ΣΟΚ! ΑΚΟΥΕΙ η κυρία Κεραμέως; 9χρονος έχασε την ζωή του σε σχολείο στην Αχαΐα – Έφταιγε η χρήση μάσκας ή κάτι άλλο;

Κοινοποίηση:
παιδια μασκα

Ένα παιδί 9 ετών έχασε τη ζωή του στο στο Σκιαδά Τριταίας στην Αχαΐα.

Το παιδί λιποθύμησε μέσα στο σχολείο. Σε μηδέν χρόνο έφτασε στο σημείο ασθενοφόρο και οι διασώστες έκαναν προσπάθεια ανάνηψης, σύμφωνα με την ιστοσελίδα tempo24.news.
Δυστυχώς το αγοράκι μόλις 9 χρόνων ξεψύχησε στο προαύλιο του σχολείου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το παιδί είναι από το Σταυροδρόμι.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Γιατι οι γονεις με καποιον δικηγορο δεν ζητουν ιατροδικαστικη εξεταση για τα παιδια τους & αν φταει η μασκα,αμεσως μηνυση στο υπουργειο της Κεραμεως.

  2. ΕΧΟΥΜΕ ΗΔΗ… ΔΥΟ ΥΠΟΝΟΙΕΣ ΠΙΘΑΝΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ Ν.Δ. ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΜΑΣΚΩΝ;;;;;;;

    Κ ΔΕ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ ΦΥΛΛΟ…..

    ΕΝΑΣ 9ΧΡΟΝΟΣ Κ ΕΝΑΣ 15ΧΡΟΝΟΣ…..ΤΥΧΑΙΩΣ ΣΩΡΥΑΖΟΝΤΑΙ….

  3. ΤΡΑΓΙΚΟ !!!
    Τί λόγια να βρει κανείς να πει σε αυτούς τους γονείς …
    Και στην Λαμία, ένας 15χρονος μαθητής έπαθε ανακοπή μέσα στο σχολείο του … Ευτυχώς, στην περίπτωση αυτή, με την άμεση παροχή των πρώτων βοηθειών, το παιδί ανένηψε …

  4. Ο ΡΑΓΙΑΣ ΔΕΝ ΙΔΡΩΝΕΙ ΤΟ ΑΥΤΙ ΤΟΥ…. ΑΚΟΜΑ Κ ΤΩΡΑ….
    ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΛΟΓΩ ΜΑΣΚΑΣ,ΑΠΟ ΜΙΑ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠςΕΡΚ….

    Η ΧΟΛΥΓΟΥΝΤΙΑΝΗ ΤΑΙΝΙΑ ‘ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ’ ΩΧΡΥΑ ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΛΛΑΔΑ……..ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΥΠΝΩΤΙΣΜΕΝΟΙ Κ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΗΡΩΑΣ ΝΑ ‘ΤΡΑΒΗΞΕΙ’ ΤΟ ΚΑΛΩΔΙΙΟ…….

    ΟΔΥΡΜΟΣ

  5. Το μεγαλύτερο εγκληματικό ΣΧΕΔΙΟ της ΣΑΤΑΝΕΩΣ αλλά…και ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΛΑΘΟΣ των ΓΟΝΕΩΝ!! Στείλατε τα παιδιά σας στο σχολείο ΜΕ ΜΑΣΚΑ… και τα παίρνετε πίσω ΝΕΚΡΑ!! ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΡΕ;;;;;; Σας το είχα επισημάνει σε άλλο προηγούμενο σχόλιο σε άλλο σχετικό ρεπορτάζ για τις ΜΑΣΚΕΣ αλλά δεν το ανεβάσατε νομίζω… Όπως έλεγα λοιπόν σε εκείνο το σχόλιό μου… «ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙ ΛΑΘΟΣ ΔΙΑΠΡΑΤΤΕΤΕ ΚΑΙ ΓΙΝΕΣΤΕ ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ;; ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ”ΠΡΩΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΠΑΙΔΙΟΥ” ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣΤΟΥΜΕ;;» Και να που φτάσαμε σε αυτό που απευχόμουν! Ειλικρινά ΛΥΠΑΜΑΙ για την κατάντια μας… αλλά περισσότερο λυπάμαι όλα αυτά τα παιδιά που εξαιτίας των ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΜΕΝΩΝ και ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΩΝ γονέων…θα την πληρώσουν αυτά τα αθώα πλάσματα!!! ΞΥΠΝΗΣΤΕ Γ@ΜΩ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΣΑΣ!!!!! ΤΙ ΣΑΣ ΦΤΑΙΝΕ ΡΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ Μ@Λ@ΚΕΣ;;;;;;;;

  6. Στην Γερμανια ηδη εχιυν πεθανει 3 παιδάκια απο την χρηση μασκας,αλλα οπως παντου δεν ιδρωνει το αυτι τους. Και στα Μεσα Μαζικης Εξαπατησης φυσικα ουτε κουβεντα….

Comments are closed.