ΣΟΚ! Η ανομία σαρώνει και η Αστυνομία υπάρχει μόνο για τις μάσκες! Γριούλα υπέστη εγκεφαλικό όταν εισέβαλαν αδίστακτοι κακοποιοί στο σπίτι της – Είχε Άγιο ο άνδρας της

Κοινοποίηση:
διαρρηκτης

Μια γριούλα που έχει υποστεί εγκεφαλικό και ο 80χρονος σύζυγός της έζησαν στιγμές τρόμου τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης, όταν δύο κουκουλοφόροι έσπασαν την πόρτα του σπιτιού τους στους Αγίου Δέκα της Μεσσαράς για να τους ληστέψουν και μάλιστα λίγο έλειψε να σκοτώσουν τον ανυπεράσπιστο ηλικιωμένο!

Ο ένας από τους δράστες γρονθοκόπησε τον άτυχο 80χρονο ενώ ήταν ξαπλωμένος στο κρεβάτι του και πίεσε ένα μαξιλάρι στο πρόσωπό του προσπαθώντας να του προκαλέσει ασφυξία! Την ίδια στιγμή, ο δεύτερος κακοποιός έκανε άνω- κάτω το σπίτι των ηλικιωμένων, αναζητώντας χρήματα και τιμαλφή. Δεν έχει εξακριβωθεί αν και τι άρπαξαν οι ληστές, πάντως έφυγαν χωρίς να πειράξουν άλλο το ζευγάρι.

Ο 80χρονος ειδοποίησε συγγενικά του πρόσωπα που κάλεσαν ασθενοφόρο και μεταφέρθηκε στο κέντρο Υγείας Μοιρών, όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε μώλωπες στο σώμα. Στην συνέχεια έδωσε κατάθεση στους αστυνομικούς του τμήματος Μοιρών που ερευνούν την υπόθεση και φέρεται να είπε ότι οι ληστές μιλούσαν άπταιστα ελληνικά.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Οι μπατσόχοιροι υπάρχουν για να φυλάνε το κεφάλαιο και τα σιωνισταριά!

Comments are closed.