ΣΠΑΡΤΗ: Κραυγή αγωνίας από απλήρωτους εργαζόμενους των Σούπερ Μάρκετ “Καραγιάννης”: “Μας κοροιδεύουν έναν ολόκληρο χρόνο. Η λύση είναι να γίνεις μετανάστης”

Κοινοποίηση:
makeleio2

Μια σοβαρή καταγγελία δέχτηκε το ΜΑΚΕΛΕΙΟ από απλήρωτο εργαζόμενο της αλυσίδας Σούπερ Μάρκετ Καραγιάννης στη Σπάρτη που έκλεισε.

Καταγγέλλει την αδιαφορία της διοίκησης και την οικονομική εξουθένωση λόγω της μη καταβολής δεδουλευμένων και των δυσβάστακτων εξόδων για επισχέσεις, αγωγές κτλ.

Διαβάστε την καταγγελία:

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΑΕ.
Αλυσίδα Supermarket
ΣΠΑΡΤΗ ΝΟΜΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Απλήρωτοι από Δεκέμβρη του 2017.Δεν έχουμε πάρει ούτε τα δώρα ούτε απόλυση ούτε μισθούς.εκλεισαν τα καταστήματα ενώ οι δικηγόροι και τα συνδικάτα μας κοροϊδεύουν παίρνοντας και χρήματα για αγωγές επισχέσεις κτλ.

Ο Κύριος κυκλοφορεί ελεύθερος και οικογένειες πεινούν.κανείς δεν μας ενημερώνει για τίποτα.

Άφαντο κράτος.

Δικαστήρια αναβολές και πάλι από την αρχή.1 χρόνο κάτσαμε όλοι απλήρωτοι και συνεχίζαμε να δουλεύουμε γιατί είμαστε άνθρωποι.γιατί στηρίξαμε διότι νομίζαμε ότι υπάρχει πρόβλημα και έπρεπε να στηρίξουμε.

Κοροϊδία.

Τα καταστήματα ενοικιάζονται σε άλλον επιχειρηματία με τα πάγια της επιχείρησης εκμεταλλευόμενα από τους ίδιους.και εμείς 200 ψυχές και από πίσω τους οικογένειες να ζητάμε μόνο την τιμωρία του και τα οφειλόμενα.

Όχι παραπάνω.αυτά για τα οποία ιδρώσαμε

Τα νέα παιδιά φεύγουν στο εξωτερικό και εσείς ρωτάτε γιατί.Συγνώμη.η λύση είναι Μετανάστης για πάντα.είμαι δικαιούχος εισοδήματος κοινωνικής αλληλεγγύης και κοιτάζω μόνο το πως να φύγω.θα ακούσω κάποια στιγμή το θάνατο των δικών μου και δεν θα είμαι εκεί.

ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΕΙ Η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ;;
Ακόμα απλήρωτοι….
Κάντε κάτι!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: