ΣΟΚ! Πέθανε τελικά ο εθελοντής Εμβολίου της AstraZeneca

Κοινοποίηση:
εμβόλιο της AstraZeneca

Η υπηρεσία δεν έδωσε περισσότερες διευκρινίσεις για τον θάνατο του εθελοντή, επικαλούμενη το απόρρητο των πρωτοκόλλων.

Η κλινική δοκιμή του εμβολίου της φαρμακοβιομηχανίας AstraZeneca και του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης στη Βραζιλία θα είχε διακοπεί αν ο εθελοντής ο οποίος απεβίωσε μετείχε στο ενεργό σκέλος της, ανέφερε μια πηγή με γνώση της κατάστασης.

Η δήλωση αυτή ενδέχεται να σημαίνει ότι ο εθελοντής μετείχε στην ομάδα ελέγχου, δηλαδή δεν του είχε χορηγηθεί το εμβόλιο για την Covid-19 αλλά ένα άλλο εμβόλιο για τη μηνιγγίτιδα. Το πρακτορείο Bloomberg μετέδωσε επίσης ότι ο εθελοντής δεν είχε λάβει το πειραματικό εμβόλιο για τον νέο κορονοϊό.

Οι συμμετέχοντες στις δοκιμές δεν γνωρίζουν σε ποια ομάδα ανήκουν, αν δηλαδή λαμβάνουν το εμβόλιο ή ένα ψευδοφάρμακο.
Η κλινική δοκιμή του εμβολίου που αναπτύσσουν η φαρμακοβιομηχανία AstraZeneca σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης θα συνεχιστεί στη Βραζιλία, παρά τον θάνατο ενός εθελοντή, ανακοίνωσε η βραζιλιάνικη υγειονομική υπηρεσία Anvisa.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

 1. Οι φαρμακευτικές όταν λένε ότι χρησιμοποιούν placebo εμβόλια δεν χρησιμοποιούν αδρανές υλικό για ψευδοεμβόλιο, αλλά εμβόλια άλλων παθήσεων όπως π.χ. μηνιγγίτιδα.
  Κι αυτό γιατί αν χρησιμοποιήσουν ως placebo
  αδρανές υλικό, οι παρενέργειες του κανονικού εμβολίου θα είναι τεράστιες σε σχέση με τις μηδενικές του αδρανούς ενώ με το εμβόλιο κάποιας άλλης πάθησης οι διαφορές θα είναι πολύ μικρές!!

 2. “Οι συμμετέχοντες στις δοκιμές δεν γνωρίζουν σε ποια ομάδα ανήκουν, αν δηλαδή λαμβάνουν το εμβόλιο ή ένα ψευδοφάρμακο.”

  Άρα και να θέλει η οικογένεια του θανόντος να ζητήσει νομικές ευθύνες από την Astra Zeneca που πεθανε ο ανθρωπος τους, δεν θα μπορεί γιατι θα της πει η εταιρία “εκανε το ψευδοφάρμακο…”

  Αντε βγαλε ακρη. H Astra Zeneca με νομικό τμήμα πάνω από 400 δικηγόρους, ενάντια στη φτωχή οικογένεια ενός Βραζιλιάνου εθελοντή, που προφανώς πήγε εθελοντής για να φέρει ένα πιατο φαι στην οικογένεια του.

  Καταραμενες εταιριες φαρμάκου. Γενικως οι θανατοι από το εμβολιο δεν πρόκειται να βγουν στην επιφανεια. Μονο αν αποφασισει καποιος πολύ μεγαλος και δυνατος δημοσιογραφικος ομιλος του εξωτερικου να κανει ερευνα.

 3. ναι, ναι μας πεισατε…
  τον πεθανατε τον ανθρωπο και κυκλοφορειτε ακομα ελευθεροι??

Leave a Response