ΣΠΑΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΕΒΕΝΤΗ ΠΟΥ ΧΑΡΟΠΑΛΕΥΕΙ ΓΙΑ 800 ΕΥΡΩ: «Ήρθε αυτή η καταραμένη ώρα»

Κοινοποίηση:
.ΛΗ

«Πήγαιναν όλα καλά ώσπου ήρθε αυτή η καταραμένη ώρα». Είναι τα συγκλονιστικά λόγια του παππού του αστυνομικού, που χαροπαλεύει στη ΜΕΘ του Γενικού Κρατικού Νίκαιας, μετά τη δολοφονική επίθεση που δέχτηκε κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στου Ρέντη. Ο 31χρονος παραμένει σε καταστολή, σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση.

«Καλό παιδί, έφυγε από το Λύκειο πήγε έδωσε στη σχολή, πέρασε στη σχολή κατευθείαν, πήγε στα ΜΑΤ στην Αθήνα. Από την Αθήνα εκεί πέρα πήγαιναν όλα καλά, ώσπου ήρθε αυτή η καταραμένη ώρα και τον χτύπησαν», δήλωσε στο MEGA ο παππούς του αστυνομικού που δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή μετά τον βαρύτατο τραυματισμό του από ναυτική φωτοβολίδα στου Ρέντη.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Δεν είναι η καταραμένη ώρα που ήλθε. Είναι ο καταραμένος δολοφόνος που ήρθε.

  2. Αλήτες είναι τα ματ και οι ασφαλιτες.

    Πόσα κεφάλια έχει ανοίξει ο συγκεκριμένος skinhead της αστυνομίας??

  3. Πολύ κακία και πολύ μίσος βγάζετε εδώ μέσα……ου να μου χαθείτε!!!!!!!

  4. ΟΛΑ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΚΑΛΑ….. Πηγαινε το παιδι με το σιδερενιο γκλοπ χτυπαγε τα κεφαλια των διαδηλωτων που διαδηλωναν για την συνταξη, το μικρο μισθό…. ΓΕΛΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ. Πηγαινε το παιδι εσπαγε αυτοκινητα στην Λάρισα οταν διαδηλωναν οι νοικοκυραιοι για τις περιουσιες του που καταστρεφονταν…. ΓΕΛΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ…. Δεν ηξερες ρε γερο οτι “εχει ο καιρος γυρισματα” ?

  5. Δηλαδή τα άλλα παιδιά της ηλικίας του πόσα παίρνουν;

  6. Ευχομε να γινεις γρηγορα καλά ο Χριστός και Παναγιά να σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις τα προβλήματα υγείας σου

Comments are closed.