ΣΟΚ για τον 7χρονο που πέθανε στην Θεσσαλονίκη – Είχε εμβολιαστεί με το εμβόλιο Pfizer-BioNTech

Κοινοποίηση:
ΕΜΒΟΛΙΟ pfizer

Το 7χρονο αγοράκι, ο Μάριος που άφησε την τελευταία του πνοή στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο χθες το μεσημέρι στην Θεσσαλονίκη παρά την προσπάθεια των γιατρών να το κρατήσουν στην ζωή, είχε εμβολιαστεί κατά του κορωνοϊού λίγο καιρό πριν.
«Οι γιατροί έδωσαν τρεις ώρες μάχη για να το κρατήσουν στη ζωή αλλά ο Μάριος «έφυγε» για πάντα. Είχε κάνει και το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού πριν λίγο καιρό αλλά όλα έγιναν τόσο γρήγορα κι ο πόνος μας είναι μεγάλος» αποκάλυψε ο θείος του μικρού Μάριου.
Σύμφωνα με τον πατέρα του παιδιού, ο μικρός είχε πυρετό με αποτέλεσμα να μεταφέρει το παιδί του με ασθενοφόρο, την Τρίτη το πρωί στα επείγοντα του νοσοκομείου της Θεσσαλονίκης.

Όπως λέει, ο ίδιος, ο Μάριος είχε ήδη αρχίσει να χάνει τις αισθήσεις του, με τους γιατρούς να κάνουν ότι ήταν ανθρωπίνως δυνατό για να το σώσουν. Μάταια, όμως… Ο Μάριος «έφυγε» από τη ζωή και η ιατροδικαστική έκθεση θα δώσει απαντήσεις για τη ξαφνική απώλεια του παιδιού.

Μεταξύ των συμπτωμάτων που είχε εκδηλώσει το επτάχρονο παιδί ήταν και οι έντονοι πόνοι στην κοιλιακή χώρα.

Το τελευταίο «αντίο» στον μικρό Μάριο, είπαν σήμερα το απόγευμα, η οικογένειά του, φίλοι και συγγενείς.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

22 Σχόλια

  1. Τετρακυμία εν κρανίω (και όχι απλά τρικυμία).
    Με τέτοιους σχολιαστές, δεν αμφιβάλλει κανείς για την κατάντια αυτής της δύστυχης, φουκαριάρας και ρημαγμένης χώρας.

    1. το κουβαδακι σου και σε αλλη παραλια τρυπιε εμβολιολαγνε,,,,και διπλη μασκα οταν οδηγας….

  2. ΕΙΔΑΤΕ?
    Κ ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΕ ΕΝΑ ΔΥΟ ΤΡΙΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΞΕΡΩ ΓΩ ΠΑΙΔΑΚΙΑ.. ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ Κ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ.
    ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟ Κ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ…..
    ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ.
    ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΟΙ ΝΟΗΤΙΚΑ Κ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟΙ.
    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑI TO ΠΡΟΤΖΕΚΤ ΣΤΟΚΟΙ…..
    ΟΛΟΙ ΥΠΑΚΟΥΝ ΤΟΝ ΜΠΙΛ ΓΚΕΙΤΣ Κ ΛΟΙΠΟΥΣ….

  3. Κρίμα το παιδάκι. Αφού τα παιδιά δεν κινδυνεύουν όταν δεν έχουν προβλήματα υγείας για πιο λόγο πρέπει να εμβολιαστούν. Παιδί στην οικογένειά μας που κόλλησε στο σχολείο και έκλεισε η τάξη δεν είχε κανένα σύμπτωμα παρά μόνο το θετικό τέστ για αρκετές ημέρες. Δηλαδή να μπεί σε κίνδυνο ένα παιδί για να προφυλάξουμε τους μεγαλύτερους;;;; Οι μεγαλύτεροι αν αισθάνονται ότι κινδυνεύουν ας πάνε να εμβολιαστούν και να παίρνουν προφυλάξεις.

  4. …..ΠΟΥΤΙΝ ΠΑΤΑ ΤΟ ΤΟ Γ@Μ@ΜΕΝΟ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΙΣ ΟΥΤΕ ΚΟΚΑΛΑΚΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΠΟΥΡΛΑΔΕΣ,ΤΟΥΣ ΚΟΥΛΗΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΒΑΜΠΗΔΕΣ!!!!

  5. Και το χειροτερο ειναι οτι οι βλαμμενοι δε καταλαβαν οτι το παιδι τους πηγε απο το μπολι . Σιγουρα θα πανε και για την τεταρτη δοση και πρωτοι μαλιστα.

    1. Ακουνε τους “επιστημονες” με τις γεματες τσεπες και τις φουσκωμενες κοιλιες απο την πολυ μασαμπουκα. Εβγαλε αποφαση ο ιπποποταμος Καπραβελος ειναι λεει Νοσος των Λεγεωναριων….

  6. Κλασικα συμπτωματα θρομβωσης απο πρωτεινη ακιδα. Απατεωνες γιατροι, μαφιοζοι πολιτικοι, ζωντοβολα γονεις και ενα παιδακι στον ταφο, η Ελλαδα του 2022.

  7. Γιατί υπάρχει πια καμμία αμφιβολία για την ποιότητα, την επικινδυνότητα και την κακή αποτελεσματικότητα(για τα σκουπίδια είναι, δεν νοείται εμβόλιο να αποτυγχάνει μαζικά για αποφυγή νόσησης ή και μετάδοσης των ιών), αφού επίσημα πια οργανισμοί υγείας Ευρώπης και Αμερικής τύπου ”κίτρινης κάρτας” παρουσιάζουν δεκάδες χιλιάδες θανάτους και εκατοντάδες χιλιάδες παρενέργειες από τα συγκεκριμμένα ”εμβόλια”, φανταστείτε τα μη δηλωθέντα ανεπίσημα συμβάντα, όλοι βλέπουμε και ακούμε καθημερινά πόσοι άνθρωποι χάνονται έτσι ξαφνικά χωρίς άλλο σαφή λόγο, ή πόσο έχει υποβαθμιστεί γενικά η υγεία μας!!!!!!! Ολοι αυτοί που τα χειρίστηκαν έχουν τεράστια ευθύνη και είναι υπόλογοι για τις καταστροφικές δράσεις τους με τις παρενέργειες, τους θανάτους, την υποβάθμιση του ανοσοποιητικού, μόνο και μόνο για τον πλουτισμό και την υποταγή των ανθρώπων με σαδιστικό τρόπο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  8. Μπόλι πριν 3 μήνες………..Κρεμάλα σε γονείς και ξεφτιλισμένους γιατρούς!!!!!!!!!!

  9. ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΦΟΒΕΡΑ ΚΑΙ ΤΡΟΜΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ

  10. O πατέρας θέλει…..Οι μάνες εντάξει ξέρουμε! Ο πατέρας τι έκανε; Πως επέτρεψε να μπολιαστει το παιδί;

  11. ΟΣΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΜΠΟΛΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ, ΓΙΑ ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΑΝΑΠΟΔΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΤΥΝΕΙ….ΠΙΟ ΒΛΑΚΑΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ….

  12. Πρέπει να δοθούν τα στοιχεία στους επιστήμονες (σε όλους, όχι μόνο σε επιλεγμένους) και να γίνουν διάφοροι στατιστικοί έλεγχοι θανάτων από κάθε αιτία και μη, ως προς την εμβολιαστική κατάσταση, τον τύπο του εμβολίου, το χρόνο του εμβολιασμού, το φύλο και την ηλικία. Μόνο έτσι μπορεί να αποδειχθεί στατιστικά ότι δεν υπάρχει ή ότι (για κάποια εμβόλια) υπάρχει συσχέτιση. Αν αποδειχθεί ότι δεν υπάρχει συσχέτιση, τότε θα αρθούν οι επιφυλάξεις πολλών εξ όσων φοβούνται να εμβολιαστούν, αλλά και θα πάψουν να ανησυχούν όσοι εμβολιάστηκαν (όπως εγώ). Σε άλλη περίπτωση, η πολιτεία θα πράξει τα δέοντα.

  13. Καλά για ποιο λόγο να πάει ένας εφτάχρονος να εμβολιαστεί?

  14. Ενα εφτάχρονο παιδάκι στούς χιλιάδες νεκρούς από τό μπόλι τού άπληστου Εβραίου τού Μπουρλά καί τού Τούρκου Ουγκούρ Σαχίν.Ο προσκυνημένος δικολάβος υπουργός ανθυγείας θέλει νά μπολιάσει τούς υγειονομικούς μέ τό ζόρι.Κάποτε παρίστανε τόν πατριώτη τώρα έγινε γενίτσαρος καί φιλάει τίς κατουρημένες ποδιές τής Μαρέβας.Αυτός ό τζένλεμαν έχει τό φιλότιμο τής πιό μικρής αμοιβάδας τού κόσμου.
    Γιάννης Λάκων

  15. Μπόλιασαν το παιδάκι με τα δηλητήρια λες και κινδύνευε από κάτι. … Υπάρχουν δυστυχώς άπειροι Ηλίθιοι χωρίς λογική και αντιδράσεις προβάτων…… Καλό παράδεισο…

Comments are closed.