ΣΟΚ στην Ιταλία! 10χρονο κορίτσι πέθανε από ασφυξία λόγω παιχνιδιού στο Tik Tok

Κοινοποίηση:
tiktok-arhtro

Σοκ έχει προκαλέσει στην Ιταλία ο ξαφνικός θάνατος ενός 10χρονου κοριτσιού από το Palermo της Σικελίας από ασφυξία ενώ τραβούσε βίντεο στα πλαίσια μιας πρόκλησης για πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης.

Η 10χρονη εκείνη την ώρα ήταν μόνη στο σπίτι όπου διέμενε. Όταν οι γονείς της επέστρεψαν την βρήκαν αναίσθητη και αμέσως την οδήγησαν στο νοσοκομείο. Οι γιατροί προσπάθησαν να κρατήσουν την άτυχη ανήλικη στη ζωή όμως μάταια, καθώς λίγες ώρες αργότερα κρίθηκε εγκεφαλικά νεκρή.

Η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης εξέφρασε την λύπη της για το τραγικό συμβάν, τονίζοντας ότι η ασφάλεια των χρηστών της είναι «απόλυτη προτεραιότητα». Παράλληλα όμως ανέφερε, πως οι έλεγχοι ασφαλείας δεν δείχνουν κανένα επικίνδυνο περιεχόμενο.

 Η Αστυνομία του Παλέρμο, σύμφωνα με την ΕΡΤ, διέταξε έρευνα για το συμβάν και κατάσχεσε το κινητό της τηλέφωνο ώστε να μελετηθούν μηνύματα και συνομιλίες.

Δεν είναι η πρώτη φορά που τέτοιου είδους προκλήσεις καταλήγουν σε τραγικά γεγονότα. Κατά καιρούς, παρόμοιες περιπτώσεις έχουν απασχολήσει την κοινή γνώμη με τα θύματα να είναι κατά πλειοψηφία ανήλικοι.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response