ΣΟΚ!!! Τέλος τα ΕΚΤΑΚΤΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΑ στο Ιπποκράτειο! Υπό διάλυση το μεγαλύτερο νοσοκομείο της Β. Ελλάδας [ΒΙΝΤΕΟ]

Κοινοποίηση:
77c7f03a-a35b-418e-9221-eb93e492f692

Εγκληματική πολιτική! Δεν θα μείνει τίποτα όρθιο με διακύβευμα την υγεία των Ελλήνων!!! «Η κυβέρνηση να αφήσει το ανεμβολίαστο προσωπικό να επιστρέψει», φωνάζουν από το νοσοκομείο!!!

Οδηγούν τα πάντα σε διάλυση! Ο διευθυντής του αναισθησιολογικού τμήματος του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης ενημέρωσε, σύμφωνα με δημοσιεύματα, την Διοίκηση του εν λόγω δημόσιου νοσηλευτικού ιδρύματος ότι αναστέλλονται τα έκτακτα χειρουργεία.

Στο σχετικό έγγραφο αναφέρεται πως στα χειρουργεία του Γ΄ κτηρίου υπάρχουν 12 διασωληνωμένοι ασθενείς και το σύνολο των ιατρών του αναισθησιολογικού τμήματος έχει μεταφερθεί στον χώρο «για να διασώσει τις ζωτικές λειτουργίες ασθενών με Covid που δεν είχαν την τύχη να μπουν σε ΜΕΘ και αξίζουν όλη την φροντίδα και την προσοχή μας».
Όπως μεταδίδεται, ο διευθυντής με το έγγραφό του κάνει γνωστό ότι ακυρώνονται όλα τα προγραμματισμένα χειρουργεία, ακόμη και τα έκτακτα και στο τμήμα θα υπάρχουν μόνο δύο αναισθησιολόγοι ως προσωπικό ασφαλείας για ασθενείς ή για περιπτώσεις ζωής και θανάτου.

Το Ιπποκράτειο θεωρείται η ναυαρχίδα των νοσοκομείων της Θεσσαλονίκης, το μεγαλύτερο νοσοκομείο της Βόρειας Ελλάδας!

eidh

ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΙΑΤΡΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΗΘΟΥΝ

Ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ ανέφερε πως σήμερα ορισμένοι νοσηλευόμενοι ασθενείς από το Ιπποκράτειο οδηγούνται στις ιδιωτικές κλινικές για να χειρουργηθούν.

Στις ιδιωτικές κλινικές για να χειρουργηθούν μεταφέρονται ασθενείς από το Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος.

Ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ ανέφερε πως σήμερα νοσηλευόμενοι ασθενείς από το Ιπποκράτειο που προγραμματίστηκαν για έκτακτα χειρουργεία όπως ογκολογικά και παιδοχειρουργικά οδηγούνται στις ιδιωτικές κλινικές για να χειρουργηθούν.

Παράλληλα, επεσήμανε πως η ΜΕΘ είναι γεμάτη με 28 ασθενείς. Στα χειρουργεία βρίσκονται 12 διασωληνωμένοι ασθενείς με κορωνοϊό και δύο διασωληνωμένοι στις κλινικές.

Ο κ. Γιαννάκος πρόσθεσε πως οι αναισθησιολόγοι του νοσοκομείου έχουν αναλάβει την ιατρική φροντίδα των εν λόγω ασθενών συν όλη τη τρέχουσα δουλειά που πριν το κορωνοιο για να τη βγάλουν ήταν διπλάσιοι.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Ο/Η 'συν όλη τη τρέχουσα δουλειά που πριν το κορωνοιο για να τη βγάλουν ήταν διπλάσιοι' λέει:

    και πώς μειώθηκαν; Αρρώστησαν, συνταξιοδοτήθηκαν πρόωρα, τους απέλυσαν, πήγαν για μετεκπαίδευση; Μήπως παραιτήθηκαν για να δουλέψουν στον ιδιωτικό τομέα όπου έχει στείλει όλα τα ευκολάκια που αποδίδουν φραγκάκια ο μιζοτάκης;;;;;

  2. δημοσιοκηφήνες. Αλλά και ο κούλης επίταξε τους πνευμονολόγους αλλά όχι τους αναισθησιολόγους και έχουν παγώσει τα νοσοκομεία

Comments are closed.