ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ – ΤΟ ΕΥΡΩΒΑΡΟΜΕΤΡΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ – ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙ ΠΙΟ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ

Κοινοποίηση:
κουλης

Κόλαφος για την κυβέρνηση το Ευρωβαρόμετρο, που υποδεικνύει μια εντελώς διαφορετική πραγματικότητα από αυτήν που αγωνιούν να παρουσιάσουν τα κυβερνητικά στελέχη. Οι Ελληνες αποδεικνύεται ότι όχι μόνον δεν είναι ευχαριστημένοι από την αντιμετώπιση της πανδημίας και την οικονομική κατάσταση της χώρας, αλλά εμφανίζονται ως οι πλέον απογοητευμένοι από όλους τους Ευρωπαίους.

Σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει η έρευνα, το 80% των Ελλήνων θεωρεί εντελώς κακή τη γενικότερη κατάσταση που επικρατεί αυτήν τη στιγμή στη χώρα. Πρόκειται για το υψηλότερο ποσοστό δυσαρέσκειας από τους πολίτες ανάμεσα στις 27 χώρες της Ε.Ε.

 

Το 58% των Ελλήνων δηλώνει ότι δεν είναι ευχαριστημένο από τον τρόπο με τον οποίο η κυβέρνηση αντιμετώπισε την πανδημία, ενώ σχεδόν ένας στους τέσσερις Ελληνες (23%) πιστεύει ότι ειδικά ο τρόπος που επιβλήθηκαν και εφαρμόστηκαν τα lockdowns ήταν «πολύ δύσκολο να αντιμετωπιστεί και έβαλε σε κίνδυνο την πνευματική και ψυχική του υγεία».

Ποσοστό πολύ μεγαλύτερο από τη δεύτερη (16%) Πορτογαλία και την τρίτη (11%) Μάλτα. Επιπρόσθετα ένα ποσοστό 43% δηλώνει ότι βρήκε αρκετά δύσκολη την εφαρμογή των συγκεκριμένων μέτρων.

Εξίσου δυσαρεστημένοι είναι, πάντως, οι Έλληνες και από τη διαχείρισης της πανδημίας από πλευράς Ευρωπαϊκής Ένωσης. Την ίδια στιγμή παραπάνω από τους μισούς έλληνες – συγκεκριμένα το 55%- υποστηρίζουν ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα της χώρας μας είναι η οικονομία, με την ανεργία να ακολουθεί και την υγεία να είναι αμέσως μετά.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. ΤΙ περιμένατε να γίνει αμα ψηφίζετε τον γιο του αποστάτη ;

  2. Οποιος νομιζει οτι υπαρχει Ευρωπαικη Ενωση η οτι θα δημιουργηθει επι της ουσιας, τοτε κοιμαται τον υπνο του δικαιου. Η ΕΕ ειναι μια ομαδα ασυναρτητων κρατων που το καθενα κοιταει να εκμεταλλευτει τον αλλο και καμμια διαθεση για ουσιαστικη ενωση εχουν. Αρπαχτες κοιταζουν να κανουν ολοι τους, και στο πρωτο φυσημα της εξελιξης διαφορων σοβαρων γεγονοτων, η ΕΕ θα διαλυθει στα εξ ων συνετεθη.

  3. Η σκατογενιά των μεσήλικων και πάνω έχει καταστρέφει τους νέους.. Άρρωστοι φανατικοί παοκατζήδες και νεοδημοκράτες, φάλαγγα καταστροφέων…Δεν υπάρχει ούτε ένας επιχειρηματίας να βοηθά νέα παιδιά, ούτε ένας πολιτικός επίσης,ούτε κανένας άλλος προερχόμενος από το σκυλολόι της γενιάς του Πολυτεχνείου… Όλοι κοιτάνε την πάρτη τους και πώς θα βολευτούν με οποιοδήποτε τρόπο αδιαφορώντας για το γενικό πληθυσμό και ιδιαίτερα τον νέο..Ο κουλης και ο κάθε π@ύστης θα παίζει για πολλά χρόνια ακόμα εφόσον οι νέοι δεν αντιδρούν..

  4. Ας με συγχωρέσουν οι Έλληνες νεκροί τότε είχε δίκιο ο Τούρκος που είπε και την δικιά μου γενοκτονία ποιος την πληρώνει όσο για τα κόκαλα των Ελλήνων που φόρτωναν τα κοκαλαδικα καράβια από Τουρκία για Αμερική ας κοιτάξουν πόσα φόρτωναν από νεκροταφεία Ελλάδα τα φορτηγά για σαπούνι τέρμα τα ψευδή

  5. Μας λένε ότι από ένα καλώδιο πέθαναν χιλιάδες μέσα στα σπίτια τους ενώ 10 Χιλ παιδιά εφθαναν Πειραιά μικρασιατων ποντίων και τα παιδια γιατί δεν πέθαναν με τους γονείς τους μαζί ενώ κοιμόταν άραγε χρησιμοποίησα αέριο και μην τα ρίχνουμε όλα στους Τούρκους βρωμάει καλά έκανε ο παππους που αρνήθηκε να πολεμήσει 2 παγκόσμιο πόλεμο και πήγε χελμο τους έγραψε

  6. Δεν λένε τίποτε για τους καθολικούς Έλληνες που διασώθηκαν το 1922 πήγαν κατευθείαν Βραζιλία και μόλις ταχτοποιηθικαν έφτιαξαν μια μικρή εκλησια μου είχαν στείλει το χειμώνα να παρακολουθήσουν μαζί λειτουργία είχα στείλει σε μικρασιατες δεν τους δέχτηκαν αυτός ο λαός είμαστε άχρηστοι μια θρησκεία αχρηστεύσει τους Έλληνες

Comments are closed.