ΣΟΚ στην ελληνική κοινωνία: Ανήλικη μαθήτρια και νεαρές φοιτήτριες στα δίχτυα του κυκλώματος μαστροπών

Κοινοποίηση:
e294a5e922-660x330

Κάποιες εξ αυτών συμμετείχαν στο κύκλωμα για οικονομικούς λόγους, κάποιες άλλες πιστεύοντας ότι θα κάνουν καριέρα μοντέλου και θα έχουν μια άνετη ζωή.

Μια ανήλικη μαθήτρια λυκείου και νεαρές φοιτήτριες είναι μεταξύ των συλληφθέντων, μετά από συντονισμένη επιχείρηση της Ασφάλειας Αττικής για την εξάρθρωση κυκλώματος που εξέδιδε γυναίκες μέσω διαδικτύου.

Όπως αποκαλύπτει το ρεπορτάζ, τα μέλη του κυκλώματος φαίνεται πως στρατολογούσαν τόσο αλλοδαπές γυναίκες που αντιμετώπιζαν σοβαρά οικονομικά προβλήματα, μεταφέροντας στην Ελλάδα, όσο και Ελληνίδες , τις οποίες ανάγκαζαν να εγκατασταθούν σε κατοικίες εντός Αθηνών και να πραγματοποιούν ραντεβού με «πελάτες» που οι ίδιοι κανόνιζαν για λογαριασμό τους.

Δεκαπέντε συνολικά γυναίκες ελληνικής υπηκοότητας και 30 αλλοδαπές (από Αλβανία, Ρωσία και Ρουμανία), εκμεταλλευόταν το κύκλωμα μαστροπείας.
Τα ραντεβού των εκδιδόμενων γυναικών δίνονταν μέσω διαδικτύου έναντι 130 ευρώ και εν συνεχεία αυτές μεταφέρονταν σε ξενοδοχεία και οικίες ανά την Αττική.

Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα πως για την διευκόλυνση της δράσης του το κύκλωμα λειτουργούσε γραφείο “ερωτικών ραντεβού.”.
Το κύκλωμα δρούσε τα τρία τελευταία χρόνια και ο μέσος όρος των ραντεβού ήταν 30 την ημέρα.
Αρχηγός της σπείρας ήταν ένας Έλληνας, που ψάρευε τις γυναίκες με οικονομικά προβλήματα η ευάλωτη κοινωνική θέση από καφετέριες, καταστήματα μπαρ και νυχτερινά κέντρα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

 1. Σε κάθε χώρα που κυβέρνησαν μπολσεβίκοι, είχαμε άνοδο της πώλησης των ναρκωτικών, της πορνείας και της βίας. Τι δεν καταλαβαίνουμε; Ζήτω ο Αλεξέι Προδοτόφσκι. Όσο για τις ελεϊνίδες, έχουνε γίνει πόρνες εδώ και χρόνια απλώς το κρύβανε και τώρα λόγω κρίσης δήθεν “αναγκάστικαν”. Μια βόλτα στα Facebook και Instagram, η διαφήμιση πάει σύννεφο. Γιατί συγνώμη, αλλά δε γνωρίζω σεμνή γυναίκα ή κοπέλα που να έχει 100 φωτογραφίες του κwλου της στο διαδίκτυο.

 2. ΦΟΙΤΗΤΡΙΕΣ !!! ΕΙΔΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ . ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΙΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΜΑΘΕΙΣ , ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΔΙΔΑΧΤΗ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΝΟΦΑΣΙΑ ΤΟΥΣ .

 3. ..και τα λούσα και το κομμωτήριο, και το τατουάζ, το ενοίκιο, το μπαράκι, τα μπουζούκια, και οι διακοπές? πως νομίζετε ότι πληρώνονται…
  από τότε που κόπηκαν τα διάφορα δάνεια τι νομίζετε ότι γίνεται…
  που θα πάνε να εργαστούν οι φραπεδοξαπλομένοι/νες και μπαροβιοι/ες, στη φάμπρικα η στα χωράφια?
  Oι νεοέλληνες φιλελε δεν είναι για τα χωράφια…είναι για μεγάλη ζωή και ψηφίζουν κατα σωστής συνείδησης πάντα….

 4. πρέπει να ψάχνεις και κάτι…………στο κατηχητικό δεν γίνεται……..

 5. Δεν αναγκαζαν καμμια,μονες τους πηγαιναν,το λετε και στην πρωτη σειρα.

  –Κάποιες εξ αυτών συμμετείχαν στο κύκλωμα για οικονομικούς λόγους, κάποιες άλλες πιστεύοντας ότι θα κάνουν καριέρα μοντέλου και θα έχουν μια άνετη ζωή.—

 6. ΚΑΛΑ ΠΕΡΙΕΡΓΟ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΑΝΕΡΓΙΑ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΟΔΟ, ΔΕΝ ΒΓΗΚΑΜΕ ΟΡΘΙΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ, ΔΕΝ ΕΥΗΜΕΡΟΥΜΕ, ΔΕΝ, ΔΕΝ, ΔΕΝ, ΔΕΝ………………………….. ΣΚΑΤΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ ΚΟΛΟΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΝΟ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΤΕ………………….

Leave a Response