ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Γιατί οι εμβολιασμένοι άνθρωποι κάνουν τους υγιής ανθρώπους άρρωστους – Το απίστευτο έγγραφο της Pfizer που δείχνει ότι οι εμβολιασμένοι άνθρωποι «ρίχνουν» μολυσματικά σωματίδια, η πρωτεΐνη ακίδα είναι το βιολογικό όπλο!

Κοινοποίηση:
HRR-2021-05-03-Situation-Update (1)

Το εμβόλιο είναι το βιολογικό όπλο. Συγκεκριμένα, η αιχμηρή πρωτεΐνη είναι το βιοδραστικό όπλο, και έχει σχεδιαστεί για να εξαπλώνεται από άτομο σε άτομο, μεταδίδεται από τον εμβολιασμό προκειμένου να μολύνει τους μη εμβολιασμένους.

Μην ξεχνάτε ποτέ ότι ο Μπιλ Γκέιτς ήθελε εδώ και πολύ καιρό να χρησιμοποιεί κουνούπια για τη μεταφορά εμβολίων, ώστε οι άνθρωποι να μπορούν να εμβολιαστούν κατά των επιθυμιών τους (και εντελώς χωρίς συγκατάθεση μετά από ενημέρωση). Τώρα, αποδεικνύεται ότι δεν χρειάζονται κουνούπια. Έχουν ανθρώπους υψηλής υπακοής έτοιμοι να αναλάβουν τον ίδιο ρόλο.

Τα άτομα που εγχέονται με το εμβόλιο mRNA μετατρέπουν το σώμα τους σε εργοστάσια βιολογικών όπλων, αναβλύζουν σωματίδια πρωτεϊνών ακίδων που ρίχνουν από το στόμα και το δέρμα τους (και το σπέρμα, παρεμπιπτόντως), μολύνοντας όλους γύρω τους. Η πρωτεΐνη ακίδα είναι βιολογικά ενεργή και προκαλεί θρόμβους στο αίμα, οδηγώντας σε εγκεφαλικά επεισόδια, καρδιακές προσβολές, πνευμονική εμβολή και επιδράσεις στειρότητας. Τα έγγραφα της Pfizer αποκαλύπτουν αυτό το φαινόμενο που είναι γνωστό από τους προγραμματιστές εμβολίων.

Αυτό που γίνεται τώρα προφανές είναι ότι τα σημερινά εμβόλια σχεδιάστηκαν σκόπιμα για να λειτουργούν ως αυτοαντιγραφόμενα εμβόλια, για να διαδώσουν τα βιολογικά όπλα πρωτεϊνών αιχμής σε όσους αρνούνται να εμβολιαστούν. Όπως έγραψε το Δελτίο των Ατομικών Επιστημόνων πέρυσι, «Οι επιστήμονες εργάζονται σε εμβόλια που εξαπλώνονται σαν μια ασθένεια. Τι θα μπορούσε ενδεχομένως να πάει στραβά?”

Αυτό εξηγεί όλα τα παράξενα αποτελέσματα πήξης του αίματος που βιώνουν τώρα σε μη εμβολιασμένα άτομα που βρίσκονται πολύ κοντά στους εμβολιασμένους. Θα αναφέρουμε πολύ περισσότερα σχετικά με αυτό τις επόμενες ημέρες.

Οι παγκοσμιοποιητές έχουν εξαπολύσει το «τελικό διάλυμα» αυτοαντιγραφόμενο εμβόλιο και σκοπεύουν να τερματίσουν την ανθρωπότητα μια για πάντα
Στην σημερινή κατάσταση ενημέρωσης, αποκαλύπτω πώς οι παγκοσμιοποιητές έχουν ξεκινήσει μια γενοκτονική, πλανητική προσπάθεια εξολόθρευσης για να εξαλείψουν την ανθρώπινη φυλή, να τερματίσουν όλα τα έθνη και να σκοτώσουν κυριολεκτικά δισεκατομμύρια ανθρώπους. Το covid εμβόλιο είναι το βασικό στοιχείο σε αυτό το γενοκτονικό σχέδιο κατά της ανθρωπότητας, και αυτό εξηγεί γιατί προσπαθούν τόσο απεγνωσμένα να σιωπήσουν τους σκεπτικιστές του εμβολίου, να λογοκρίνουν γιατρούς και επιστήμονες και να εξαναγκάσουν όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους να κάνουν την ένεση του εμβολίου.

Λόγω της μεταδοτικής φύσης της ακίδων πρωτεΐνης και της πειρατείας της πρωτεϊνικής σύνθεσης του σώματος με εμβόλια mRNA, οι παγκοσμιοποιητές πιθανότατα χρειάζονται μόνο περίπου το 50 τοις εκατό κάθε δεδομένου πληθυσμού για εμβολιασμό και έχουν ήδη επιτύχει αυτόν τον στόχο στα περισσότερα έθνη.

Δεν χρειάζονται καν το υπόλοιπο μισό του πληθυσμού να συναινέσει, διότι αυτοί οι άνθρωποι θα «εμβολιαστούν» με τη μετάδοση της ίδιας της πρωτεΐνης ακίδων. Αυτό σημαίνει ότι σχεδόν όλοι θα μολυνθούν με την ακίδα πρωτεΐνη, καθιστώντας σχεδόν όλους ευάλωτους στην πιθανότητα υπερφλεγμονώδους αντίδρασης όταν εκτίθενται σε στελέχη άγριου τύπου κοραναϊού που θα απελευθερωθούν αργότερα φέτος. (Είναι ένα σύστημα δυαδικών όπλων, έτσι;)

Εξ ου και η εξαιρετική σημασία της διαμόρφωσης του ανοσοποιητικού συστήματος, ακολουθώντας μια αντιφλεγμονώδη δίαιτα, αποφεύγοντας τις ουσίες που ενισχύουν την αλλεργία στα τρόφιμα και τα φάρμακα κ.λπ.

Το παρακάτω βίντεο από τον Δρ Sherri Tenpenny και άλλους εξηγεί πολύ σημαντικές έννοιες για το πώς αυτή η ακίδα πρωτεΐνης μεταδίδεται από τον εμβολιασμό. Ο Δρ Tenpenny προσέχει να σημειωθεί ότι αυτό δεν είναι η «απόρριψη» σωματιδίων του ιού, αλλά η «μετάδοση» σωματιδίων πρωτεϊνών αιχμής με βάση τον αδενοϊό που χρησιμοποιείται για την παρασκευή του εμβολίου:


Το εμβόλιο είναι η πανδημία. Η ακίδα πρωτεΐνη είναι το βιολογικό όπλο. Και κάθε άτομο που λαμβάνει το πλάνο mRNA μετατρέπει το σώμα του σε εργοστάσιο βιολογικών όπλων που εκμεταλλεύεται για να μολύνει άλλους.

Εάν κάποιος πρέπει να είναι μάσκα τώρα, είναι οι άνθρωποι που εμβολιάστηκαν. Είναι οι σούπερ διασκορπιστές. Είναι οι βόμβες με τα πόδια.

Ακούστε, μάθετε και μοιραστείτε οπουδήποτε μπορείτε:


Δείτε το αυθεντικό άρθρο εδώ.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Ωραία, αλλά αν όντως ισχύει και αυτομεταδίδεται από τους εμβολιασμένους, αυτός που το σχεδίασε και όλοι που είναι στο κόλπο πως προστατεύονται και τι μέτρα προφύλαξης παίρνουν; Αναρωτήθηκε κανείς;

  2. ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΟΥς ΜΠΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ…ΕΚΚΡΙΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ…ΙΔΡΩΤΑΣ ΣΑΛΙΟ ΑΝΑΣΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΑΚΡΥΑ !

  3. AND HERE ARE THE LATEST UNVACCINATED SURVIVAL RATE ESTIMATES FROM THE … (WAIT FOR IT):
    CENTER FOR DISEASE CONTROL
    AGE 0-19 … 99.997%
    AGE 20-49 … 99.98%
    AGE 50-69 … 99.5%
    AGE 70+ … 94.6%

  4. Κάνεις μουσουλμάνος δεν εμβολιάζεται. Αφού σέρνοντας το θάνατο στους Έλληνες, εύκολα θ αντικατασταθουν από τους λαθρομετανάστες.

  5. Και τι γίνεται με χειρουργεία? Άνθρωποι που θα χρειαστούν μετάγγιση αίματος θα μπορούν να πάρουν αίμα από μπολιασμενους? Θα επιτρέπεται οι μπολιασμενοι να δίνουν αίμα? Είναι επικίνδυνο η όχι?

  6. Δεν εχω ακούσει …..ΑΝ ΕΜΒΟΛΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ξέρει κάποιος να απαντήσει ;

Comments are closed.