ΣΟΚ για πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιό: Στη φόρα ροζ βίντεο, με την ίδια να κάνει χρήση κοκαΐνης!

Κοινοποίηση:
kokkaini

Το πάθος της για τη συγκεκριμένη ουσία είναι γνωστό… Και αφού έχει περάσει καιρός θα σας αποκαλύψουμε ένα σκανδαλώδες παρασκήνιο.

Σειρά που πρωταγωνίστησε πριν μερικά χρόνια διακόπηκε και όχι λόγω χαμηλής τηλεθέασης, αλλά γιατί ποτέ εκείνη δεν εμφανιζόταν στα γυρίσματα… Για πολλά χρόνια είχε κακή και ανάρμοστη συμπεριφορά προς τους συνεργάτες της, όμως σύμφωνα με τις πληροφορίες, δυστυχώς, τους τελευταίους μήνες η κατάσταση έχει ξεφύγει εντελώς!

Κάνει περισσότερη κοκαΐνη από κάθε άλλη περίοδο στο παρελθόν και είναι βυθισμένη σε παρανοϊκές σκέψεις. Μάλιστα, δεν θέλει ούτε να ακούει για κλινική αποτοξίνωσης που της πρότεινε αγαπημένο της φιλικό πρόσωπο, που βρίσκεται στο πλευρό της και την στηρίζει εδώ και πολλά χρόνια.

Σύμφωνα με πηγές είναι μια πραγματικά πολύ δύσκολη περίπτωση καθώς είναι εθισμένη στο ναρκωτικό της υψηλής κοινωνίας εδώ και μια 20ετια. Στα χέρια μας έφθασε χθες και ένα ροζ βίντεο με πρωταγωνίστρια την ίδια.

Σε αυτό γυμνή και σε άθλια κατάσταση έχει μόλις σνιφάρει και δεν δείχνει να έχει καμία απολύτως επαφή με την πραγματικότητα. Θα επανέλθουμε, όμως, γιατί αυτό το ρεπορτάζ έχει καυτή συνέχεια και αν και δεν θέλουμε να γίνουμε μάντεις κακών μαντάτων, πολύ φοβόμαστε μήπως έχει και τραγική κατάληξη…

Πηγή: europost.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Δήμητρα μου, δεν έχει κανένα παράδειγμα να μας βάλεις να δούμε κι εμείς οι ολιγογάμητοι να χαρούμε λίγο?

  2. Αναμένουμε και το ανάλογο τιμητικο εξωφύλλο. Τύφλα να χουν τα εμβόλια!! Εκεί να δεις πωλήσεις!! Πάνε τα περίπτερα!!

  3. Πια πασιγνωστη ηθοποιο ρε ΒΛΑΚΕΣ, τωρα γραφουμε νεα και για φαντασματα, γιατι οταν λες οτι καποιος εκανε κατι ειναι λογικο να μας πεις ΠΙΟΣ ΤΟ ΕΚΑΝΕ.

Leave a Response