ΣΟΚ ΣΤΗ ΝΙΚΑΙΑ: «ΕΛΑΤΕ, ΜΕ ΜΑΧΑΙΡΩΣΕ Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΜΟΥ» – ΑΙΜΟΦΥΡΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΛΕΣΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, Ο «ΝΤΑΗΣ» ΕΙΧΕ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ ΕΞΙ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΦΗΝΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ – ΜΕΤΕΦΕΡΑΝ ΤΟ ΘΥΜΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΕ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ!!!

Κοινοποίηση:
nikaia-m

Συναγερμός σήμανε στην ΕΛ.ΑΣ. το βράδυ της Δευτέρας (27/5) έπειτα από την πληροφορίες ότι ένας άνδρας επιτέθηκε στη σύζυγό του και την μαχαίρωσε στην κοιλιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, όλα συνέβησαν λίγο πριν τις 21.45 στη Νίκαια όταν μία γυναίκα κάλεσε το 100 και ανέφερε ότι ο άνδρας της την έχει καρφώσει με ένα μαχαίρι στην κοιλιά και στη συνέχεια έκλεισε το τηλέφωνο.
Άμεσα έσπευσαν στο σημείο στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. ωστόσο ο άνδρας είχε αποχωρήσει. Τελικά μετά από αναζητήσεις των αστυνομικών εντοπίστηκε και συνελήφθη επί της οδού Αρτέμιδος.

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο:

nikaia-01
nikaia-02
nikaia-04
nikaia-05
nikaia-03
nikaia-06
Σύμφωνα με πληροφορίες από ενημερωμένες πηγές, ο άνδρας είχε συλληφθεί για ενδοοικογενειακή βία μία φορά το 2021, δύο φορές το 2022 και τρεις φορές το 2024 και αφού πέρασε αυτόφωρο αφέθηκε ελεύθερος. Την τελευταία φορά στις 27 Απριλίου η γυναίκα είχε ερωτηθεί ξανά αν ήθελε κουμπί πανικού ή να μεταφερθεί σε δομή προστασίας αλλά δεν επιθυμούσε.

Στο σημείο μετέβη ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, προκειμένου να παραλάβει τη γυναίκα, η οποία, σύμφωνα με πληροφορίες είχε τις αισθήσεις της. Το ανατριχιαστικό είναι ότι μεταφέρθηκε έχοντας ακόμα το μαχαίρι στην κοιλιά της.

«Τους ακούγαμε να τσακώνονται και φωνές συνέχεια» λέει γείτονας

«Γενικότερα, τους ακούγαμε να τσακώνονται και φωνές συνέχεια, φωνές… Αυτή η κατάσταση συνεχιζόταν για χρόνια… Σήμερα, δεν ακούσαμε τίποτα απλά είδαμε την αστυνομία που ήρθε, δεν ακούσαμε σειρήνες αλλά το καταλάβαμε ότι κάτι κακό είχε γίνει με αυτή την οικογένεια» λέει γείτονας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. απ’του δι@λου τη μανα , πως ηλθε η περουβιανη εδω. Θα μου πης εδω γινεται, οτι γινεται και στη γερμανια π.χ. Δε βρισκουν γυναικα οι ελληνες σοβαρη ευπαρουσιαστη και εισαγουν αβερτα.Οι σημερινες επηρεασμενες και απο το μητου ζητανε κατι ανωτερο απ αυτες.Παλη οχι των ταξεων , αλλα παλη των φυλων

  2. Έμαθαν τώρα όλες οι που@@ νες το κολπο

  3. Παίδες μην τσιμπάτε, μούφα μαχαίρωμα είναι, μόνη της αυτοτραυματίστηκε η παλαβή, ο άντρας της ήταν μακριά και έχει άλλοθι, το έχει ξανακάνει έξη φορές, τον πήγαν αυτόφωρο και τον άφησαν ελεύθερο, ας την μαζέψουν την ψυχοπάθα μην πάρει άνθρωπο στον λαιμό της.

      1. Το είπαν και στις ειδήσεις,δεν ξέρω αν είναι για την ίδια γυναίκα.

  4. ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΚΟΥΡΑΖΕΙ ΑΥΤΟ….
    ΜΙΛΑΜΕ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΕΣ ΠΛΕΟΝ…..

Comments are closed.