ΣΟΚ! «Μου έβαλε ποτό, έχασα τις αισθήσεις μου… Μετά τον είδα να με βιάζει με τα ράσα»

Κοινοποίηση:
iereas_magnisia

Μετά το σάλο που προκάλεσε η αποκάλυψη για καταγγελία σε βάρος γνωστού πολιτικού προσώπου στην Κύπρο, νέα καταγγελία σε βάρος πρώην Μητροπολίτη, έρχεται να προστεθεί στις υποθέσεις που διερευνά η Αστυνομία και αφορούν σεξουαλικές παρενοχλήσεις.

Πρόκειται για υπόθεση του 2011, η οποία ωστόσο καταγγέλθηκε στην Αστυνομία πριν από λίγες ημέρες και στον απόηχο των καταγγελιών που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, με φερόμενο θύτη, πρώην Μητροπολίτη.

Σύμφωνα με τα όσα είχε καταγγείλει δημόσια η γυναίκα στο Σίγμα και στην εκπομπή «Με την Ελίτα», το 2011, λόγω σοβαρών οικονομικών προβλημάτων που αντιμετώπιζε, αποφάσισε να πουλήσει ένα βυζαντινό καντηλέρι αξίας και απευθύνθηκε στον Μητροπολίτη, ο οποίος της υποσχέθηκε ότι θα την βοηθούσε. Ακολούθως, διευθέτησαν συνάντηση και την επόμενη ημέρα την δέχθηκε στο γραφείο του.

«Είμαι 28 ετών χωρισμένη και έχω ένα κοριτσάκι πέντε ετών. Για αρκετά χρόνια είχα μείνει χωρίς δουλειά. Είχα οικονομικά προβλήματα. Όταν παντρεύτηκα, μου έδωσαν ως κληρονομιά ένα βυζαντινό καντηλέρι αξίας. Το είχα στείλει σε κάποιους και μου είπαν ότι ήταν αξίας. Σκέφτηκα ότι θα έπρεπε να το πουλήσω για να βγω από πάνω οικονομικά.  Δεν έκανα καλά σίγουρα… Απευθύνθηκα σε ένα ανώτερο κληρικό της περιοχής όπου ζω. Αυτός μου υποσχέθηκε ότι θα το πουλήσει και θα με βοηθήσει να λάβω τα χρήματα».

Όπως είπε η γυναίκα, αφού διευθέτησαν ραντεβού, μετέβη στο γραφείο του, όπου και συνομιλούσαν για περίπου μία ώρα, ενώ όπως είπε, έκατσε δίπλα της στον καναπέ και της κρατούσε το χέρι.

«Μιλήσαμε και για τη ζωή μου αλλά και για το θέμα που είχα εγώ. Να πουλήσω το καντηλέρι. Ήταν πολύ ευγενικός μαζί μου. Ήρθε στον καναπέ και κάθισε δίπλα μου και μου κρατούσε το χέρι, πολύ ευγενικά. Ένιωσα άνετα, καλά. Όταν του εξήγησα το θέμα, μου είπε ότι θα κάνει τα πάντα.

Το ίδιο βράδυ με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι ήταν πολύ ανήσυχος για εμένα και τη ζωή που περνώ. Μου έλεγε διάφορα… ότι είναι κρίμα να βασανίζομαι τέτοια κοπέλα που είμαι. Τότε η ίδια είπε πως δεν υποψιάστηκε κάτι».

Την επόμενη μέρα όταν ξύπνησε, ο κληρικός την πήρε τηλέφωνο νωρίς το πρωί και της ζήτησε να συναντηθούν το απόγευμα, πράγμα το οποίο και έγινε.

«Πήγα το απόγευμα, πήρα το καντηλέρι, το είδε και το έβαλε στο γραφείο του. Όπως καθόμουν στον καναπέ, ήρθε δίπλα μου και κάθισε. Μου είπε μην ανησυχείς, θα το πουλήσω σύντομα. Μου είπε ότι θα είναι ο φύλακας άγγελός μου και να μην ανησυχώ για τίποτα.Τότε ένιωσα πραγματικά ότι με φλέρταρε, το κατάλαβα απ’ το βλέμμα του. Όταν έφυγα και αφού είχα αφήσει το καντηλέρι, με πήρε το ίδιο βράδυ τηλέφωνο. Της είπε ότι της πώλησε το καντηλέρι και εγώ χάρηκα.Πρόκειται για ένα σεβαστό ποσό, το οποίο θα με έβγαζε απ’ τα αδιέξοδα της ζωής. Του είπα 1000 ευχαριστώ».

Τότε, σύμφωνα πάντα με τους ισχυρισμούς της, ο κληρικός της είπε να περάσει από το γραφείο του, ώστε να της δώσει μια μικρή προκαταβολή. Η γυναίκα μετέβη στο γραφείο του και πήρε τα χρήματα, ενώ το ίδιο βράδυ, την πήρε τηλέφωνο και της είπε «είδες πως σε κανόνισα, ότι είμαι ο φύλακας άγγελός σου;».

Όπως εξιστορεί η γυναίκα, ακολούθως της είπε ότι θα την περίμενε την επόμενη μέρα το απόγευμα στο γραφείο του, με μια «έκπληξη». Η ίδια μετέβη εκ νέου στο γραφείο του, με τον ίδιο να της λέει πως θα έπρεπε να το γιορτάσουν. Έτσι, της πρότεινε να της βάλει ένα ποτό, παρά το γεγονός ότι η ίδια του ανέφερε πως δεν πίνει αλκοόλ.

«Παρά τους ενδοιασμούς μου, μου έβαλε ουίσκι. Όταν τελείωσα το ποτό ένιωσα ότι έχασα τις αισθήσεις μου, ζαλιζόμουν, δεν έβλεπα καλά. Ήμουν ξαπλωμένη στον καναπέ με κλειστά μάτια. Ήταν λες και κοιμήθηκα για δέκα ώρες. Δεν μπορώ να αντιληφθώ πότε άρχισα να βλέπω και να αισθάνομαι… Και σε κάποια φάση είδα από πάνω μου τον ίδιο να με βιάζει με τα ράσα του. Μου έλεγε επανειλημμένα, σου αρέσει;

Όλα έγιναν σε κλάσματα δευτερολέπτου και εγώ τον έσπρωξα πολύ δυνατά, εγώ έπεσα κάτω. Τον έβρισα, έπιασα την τσάντα μου, έβαλα τα παπούτσια μου και δεν ξέρω πως οδήγησα το αμάξι μου και πήγα πίσω στο σπίτι…».

Τα όσα δήλωσε στην εκπομπή του Σίγμα η γυναίκα, αναμένεται να τεθούν ξανά στο μικροσκόπιο των ανακριτών, ενώ το θύμα, έδωσε εκ νέου κατάθεση στην Αστυνομία.

Πηγή: reporter.com.cy

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. Τραγόπαπα. Επιχειρηματίες είναι οι μητροπολίτες. Διαχειρίζονται εκατομμύρια και ταυτόχρονα παριστάνουν τους ενάρετους. Μιλάμε για κουμάσια. Εκμεταλεύονται την εκκλησία και την πίστη των απλών ανθρώπων και ζουν ζωή χαρισάμενη. Πουλήστε τις λιμουζίνες και τα χρυσαφικά σας και βοηθήστε κανένα άνθρωπο ρε θεομπαίχτες.

    1. Μην γενικεύεις αδερφέ μου. Έχουμε και ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ στην Ορθοδοξία μας. Δεν είναι όλοι για το ανάθεμα. Σου εύχομαι όπως επιτρέψει ο Κύριος να σου φανερώσει μια αγιασμένη ψυχή στις ημέρες μας. Αρκεί να του το ζητήσεις…

      ΥΓ Το να γενικεύεις προσβάλλει εσένα και όχι εκείνους που απευθύνεσαι. Κατονόμασε και εξιλεώσου ή απολογήσου στον Κύριο και μετανόησε. Το τελευταίο δεν είναι δειλία, είναι ΤΙΤΑΝΟΜΕΓΙΣΤΗ ΑΝΔΡΕΙΑ.

  2. Η πλειονότητα των Ελλήνων πιστεύει σε “πνευματικούς” και στις αγιασμένες κάλτσες του τάδε αγίου..
    Μην απορείτε που δεν θα πάμε ποτέ μπροστά, που τα παιδιά σας θα φύγουν όλα στο εξωτερικό, που θα ξεμείνουν μόνο τα πάκια εδώ. Σας πρόβατα θα περιμένετε να σας σφάξει ο επόμενος άγιος ή ο επόμενος λαθρο-επενδυτής…

  3. Την καλύτερη ερώτηση την εκανε ο Κώστας. Πράγματι τι έγινε το καντηλέρι; Γιατί όλοι αυτοί οι άγαμοι τρελαίνονται με όλα αυτά τα καντηλέρια, τις παλιές εικόνες, τα σύνθετα, τα ξυλόγλυπτα, τους σταυρούς, τα εγκόλπια. Δεν μπορείτε να φαντασθείτε τι αρρώστια κουβαλάνε με όλα αυτά. Ξέρετε τι συναγωνισμός υπάρχει μεταξύ των αγάμων για όλα αυτά τα χλαμπατσίμπαλα; Δεν φαντάζεσθε. Δεν μπορείτε να το φαντασθείτε. Χειρότεροι και από γυναικούλες που τρελαίνονται με τα μπιζού. Απίθανα πράγματα παιδιά. Απίθανα………………..
    Για το άλλο θέμα περί βιασμου δεν το πιστεύω.

  4. Θα βγει ο Γρηγόριος να πας πρήξει τα ούμπαλα τώρα…
    Γρηγόριεεεε….πήγες στρατό παιδί μου? Είσαι δημ .υπάλληλος;

  5. Να τα βλέπουν μερικά όρνια που πιστεύουν σε ‘πνευματικούς’ κ παπαριές.
    Τι νομίζετε ρε βόδια, ότι οι παπάδες δε σας λιγουρεύονται?
    Ακούτε τις παπαριές τους μέχρι να σας βρουν σε αδυναμία.
    Ζωντόβολα

  6. αφου λες οτι ειχες κλειστα τα ματια πως ειδες οτι φορουσε και το ρασο και ησουν ζαλισμενη πως τα θυμασαι ολα αυτα πηρατε φορα ολες και η καθε μια λεει την φαντασιωση της

  7. Σου έβαλε υπνωτικό στο ποτό και όπως ήσουν ζαλισμένη οδήγησες και πήγες σπίτι?Ο Σουμάχερ είσαι?

Comments are closed.