ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΜΑΣ ΣΕ ΕΝΑΝ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ! Η φρεγάτα «Ύδρα» αναχώρησε για την Ερυθρά Θάλασσα

Κοινοποίηση:
ωσδωδ

Απέπλευσε λίγο πριν τις 10 το βράδυ της Δευτέρας (26/02/2024), από τον ναύσταθμο της Σαλαμίνας, η φρεγάτα «Ύδρα» για την Ερυθρά Θάλασσα επισημοποιώντας την εμπλοκή της χώρας σε έναν πόλεμο που δεν μας αφορά, ούτε μας συμφέρει να εμπλακούμε.

Η φρεγάτα «Ύδρα» συμμετάσχει, στην ευρωπαϊκή επιχείρηση «Ασπίδες» στην Ερυθρά Θάλασσα, όπως αποφασίστηκε από το ΚΥΣΕΑ, που συνεδρίασε υπό τον πρωθυπουργό.

Πρώτος προορισμός της φρεγάτας «Ύδρα« θα είναι ο ναύσταθμος της Κρήτης για λίγες ώρες και στη συνέχεια θα ξεκινήσει το μακρύ της ταξίδι επί τρεις μήνες για να ενταχθεί στην ευρωπαϊκή αρμάδα των «Ασπίδων», συμμετέχοντας στην προστασία των εμπορικών πλοίων, πολλά από τα οποία είναι ελληνόκτητα και περνούν από την Ερυθρά Θάλασσα, κινδυνεύοντας πολλές φορές από τις επιθέσεις των ανταρτών Χούθι.

Ας ελπίσουμε ότι τα ηρωικά στελέχη μας, θα γυρίσουν χωρίς να εμπλακούν σε οποιαδήποτε ένταση.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Μοισθοφοροι ειναι αλλοστε ναυτες απλοι πλεον που κανουν την θητεια τους δεν πανε σε πλοια ολοι απο ΣΜΙΝ ειναι οσοι ηταν να παραιτηθουν παραιτηθηκαν αλλοστε πανε για 80 ευρο την μερα.

  2. με εντολη των εφοπλισταδων ,με ξενη σημαια πλοιοκτητων,οι οποιοι δεν δινουν φραγκο στο ελληνικο κρατος.

  3. Τα παιδιά μας….παιδιά έχει μόνο στο δημοτικό σχολείο! Ας πάνε μήπως και αποκτήσουν λίγη επιχειρησιακή εμπειρία τα κηφηναριά

  4. Τό μόνο παραγορητικό είναι ότι θά συνοδεύουν τά παιδιά μας οί Σκέψεις τού Δενδια.

  5. Ας ευχηθούμε ότι θά επιστρέψουν ζωντανά τά παιδιά μας . Σε αντίθετη περίπτωση νά δούμε ποιοί θα κάτσουν στο σκαμνί καί πώς θά εξηγήσουν τήν απαράδεκτη απόφαση να τους στειλουν στην Κόλαση της Ερυθράς θαλασσας . Βεβαίως τά παιδιά στην φρεγάτα δέν είναι τών πολιτικών….ξέρουν νά τα προστατευουν !

Comments are closed.