ΣΟΚΑΡΟΥΝ ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΪΒΑΝ: Ο ΕΓΚΕΛΑΔΟΣ ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΗ ΜΙΣΗ ΧΩΡΑ – ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΚΤΙΡΙΩΝ, ΚΑΤΟΛΙΣΘΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΡΑΜΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΔΙΑΔΩΣΗΣ! ΝΕΚΡΟΙ ΚΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΝΙΚΟ ΣΕΙΣΜΟ

Κοινοποίηση:
taiwan-2-1024x575

Ο ισχυρός σεισμός μεγέθους 7,4 Ρίχτερ συγκλόνισε την Ταϊβάν, με τις εικόνες που έρχονται από την περιοχή της Χουαλιέν να συγκλονίζουν.

Το ισχυρό χτύπημα του Εγκέλαδου προκάλεσε καταρρεύσεις κτιρίων, κατολισθήσεις, ενώ υπάρχουν αναφορές για δεκάδες εγκλωβισμένους ανθρώπους. Σύμφωνα με την πρώτη εκτίμηση των πυροσβεστικών αρχών, ο σεισμός άφησε πίσω του τουλάχιστον 4 νεκρούς και 50 τραυματίες.

Τα βίντεο που αναρτώνται στα social media αλλά και στα ΜΜΕ της χώρας είναι συγκλονιστικά, δείχνοντας κτίρια που έχουν πάρει κλίση είτε έχουν καταρρεύσει και δρόμοι να έχουν κοπεί στα δύο.

Παράλληλα, στη δημοσιότητα έχουν δοθεί και εικόνες από τις επιχειρήσεις διάσωσης εγκλωβισμένων στα συντρίμμια.

Δείτε τις πρώτες εικόνες από την Ταϊβάν

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Μήπως είχε καμία συνάντηση τελευταία ο γκαντεμόσαυρος Κούλης με τον πρέσβη της Ταϊβάν;

  2. Παλιά λέγαμε οργή Θεού .Τώρα πλέον έχει εμπλακεί και το πολιτικό συμφέρον .Πρόσφατο παράδειγμα οι θεωρίες συνωμοσίας που θέλουν τον σεισμό στα σύνορα Τουρκίας Συρίας να έγινε στοχευμένα και τεχνητά ώστε να πληγουν οι Κούρδοι που κυρίως ζουν εκεί από την Τουρκία .Ούτως η άλλως με τις πολεμικές ασκήσεις τα πειράματα τους πολέμους και τα εργαστηριακά “” επιτεύγματα “” άντε να προσθέσουμε και την κλιματική αλλαγή,πλέον δεν ξέρεις τι να πιστέψεις .Καλό κουράγιο στους ανθρώπους .Κάνεις μας δεν ξέρει τι θα γίνει στο επόμενο δευτερόλεπτο και δυστυχώς ο σεισμός πάντα ελλοχεύει ως απειλή όπου και να είσαι .Για αυτό ας αγαπάμε διπλά και τριπλά κ έμπρακτα ότι θεωρούμε οικογένεια ζωάκι η ανθρώπο.

    1. Ο τσίπρας έχει φύγει απ την πολιτική συνάδελφε

  3. Τη κοροϊδία την τρώνε οι Έλληνες καταναλωτές στο σπίτι και στη δουλειά.
    Μπουχτιζουν και χαλάει το μυαλό.
    Μόνο έτσι εξηγείται.

Comments are closed.