους μέσα στον παραισθησιακό μικρόκοσμο της ΧΑ…

Μπορεί δε ο Γιάννης Λαγός να μη διαθέτει ακαδημαϊκά πιστοποιητικά, όπως ο έτερος εξόχως λόγιος ευρωβουλευτής, όμως επέδειξε παραδειγματική μαχητική στάση έναντι των εγκαθέτων του Συστήματος.
…Όπως και ο Χρήστος αίφνης, που δεν μας είχε συνηθίσει σε τέτοια μαχιμότητα! Φαίνεται πως “τὸ αγώ(γ)ι ξυπνάει τον αγωγιάτη”…

Ερ: Υπάρχει χώρος στη Ελλάδα για πατριωτικό κόμμα που θα εκφράσει με ”υγιή τρόπο” τους Ελληνες;

Απ.:
Εξ ορισμού και εκ φύσεως το δημοκρατικό σκηνικό αποτελεί πεδίο παρασιτικού τύπου δράσεως βάσει απατηλών εντυπώσεων προς τις μάζες. Άρα και φυσικό πεδίο εκδιπλώσεως απατεώνων, φελλών, τενεκέδων.
Αφετέρου το αξιακώς ανεστραμμένο οχλοκρατικό πλαίσιο τελικώς διασφαλίζει την κατρακύλα προς πλήρη διάλυση και άμορφο πολυφυλετικό χάος. Το χρήμα και ο έλεγχος των ΜΜΕ προς επηρεασμό των μαζών είναι το ζητούμενο στην δημοκρατία. Η δε αντιστροφή των αξίων είναι στο κύτταρο της δημοκρατίας. Συνεπώς και το πιο ευφάνταστο θετικό σενάριο θα ήταν αδύνατο να οδηγήσει προς ουσιαστική εθνική αναγέννηση. Το πολύ να ασκηθεί προσωρινή αντίσταση: Όμως ποτέ αναστροφή και αναγέννηση!

Διότι άλλο τα παυσίπονα, άλλο η θεραπεία!
Θεραπεία που θα προϋπέθετε κεντρικήν κατεύθυνση από κάποιον πυρήνα αληθινών αρίστων ζυμωμένων στην εθνοφυλετική Ιδέα, με στόχο την ωρίμανση και ανάδειξη ολοκληρωμένων μαχητών.

Η εξαφάνιση του νοσηρού συμπλέγματος της ΧΑ αποτελούσε μεν αναγκαίαν συνθήκη για μια τέτοιαν εξέλιξη, όμως όχι και ικανήν. Η κόπρος του Αυγείου, επιχρύσου ή επιχρίστου με οποιοδήποτε γυαλιστερό γλοιώδες επίχρισμα, πρέπει προηγουμένως να σαρωθεί από έναν αφρίζοντα καταρρακτώδη Αλφειό, που θα καθαρίσει τον τόπο.
Μέχρι να γίνει αυτό, το μόνο που θα εξακολουθήσει να φυτρώνει και ευδοκιμεί στον ταλαίπωρο “χώρο” θα είναι τσουκνίδες, γαιοσκώληκες, αναρριχητικοί σαλίγκαροι, παγώνια, τρωκτικά, χαμαιλέοντες και γαϊδουράγκαθα!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

161 Σχόλια

 1. Από πού το εξάγεις το συμπέρασμα;
  Η παρέμβαση του Σ. Γ. αρχίζει και τελειώνει με την συνέντευξη που έδωσε. Η πουστιά σου είναι χαοτική, η ικανότητα νοήσεως χαμηλή. Δεν φαίνεται ο Γκέκας στους σχολιασμούς, αλλά πιό πάνω, όπου και μίλα ώς άνδρας και ευθέως!
  Από κάτω, σέρνεσαι ώς ασπόνδυλο ΕΣΥ – δεν είσαι κάτι, παρά μιά σκιά – και προφανώς πολλοί άσχετοι ή συμπαθούντες το Άρμα που αγανακτούν και απεχθάνονται την κουραστική σου υπόκοσμη μπόχα.
  Απορώ πώς δεν είσαι ακόμα τσαλακωμένος πατόκορφα…

 2. Πού το πετύχατε αυτό το τρολ;;;; Κσι οι φωτο απίθανες. Σαν σιτεμένος βλαχοράπερ που φαντασιώνεται πως είναι φύρερ .

 3. Στην προτελευταια γραμμη γραφει “γαιοσκωληκες” αντι γεωσκωληκες ο κλασικα ανορθογραφος Γκεκας.

 4. Διαβασα καλα, κατηγορησε τη ΧΑ οτι βαραει γυναικες;;;; Αυτος που ειναι και καλα υπερ πατριαρχιας θεωρει φαουλ να χτυπησεις κομμουνιστικα γυναια που προκαλουνε και σηκωνουνε χερι;;;; Ε λοιπον μαθετε παλακιδες του Γκεκα οτι ο επιβητορας σας ειναι οχι πατριαρχικος, αλλα ΦΕΜΙΝΙΣΤΡΙΑ.

 5. Ρε Τέλα, όλος ο κόσμος έχει καταλάβει τις πουστιές σου, ποιόν θαρρείς πως μπορείς ακόμα να ξεγελάσεις;
  Σε λίγο θα μας στείλεις και μηνύματα ως Γκέκας.
  Στην τρύπα σου μωρή κόμπρα!

 6. Δυστυχώς ο Γκέκας έπαθε αυτό που παθαίνουν πολλοί κατά τα άλλα καλλιεργημένοι και διαβασμένοι άνθρωποι. Έχασε το μέτρο, καβάλησε το καλάμι, και δεν μπόρεσε να ελέγξει το δυσανάλογα με τα επιτεύγματα του μεγάλο εγώ του. Έτσι έφτασε σε αυτή την (προχωρημένη) ηλικία να ξημεροβραδιάζεται μπροστά από έναν υπολογιστή για να ξεκατινιάζεται και να μαλλιοτραβιέται με σκιές. Καλά εκεί στο “άρμα” ένας δεν υπάρχει να του πει δυο λόγια να μάθει να μην ξεφτιλίζεται στο διαδίκτυο; Αυτός είναι τώρα ο σοβαρός εθνικοσοσιαλιστής, που τόσες μέρες έχει γράψει κοντά 100 σχόλια για να επιτίθεται στον κακό του δαίμονα, Αριστοτέλη Καλέντζη;

 7. ρε μηπως ειναι αναποδα τα πραματα και δεν τα γραφει ο καλετζης τα σχολια ολα?? μηπως τα γραφουνε διαφοροι τα εναντιον του γκεκα, και τα υπερ του γκεκα τα γραφει ολα ο ιδιος?? εγω ετσι οπως το κοβω ειναι 2 τσιρακια του εδω μεσα ολα κι ολα, και προσπαθουνε να απαντησουνε καθε σχολιο που γραφουν τοσοι και τοσοι λογικοι τυποι εδω μεσα, προσπαθωντας να υπερασπιστουν την ισοπεδωμενη υποληψη του επιβητορα τους. Ειστε 2 και ξερουμε ποιοι 2. Συντομα θα γελασετε πραγματικα. Γκεκα εχεις την κλαψα του ητημενου στο αιμα σου.

  1. Άφησε τα σάπια Τέλα. Συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο! Το γνωστό αργόσχολο αρχιτρόλ του διαδικτύου είσαι ΜΟΝΟΝ εσύ, ο οποίος γράφεις ΟΛΑ τα εναντίον του Γκέκα σχόλια, υποδυόμενος διάφορα στυλ γραφής και στήνοντας εικονικούς “διαλόγους” με τις ευφάνταστες διαδικτυακές περσόνες που κατασκευάζεις, ώστε να νομίζουν οι ανυποψίαστοι ότι πρόκειται τάχα για διαφορετικούς σχολιαστές. Δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνεις άλλωστε. Ως παρενδυσίας αυτή την τέχνη την κατέχεις καλά. Δυστυχώς όμως για σένα, σε αναγνωρίζουμε από χιλιόμετρα. Άδικα χτυπιέσαι.
   Πόσο πιο χαμηλά θα πέσεις;

 8. ΤΗ ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΛΗ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ. ΚΕΙΜΕΝΟ ΚΟΙΝΟΤΥΠΟ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΤΟΠΟ, ΧΙΛΙΟΠΑΙΓΜΕΝΟ, ΤΕΤΡΙΜΜΕΝΟ, ΧΙΛΙΟΕΙΠΩΜΕΝΟ ΑΠΟ ΜΥΡΙΑΔΕΣ ΚΟΣΜΟΥ, ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ, ΚΑΣΕΤΑ ΑΝΙΑΡΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΤΟΥ ΚΚΕ. 60 ΧΡΟΝΩΝ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΞΙΟΣ ΚΟΜΠΛΕΞΟΓΕΡΟΣ, ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΕΪΝΙΡΛΙ ΤΟΥ ΜΠΟΥΚΟΥΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΤΙ Δ-Ε-Ν ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ, ΟΙ ΤΡΙΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΤΕΤΑΡΤΟΙ, ΑΤΟΜΑ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΓΝΩΣΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ, ΓΕΜΙΖΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΑ ΛΑΘΗ ΑΛΛΩΝ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΛΑΘΟΣ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ. ΦΛΥΑΡΟΛΟΓΗΣΕ ΣΑΝ ΚΑΤΙΝΑΡΙΟ (ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ) ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΤΙΠΟΤΑ, ΜΕΣΑ ΣΕ ΤΟΣΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΡΑΔΕΣ. ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ. ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΤΙΠΟΤΑ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ (ΤΟΝ ΕΧΩ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ) ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΕΓΡΑΨΕ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΝ ΟΧΙ ΤΗΣ ΧΙΛΙΕΤΙΑΣ, ΤΩΝ 3 ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΑΙΩΝΩΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ. ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙ ΒΗΜΑ ΚΑΙ Η ΑΝΝΙΤΑ ΘΑ ΤΑ ΠΕΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΜΑΡΩΣΟΥΜΕ.

 9. Ο καθένας κρίνεται από το μέγεθος του αντιπάλου που διαλέγει να πολεμήσει, και ο Γκέκας έχει μονομανία με Χρυσή Αυγή και σάπιους νεοέλληνες, οπότε κάπου εκεί είναι το επίπεδο του. Και η πλάκα είναι ότι η ΧΑ και οι σάπιοι νεοέλληνες (τους οποίους “πολεμά”) ούτε που του δίνουν σημασία ούτε που γνωρίζουν την ουτιδανή και ΕΛΛΗΝΙΚΩΣ ΑΧΡΗΣΤΗ ύπαρξή του!

 10. Το μόνο που είναι ικανός ο Γκέκας να μας πει είναι να κράξει τη Χρυσή Αυγή. Αρνητικός και τοξικός εκ γενετής, ρουφάει ζωτική ενέργεια μόνο κατηγορώντας κάτι άλλο, όντας ανίκανος να παράξει κάτι δικό του, θετικό και δημιουργικό. Θέλει να γυρίσει το βλέμμα μας μακρυά από την ανικανότητά του, υπογραμμίζοντας την ανικανότητα άλλων. Μιλάει μόνο για το χάλι της ΧΑ, της Δημοκρατίας, της κατάντιας των νεοελλήνων κλπ. Κάτι μας είπε δλδ. Αν δεν υπήρχαν όλα αυτά τα κακώς κείμενα δεν θα υπήρχε ούτε ο ίδιος πουθενά. Θα έπρεπε να ευγνωμονεί τη ΧΑ κανονικά γιατί χωρίς αυτήν δεν θα μπορούσε να πει τίποτα ούτε συνεντεύξεις να δώσει η ξεπουπουλιασμένη φώκια.

  Μιλάει για φυλή αλλά είναι άτεκνος. Μιλάει για έργο αλλά είναι άεργος, τόσο συμβατικά όσο και ιδεολογικά. Μιλάει για παγώνια αλλά είναι ο ίδιος, και μάλιστα το πιο φουσκωμένο απ’όλα. Αυτός που δεν μπορεί να νοικοκυρέψει εαυτόν και οικογένεια μιλάει για νοικοκύρεμα χώρας, Ευρώπης, Λευκής Φυλής.

 11. Τέλα κατίνα βρίσκεσαι σε έξαρση, τα οιστρογόνα βαράνε κόκκινο. Πρέπει να σε πονάει πολύ ο Γκέκας. Και η ύπαρξή του ακόμη σου υπενθυμίζει πόσο πούστης είσαι.

 12. Είναι να ξερνάς με τον πατριωτικό χώρο, ειλικρινά. Μετά και τις αποκαλύψεις της συνέντευξης και των σχολιαστών καταλαβαίνει κανείς γιατί φτάσαμε σε αυτό το κατάντημα. Πραγματικά, Μιχαλολιάκος και Καλέντζης, αν είχαν έστω και μια σταγόνα ανδρισμού θα έπρεπε να είχαν αυτοκτονήσει που έφτασαν τον εθνικισμό σε αυτό το χάλι.

 13. Καλά ρε παιδιά? αυτός ο Καλέντζης από όσο λένε οι σχολιαστές είχε καταδικαστεί για κλοπή κειμηλίων, κατηγορείται ότι ψωνίζεται στο ζάππειο, αυτόπτης μάρτυρας τον είχε δει και ντυμένο γυναίκα στα γραφεία της χρυσής αυγής και πολλά άλλα…….και αυτός ο άνθρωπος ήθελε να μπει και στο άρμα που φαίνεται και σοβαρή οργάνωση??

 14. Στα σχόλια πρέπει να γίνεται χαμός από γκεκικούς και καλετζικούς, δεν καταλαβαίνετε πως ξεφτιλίζεστε περισσότερο και οι δύο έτσι; τι κατινιές είναι αυτές ρε, έτσι κάνουν οι εθνικοσοσιαλιστές, μαλλιοτραβιούνται ποσες μέρες πρωί βράδυ στα σχόλια;

  1. Είναι βολικό να το λες. για σένα και για την μοναδική Κατίνα.
   Που είναι ο Καλέντζης και είναι γνωστός.
   Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο βοθρομπλόγκ του.
   Κοπριά και κίναιδη λάσπη είναι το σήμα κατατεθέν του.
   Οι Γκεκικοι απλώς τον ξεσκεπάζουν. Και ο κόσμος πια τον έχει μάθει.
   Εσύ από που κατέβηκες και παριστάνεις τον δήθεναδέκαστο;
   Μήπως ακριβώς για να ρίξεις νερό στον βρώμικο μύλο της Τέλας;
   Παριστάνοντας κιόλας τον αθώο και καλόπιστο;
   ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΦΟΥ-ΚΑΡΡΑΣ καημένε!!!

  2. Τέλα κατίνα βρίσκεσαι σε έξαρση. Τα οιστρογόνα πρέπει να βαράνε κόκκινο. Πρέπει να πονάει ο Γκέκας, και η όψη του ακόμη σου υπενθυμίζει πόσο πούστης είσαι.

 15. Καλέ οχιά, τελειώνουν πιά τα αγόρια για ‘σένα…
  Το μέλλον φέρνει γκλίτσες σπασμένες και μπότες γυαλισμένες στο σκοτάδι…
  Μπορείς να βγαίνεις για λίγο έξω αποστέλλοντας μηνύματα – χρησιμοποίησε τον κωδικό νούμερο 1…!

 16. Χα-χαχαχα ? Κάθε χαζός στο καφενείο παριστάνει τον αρχηγό “κόμματος” ή “οργάνωσης” Ο τύπος θυμίζει και λίγο Σώρα αλλά σε turbo έκδοση.. Από πού βγήκε αυτός ο βεληγκέκας , από παλιά κωμωδία με Χατζηχρήστο??

  1. Χαζός είσαι και φαίνεσαι. Προφανώς, λόγω πιθανής νοητικής ανεπάρκειας, σου πέφτουν κάπως βαριά τα νοήματα. Μη κρίνεις όμως εξ ιδίων τα αλλότρια…

   1. “Φαίνεται πως “τὸ αγώ(γ)ι ξυπνάει τον αγωγιάτη”…Οάου που λένε στο χωριό σου τζέησον γκέκα. Πολύ βαριό το νόημα να’ούμ. Και να σου πω την αλήθεια όχι Σώρρας, κάτι σα ντισκ τζόκεϊ σε χασαποταβέρνα χωριού της Καρδίτασς φέρνεις.

 17. Συγκλονιστική η συνέντευξη! Πολύ διεισδυτικές οι παρατηρήσεις και όλη η ανάλυση. Μεγάλες αλήθειες που πονάνε. Πραγματική ανατομία της παθογένειας του “χώρου” και του άδοξου ναυαγίου της Χρυσής Αυγής!
  Γι’ αυτό διάφοροι ρυπαροί τύποι και γνωστοί κίναιδοι του “χώρου”, που αναγνωρίζουν τους εαυτούς τους στις περιγραφές, έχουν αφιονιστεί…
  Πρέπει οπωσδήποτε να διαβάσουν την συνέντευξη με μεγάλη προσοχή όλοι οι νεαροί Έλληνες εθνικιστές για να αποφευχθούν τα τραγικά λάθη του παρελθόντος.

 18. γκεκα και τελη σουλτανα και τραβελοτελενα ειστε ανυπαρκτοι!!Μονο Ηλιας ρε σκουλικια!!Ο εθνικιστικος-εθνικοσοσιαλιστικος χωρος δεν σχολειτε με ανωμαλους!!
  ΖΗΤΩ Η ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΑΣ ΖΗΤΩ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ.

  1. Τον Σαούλ σου.. μούλε!

   Ποιά σχέση έχετε ρε με Ελλάδα και Ε/Σ., σάν κλαρινογαμπρός από την Αλγερία είναι…
   φαντάζομαι το μεσανατολίτικο μούτρο σου…
   σου αρέσουν κι εσενα οι λάτιν χοροί;
   Χατζηρωμιέ σας φτύνουν, δεν βρέχει…
   Όσο είναι εθνικοσοσιαλιστής ο πουστοκαλέτζης, τόσο κι εσύ.

 19. ΤΣΕΛΙΓΚΕΚΑΣ / ΤΡΑΒΕΛΙΓΚΕΚΑΣ:

  Βαλτική Σλαβόφατσα με ανάλογη ψυχοσύνθεση υστερικού μεγαλομανούς ρωσοασιάτη. Η κρανιομετρία του θυμίζει τον κουράδα στο εξώφυλλο του “Untermensch”. Αν ζούσε στη Δανία το ’40 θα είχε γίνει λαρδί σε σχάρες φούρνων για φώκες για να τρώει ο Μέγγελε μουρουνέλαιο Mollers.

  ΥΓ1: τρυπημένα γιουσουφάκια του “Αρματος” ο Καλέτζης γράφει όλα τα σχόλια όντως! Όπως και τα πάντα στη ζωή σας, και αυτό σωστά το έχετε καταλάβει! Είστε άριες διάνοιες!

  ΥΓ2: Έτσι και δεν σας πληρώνει ο Γκέκας για όλα αυτά είστε ομοφυλόφιλοι. Αυτές οι 2 είναι οι εξηγήσεις μόνο.

  1. Και μόνο που αντιλαμβάνεσαι τις ανθρώπινες σχέσεις (και ιδίως τις συναγωνιστικές) με γνώμονα το χρηματισμό και το σεξ, δείχνει πόσο εκφυλισμένο ανθρωπάριο, που διόλου δεν διαφέρεις από αυτούς τους οποίους υποτίθεται πολεμάς είσαι τέλα.

  2. Ο Καλέντζης από την άλλη μοιάζει σαν να κατάγεται από την ΙΑΠΩΝΙΑ=ΑΠΩ ΙΩΝΙΑ, πράγμα που τον καθιστά πραγματικό ΕΛ-ληνα.
   Διαδώστε

 20. Σιχαμερή ύαινα Τέλα, πίσω στην τρύπα σου!
  Και μόνο για την από ετών ύβρι σου έναντι του μακαρίτη και αγνοτέρου συναγωνιστή Κ. Μπαϊκούση, θα πληρώσεις…

 21. αληθευει οτι ο καλετζης ειχε καταδικαστει και δευτερη φορα για κλοπη κειμηλιων απο παλαιοπωλειο οπως ειχα διαβασει σε ενα πατριωτικο σαιτ???
  αν ξερει κανεις απο τους σχολιαστες ας απαντησει………

  1. Όχι παλαοοπωλείο (τελευταία, παλιότερα ισχύει), αλλά τσέκαρε ΄΄Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων ΄΄ (Σαρόγλειο). Εκεί ξευτιλίστηκε ο δάσκαλος (της κλοπής και της εξαπάτησης). Γειά σου τέλη με τις τσαχπινιές σου !

 22. Μα φυσικά και όχι εμπιστευτικά (και σε κανέναν), αλλά δημόσια λέω να μας πουν για τους στόχους τους και πόσους εκπλήρωσαν. Το Άρμα λέει ότι είναι πολιτική οργάνωση. Οπότε περιμένουμε να δούμε πότε βγήκαν για εξόρμηση, ενημέρωσης του κόσμου, πότε πήγαν μαζί με ντόπιους κάπου να διαμαρτυρηθούν για εγκατάσταση λαθραίων, πότε κάνανε κάπου μια πορεία ή μια στάση διαμαρτυρίας, έστω πότε πήγαν για μια δενδροφύτευση.
  Όπως μας δείχνουν ότι πήγαν ένα σαββατοκύριακο στον Όλυμπο και ήπιαν καφέ…
  Άμα οι στόχοι τους είναι κρυφοί και εμπιστευτικοί, λυπάμαι, αλλά ας μας δηλώσουν ότι είναι τεκτονική στοά, τρομοκρατική οργάνωση ή οτιδήποτε άλλο. Αλλά άμα είναι πολιτική οργάνωση και με τόσο υψηλό επίπεδο ας το δείξουν δημόσια.

 23. “ενω ο αλλος ειναι πιο πονηρος μειλιχιος και υπουλος, τρολλαρει πολυ και ψαρωνει τους χαζους απο τους οποιους απαρτιζεται ο χωρος (πχ επιπεδο Καρα και βγαλε) και μετα το παιζει ψυχαναλυτης σε ολους κλπ.”

  Πολύ ενδιαφέρουσα η περιγραφή του εαυτού σου Αριστοτέλη. Ασκείς αυστηρότατη και δριμεία αυτοκριτική, γεγονός τρομερά έντιμο για έναν άνθρωπο με τόσο υψηλή αισθητική βίου και τόσα ένσημα υπηρεσίας προς τον πολιτισμό.

  Πλέον οφείλεις να γράψεις και μερικά σχόλια καθαρά εναντίον σου. Δείξε την πολυποικιλότητα του τραβελοχαρακτήρα σου. Απείλησε τον εαυτό σου, βρίσε τον και μετά απάντησε στον εαυτό σου. Τα ξέρεις καλά αυτά τα κόλπα, τώρα είναι ευκαιρία να σε μάθουν όλοι.

 24. Ο Γκέκας δεν ήταν αυτός που είχε χαιρετήσει ναζιστικά σε μια εκδήλωση στο Γράμμο το 2000 και το είχαν βγάλει όλα τα κανάλια; Ξέρουν αν υπάρχει κάπου αυτό το βίντεο;

  1. αλλο ενα ραδιο αβυλα ειναι αυτο, δεν εχει γινει ποτε κατι τετοιο, αλλα και να ειχε γινει μια τρυπα στο νερο θα ηταν, μια φαιδρη γραφικοτητα που κανει τους εχθρους να γελανε με την κιτς αναπηρια του αρματος.

   1. Συγκρίνεις ρε φιλαράκι τις παρελάσεις του Γκέκα στον Γράμμο όταν την ίδια περιόδο ο Αριστοτέλης ανέλυε την ιδεολογία μας στην Σεμίνα Διγενή μαζί με τον Φρανκίσκο Παπαγεωργίου;
    Συγκρίνονται η ιδεολογική εργασία στην τηλεόραση με τις μαυροφορέμενες παρελάσεις;

 25. Συγγνώμη παιδιά επειδή είμαι νέος στον χώρο και διαβάζω απο χθες τα σχόλια. Ισχύει πως ο κύριος Αριστοτέλης Ηρ. Καλέντζης γράφει εδώ μέσα με διαφορετικά ψευδώνυμα επιτιθέμενος κατά του κύριου Γκέκα όπως ισχυρίζονται κάποιοι????
  Δεν το περίμενα γιατί φαίνεται εξαιρετικά καλλιεργημένο άτομο με ύφος Δασκάλου και ιδιαίτερη φωτογένεια.

 26. Ο/Η Δεν εχω περασει ουτε εξω απο το Αρμα, αλλα εκτιμω τον Γκεκα. λέει:

  Κυριολεκτικα σε πιανει αηδια με τις χυδαιες συκοφαντικες επιθεσεις εναντιον του συνεντευξιαζόμενου. Οσοι θελουν να μαθουν για τον Γκεκα ας πατησουν στο google αρμα ελλας και να διαβασουν τα ιδεολογικα του κειμενα. Επισης ας πατησουν “βορεινα σαλπισματα” στο youtube και να δουν τις εκπομπες του.

  Γκεκα κανε ξανα εκπομπες, πιο συχνα.

 27. Σύμφωνα με τους σχολιαστές λοιπό, παρόλο που το Άρμα είναι ελάχιστα άτομα, τον Καλέντζη δεν τον δέχθηκαν για να γίνουν περισσότεροι. Αυτό κάτι λέει.

 28. Διαβάζοντας κανείς τα σχόλια διαποστώνει ότι οι οπαδοί του μιχαλολιάκου πάσχουν από σύνδρομο της Στοκχόλμης. Δεν φτάνει που όσοι τον ακολούθησαν καταστράφηκαν αφού είτε τους πήρε στο λαιμό του είτε τους πρόδοσε στις αρχές, δεν φτάνει που του δόθηκε η καλύτερη ευκαιρία να κάνει κάτι και αυτός διέλυσε τον Ελληνικό Εθνικισμό, υπάρχουν ακόμη άτομα που τον στηρίζουν! Για αυτό ο πατριωτικός χώρος στην Ελλάδα είναι καταδικασμένος.

 29. Έχοντας διαβάσει όλα τα σχόλια μου δημιουργήθηκαν κάποιες απορίες. Αφού ο Καλέντζης κατηγορεί για τόσα πολλά πτράγματα τον Γκέκα γιατί προσπαθούσε επί χρόνια να ενταχθεί στο Άρμα;
  Και αφού δεν τον δέχθηκαν ούτε εκεί ούτε στη Χρυσή Αυγή γιατί δεν έκανε κάποια δικιά του κίνηση με τους οπαδούς του; Μου φαίνεται πολύ περίεργο.

 30. Συγγνώμη παιδιά επειδή είμαι νέος στον χώρο και διαβάζω απο χθες τα σχόλια. Ισχύει πως ο κύριος Αριστοτέλης Ηρ. Καλέντζης γράφει εδώ μέσα με διαφορετικά ψευδώνυμα επιτιθέμενος κατά του κύριου Γκέκα όπως ισχυρίζονται κάποιοι????
  Δεν το περίμενα γιατί φαίνεται εξαιρετικά καλλιεργημένο άτομο με ύφος Δασκάλου και ιδιαίτερη φωτογένεια.

 31. Είναι πράγματι ακούραστος ο Αριστοτέλης. Εργάζεται αδιακόπως 15 ώρες την ημέρα, εκ των οποίων οι δεκατέσσερις πάνε για την διαβολή στον Γκέκα και η 1 ώρα για την φωτογράφηση των μαθητών του σε ανέμελες στιγμές.

  1. Κατά την συνταξιοδότησή του θα μετρήσουν τα γκεκόσημα που κόλλησε στο ταμείο ανιάτων.

 32. Έχει δίκιο ο Johnny!
  Πρέπει εδώ και τώρα τα μέλη και οι οπαδοί του Άρματος να πουν στον Τέλη (εμπιστευτικά εννοείται) τι στόχους έχουν θέσει τα τελευταία χρόνια!
  Έτσι παιδιά, αλλιώς δεν αξίζετε τίποτε!
  Johnny, Johnny – βγες στο μπαλκόνι…

 33. Ο (βελη) Γκέκας εχει παθει ψύχωση οτι μονο δυο ατομα στην Ελλάδα είναι εναντίον του. Λες και εμείς οι υπόλοιποι δεν γνωρίζουμε τι ρόλο βαράει ολα αυτά τα χρόνια και τι εχει πει ανα καιρούς.
  Απο αυτό και μόνο μπορεί κάποιος εύκολα να συμπεράνει ποσο μυαλό κουβαλάει.
  Ρε Γκέκα, μας λες για τον Καλετζη συνέχεια. Θυμάσαι το 2003 που ο Κωνσταντίνου σε ειχε προειδοποιήσει για αυτον; Δεν τον ακουσες και την πάτησες. Ας πρόσεχες, εμείς τι φταίμε.
  Μας λες ολη την ωρα οτι οποιος θέλει αυτα πει μπροστά μου. ενταξει αλλα ΕΜΦΑΝΙΣΟΥ ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ. Ολο ετσι λες και ολο κρύβεσαι.
  Περνάς τον εαυτό σου για πολεμισταρα αλλα ολοι θυμόμαστε στα γεγονότα στην Θεσσαλονίκη το 2002 τι ειδους “μαχητής” εισαι αφου τα ειχες κάνει πάνω σου καημένε και έλεγες “δεν είναι η ωρα ακομα” ενω τα ειχες κάνει πάνω σου.
  Συμπτωματικά μερικους μηνες αργοτερα “αποχωρήσες” με μια αστεια δικαιολογία και έκτοτε δεν έχεις ξανακατεβει στο δρομο. Εντάξει εισαι εκ φύσεως δειλος, ποιο αντρικιο θα είναι να το παραδεχοσουν παρα ολες τις μπούρδες που μας αραδιάζεις ολα αυτα τα χρόνια.
  Παρτο χαμπαρι, απο το Εθνικιστικό κίνημα είσαι απόβλητος . Αρκετά, οτι έκανες έκανες. Τωρα συνέχισε να κανεις την αστική σου ζωούλα και ασε μας εμας να πορευτούμε οπως νομίζουμε. Φυσικά για ολα αυτα τα έχουν πληροφορηθεί συναγωνιστές του Εξωτερικού και θα συνεχίσουμε να τους πληροφορούμε οταν πρέπει για το ποιον σου.

  1. Ρε τον Τέλη, όλα τα ξέρει!
   Ήσουν και στην Αριστοτέλους ρε Τέλη;
   Θα ζητήσουμε να βγάλη βίντεο από εκείνη την σύγκρουση το ΑΡΜΑ να σου λυθεί η “απορία”…

   Ο Γκέκας με λιγότερους από 30 τσάκισε 100 αναρχικούς που αιφνιδίασαν πάνοπλοι.
   Χάρη στην αστραπιαία αντίδραση του Γκέκα, ο οποίος μπήκε μπροστά και εγκλώβισε τους αναρχικούς φίλους σου στο στενό πέρασμα προτού βγουν στην πλατεία.
   Άστο ρε Τέλη, δεν σου βγαίνει…

 34. Ας μας πούνε τα μέλη κι οι οπαδοί του ΑΡΜΑ ποιους στόχους ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ έχουν θέσει όλα αυτά τα χρόνια και με ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ τι έχουν από αυτούς επιτύχει. Και τονίζω το “συγκεκριμένα”, όχι γενικά και αόριστα “κάνουμε οργανικούς δεσμούς”, “εξυψώνουμε το πνεύμα” και άλλες τέτοιες πολιτικάντικες διακηρύξεις λες και ακούμε προεκλογικά σποτάκια της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ. Στόχους λοιπόν και επιτυχίες! Θα είναι η καλύτερη αποστόμωση κάθε κακόβουλου εδώ μέσα!

 35. Ο Γκέκας και οι λίγοι κακόμοιροι οπαδοί του εδώ μέσα κάνουνε μεγαλειώδεις διακηρύξεις για ασήμαντα πράγματα και αποφεύγουν να απαντήσουν στο οποιοδήποτε ερώτημα βλέποντας πίσω από κάθε κριτική ή αρνητικό σχόλιο τον Κανέντζη και τον Καρρά.
  Λέει ο Γκέκας ότι συλλέγει τους καλύτερους του χώρου. Δεν θα το σχολιάσω αλλά καλοπροαίρετα ή έστω ουδέτερα θα ήθελα να θέσω το ερώτημα προς προβληματισμό: Πιο είναι το κριτήριο που μετράει τις ποιότητες αυτής της αριστείας; Γενικά το “είναι οι καλύτεροι” δεν λέει τίποτα. Καταρχάς καλύτεροι σε σχέση με ποιόν; Με τον τελευταίο ακροδεξιό “αστυνομολάτρη”; αν αυτό είναι το ζητούμενο τότε τα συμπεράσματα δικά σας…
  Ο Γκέκας πριν δεχτεί κάποιον τον ρωτάει για τα διδακτορικά του; Δηλαδή ας πούμε καλύτερος στο πνεύμα; Του κάνει τεστ DNA; Δηλαδή καλύτερος ως προς την καταγωγή, το πόσο άριος είναι κτλ. Τους βάζει να κάνουν τεστ IQ ή τους περνάει από δοκιμασίες στην φύση, τους μετράει σε επιδόσεις σε αθλήματα; Πως μετριέται αυτό το καλύτερο και το ανώτερο;
  Μήπως απλά με το ότι αναγνωρίζουν τον Γκέκα ως μέγα ηγέτη; Δηλαδή ομολογιακά- “θρησκευτικά”; Όπως ας πούμε ένας πιστός που εισέρχεται σε μια θρησκευτική σέκτα αναγνωρίζοντας ως αληθές κάθε περίεργο δόγμα εκεί μέσα και τον “γκουρού” της σέκτας ως τον χαρισματικό ηγέτη;
  Μήπως απλά δίνει μια ψυχολογική άμυνα σε παιδιά που δεν έχουν τίποτα; Μήπως απλά έτσι δικαιολογεί γιατί τον προσπερνάνε αδιάφορα ή γιατί όσοι τον ακούνε για λίγο φεύγουν αμέσως και δεν ξαναεπικοινωνούν;
  Και Στέφανε, αυτό το “δεν αξίζουν” και το “εδώ έχει όσους το αξίζουν” ξέρεις δεν έχει πάντα θετικό πρόσημο, λέμε για παράδειγμα για κάποιον άδικο άνθρωπο που έπαθε ένα δεινό “πήρε αυτό που του άξιζε”. Ναι, όντως σε κανέναν δεν αξίζει να ακολουθάει έναν άπραγο που βγάζει την υστερία του στους 5-6 που έτυχε να πάνε να τον ακούσουν σε μια ομιλία του, αλλά καθένας διαλέγει αυτό που του αξίζει τελικά. Για αυτό και οι περισσότεροι έρχονται και δεν ξανάρχονται…
  Οπότε όντως! Στους περισσότερους δεν αξίζει να έρθουν σε επαφή με το ΑΡΜΑ, όσο “μέτριοι” και να είναι εξάλλου έχουν κάνει στην ζωή τους πολλά περισσότερα από εσένα που στην αφάνεια και στην σκιά ήσουνα και εκεί θα μείνεις…

 36. Ωραίος ο Αριστοτέλης! Πρέπει να έχει αφιερώσει ένα καλό δεκάωρο από την 15ωρη καθημερινή και αγόγγυστη εργασία του γράφοντας σχόλια. Όσοι τον επικρίνετε για τις ιδιαιτερότητές του και τα λοιπά χούγια του πρέπει τουλάχιστον να του αναγνωρίσετε την επιμονή και την σχολαστικότητα που επιδεικνύει τις τελευταίες δύο ημέρες.

 37. Μας γράφει ο Γκέκας ότι έκανε μια παρέμβαση σε κάποια εθνικιστική εκπομπή στον Βορρά, ή μας γραφεί για 2 μέλη του Άρματος που πήγαν σε ετήσια μεγάλη πορεία στην Πολωνία, εκεί ήταν εν τω μεταξύ υπήρχαν χιλιάδες εθνικιστές απ όλη την Ευρώπη και ούτε καν που τους πρόσεξαν.
  Τα παρουσιάζει όλα μεγαλειώδη ή πολύ σημαντικά. Λες και χρειάζεται ειδική άδεια ή να έχεις καμιά σπουδαία οργάνωση για να τα κάνεις όλα αυτά. Και στον Καζάκη είχε πάρει μερικές φορές τηλέφωνο και κάτι τρέχει στα γύφτικα.
  Μα πόσο ψωνισμένος είναι να παρουσιάζει σαν γύρο του θριάμβου απλές πράξεις; Μου θυμίζει που κατέβασε 3 άτομα στο μακεδονικό συλλαλητήριο πρόπερσι και μιλούσε για οργανωμένο άγημα. Ή όπως ενώ έχει 5 άτομα παρεάκι παρουσιάζει εαυτόν ως ηγήτορα λες και κυβερνάει καμιά αυτοκρατορία. Παρανοϊκή μεγαλομανία…
  Και μας γράφει πάλι ο Γκέκας ότι τον ακολουθούνε 30 χρόνια. Ε είσαι ο πρώτος ή ο τελευταίος που στα γεράματα έχει φιλαράκια από τα νιάτα του; Δεν έχουμε την ηλικία σου, τι να κάνουμε τώρα και δεν μπορούμε να έχουμε φίλους 30 χρόνια, που βέβαια δεν θα τους βαφτίζαμε ακολούθους, ούτε θα καταδεχόμασταν τόσο αδύναμα ανθρωπάκια που θα είχαν ανάγκη αρχηγού για να πάνε για κοκορέτσι, για καφέ ή για εκδρομή στη φύση.
  Και είναι και τόσο ψώνιο με την ηλικία του που μας έγραψε σε άλλο μήνυμα ότι είναι πενηντάρης και όχι εξηντάρης. Ήσουν Στέφανε γύρω στα 15 στην μεταπολίτευση; Δεν ντρέπεσαι λίγο; Ο φιλόσοφος- μύστης- ηγέτης- πολεμιστής να έχει τόσο κόμπλεξ ηλικίας; Καλά, και να μην είσαι 60 είσαι 58- 59, μας συγχωρείς άνθος της νιότης! χαχαχαχαχα!!

 38. Ενας προβληματικος και κοινωνικα απροσαρμοστος τυπος οπως ο Γκεκας, που δεν μπορει να επιτυχει ουτε τα απλα στη ζωη του, θελει να επιτυχει και τα “δυσκολα”. Αν δεν υπηρχε το κωκιμοτραγικο “γκρουπ” του και μια χουφτα χαζων και αφελων που το απαρτιζουν, δε θα ειχε νοηματοδοτησει καθολου την παντελως αχρηστη ζωη του. Και οσοι νομιζουν οτι ο (εξισου σκουπιδης) Καλετζης καθεται και γραφει σχολια εδω μεσα, για να δικαιολογησουν τον πονο τους για τον εξευτελισμο και την ισοπεδωση του “θεου” τους, ειπαμε ειναι οι χαζοι και αφελεις οπαδοι του Αρματος. Παντως οποιος θελει να δει το επιπεδο του Αρματος αλλα και του χωρου εν γενει, μπορει να διαβασει τα σχολια τους εδω μεσα για να καταλαβει περι τι σκουπιδιων προκειται… Καθονται και υπερασπιζονται μια αλαφιασμενη κωλογρια που προσκυνανε ως νορδικο θεο, αλλα μεχρι εκει αξιζουν.

  1. Ε όχι και σκουπίδης εκλεκτέ συνέλληνα, χρησιμοποίησε πιο εκλεπτυσμένο και σαφή λόγο όπως “κίναιδη τσούλα του διαδικτύου” ή “ένας συμπλεγματικός τραβελοπορνόγερος”

  2. Δάσκαλε μήπως πρέπει να πας στο κομμωτήριο αυτές τις μέρες? Παρατηρώ πως έχει μακρύνει η κόμη σου και επίσης χρειάζεται ανανέωση η βαφή. Θέλω να είσαι ευπαρουσίαστος κατά το επόμενο φοτοσούτινγκ.

 39. Καταρχήν Καλεντζικοί ΔΕΝ υπάρχουν πλην Καλέντζη.
  Ο οποίος δεν κάνει άλλη δουλειά από το να πολεμάει μέρα-νύχτα να σπιλώσει τον Γκέκα.
  Από το 2004 τουλάχιστον!
  Αυτό του παραγγέλνουν, αυτό κάνει. Μια φορά σπιούνος, πάντα σπιούνος!
  Ξαναδιάβασε την συνέντευξη και θα βρείς εκεί την απάντηση που ζητάς, όπως παράδειγμα εδώ

  “Πάντως είναι ιδιαιτέρως ενδεικτικό των συναφειών ότι εκείνης της εποχής τα παρακρατικά ανδρείκελα εξακολουθούν έκτοτε και ώς και σήμερα να πρωτοστατούν ως κεντρικοί σταθμοί ευτελισμού, καπελώματος, αλλοιώσεως και κατασπιλώσεως των Ιδεών που οι ίδιοι παραπλανητικώς ως καρνάβαλοι φορούν ως εξωτερικό μανδύα – αλλά και κατασπιλώσεως των όποιων επίφοβων πραγματικών τους εκφραστών: και ο νοών νοείτω!”

 40. Έχοντας γνωρίσει τόσο τον Στ. Γκέκα όσο και τον ΝΓΜ, μπορώ να βεβαιώσω ότι δεν τίθεται θέμα σύγκρισης. Είναι η μέρα με τη νύχτα! Δεν χρειάζεται πολλά. Αρκεί κάποιος να δει μερικές ομιλίες του Γκέκα που είναι αναρτημένες στην ιστοσελίδα http://www.armahellas.com για να βγάλει μόνος του τα συμπεράσματά του. Όσο για το τι έχει καταφέρει το ΑΡΜΑ, θα πρέπει να έχει κανείς υπόψη του ότι το ΑΡΜΑ δεν έχει καμία σχέση, ως προς το επίπεδο οργάνωσης, λειτουργίας, στόχων και των ατόμων που το στελεχώνουν, με ό,τι ενδεχομένως έχει κανείς στο μυαλό του με μέτρο σύγκρισης την Χ.Α. Παραμένει προσηλωμένο σταθερά στην ποιότητα των ατόμων που δέχεται, χωρίς να ενδιαφέρεται για τις μάζες. Και παραμένει ενωμένο, αρραγές και στιβαρό για περισσότερα από 15 χρόνια, χωρίς να έχει κάνει εκπτώσεις στα κριτήρια των ατόμων που κάνει δεκτά στις τάξεις του. Ουδέποτε προσπάθησε να αλιεύσει δυσαρεστημένους αποχωρήσαντες από την Χ.Α. (και ασφαλώς ουδέποτε θα υπήρχε περίπτωση να δεχτεί άτομα που θα είχαν την παραμικρή σχέση ή επαφή με τον βρωμερό Καλέντζη, πολλώ μάλλον τον ίδιο!). Με μεγάλη ευκολία το ΑΡΜΑ αποπέμπει από τις τάξεις του όποιον αποδεικνύεται λίγος. Παρά την αυστηρότητα στα κριτήρια εισδοχής, διαθέτει μέλη σε πολλές πόλεις της Ελλάδος και επίσης σε πολλές χώρες της Ευρώπης. Έχει επαφές με σημαντικές προσωπικότητες και σοβαρά εθνικιστικά κινήματα σε όλη την Ευρώπη, με τα οποία συνεργάζεται στενά. Πρόσφατα ο Στ. Γκέκας μιλούσε σε ζωντανή εκπομπή του Πανσκανδιναβικού Νορδικού Κινήματος Αντιστάσεως.
  Το ΑΡΜΑ ουδέποτε ως τώρα επιδίωξε ανοιχτό πολιτικό αγώνα, πεζοδρομιακού τύπου, δίνοντας έμφαση στην διάπλαση των ατόμων του και στον αγώνα των Ιδεών.
  Όσο για τον θλιβερό Καλέντζη (από τον οποίο, για όσους δεν γνωρίζουν, προέρχονται σχεδόν όλα τα υβριστικά σχόλια εναντίον του Γκέκα εδώ μέσα) δεν αξίζει καν αναφορά και σχολιασμός. Είναι γνωστό ότι έχει ασίγαστο εμπαθές μένος εναντίον του Γκέκα. Γράφει συνεχώς εναντίον του με πολλά διαφορετικά ψευδώνυμα-μάσκες αναμασώντας συνεχώς ανυπόστατα μυθιστορηματικά σενάρια βρωμερής φαντασίας και εμετικές συκοφαντίες που δεν έχουν απολύτως καμία βάση, αλλά μόνο στόχο έχουν τη δημιουργία εντυπώσεων σε όσους δεν γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα. Με τον τρόπο αυτό ο Καλέντζης ουσιαστικά φανερώνει, πέραν πάσης αμφιβολίας, την ιδία του εσωτερική νοσηρότητα. Τα σκοτεινά σύνδρομα ενός διεστραμμένου ψυχισμού θα ήταν η πιο ήπια ερμηνεία της αχρείας αυτής στάσης του. Άβυσσος όμως η ψυχή του ανθρώπου! Πάντως, στον χώρο νομίζω ότι όλοι τον έχουν καταλάβει. Άπαντες γνωρίζουν για το ποιόν, τον αισχρό βίο και την πολιτεία του… Δεν χρειάζεται να ειπωθούν περισσότερα. Είναι η μεγάλη ντροπή του χώρου!

 41. Ενδιαφέρουσες πληροφορίες σχετικά με τα έργα και ημέρες του εμμονικού συκοφάντη από πατριωτικό ιστολόγιο.

  Eκτοξεύοντας το τοξικό του δηλητήριο προς κάθε εθνικιστική κατεύθυνση, ο κορακομάλης ναζιστής νομίζει πως έχει το δικαίωμα να κρίνει και να συκοφαντεί έναν χώρο, ενώ στην πραγματικότητα ο ίδιος αποτελεί ότι πιο αποκρουστικό και μιαρό διαθέτει αυτός.
  Πρώτα απ΄όλα έχει συγχροτισθεί με σχεδόν όλο τον ακροδεξιό κόσμο, που τώρα τόσο αντιπαθεί, είτε πρόκειται για εφημερίδες, εκδοτικοί οίκοι, ενώ προκειμένου να πλήξει τον Νίκο Μιχαλολιάκο δεν δίστασε να συναγελασθεί με τις ναυαρχίδες του αριστερού και δεξιού αντιφασισμού (Βαξεβάνης, Άδωνις) στην γνωστή πια εκπομπή.
  Ως επαγγελματίας άεργος, κατορθώνει να επιβιώνει με τους πιο απίθανους τρόπους, είτε κληρονομώντας ένα αξιοσέβαστο μερίδιο μιας τεράστιας περιουσίας ενός τραγικά αυτόχειρα εθνικοσοσιαλίζοντα μεγαλοεπιχειρηματία επίπλων μπαμπού (αν χρειαστεί θα επανέλθουμε με λεπτομέρειες διότι το θέμα έχει ενδιαφέρον και πολλές σκοτεινές πτυχές), είτε νυμφευόμενος μια μεγαλοκοπέλα εξαιρετικής καλλονής με λεφτά αισθήματα προκειμένου να χρηματοδοτήσει τον σταύλο του-βίο του. Φυσικά δεν θα μπορούσε παρά να απασχολήσει και τις αρχές καθώς έχει την κακή συνήθεια να ΄΄δανείζεται΄΄ σπάνια ιστορικά βιβλία και άλλα αντικείμενα μεγάλης αξίας ξεχνώντας να ζητήσει την συγκατάθεση των ιδιοκτητών τους. Αφήνω για το τέλος το πιο κωμικό από τις επαγγελματικές δραστηριότητες του, αυτό του ΄΄υπευθύνου καφετερίας΄΄..
  Γενικά η πλαστογραφία και τα χονδροκομμένα ψωτομοντάζ του, είναι παροιμιώδη με χαρακτηριστικό παράδειγμα όταν πριν από αρκετά χρόνια είχε παρουσιάσει στο διαδίκτυο κάποια ΄΄ντοκουμέντα΄΄ που απεδίκνυαν την ευγενή του καταγωγή. Εδώ γέλασαν και τα περιστέρια στην Αλεξάνδρας..
  Παρά την ευγενική του καταγωγή με έγγραφα και σφραγίδες, ο κορακομάλης ναζιστής, δεν δίστασε να γράφει με το ψευδώνυμο ΄΄φασιστοφάγος΄΄ ( αλλά και με άλλα ονόματα) στο διαδικτυακό άνδρο του κάθε λογής αναρχοαριστερού πληβείου το indymedia. Εκεί συνέχισε να εξασκεί την εμμονή του, δηλαδή να πλήτει και να στοχοποιεί επωνύμως εθνικιστές. Αλλά το ψέμμα έχει κοντά ποδάρια .. Ενώ για χρόιαι κατόρθωνε να γίνεται αποδεκτός ως διαδικτυακή περσόνα στο indy, σε ανύποπτο χρόνο αλλά και θεματολογία, έκανε το λάθος να γράψει για ένα θέμα που δεν κατέχει, νομίζονταςς πως η φιλολογική δεινότητα του θα τον κάλυπτε εσαεί. Το γόητρο του φίλου μας τραυματίστηκε σοβαρά, αφού οι αναρχικοί αρχισαν σωρηδόν να του απαντούν και να τον αποστομώνουν, με αποτέλεσμα ο έξυπνος πρωταγωνιστής μας να αποχωρήσει από το νήμα σαν δαρμένο σκυλί, και να απολαμβάνουμε τώρα τα αντιαναρχικά του άρθρα στο προσωπικό του μπλογκ. Γενικά είναι να μην αμφισβητίσεις την διάνοια του κόμητος, μαύρο φίδι που σ΄ έφαγε !
  Το δε μένος του, εναντίον του εθνικιστικού χώρου δεν προέρχεται από ιδεολογικά ή αξιακά ζητήματα, αλλά από προσωπική εμπάθεια και συγκεκριμένα από το γεγονός ότι ένω ολόκληρος ο εθνικιστικός χώρος τον στήριξε στα δύσκολα χρόνια εκπληρώνοντας ακόμη και τις πιο παράλογες απαιτήσεις του, βάζοντας πάντα μπροστά την δόλια την μάνα του, του γύρισε την πλάτη σοκαρισμένο και πικραμένο και τον έστειλε εκεί που ανήκει εκ φύσεως, στο περιθώριο της ζωής, όταν φανερώθηκε το γνωστό πια χούι του.
  Βλέπετε οι νυχτερινές τσάρκες στο Πεδίο του Άρεως(παλαιότερα) και στο Ζάππειο (ακόμη και σήμερα) αργά ή γρήγορα θα γίνονταν αντιληπτές.
  Κι αν κάποτε ένας συναγωνιστής εκ Μεσσηνίας κατά την νυχτερινή του περιπολία ως αστυνομικός τον έκανε τσακωτό να ψωνίζεται και τον αφησε ελεύθερο αηδιασμένος, είναι γιατί σεβάστηκε τους αγώνες και το ρίσκο που έπαιρνε από την υπηρεσία του γράφοντας με μπογιά στους τοίχους για την αποφυλάκιση του εκδιδομένου σάτυρου ! Αναλογισθείτε το σοκ που αισθάνθηκε ο συναγωνιστής αλλά και ο χώροε γενικά !
  Γι΄ αυτό μαυροκέφαλε ναζιστή, σταμάτα να παριστάνεις τον τιμητή του χώρου, κι αρκέσου στις περιπτίξεις με τον Αρμένη εραστή σου (με την αρχαιοελληνική έννοια πάντα, βεβαίως , βεβαίως), είτε στις ζαρντινιέρες των στενών της Σούτσου, είτε στο ημισκότεινο μαυσωλείο σου, υπό το βλέμμα της οφιοκρατούσας Μεγάλης Θεάς που κοσμεί σε περίωπτη θέση το αχούρι σου .

 42. Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει γιατί υπάρχει τοσο εντονος αλληλοσπαραγμός με χυδαια υπονοουμενα μεταξύ γκεγκικών και καλεντζικών; Ως ουδετερος παρατηρητης, χωρις να ξερω κανενας απο τους δυο, βλεπω τις εξης ομοιοτητες: α) εχουν υψηλο ποιοτικο λογο και ειναι καλλιεργημενοι, β) εχουν αριστη ιδεολογικη καταρτιση γ) ειναι κατηγοροι της αντιναζιστικης γυφτοακροδεξιας δ) ειναι αμετανοητοι υπερασπιστες του Εθνικοσοσιαλισμου ε) ειναι φυλετιστες στ) ειναι Αριανιστες ζ) ειναι εχθροι των γελοιων αυτοχθονιστων η) προαγουν εναν φυσικο τροπο ζωης, ορειβασια και ιππασια θ) εχουν υψηλη αισθητικη και εχθρευονται τον γυφτοανατολικοτουρκοτσιφτετελισμο της νεοελλαδας ι) στεκονται εναντια στον ιουδαιοχριστιανιαμο ια) ειναι υπερ των αρχαιων θρησκειων.

  Πραγματικα λενε τα ιδια. Ρωταω σοβαρα. Μπορει καποιος να μου εξηγησει γιατι τοσο μισος αναμεσα τους;

  1. Ε δεν καταλαβαίνεις;; ερωτικες αντιζηλιες. Ζηλεύει η μια την αλλη θανάσιμα. Σίγουρα κανας νεαρός θα υπήρξε το μήλον της έριδος.

   1. Καμία σχέση ο ένας με τον άλλο. Με τον Καλέντζη κανείς δεν κάνει χωριό. Καλά έκανε ο Γκέκας και δεν δέχθηκε ούτε να τον φτύσει όταν ο Αριστοτέλης ζητούσε επανειλημμένως και επίμονα να γίνει μέλος του Άρματος.

  2. Καμία σχέση φίλε, ο Καλέντζης τουλάχιστον δεν πρεσβεύει τίποτα από όλα αυτά. Καταβάθος μισεί θανάσιμα τον φυλετισμό, τον Αριανισμό και τον Εθνικοσοσιαλισμό και ας διατείνεται ότι τον υποστηρίζει. Θεωρεί τον Ελληνικό, τον Ρωμαϊκό και τον Δυτικό πολιτισμό υπερεκτιμημένους ενώ πρότυπό του είναι οι Μογγόλοι και οι Ούννοι. Δεν είναι Εθνικοσοσιαλιστής, έχει μάλιστα πολλές φορές εκφραστεί υπέρ των γύφτων και του αναρδικού Ρουβίκωνα. Επίσης έχει πολλές αμφιλεγόμενες απόψεις υπέρ των γκέι κια τον τραβεστί. Υπάρχει λόγος που έχει φάει πόρτα και από την ΧΑ (παρόλο που τη στήριζε για χρόνια) και από το Άρμα. Τώρα προσπαθεί να προσεγγίσει τους ακολούθους του Περιάνδρου τους οποίους έβριζε χυδαία μέχρι πρότινος, όπως έβριζε και τον ίδιο τον Περίανδρο αλλά θέλω να πιστεύω πως δεν θα του κάνουν τη χάρη να τον συγχωρέσουν.

  3. διοτι ιβ) ειναι και οι 2 αρχηγομανεις κομπλεξικες κωλογριες και δεν ανεχεται η μια να αρχηγευει η αλλη και να μαζευει κοσμο, γι’αυτο και ξεκατινιαστηκανε. Απλως ο Γκεκας ειναι ακομα ενα κλικ πιο υπανθρωπος κι απ’τον Καλετζη διοτι ειναι ενα εγωπαθεστατο υπερφαντασμενο ψωνιο με ενα αδηφαγο και τερατωδες Εγω το οποιο θελει να καταβροχθισει τους παντες (γι’αυτο και εχει διωξει οσα αξιολογα ατομα πηγαν να πλησιασουν το ΑΡΜΑ) παρ’ολο που η ποιοτητα του και η αξια του δε συμβαδιζει καθ’ολου με το υπερδιογκωμενο και εκτρωματικο Εγω του, ενω ο αλλος ειναι πιο πονηρος μειλιχιος και υπουλος, τρολλαρει πολυ και ψαρωνει τους χαζους απο τους οποιους απαρτιζεται ο χωρος (πχ επιπεδο Καρα και βγαλε) και μετα το παιζει ψυχαναλυτης σε ολους κλπ.

  4. Επειδή πολύ θα τόθελε να τον πάρουν κάποιοι σοβαρά…
   Ποια είναι τα ποιοτικά σου κείμενα Τέλη;
   Το πολύ για πρωινάδικο…
   Και μετά απαντάς και σαν “Ανδρέας”, σουπιά!
   Αυτά όλα που λες για τον εαυτό σου είναι η μάσκα που φοράς τόσα χρόνια.
   Η επίσημη, γιατί έχεις άλλες διακόσιες!
   “ΦΑΣΙΣΤΟΦΑΓΕ” χιμπατζή του διαδικτύου…

   1. Έχει γράψει νεοπλατωνικά κείμενα για το δικαίωμα στην ταυτότητα φύλου αλλά και για την ομοφυλοφιλία ως αρετή.

  1. Τέλη έκανες και εσύ στις καταδρομές;; Για πες

 43. Ο Ιδρυτής των “Ελλήνων Κενταύρων” δεν έχει σχέση με το λειτούργημα του ιατρού όπως κάποιοι ιατροί δεν έχουν σχέση με την …υγεία, όμως, έχει σχέση με την υγεία φροντίζοντας να διατηρεί την δική του σε άριστο επίπεδο κλείνοντας επτά δεκαετίες ζωής χωρίς ποτέ να χρειασθεί να καταφύγει σε ιατρό για τον οιονδήποτε παθολογικό λόγο και χωρίς ποτέ για τον ίδιο λόγο να έχει χρεία φαρμάκων! Ζει, κινείται, βλέπει, ακούει άριστα και τρώει τα πάντα χωρίς καμία επίπτωση, εργαζόμενος πλέον των δεκαπέντε ωρών καθημερινώς χωρίς να κουράζεται, χωρίς να χρησιμοποιεί γυαλιά, ακουστικά ή βακτηρία, ασκούμενος και, κυρίως, ιππεύοντας, τοξεύοντας και απολαμβάνοντας την κάθε στιγμή, αν και στο παρελθόν έχει βιώσει μακρές περιόδους δυσκολότατων συνθηκών διαβιώσεως που ελάχιστοι συνάνθρωποι έχουν υποστεί. Μετά ταύτα, εκείνοι οι οποίοι ενδιαφέρονται για την ιατρική μπορούν να αποχωρήσουν, ενώ εκείνοι οι οποίοι ενδιαφέρονται για την υγεία τους μπορούν να παραμείνουν.

  1. “εργαζόμενος πλέον των δεκαπέντε ωρών καθημερινώς χωρίς να κουράζεται,”

   Και ποια ακριβώς είναι η εργασία του είπαμε;;;

 44. Τσάμπα προσπαθείτε κάποιοι να μιλήσετε για τον κόσμο που μαζεύει ο Γκέκας. Πρώτον καμία εθνικιστική οργάνωση δεν μαζεύει ιδιαίτερα πολύ κόσμο πλέον, και μάλιστα και ο λίγος κόσμος που μαζεύουν οι περισσότεροι είναι ανεμομαζέματα και διαβολοσκορπίσματα.
  Δεύτερον, είδατε πως ξεφούσκωσε ο κόσμος του Μιχαλολιάκου, ειδικά όταν βγήκε από τη βουλή. Πλέον αν τη βρίσκετε με τον πολύ κόσμο, τραβάτε στον κούλη φίλοι αργόσχολοι σχολιαστές.

 45. Με φετίχ της τη γκλίτσα η αξούριστη γραφικούλα απειλεί να τρυπήσει …μπαλόνια με καρφίτσα αλλά και με άλλες πιτσικουλιές. Χωρίς να μπορεί καν να κάνει τη φωνή της να ακουστεί, ξεψυχισμένη από τις άκαρπες νυχτερινές «περιπλανήσεις» στo Ørstedsparken όπου κοντεύει να κατασκηνώσει αλλά χωρίς να φαίνεται κανένας διατεθειμένος να της κάνει «παρέα», η καλή μας Στεφανία υπογραμμίζει από το μακρινό βορρά τη παρουσία της για να μας πείσει ότι αμέτρητα τσελιγκόπουλα από την Ελλάδα πέφτουν στη νυφική παστάδα της με άπειρα ραβασάκια που της πέμπουν με κρίνα και άλλα λέλουδα. Νίτσα (στεφανίτσα) μου κουλάντρισε τη πούλη σου γιατί είναι μεγαλύτερη και από τα μουστάκια σου και σε καρφώνει. Όσο για τη γκλίτσα βοήθεια σου καψερή μου για θα μείνεις μ΄ αυτή στο τέλος σ΄ εκείνη τη ποντικότρυπα της απάρτου και αγαμήτου γωνία που κόλλησες. Αχ μωρή συμπεθέρα πόσο σε νιώθω να λιγουρεύεσαι τις νορδικές κορμάρες στο Ørstedsparken κι αυτές να σε προσπερνάνε αδιάφορα νομίζοντας ότι είσαι τουρκόγυφτος λαθρομετανάστης…

  1. Δάσκαλε ο λόγος σου χορταστικός και απολαυστικός. Θυμάμαι τις δικές μας περιπλανήσεις στο Ørstedsparken, αξέχαστες βραδιές, για αυτό και μας έχει μείνει και στους δύο αυτό το όνομα. Ανυπομονώ να τελιώσει η καραντίνα ώστε να επισκευτούμε από κοινού το Ζάππειο και να θυμηθούμε τα παλιά, διότι οι εκεί περιπλανήσεις πάντοτε είναι “καρποφόρες”!

   1. τι εννοεις φιλε sadiku……? τι είναι αυτο το μερος που αναφερετε και οι δυο και τι καρποφορες περιπλανησεις κανατε στο ζαπειο….?

 46. Δύο είναι οι κακόβουλοι που σπιλώνουν την τιμή του Γκέκα.
  Ο ένας, γνωστός γεροκίναιδος που δεν έχει δουλέψει στην ζωή του και που σύναψε γάμο – μαϊμού με φραγκάτη σιτεμένη γυναίκα, μέχρι που τον κατάλαβε και τον έστειλε στον αγύριστο.
  Ο άλλος φουκαράς και καλά εκδότης(με δήθεν πληροφορίες από έναν πρώην γκεκικό), έταζε αγάπες σε κοριτσόπουλα για να του κάνουν τσάμπα μεταφράσεις στα ΄΄αστεία΄΄ βιβλία που εκδίδει, κοντά στα σαράντα ζει ακόμα με τους γονείς του, και αλλάζει ιδεολογίες και οργανώσεις σαν τα πουκάμισα, τολμούν να ρίχνουν λάσπη σε ότι λάμπει φυσικώς και αληθώς. Η ομάδα του Γκέκα, εκτός από νέους, απαρτίζεται από συναγωνιστές που συμπορεύονται μαζί του εδώ και τριάντα (30) χρόνια. Όταν εσείς βρείτε έναν (1), να συμπορευτείτε για τρία (3) χρόνια, τα ξαναλέμε.

 47. ΠΟΣΟ ΔΙΚΙΟ αποδεικνύεται από τα σφαδάγματα των φιδιών του “χώρου” εδώ στο νήμα αυτὀ που απάντησε στο τέλος ο Γκέκας:

  ” Η κόπρος του Αυγείου, επιχρύσου ή επιχρίστου με οποιοδήποτε γυαλιστερό γλοιώδες επίχρισμα, πρέπει προηγουμένως να σαρωθεί από έναν αφρίζοντα καταρρακτώδη Αλφειό, που θα καθαρίσει τον τόπο.
  Μέχρι να γίνει αυτό, το μόνο που θα εξακολουθήσει να φυτρώνει και ευδοκιμεί στον ταλαίπωρο “χώρο” θα είναι τσουκνίδες, γαιοσκώληκες, αναρριχητικοί σαλίγκαροι, παγώνια, τρωκτικά, χαμαιλέοντες και γαϊδουράγκαθα!”

  Ξέχασε μόνο να αναφέρει και τις δηλητηριώδεις Οχιές!

 48. ειμαι ενας απο τους πολλους εθνικιστες πατριωτες. η ζημια εγινε με τη χρυση αυγη και λυπαμαι πολυ. ομως τωρα σκεφτομαι το εξης: μηπως να βγαλουμε απο την αδρανεια τον περιανδρο ανδρουτσοπουλο να ηγηθει των εθνικιστων; μπορει να κανω λαθος αλλα δεν μπορω να βλεπω τα αναρχοκουμουνια να μας φαλλαγιζουν. ζητω η ελλαδα, ζητω ο εθνικισμος.

 49. Αν ισχύουν αυτά που είπε κάποιος σχολιαστής, πολύ κακώς ο Γκέκας δεν έβαλε τον Καλέτζη στην οργάνωσή του. Τα περιθώρια για το έθνος μας στενεύουν, κανείς δεν πρέπει να περισσεύει από τον αγώνα ό,τι ιδιαιτερότητες και να έχει.

 50. Γνώστης Χώρου, που πρόσφατα ρποσχώρησε στο ΑΡΜΑ:

  Μέσ΄ στην τρελλή χαρά η Τέλα και τα Τελώνια… Στην κοπριά τα σκουλήκια χαίρονται!
  Δεν αμφέβαλλε κανείς πόσο αηδιαστικοί μπορείτε να γίνετε!
  Ο Γκέκας, μαθηματικός ερευνητής με σπάνια κατάρτιση, διώκεται από παντού για τις ιδέες του ΑΛΛΑ ούτε άνεργος ούτε και άεργος είναι, όπως τα τελώνια που έχουν βαρέσει κόκκινο.
  Το έχει πει στις εκπομπές του “Βορεινά Σαλπίσματα” και το ξέρουν καλά οι παραληρηματικές Τέλες και τα Τελώνιά της. Κάνει ιδιαίτερα φοιτητικά εξ αποστάσεως.

  Αντίθετα τα πρακτοράκια αυτά, που λτυσσομανούν ακόμα περισσότερο μετά το ξεσκέπασμά τους στην παραπάνω συνέντευξη-σταθμό, αδυνατούν να εξηγήσουν το πως επιβιώνουθν και μάλιστα με χλιδή!
  Το ΑΡΜΑ έχει πράγματι συλλέξει τους καλλίτερους Έλληνες από κάθε άποψη. Αυτό διαπιστώνω εγώ!
  Και επειδή ο βαψομαλιάς κίναιδος που έχει λυσάξει ως συνήθως κατηγορεί άλλους για δικά του κουσούρια, ελπίζοντας πως από την πολλή λάσπη κάτι θα απομείνει:
  Γράφει με δεκάδες μάσκες και έπειτα επικαλείται την μαρτυρία πολλών. Ο ορισμός του πούστη ρουφιάνου στον υπερθετικό βαθμό. Ο χώρος πλέον τον έχει μάθει καλά.

  Πληροφοριακά, ο Γκέκας είναι ένας πολύ ακμαίος και ρωμαλέος πενηντάρης, όχι εξηντάρης.
  Η γυναίκα του δεν ήταν ποτέ “ελευθερίων ηθών”, ήταν προηγουμένως παντρεμένη και χώρισε.
  Και δεν τον σπιτώνει καμία, καθώς το σπίτι όπου μένει τυχαίνει να είναι δικό του…

  Θα έρθει η ώρα σας Οχιές και σκουληκάκια, θα έρθει.
  Και θάναι σύντομα.

 51. Τα θετικά σχόλια για τον Μιχαλολιάκο εδώ μέσα είναι πολύ πιο πολλά από τα περισσότερα άτομα που έχει ανεβάσει σε φωτογραφία της η Χρυσή αυγή τα τελευταία χρόνια. Που ήσασταν όλοι εσείς όταν ο αρχηγός σας και η παρέα του καταδικάζονταν από το σύστημα; Γιατί εγώ έξω από τα δικαστήρα μόνο αριστερούς είδα. Πως γίνεται να μαζεύονται τόσοι πολλοί στο διαδίκτυο και να μην μπορούν να μαζευτούν έξω;
  Μήπως είναι το ίδιο άτομο που γράφει όλα τα σχόλια κατά του Γκέκα και υπέρ του Μιχαλολιάκου;

 52. Γκέκα, το αν ο Καλέντζης είναι ομοφυλόφιλος σαν κι εσένα δεν μπορείς να το αποδείξεις. Αν είχες στοιχεία θα τα έβγαζες ήδη. Αλλά το γεγονός ότι είσαι άεργος, χωρίς μια στρωμένη ζωή κάπου και ότι περιφέρεσαι παρασιτικά μια εδώ και μια εκεί είναι γεγονός. Ούτε κεραμίδι δικό σου δεν έχεις πάνω απ το κεφάλι σου.
  Για να είναι κάποιος μεγάλος και να αξίζει για αρχηγός πρέπει να έχει να δώσει στον αγώνα από το πλεόνασμα των δεξιοτήτων του. Αντίθετα, ο “κορυφαίος” αυτός, “πολυτάλαντος” , και “μάχιμος” αρχηγίσκος μιας παρέας που πίνει καφέ στην χάση και στη φέξη, άμα του αφαιρέσουμε από την ζωή του ότι λανσάρεται στον χώρο και μόνο εκεί, δεν του μένει τίποτα.
  Κάντε ένα διανοητικό πείραμα και αφαιρέστε από πάνω του όλα αυτά που ο ίδιος θέλει να πιστεύουμε για αυτόν: τα λάβαρα, τα σηματάκια, τις διακηρύξεις που δεν εκπλήρωσε ποτέ, τι απομένει; Μήπως ένα τίποτα; Μήπως ένας μίζερος γεράκος στο δωματιάκι του; Σε τι διαφοροποιείται από τον μέσο νεόπτωχο μικροαστό;

 53. Όλοι όσοι “πίνετε νερό” στο όνομα του Γκέκα και δεν είστε το ίδιο άτομο, γιατί δεν πάτε έστω σε μια εκδήλωση του ΑΡΜΑ να σας δούμε έστω πλάτη γυρισμένους να μάθουμε πόσο κόσμο προσελκύει; Τα κουκιά δεν βγαίνουν με άλλα λόγια. Τα θετικά σχόλια εδώ μέσα είναι πολύ πιο πολλά από τα περισσότερα άτομα που έχει ανεβάσει σε φωτογραφία του το ΑΡΜΑ.

 54. Όταν ο μισός χώρος ανεβάζει τον Γκέκα γραφικό και ομοφυλόφιλο τον κατεβάζει μερικοί θα έπρεπε να ήταν πιο προσεχτικοί πως εκφράζονται για άλλουw του χώρου που έχουν χρόνια οικογένεια. Ο Γκέκας έπιασε γκόμενα στα 60 του πρώτη φορά για να τον θρέφει και να τον σπιτώνει. Τα άλλα περί αιτήματος του Καλέντζη να μπει στο ΑΡΜΑ, που ενδιαφέρονται να μπουν μόνο άσχετα πιτσιρίκια και μόλις γίνουν λίγο ώριμοι φεύγουν, τα διαβάζουμε και γελάμε. Ποιος σοβαρός άνθρωπος θέλει να μπει στο ΑΡΜΑ να κάνει τι; να ακούει τον Γκέκα να βγάζει τον πόνο του επί ώρες ατελείωτες και του παραχρόνου πάλι;

 55. Αλλη μια κλασσική περίπτωση αεργου κοπριτου που κρύβεται πίσω απο την δήθεν “ιδεολογία” και μεγαλοστομιες χωρίς κανένα πραγματικό αποτέλεσμα.
  Το μόνο που κατάφερε στα 30 χρονια που δραστηριοποιείται δήθεν είναι η έκδοση 2 τευχών περιοδικού και η μετάφραση ( ο θεος να την κάνει) ενός τόμου Ροζενμπεργκ. Ιδου τα “μεγάλα επιτεύγματα” του “κυριου” αυτου.
  Ειναι δε τοσο εγωπαθης και νάρκισσος που μην εκπλαγείτε αν τον δείτε καμία μέρα σε εκπομπή τύπου Πανια να σκουζει εναντιον τις κακιάς ΧΑ. Προβολή να είναι και οπου να ναι.
  Προσωπικώς θα ειχα να διηγηθώ πολλες ιστορίες για το άτομο αυτό αλλα δεν μας παιρνει ο χώρος ουτε ο χρόνος είναι κατάλληλος. Επιφυλάσσομαι ομως για το μέλλον.

 56. Λυπάμαι που βλέπω αυτήν την κόντρα στα σχόλια μεταξύ Γκέκα και Καλέντζη. Πιστεύω ότι μαζί θα ήταν ένα δυνατό δίδυμο. Το Άρμα έπρεπε να δεχθεί τον Καλέντζη όταν αυτός ζήτησε να μπει το 2003, το 2017 και το 2019 αμέσως μετά την εκλογική αποτυχία της Χρυσής Αυγής αλλά ο Γκέκας έχει σαν αρχή να μην βάζει ομοφυλόφιλους στην οργάνωση. Κρίμα. Τώρα δεν θα γλιτώσουμε ποτέ από το ξεκατίνιασμα στα σχόλια. Ο χώρος πιάνει πάτο.

 57. Είναι απίστευτο να υπάρχουν ακόμη άτομα στα σχόλια που να υπερασπίζονται τον μιχαλολιάκο. Ο τύπος είχε τα πάντα, από κόσμο, λεφτά, προώθηση από τα μμε και πάλι το μόνο που κατάφερε ήταν να καταδικάσει μια για πάντα τον εθνικισμό και να έχει μείνει πλέον στην ιστορία ως παράδειγμα προς αποφυγή. Όσοι στήριξαν και στηρίζουν αυτό το άτομο φέρουν εξίσου μεγάλη ευθύνη για τη θέση στην οποία βρισκόματσε.

 58. αλλος ενας αλλοπαρμενος και μεγαλοστομος αρχηγομανης που ΣΥΝΕΧΩΣ ΠΕΡΙΑΥΤΟΛΟΓΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΠΡΑΓΜΑ (οσοι τον ξερουν…ξερουν) και που ουδεμια σχεση εχει με την στρατιωτικη ταπεινοτητα και ιπποτικη πειθαρχια που αρμοζει στην ιδεολογια του εθνικοσοσιαλισμου. στις ομιλιες του προσπαθει με τα χερια του να κανει τις χειρονομιες που εκανε ο Χιτλερ – για τοση αστειοτητα και γραφικοτητα μιλαμε- και σε οσα λεει για τη ΧΑ δεν εχει αδικο, ομως στο δια ταυτα εχει προσφερει ακομα λιγοτερα και απο οσα προσεφερε η ΧΑ. η ζωη του δεν υποστηριζει επουδενι την ιδεολογια του και τα λεγομενα του. δεν μπορει να διοικησει τη γυναικα του και θελει να διοικησει ολη τη λευκη φυλη. μια αριστερη Δανεζα εκφυλου παρελθοντος η οποια ταϊζει την ανεργη και αλλοπαρμενη κωλαρα του. μονο παρασιτικα θα μπορουσε να επιβιωσει ενα τετοιο κοπρανο που ερχεται στην Ελλαδα και ζηταει το αμαξι του 90χρονου πατερα του για να κινηθει (ο ιδιος πρεπει να ειναι πανω απο 60), αλλιως θα ειχε πεθανει της πεινας.

 59. Δεν γνωρίζα την ύπαρξη αυτής της οργάνωσης αλλά έχω εντυπωσιαστεί. Ψάχνοντας το ιστολόγιό τους βλέπω ότι συμμετέχουν τακτικά σε συνέδρια και σε εθνικιστικές πορείες σε όλη την Ευρώπη, όπως πχ στην Πολωνία και τη Σουηδία, βγαίνουν σε εκπομπές του Νορδικού Κινήματος και γενικά φαίνονται πολύ δικτυωμένοι σε παγκόσμιο επίπεδο και χαίρουν της εκτιμήσεως και του σεβασμού ξένων εθνικιστών, πράγμα που μας τιμά όλους ως Έλληνες. Γιατί δεν προωθείται το Άρμα Ελλάς περισσότερο από τον εν Ελλάδι πατριωτικό χώρο;

 60. Γκέκας και Περίανδρος, ό,τι καλύτερο έχει να επιδέιξει ο εθνικοσοσιαλιστικός χώρος στην Ελλάδα!

 61. ΠΑΙΔΙΑ ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ , ΕΠΙΔΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΩΡΟΣ ΣΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΑΛΛΑ , ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΑΓΝΗ ΕΛΛΗΝΕΣ & ΜΟΝΟΝ , ΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝΕ ΝΑ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΟΥΝΕ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,
  ΑΛΛΙΩΣ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΝΕ ΚΑΝ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝΕ , ΟΧΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΛΛΑ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΑΛΗΘΗΝΟΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ , ΑΝ ΔΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΤΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ , ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝΕ ΚΟΡΟΙΔΑ ΠΛΕΟΝ , ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΤΩΡΑ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ !!

 62. Χαρακτήρας είναι αυτό που σου μένει όταν χάσεις όλα όσα θα μπορούσες να χάσεις.

 63. Πάντως είναι από τις λίγες φορές που θα συμφωνήσω ότι το πήδημα είναι ιδιωτική υπόθεση!!

 64. Το επίπεδο, επίπεδο ως προς την θεωρητική κατάρτιση, αλλά τελικά το μόνο που έχουν να του προσάψουν για να τον μειώσουν είναι ότι
  «την ξεκλειδώνει την πόρτα»!!
  Τελικά ουδείς άξιος του πατριωτικού χώρου πλην του αποβιώσαντος Στρατηγού!!
  Που ήταν τέρας αυτοπειθαρχίας!!

 65. Γκεκας για όσους ειχαν την ατυχία να τον γνωρίσουν απετέλεσε το κλασσικο παράδειγμα διπροσωπου, χαμερπή και γενικώς ανθρωπου κατωτέρας νοητικής και κυριως ηθικής υποστασεως. Μονίμως δημιουργούσε προβλήματα, ιντριγκες και κουτσομπολιά και γενικώς εβαζε εμπόδια σε οτιδήποτε καλό πήγαινε να γίνει. Κοινώς λειτουργούσε ΠΑΡΑΣΙΤΙΚΆ.
  Βέβαια εκ τον υστέρων ολοι καταλάβαμε τι κόμπλεξ κουβάλαγε αυτο το άτομο και πως δρουσε υπόγεια στο να διαλύσει κάθε προσπάθεια αξιας λόγου.
  Τωρα μετα τοσα χρονια, ολοι εχουν καταλάβει περι τι ειδους άνθρωπο πρόκειται και ολοι με τον ενα η αλλο τρόπο τον έχουν απομακρύνει.
  Για αυτό ο κακομοίρης τρέχει τωρα οπουδήποτε του δωθει βημα μπας και φανεί και αυτος λιγο. Αλλα ματαίως κόπος, όσο μιλαει τόσο θα εκτίθεται και θα αποκαλύπτεται ακομα και στους ελάχιστους που δεν τον γνώρισαν. Είναι να τον λυπάσαι.

 66. Τιμά τον πατριωτικό χώρο η παρουσία του μέσω των γραπτών του λόγων. Άχρηστα ανθρωπάκια , επιδοματιες , ψωμολιμασμενοι αποτυχημένοι αγράμματοι τεμπελχαναδες , με τα σχόλια σας δείχνετε ποιοι πραγματικά είστε… και μέχρι ποιο επίπεδο μπορείτε να κατανοήσετε , καθυστερημένα γίδια . Είστε οι μαλακοραγιαδες που τιμωρούν δήθεν την μια οικογένεια πολιτικών , ψηφίζοντας την άλλη , καταδικασμένοι σε μια αέναη δυσαρέσκεια φτώχεια εξαπάτηση θυμό εκδίκηση και τούμπαλιν..

 67. Όλοι κατηγορούνε τον Μιχαλολιάκο επειδή η ευκαιρία του έφυγε μέσα από τα χέρια και έθαψε τον εθνικισμό. Ο Γκέκας φυσικά τον κατηγορούσε και χρόνια πριν. Που ήταν ο Γκέκας όταν κατά εκατοντάδες σε όλη την Ελλάδα οι νέοι και τίμιοι εθνικιστές έφευγαν απογοητευμένοι από την Χρυσή Αυγή; Να πάρει μαζί του έστω 50 άτομα και μην μας πει ότι ούτε 50 άξιους και επιπέδου δεν μπορεί κάποιος να βρει. Και αν μας πει ότι έχει θέσει τον πήχη στο επίπεδο του Πλάτωνα ή του Λεωνίδα των τριακοσίων, απλά θα μας κάνει να γελάσουμε, γιατί δεν βλέπουμε δα και από τον ίδιο κανένα τόσo θηριώδες επίπεδο.
  Αν το προεκτείνουμε λιγάκι θα ρωτούσαμε επίσης γιατί ο Γκέκας δεν μπορεί να τραβήξει στο Άρμα έστω μερικές εκατοντάδες ή έστω δεκάδες από την υγιή εναπομείνασα ελληνική νεολαία; Ή μήπως αυτοί που έχει όσο λίγοι κι αν είναι, είναι ένα είδος φιλοσόφων, πολεμιστών, στοχαστών και μαχητών; Ε δεν το νομίζω!
  Η απραξία του σε κάθε επίπεδο και η παρέμβασή του απλά κάθε μήνα περίπου με ένα κείμενο στην σελίδα του που ανακυκλώνει τα ίδια που ανακύκλωνε εδώ και χρόνια λέει πολλά…
  Οι πράξεις του τον κρίνουν, γιατί άμα καθένας ήταν ότι νομίζει και λέει ο ίδιος για τον εαυτό του, τότε θα ζούσαμε σε άλλο σύμπαν!

 68. Κάνει εθνοφυλετικό αγώνα; Με τέτοιο αλβανικό επίθετο; Α ξέχασα, ο Μιχαλολιάκος έλεγε πως οι Αλβανοί είναι φυλετικά αδέρφια μας…..

 69. Όποιος έχεις γνωρίσει τις διάφορες προσωπικότητες του “χώρου” μπορεί πολύ εύκολα να αντιληφθεί ότι ο Στέφανος Γκέκας λάμπει σαν διαμάντι μεσ’ τη λάσπη. Όχι μόνο με βάση τα κείμενά του, που είναι φιλοσοφικές πραγματείες (κάποιοι βέβαια τα λοιδορούν επειδή, λόγω νοητικής ανεπάρκειάς τους, δεν μπορούν να καταλάβουν..) αλλά ακόμα περισσότερο από τις ομιλίες και διαλέξεις του, που κάποιες είναι αναρτημένες στην ιστοσελίδα του Άρματος.
  Όποιος έχει μάτια βλέπει, όποιος έχει αυτιά ακούει, όποιος έχει νόηση κρίνει. Το βασικό όμως, πέρα από τα χαρίσματα και τις ικανότητές του ατόμου, που είναι αναμφισβήτητες, το σημαντικότερο είναι ο χαρακτήρας του, που είναι κρυστάλλινος. Έχει όμως δύο σοβαρά ελαττώματα: (1) Δεν συμβιβάζεται με το μέτριο, γι’ αυτό και ουδέποτε ενδιαφέρθηκε για αριθμό οπαδών και ακολούθων (2) Είναι καλόπιστος σε βαθμό αφέλειας, στοιχείο αδυναμίας του απέναντι στους γκάνγκστερ του “χώρου”.
  Αυτό όμως που έχει ακόμα μεγαλύτερη σημασία είναι ότι ο Γκέκας είναι ο μόνη προσωπικότητα στην Ελλάδα την οποία σέβονταν και εκτιμούσαν οι θρυλικές προσωπικότητες του χώρου σε διεθνές επίπεδο, όπως οι αείμνηστοι Αμερικανοί Dr. William Pierce (National Alliance) και Matt Koel (New Order), η Florentine Rost Van Tonnigen, o Horst Mahler και πολλοί άλλοι που ήρθαν στην Ελλάδα σε ανύποπτο χρόνο ειδικά για να τιμήσουν συνέδρια που ο Στ. Γκέκας διοργάνωσε.

 70. ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΟΙ !
  Ο ΚΑΚΟΣ ΔΑΙΜΟΝΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΡΟΘΥΜΙΑ ΚΑΙ
  ΜΑΛΟΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΑΠΟΓΟΝΩΝ ΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΗΣ 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1967 ΝΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ! ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ο ΚΩΝ/ΝΟΣ ΠΛΕΥΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΓΗΡΟΣ
  ΠΟΥ ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΛΥΣΗ. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ ΟΥΔΕΙΣ ΛΟΓΟΣ.
  ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΟΜΑΙ ΜΗΠΩΣ Ο ΒΙΟΓΡΑΦΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ κ, ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ
  ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΗ ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ????????

 71. Δε τον ξέρω τον κύριο!! Από τα λεγόμενα του φαίνεται ότι έχει μόρφωση υψηλού επιπέδου
  και ρητορικό λόγο στα οποία δεν μπορεί να τον συναγωνιστεί ο Ν.Μ. Διάβασα όλα τα σχόλια κι επειδή δεν είμαι γνώστης καταστάσεων μου φαίνονται όλα σωστά!!
  Τις ίντριγκες και τα συντροφικά μαχαιρώματα που τον οδήγησαν να φύγει από την Χ.Α. δεν μπορώ να τα γνωρίζω αλλά κρίνοντας από τα λεγόμενα των σχολιαστών συμπεραίνω ότι και οι δύο πλευρές έσφαλαν η καθεμία για δικούς της λόγους!!
  Πάντως τέτοιο άρτιο τεκμηριωμένο και σωστό λόγο μόνο από τον Κ.Πλευρη έχω ακούσει και μόνο από στόματα Εθνικοφρόνων.
  Ο Ν.Μ. αντιθέτως θεωρώ ότι ειναι χαμηλού μορφωτικού επιπέδου μπροστά τους.
  Τέλος χωρίς να γνωρίζω καν τη σελίδα του ,όσον αφορά τις κατηγορίες ότι δε μπόρεσε να συσπειρώσει άτομα γύρω του, υποθέτω ότι αυτό δεν συνέβη γιατί ίσως δεν υπάρχουν πολλά άτομα αντίστοιχου επιπέδου !

 72. Σουλτάνα σε τρώει ο κωλαρίκος σου.
  Σε κατακλύζει η πουστιά ρε τέλη, δεν αντέχεις και δεν αντέχεσαι. Που να βλέπε η δόλια η μάνα σου πως έχεις καταντήσει. Ένας πουστοπορνόγερος του κερατά. Ο κάποτε φερελπις νέος με την χωρίστρα ένας βαψομαλλιάς /τσατσά του διαδικτύου.

 73. Είναι πρωτοφανές αυτό που βλέπουμε εδώ!
  Έχουν ξαμοληθεί τα μποτάκια, τα τραβέλια, τα πρακτοράκια, οι καλλικάντζαροι/-ίνες, και λες να τον φάνε τον Γκέκα δεν θα χορτάσουν!!! Γιατί άραγε…
  Την εύλογη εξήγηση την έγραψε όμως προκαταβολικά ο ίδιος ο δημοσιογράφος στον πρόλογό του:

  “Ο Στέφανος Γκέκας είναι σήμερα επικεφαλής του ΑΡΜΑΤΟΣ, ενός συνδέσμου εθνοφυλετικής αναπλάσεως, όπως διαβάζουμε και στην ιστοσελίδα που διατηρεί στο διαδίκτυο. Παλεύει δηλαδή για κάτι που στην σημερινή Ελλάδα μοιάζει αδύνατο, σχεδόν μεταφυσικό, καθώς η χώρα δέχεται ένα άνευ προηγουμένου καθοδηγούμενο εποικισμό, στον οποίο προς στιγμή κανένας δεν αντιδρά.
  Εξ΄ου και ο βρώμικος και χυδαίος πόλεμος που γίνεται εναντίον του με όλα τα μέσα. Ακολουθεί εν συνεχεία η συζήτησις:”

  ΠΟΣΟ ΕΠΑΛΗΘΕΥΕΤΑΙ ΤΟΥΤΟ ΕΔΩ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ-ΞΕΡΑΤΑ!!!
  ΤΟΣΗ ΚΟΠΡΙΛΑ ΚΑΙ ΕΜΕΤΟΣ ΠΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΚΛΥΣΕΙ ΤΟΝ δηθεν … “ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΧΩΡΟ”…
  Κρίμα…
  Κύριε Γκέκα, μείνε στην Δανία καλύτερα, δεν χωράς εδώ στο Κατσιβελιστάν…

 74. Δεν συμφωνώ με αυτήν την απαξίωση του Γκέκα προς τον Μιχαλολιάκο. Δεν μπορεί να βγάζεις άχρηστο κάποιον που έφτασε μια οργάνωση από το 0,2% στο 7% και ας ξαναέπεσε μετά για διαφόρους λόγους. Παρόλα αυτά, μιας και παρακολουθώ τον εθνικιστικό χώρο, οφείλω να ομολογήσω ότι ο Γκέκας κατόρθωσε να παραμείνει η οργάνωσή του όρθια σε μια περίοδο που όλες οι άλλες οργανώσεις διαλύθηκαν. Αυτό του το αναγνωρίζω. Το γεγονός ότι το Άρμα παρέμεινε ζωντανό ενώ όλες οι άλλες οργανώσεις του χώρου είτε διαλύθηκαν μόνες τους από μέσα είτε εξαρθρώθηκαν από το καθεστώς, κάτι λέει.

 75. Άλλο ένα απόνερο της ΧΑ που τώρα “δρυός πεσούσης” βγήκε στο σεργιάνι να αρπάζει κανέναν καημένο οπαδούλη να του πουλήσει επανάσταση ενώ ο ίδιος είναι ήδη στην σύνταξη… Φαίνεται να έχει πολλά ψυχικά απωθημένα με την ΧΑ και τον Μιχαλολιάκο, εγώ νομίζω ότι τον ζηλεύει. Και αν ισχύουν τα όσα έγραψαν πρώην στελέχη και φίλοι του στο Εθνικό Κοινωνικό Καθίδρυμα, που αναφέρουν κι άλλοι εδώ μέσα, και άρα είναι γνωστό τοις πάσι, το πράγμα “βρωμάει” ακόμα πιο πολύ!

  1. Τι να ζηλέψει από δαύτον?? Ίσως στα νιάτα να ήθελε να ήταν στη θέση του!!Αλλά τώρα πιστεύω ότι απλά και μονο τον υποτιμά!!

 76. Μπορεί να μου πει κάποιος τι έχει να επιδείξει αυτός ο κυριούλης και κάποιοι τον εκθειάζουν εδώ; Έχω δει κι άλλα αποχωρήσαντα μέλη ή στελέχη της Χρυσής Αυγής να μιλάνε, να κατηγορούν, να λένε τα παράπονά τους, αλλά τούτος δω ξεχειλίζει αλαζονεία. Και οι άλλοι τουλάχιστον και στον δρόμο βρήκαν και φυλακές μπήκαν και διώξεις, απολύσεις, στοχοποιήσεις και χίλια δυο δεινά! Αυτός τώρα ήταν στέλεχος ένα φεγγάρι και κάτι τρέχει στα γύφτικα… Τι του δίνει το δικαίωμα να μιλάει έτσι, πέραν του… τυπικού ότι στην Ελλάδα καθένας είναι ότι δηλώσει και λέει ότι θέλει;

 77. Λίγα είχα ακουσεί για σένα Γκέκα στην εθνικιστική πιάτσα και όχι καλά λόγια. Το ερώτημα που μου γεννάται είναι το με τι φόντα και τι αέρα στέκεσαι στο φανταστικό σου ύψος και μας κάνεις τόσο μεγαλειώδεις δηλώσεις;
  Οι μεγάλες διακηρύξεις θέλουν και αντίστοιχες πράξεις, τα μεταξωτά βρακιά θέλουν κι επιδέξιους κ@λους.
  Στον εθνικιστικό μικρόκοσμο είχες μια χαρά την ευκαιρία σου από το 2003 που έφτιαξες το ΑΡΜΑ ως σήμερα να μας δείξεις τι αξίζεις κτλ. Να προσελκύσεις καλές ποιότητες ε και δεν είναι δυνατόν να μην βρήκες ούτε μια ντουζίνα κόσμο! Αυτό λέει πολλά…
  Δεν έχεις τίποτα, δεν εκπροσωπείς κανέναν πέραν του εαυτού σου, αντε και τρία παιδιά του διπλανού μπουγατσατζίδικου…

 78. Που τον ανακαλύψατε ρε καλόπαιδα αυτόν τον υπέργηρο “σωτήρα” του εθνικισμού? Γιατί είναι πιο ανύπαρκτος και πιο πουθενάς κι απ τον τελευταίο υποψήφιο- αυτόκλητο εθνοσωτήρα που μαζεύει καμένους σε τρυπούλες βγάζοντας λογύδρια;

 79. Όταν έχεις ακατάλληλο αρχηγό τότε είσαι καταδικασμένος να αποτύχεις. Εξαιρετική η κριτική του Στεφάνου Γκέκα στον λίγο Νικόλαο Μιχαλολιάκο, χωρίς μισόλογα και διπλωματία…

 80. Θα ήταν ενδιαφέρον να μας πει ο Γκέκας πως βιοπορίζεται, αν έχει εργασία, μόνιμη κατοικία, οικογένεια κτλ. Γιατί από όσο έχω ακούσει έχει φτάσει την γεροντική ηλικία και ακόμα ούτε σε μια πόλη ή χώρα δεν στέριωσε…
  Ας πρώτα φτιάξει οτιδήποτε στην ζωή του και μετά να μας το παίξει ηγέτης, ηγέτης χωρίς καν οργάνωση!

 81. Όλα τα σχόλια που είναι θετικά είναι σαν να γράφονται από τον ίδιο άνθρωπο. Μήπως μπαίνει ο Γκέκας και τα φλώρια του κάθε λίγο και ευλογάνε τα μουστάκια τους;

  1. Τέλη μήπως ζαχαρώνεις τα φλωρια τώρα που σου έφυγε ο Μηνάς. Λένε πως έχει αλλεργία στα θηλυκά.

 82. Εσύ (που μάλλον εισαι ο ιδιος) που μιλάς για προσωπικότητα, για πες μας τα επιτεύγματα του; Ουτε ενα βιβλιο δεν εχει αξιωθεί να γραψει ο άχρηστος. Ολο μιλάει για ενα συνεδριο που έγινε πριν 22 χρονια! Παριστάνει τον λογιο ενω ολοι ξέρουν ολοι τι φαφλατας και μπαρουφας είναι.
  Βλέπεις η καρπαζια που επεφτε σύννεφο στα κατηχητικά που πήγαινε μικρός, δεν ξεπερνιέται εύκολα και αφήνει και κουσούρια.
  Τα αποτελέσματα είναι πλέον εμφανή σήμερα. Αποτυχημένος σε όλα τα επίπεδα.

 83. Χαίρετε,
  Αφού διάβασα το άρθρο και παρότι δεν γνωρίζω πρόσωπα και καταστάσεις, παρατήρησα ότι ορισμένα σχόλια είναι πολύ επιθετικά προς τον συνεντευξιαζόμενο. Όντως ο Στέφανος Γκέκας φαίνεται να επικεντρώνεται περισσότερο από όσο πρέπει στο Μιχαλολιάκο και να τον θεωρεί 100% υπεύθυνο για όλα, ίσως η στάση του είναι υπερβολική, αλλά τόσο μίσος; Μάλιστα φαίνεται να έχουν όλα το ίδιο ύφος. Μήπως είναι ο ίδιος συντάκτης πίσω από όλα;

  1. Μάλλον ο ίδιος είνα φίλε, ένας περιθωριακός που ασχολείται με κουτσομπολιό όλη μέρα εδώ και χρόνια. Μη δίνεις σημασία.

  2. Προφανές είναι αυτό.
   Στο τραβαλοσάιτ του Τέλη γράφει σεντόνια ο ίδιος με δεκάδες ψευδώνυμα, το κατέχει καλά το επάγγελμα. Άντε κι ένας ακόμα, ο εξουσιομανής σωσίας του Σαντάμ Χουσείν.
   Μπορεί κάποιος που ξέρει την ανθρωπογεωγραφία του χώρου να σου πει και τα ονόματά τους.
   Συμμαχούν εδώ κι ας αλληλοβρίζονται αλλού.
   ΑλεξιΤελιές μπροστά στον κοινό τους φοβερό μπαμπούλα, που λέγεται Γκέκας…

 84. Χρυση αυγη…η γαλοπουλα… και το…συστημα…
  Τους φαγανε….οι αλλαξοκωλιες και τα κολλητιλικια…με τους φιλελεδες και τα κομουνια…
  Ολοι στην κονομα…την παρλαπιπα…και τη θεωρια…
  Πολιτικο κομμα σου λεει…
  Πουληθηκε μια Χωρα…και αυτοι…κανανε ντα-ντα…τους δημοκρατες…
  Νομιζανε οτι, θα την γλιτωσουν….και…το κουλο…εβαλε το μπουλντογκ…τους εχωσε μεσα….
  Τωρα…εχει…μπαλαουρο…καλη διαγωγη…και φυλακισιο μεροκαματο…
  Κριμα, για τον κοσμακη που τους ψηφισε…

 85. Είναι προφανές γιατί το σύστημα φροντίζει να εξαφανίζει τέτοιες προσωπικότητες και να προωθεί “μιχαλολιάκους” και “κασιδιάρηδες” ως αρχηγούς του εθνικισμού. Όσο έχουμε εξωευρωπαϊκές φάτσες για αρχηγούς δεν θα πάμε ποτέ μπροστά σαν εθνικιστικός χώρος.

 86. Άψογη συνέντευξη! Η χρυσή αυγή δεν μπορεί πλέον να κατηγορεί κανέναν. Λεφτά είχε,κόσμο είχε, τα πάντα είχε και δεν κατάφερε τίποτα. Με τον αρχηγό που είχε όμως τι να περιμένει κανείς; Βγήκε κιόλας και δήλωσε ότι έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στην Ελληνική δικαιοσύνη. Καταδίκασε τον εθνικισμό μια για πάντα!

 87. Απολαυστική ανάλυση! Μακάρι να υπήρχαν περισσότερες φωνές με κατάρτιση αντίστοιχη αυτής του Γκέκα στον πατριωτικό χώρο!!

 88. Τελικά απο οτι φαίνεται και η Χρυσή Αυγή είχε τον βαρουφακη της….
  Μόνο που εκείνος εφυγε μετα απο λίγους μήνες, ενω αυτο το μπάζο εδω του πηρε 20 χρονια να το καταλάβει. Για πολυ μυαλο το άτομο.
  Καλα αυτος τωρα διδάσκει σε παιδιά;;; Εντελώς τενεκές μου φαίνεται.

 89. Μπορεί να μας υποδείξει ο Γκέκας έναν τρόπο δράσης και οργάνωσης ή μόνο θα γκρινιάζει, εδώ και 20 σχεδόν χρόνια πλέον, σαν γέρος στο καφενείο; Δείξε μας ένα απ τα λαμπρά σου στελέχη! Άντε να δούμε, ενός μόνο τη φάτσα βάζεις κι αυτός επειδή είναι πεθαμένος! Πολιτικά νεκρός είσαι και εσύ, για να μην πω και σε πολλά επίπεδα του προσωπικού σου βίου!

 90. ¨Όπου ακούς πολλά κεράσια κράτα και μικρό καλάθι. Ο Γκέκας κρίνει θεούς και δαίμονες, μιλάει για πολύ υψηλά δήθεν νοήματα και πολλούς αγώνες, κριτικάρει τα πάντα λες κι είναι υπέρτατος κριτής αλλά για τον εαυτό του δεν μας λέει τι έχει κάνει. Έχω δει την σελίδα του στο ίντερνετ. Δεν έχει ούτε κόσμο, ούτε δράση και φυσικά μηδέν πολιτικό έργο!
  Λίγη σεμνότητα ρε Στέφανε, άντε είπαμε… μα μου σου του κοκ αλλά εσύ ρε παιδί μου μας μιλάς λες και πολέμησες στην πρώτη γραμμή και στους δύο παγκόσμιους πολέμους! Κοίτα την δικιά σου καμπούρα και άσε τις αερολογίες και τις τζάμπα μαγκιές!

  1. Όχι φυσικά! Γι αυτό έχει τρελαθεί ο Καλέντζης που τον απέρριψαν και τους διαβάλει κουτοπόνηρα, ως τους ίδιους ομοφυλόφιλους! Άρρωστος, δυστυχώς. Από την άλλη , ο Γκέκας είναι ένας κοσμοκαλόγηρος. Ένας αγνός και ηθικός άνθρωπος, που ζει πράγματι στον κόσμο του.

 91. Εύλογη απορία. Οι γκεκηδες αλβανικό φυλλο δεν ήταν;; Όποτε ο τύπος τι σχεση εχει με την Ελλάδα;;; Ασε που απο την φατσα κανει μπαμ οτι ειναι σκιπταρης.

 92. Παιδιά για να μην κουράζεστε ψάξτε στο Google Ελληνικό Εθνικό Κοινωνικό Καθίδρυμα και συνδιάστε το με το Στέφανος Γκέκας, ή μπείτε απευθείας εκεί μέσα και βρείτε όλα όσα άρθρα αφορούν τον Γκέκα.

 93. Ο γκέκας είναι ένας άνθρωπος που έφτασε στην τρίτη ηλικία και δεν έχει ούτε κάποιο έργο πχ πολιτικό εκτός από 2-3 που πίνουνε μαζί καφέ και το βαφτίζει “συνάντηση”- “ομιλία” κοκ, ούτε οικογένεια, ούτε εστία κάθε λίγο σε άλλη πόλη και χώρα, ούτε επάγγελμα. Δεν μπόρεσε να κατορθώσει ούτε ένα από τα βασικά της ζωής ενός μέσου άνδρα. Τώρα το παίζει και αρχηγός και τιμητής των πάντων; Εκτός από το να κατηγορεί και να χύνει χολή έχει να μας δώσει καμία λύση; Όχι βέβαια γιατί ούτε στον εαυτό του δεν μπορεί.

  1. Πολύ σωστά. Αν είχε μια κόρη σαν την Ουρανία ίσως ήταν καλύτερα τα πράγματα.

 94. Ο Γκέκας κατάφερε το 1998 να φέρει στην Ελλάδα ονόματα μεγαθήρια όπως ο William Luther Pierce, η Florentine Rost van Tonningen, ο Leon Strydom και πολλοί άλλοι, χωρίς να το πάρει είδηση ο εχθρός. Κάποιοι άλλοι πέρυσι είχαν καλέσει κάτι ασήμαντους Γερμανούς φίλους τους από τη φιλοσιωνιστική οργάνωση Nova Europa στη Μυτιλήνη, και οι άνθρωποι δεν πρόλαβαν να πατήσουν το πόδι τους στο νησί και έφαγαν πέσιμο. Το ίδιο συνέβη και σε Γερμανούς καλεσμένους της ΧΑ το 2015 στο Μοναστηράκι, καθώς και σε Σέρβους συναγωνιστές καλεσμένους μιας άλλης ολιγομελούς γκρούπας πριν κάποια χρόνια στη βόρεια Ελλάδα. Από εκεί και μόνο φαίνεται η ποιοτική διαφορά του Γκέκα με όλους τους υπόλοιπους. Με τα περιττώματα που ανέδειξε ο χώρος είναι καταδικασμένος να κολυμπάει στο βόθρο.

  1. Ο ιδιος ο γκεκας μετέπειτα ειχε αποκαλέσει την Κυρία van Tonningen ως “κωλογρια” , αυτο δείχνει και το ήθος του ατόμου. Και δεν ειναι η πρωτη φορα που εχει καταφερθεί εναντίον επιφανών συναγωνιστών του Εξωτερικού.
   Δεν δεχόμαστε μαθηματα Εθνικισμού απο αποτυχημένα γεροντοπαλικαρα. Αυτος απέτυχε να φτιάξει τον εαυτό του, οργάνωση περιμένετε να φτιαξει;;; Μιλάμε για κοπριά άνευ σημασίας.

 95. Εσύ Γκέκα τι ήσουν τυφλός ή υπνωτισμένος και τον ακολουθούσες τον Μιχαλολιάκο σαν αρχηγό 10-15 χρόνια; Όταν σε έδιωξαν και είπες ότι δήθεν έφυγες λόγω Καρατζαφέρη θυμήθηκες τι ήταν ο χοντρός;

 96. Από ποιόν ψυγειοκαταψυκτη ξαναβγηκες εσύ ρε Στέφανε;! Άσε μας μετά από τόσα χρονια!

 97. Άσε μας ρε Στέφανε, κανένας δεν σε άντεχε στα γραφεία στην Θεσσαλονίκη και επειδή ο Μιχαλολιάκος δεν τους έβαλε στην θέση του όπως μιξοκλαιγόσουνα στο τηλέφωνο να κάνει σηκώθηκες κι έφυγες, έτσι κι αλλιώς κανένας από τους παλιούς όχι απλά δεν σε ακολούθησε, ακόμα κι αν έφυγε από την Χρυσή Αυγή αλλά ούτε καν απ εξω απ το ΑΡΜΑ δεν ήθελε να περάσει. Πόσα μέλη έχεις όλα αυτά τα χρόνια; τους 2-3 φίλους σου και 2-3 που ανανεώνονται γιατί μετά από λίγο σε βαριούνται και φεύγουν! Άσε μας παππούλη!!

 98. Γκέκα, εσύ τόσα χρόνια εκτός ΧΑ και τόσο “σοφός” και “δυναμικός” τ κάνεις; Έχεις 5 άτομα, τα μαζεύεις 1 φορά στα 3 χρόνια (πλέον απ όσο βλέπω) τους λς τα ίδια βαρετά πράγματα, τον αχτΑΡΜΑ σου και τον καημό σου και αυτό το λες αγώνα; Κακός- κάκιστος ο Μιχαλολιάκος, εσύ όμως τι έκανες και τι κάνεις; Μήπως ΤΙΠΟΤΑ!;!

  1. Ρε αλεκαρα ψάξε να βρεις το περουκάκι του γραμματικού και άσε την κριτική. Είσαι ο ορισμός του λαπά.

 99. Αληθεια ρε Γκεκα εσυ τι αγωνα κάνεις κρυπτομενος στην Δανια; Αντε ρε Στεφανουλινο επιστρατευσες παλι τις διαφορές περσόνες σου βρίζουν όποιον σε εκθετει; τελικα ο κουτσαβακισμος εχει γίνει δεύτερη φυση σου περιθωριακε “αγωνιστη” του καναπέ.

 100. Πολύ ενδιαφέροντα τα όσα λέει ο τύπος αυτός, φαίνεται να έχει πολύ υψηλό επίπεδο. Ίσως είχαν εξελιχθεί πολύ διαφορετικά τα πράγματα για τη Χρυσή Αυγή και για την Ελλάδα αν ήταν αυτός αρχηγός.

 101. Αν η Χρυσή Αυγή ακολουθούσε μια νορμάλ πορεία δεν θα είχε ανάγκη. Και στην βουλή θα ήταν με μεγάλο ποσοστό και δεν θα καταδικαζόταν άδικα. Όταν ακόμα δεν μπήκε στην βουλή άρχιζαν τα τσαμπουκαλίκια και τα διάφορα, λογικό είναι να γίνει εύκολος στόχος. Όταν είσαι επικεφαλής ενός κόμματος που μέχρι το 2009 έπιανες 0,20% και ξαφνικά το 2012 εκτινάζεσαι στο 7% ( δεν είναι και ρεκόρ ) και καβαλάς το καλάμι, δεν διατηρείς τους ψηφοφόρους σου και αυτό είναι η καταστροφή.

 102. Αλλο κνωδαλο και αυτος ο Γκέκας. Δειλος και φυγοπονος που μετά από 20 χρόνια στην ΧΑ θυμήθηκε να τα καταγγείλει. Ασε μας ρε μπαρμπα, το σανό σας πλέον δεν το τρώμε. Σας παραμερισε ο Μιχαλολιακος και τωρα κλαιγεστε σαν γυναικούλες. Ας προσέχατε! Καθίστε τωρα στα αζήτητα.

  1. Προς το παρόν κλαις εσύ σαν γυναικούλα που σαπίζει ο αρχηγός σου στη μπουζού παρά τις ιδεολογικές κωλοτούμπες και τι οσφυοκαμψίες στο σύστημα.

  2. Χαίρε συναγωνιστή Αντώνιε, είσαι πολύ γενναίος και σκληροτράχηλος. Σαν τον Μιχαλολιάκο, πέτρινος μέσα έξω . Στείλε καμιά φωτογραφία του χοντρού να την βάλλουμε δίπλα στου Γκέκα να καταλάβει ο κόσμος.

 103. ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ναζιστες φιλογερμανοι και οχι ΕΛΛΗΝΕΣ…πουλησαν πατριολικι και τους προωθησε το συστημα για να απεχθανεται ο λαος τους αληθινους πατριωτες

  1. Ρε αλεκο μέχρι κι εδώ έφτασε η χάρη σου?? Τι έγινε? Δεν σου έχει στείλει η λαιδη γεμιστά από την Χαλκιδική και έχεις νεύρα??

 104. Όποιος θέλει να μάθει περισσότερα για τον κύριο Στέφανο Γκέκα μπορεί να γκουγκλάρει το όνομα του ή να ψάξει στο έγκριτο Ελληνικό Εθνικό Κοινωνικό Καθίδρυμα.

  1. Φίλε αυτόν που έχει το ιστολόγιο που αναφέρεις τυχαίνει να τον ξέρω, τον είχα γνωρίσει στις φυλακές Αλικαρνασσού. Είχαμε έρθει πολύ κοντά και τον έχω γνωρίσει απ’ έξω και ανακατωτά. Παρόλο που σε εμένα και σε συντρόφους δεν δημιουργούσε ιδιαίτερο πρόβλημα, ήταν ένα παιδί με έντονες ανασφάλειες και κόμπλεξ, κυρίως με την σεξουαλικότητά του, και αυτό το έβγαζε σε άλλους. Δείχναμε μια κατανόηση αλλά γενικώς δεν παίρναμε στα σοβαρά αυτά που έλεγε. Το ίδιο θα πρότεινα να κάνεις κι εσύ, αν και δεν με νοιάζει ιδιαίτερα ο χώρος σας να σου πω την αλήθεια.

   1. αναρχικε ποιον ενοεις γνωρισες στις φυλακες τον γκεκα η τον καλεντζη?
    ποσο χρονων εισαι?

    1. @καπεταν σουλτάνα χωρίς να ξερω θα υποθέσω πως εννοει τον καλέτζη αφού ο γκεκας δεν έχει μπει ποτέ φυλακη…….

 105. Σωστα τα ειπε αλλα αυτο που κραταω ειναι οτι μεσα απο εκλογες δεν μπορει να ερθει η λυτρωση γιατι οι Μασωνοι στηνουν παγιδες τυπυ ΧΑ για να εγκλωβισουν τον πατριωτικο Χωρο

Leave a Response