ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΖΑΧΑΡΑΚΗ! Η υφυπουργός που καταργεί τα Θρησκευτικά “φοράει το Σταυρό ανάποδα. Πρόκειται για…”

Κοινοποίηση:
gg

“Η υφυπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη δεν είναι απλώς άθεη  αλλά σατανίστρια, όταν φοράει το Σταυρό ανάποδα όπως οι σατανιστές. Έχει τρομερή διαφορά.”

Αυτήν την σοβαρή καταγγελία δεχτήκαμε νωρίτερα στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ για την κυρία υφυπουργό που όπως δημοσιεύει η εφημερίδα στο φύλλο της Τρίτης 15 Σεπτεμβρίου καταργεί με επείγουσα εγκύκλιό της, τα Θρησκευτικά ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.

Είναι αλήθεια έτσι; Θα πάρει θέση η υφυπουργός;;;;

Δείτε το ρεπορτάζ του ΜΑΚΕΛΕΙΟ για το φλέγον αυτό ζήτημα:

exofillo15-9

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

18 Σχόλια

  1. Χορτασε ψωμι το ρεταλη
    που αποτελειτε απο σαπια κρεατα
    και παριστανει την καπισα
    θελει να καταργησει τα θρησκευτικα
    Αναλογιζεται οτι εχει ημερομηνια ληξεως
    και θα καταργηθει και θα σβυσει απο προσωπου γης
    αυτο το παραστραγγαλο που τα βαζει με το Θεο
    σκεψτεται οτρι μεσα σε δευτερολεπτα μπορει να ψωφισει
    και να καθαρισει ο τοπος απο τη πνευματικη μποχα και τη δυσοδια της
    ποιοι θα την στηριξουν οι σκοτεινες δυναμες που υπηρετει σαν δουλα
    Αυτο το παλιομουτρο κανει την εξυπνη

    1. Και συ γιατι την κρινεις ρε θεουσε? Αυτη τουλαχιστον κανει αυτο που γουσταρει και το κανει δημοσια. Εσυ δεν ακολουθεις τον χριστιανικο δρομο ομως…

  2. Έτσι όπως μας γεμίσανε με μουσουλμάνους κατάργηση όλων των θρησκειών και αποκοπή τους απο την πολιτική και την δικαιοσύνη. Απαγόρευση του Προσηλυτισμού. Οι πιστοί η οπαδοί κάθε θρησκείας ασκούν τα θρησκευτικά τους τους καθήκοντα μόνο σε συγκεκριμένους εσωτερικούς χώρους. Όλες οι Θρησκείες ανώνυμές εταιρείες με πλήρη έλεγχο φορολογικό από το κράτος. Δυστυχώς πρέπει να ισχύσει και για την Ορθόδοξη Εκκλησία για λόγους ισονομίας, γιατί μακροπρόθεσμα θα υπάρξει πρόβλημα απο τους ισλαμιστές μουσουλμάνους.

  3. ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΟΘΡΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΟΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ….. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΤΟ 99% ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΛΙΟΤΟΜΑΡΑ ΧΑΙΡΙ ΚΑΙ ΠΡΟΚΟΠΗ……??

  4. Από που πηγάζουν οι κανόνες για το πως φοριέται ο σταυρός στο λαιμό;

    1. Απο το νόμο του Νεύτωνα…..παιρνεις τον Σταυρο…τον αφήνεις να πέσει και όπως κάτσει τον φοράς…
      Μπορεις να το δοκιμάσεις και με το αμαξι σου…το πετάς απ το γκρεμό και αν κάτσει με τις ρόδες προς τα πάνω το οδηγας έτσι…
      Απλα πράγματα….

  5. Είναι αναμφισβήτητα Εβραιομασώνα. Σύμφωνα με πληροφορίες φοράει και το καλτσόν της ανάποδα.

  6. Δέν είναι μόνο η υφυπουργός σατανίστρια.Ολο τό σκυλολόι τού εξόφθαλμου είνα σατανιστές.
    Γιάννης Λάκων

  7. Μια αλκοολική που από το πρωί τα πίνει έως βράδυ. Δεν πάει με τίποτε την κεραμεως και τη βρίζει όπου βρεθεί κι όπου σταθεί και φυσικά έχει ιδιαίτερα στενή σχέση για να μην πω κάτι αλλο, με πρώην δήμαρχο που είναι διορισμένος ως τεμπέλης στην κεδε .τις περισσότερες φορές ξημερωνετε στο σπίτι του που το πληρώνει η κεδε και στο μπαρ της Μάντζαρου 3 στέκι αποτυχημένων δεξιών και νέων πολιτικών.

  8. μανεκεν για φερετρα. κουκλα . εκει μεσα στις στοες…

  9. Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΗΣ ΖΑΧΑΡΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΟΔΑ . ΤΟ ΚΑΘΕΤΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΟΡΙΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩ. Η ΖΑΧΑΡΑΚΗ ΦΟΡΑΕΙ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΟΠΩΣ ΟΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΦΟΤΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ Ο ΛΑΘΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΦΟΡΑΕΙ. ΞΕΡΕΙ ΑΥΤΗ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΦΟΡΑΕΙ ΑΝΑΠΟΔΑ… EΝΤΟΛΕΣ ΕΚΤΕΛΕΙ..

  10. τι να καταργησει…, τα ήδη καταργημενα…, και το μαθημα της ιστοριας το εχουν υποβαθμισει…, ουτε ξερουν τα παιδια τι διαβαζουν…., προσπαθουν … η ελληνικη εθνικη συνειδηση με βαση την ιστορια μας και την θρησκεια μας να εκλειψει …, θελουν να μας κανουν πολυπολιτισμικους, μια θρησκεια… ο πολυπολιτισμος.., δλδ .. μασονεια…

  11. Δεν είναι ανάποδος ο σταυρός. Τώρα αν η υφυπουργός ανήκει σε κάποιο άλλο δόγμα του χριστιανισμού, είναι άλλη υπόθεση.

  12. Αναποδο ειναι το ματι σου!Η επαναλαμβανομενη μ@λ@κια μειωνει την οραση.Δεν το ξερετε?
    Mια χαρα τον φοραει καιεναι και κουκλα!

    1. Γίνε πιο σαφής και άσε αν είναι το μάτι μου ανάποδο. Εγώ βλέπω ότι ο σταυρός που φοράει δεν είναι ανάποδος. Το έκανα ζουμ μάλιστα για να το διαπιστώσω καλύτερα.

      1. Ο ανθρωπος είναι καψουρης και τα βλέπει όλα ρόδινα…ασ το παληκαρι στον έρωτα του ντε….

  13. Αναποδο ειναι το ματι σου!Η επαναλαμβανομενη μ@λ@κια μειωνει την οραση.Δεν το ξερετε?

Comments are closed.