ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ26|08|2022 19:40/John Snow/10244 views ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ! Εξαγριωμένος πολίτης αποκαλύπτει την απάτη με το fuel passΚοινοποίηση:FacebookTwitter Google +EmailSend to Email Address:Your NameYour Email AddressEmail check failed, please try againCancel Εξαγριωμένος πολίτης αποκαλύπτει την απάτη με το fuel pass! ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: FacebookTwitter Google +EmailSend to Email Address:Your NameYour Email AddressEmail check failed, please try againCancel tweet Σχετικά ΆρθραΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ02|07|2025 01:30 /0 ΣΧΟΛΙΑ Αρκαδία: Οι «πρόγονοί» μας κυνηγούσαν ιπποπόταμους, ελέφαντες και ρινόκερους πριν από 700.000...ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ02|07|2025 01:00 /0 ΣΧΟΛΙΑ Γαλλία: Ο Μπαϊρού διασώθηκε και από τη νέα πρόταση μομφήςΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ02|07|2025 00:45 /0 ΣΧΟΛΙΑ Μαίνεται η φωτιά στο Νέο Σούλι Σερρών 3 Σχόλια Σε μένα δουλεύει και αφού το δίνουν, το πήρα γιατί είναι από δικά μας λεφτά.. τα οποία δικά μας λεφτά δεν θα πάνε για άλλα σοβαρότατα ζητήματα, θα πάνε σε βενζινούλα. Στην ελλάδα αν δεν έχεις σμαρτφον πλέον δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. ΟΛΑ για το σουπερ φακέλωμα γίνονται. Βρηκανε ιθαγενείς και τα κάνουν Ο εξαγριωμένος πολίτης θα έπρεπε να το περιμένει ότι θα τον κοροϊδέψουν. Αλλά όχι εκεί πείσμα να πάρουμε επιδοματάκι της συμφοράς. Comments are closed.
τα οποία δικά μας λεφτά δεν θα πάνε για άλλα σοβαρότατα ζητήματα, θα πάνε σε βενζινούλα. Στην ελλάδα αν δεν έχεις σμαρτφον πλέον δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. ΟΛΑ για το σουπερ φακέλωμα γίνονται. Βρηκανε ιθαγενείς και τα κάνουν
Ο εξαγριωμένος πολίτης θα έπρεπε να το περιμένει ότι θα τον κοροϊδέψουν. Αλλά όχι εκεί πείσμα να πάρουμε επιδοματάκι της συμφοράς.
Σε μένα δουλεύει και αφού το δίνουν, το πήρα γιατί είναι από δικά μας λεφτά..
τα οποία δικά μας λεφτά δεν θα πάνε για άλλα σοβαρότατα ζητήματα, θα πάνε σε βενζινούλα.
Στην ελλάδα αν δεν έχεις σμαρτφον πλέον δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. ΟΛΑ για το σουπερ φακέλωμα γίνονται. Βρηκανε ιθαγενείς και τα κάνουν
Ο εξαγριωμένος πολίτης θα έπρεπε να το περιμένει ότι θα τον κοροϊδέψουν. Αλλά όχι εκεί πείσμα να πάρουμε επιδοματάκι της συμφοράς.