ΣΟΚ! Αφήγημα φυλάκισης γονέων από την Ζέττα Μακρή: “Θα γίνει πλημμέλημα η στέρηση εκπαίδευσης”

Κοινοποίηση:
Ζέττα Μακρή

«Η παρούσα κυβέρνηση έχει τη διάθεση να γίνει μία ad hoc ρύθμιση προκειμένου η απόφαση κάποιων αρνητών – γονέων να στερούν το δικαίωμα της εκπαίδευσης από τα παιδιά τους, να θεωρείται πλέον πλημμέλημα, ελαφρύ μεν, αλλά πλημμέλημα», ανέφερε η υφυπουργός Παιδείας, Ζέττα Μακρή, μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ 100,3 και τον Παύλο Τσίμα.

Η υφυπουργός διευκρίνισε ότι τέτοιες περιπτώσεις δεν θεωρούνται αδίκημα, χάρη στην προηγούμενη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

Πρόσθεσε ότι τα παιδιά που στερούνται σήμερα το δικαίωμα στην εκπαίδευση λόγω των αρνητών – κηδεμόνων τους είναι μερικές δεκάδες ενώ επανέλαβε ότι οι περιπτώσεις αυτές θα πρέπει να γνωστοποιούνται στις αρχές από τους διευθυντές των σχολείων.

Εξήγησε ότι η διαδικασία που θα πρέπει να ακολουθείται είναι να ενημερώνει αρχικά ο διευθυντής τους γονείς για το τί πρέπει να πράξουν και εν συνεχεία τις κοινωνικές υπηρεσίες και τη Δικαιοσύνη.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Φιλεναδα,κλεισε μεσα τη Κεραμεως και ας γινει και κακουργημα.Τσοκαρα,που δολοφονειτε τις ψυχες των παιδιων μαςα,μιλατε κι απο πανω,που πουλησατε προσωπικα δεδομενα σαν παιδικη πορνογραφια.Αλλα ουτε ενας πουστης εισαγγελεας,αλλα ουτε και κανας συλλογος γονεων να σας πνιξει σαγατσουλια,κωλοφαρδα σκουληκια.

  2. μορυ πατσαβουρα αλλειωνεις την αληθεια οπως ολοι σας κακο ψοφο να εχετε απο το στονα μου και στου θεου το αυτι κακο ψοφοοοοο

Comments are closed.