ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΕΣ οι καταγγελίες από τους αναγνώστες μας για τους λ@θρομετανάστες στον Έβρο (Εικόνες)

Κοινοποίηση:
IMG_20210824_185047

“Μην αφήσετε τον Έβρο και τη Θράκη να χαθούν” παρακαλεί αναγνώστης μας που πήγε στο σπίτι του και οι εικόνες που συνάντησε με τους λ@θρομετανάστες, μόνο κουράγιο για το αύριο δεν του έδωσαν.

Διαβάστε την σοβαρή καταγγελία που μάς έστειλε:

“24 Αυγούστου στο Μικρό Δέρειο Έβρου
Ένα χωριό που κατέληξε με 50 μόνιμους κατοίκους που τα σπίτια του χωριού θυμίζουν κάτι από φυλακές Αλκατράζ (σιδερένια κάγκελα στα παράθυρα και σιδερένιες πόρτες)!

16 Αυγούστου κατά την άφιξη μου στο χωριό και καθώς άνοιγα τις 2 πόρτες του σπιτιού (εσωτερική και σιδερένια μασιφ για ασφάλεια)
Περνούσαν 10 άτομα από τον αγροτικό δρόμο!

Από τις 16 μέχρι και τις 29 που έμεινα στο χωριό μου η καθημερινότητα του χωριού ήταν αυτή στις παρακάτω φωτογραφίες λαθραίοι και συλλήψεις ακόμα και στη πλατεία του χωριού μέρα το μεσημέρι!

Συζητώντας με τους κατοίκους με ενημέρωσαν ότι πλέον είναι και οπλισμένοι με μαχαιρια Και έχουν απειλήσει αρκετό κόσμο από το χωριό είτε για λεφτά είτε για να τους πάνε στα ΚΤΕΛ Αλεξανδρούπολης η Σουφλίου!

Γεωγραφικά το χωριό βρίσκεται πολύ κοντά στα σύνορα με τη Βουλγαρία όπου τα βουνά εκεί και όλη η Ροδόπη είναι ξέφραγο αμπέλι! Ας μας μιλήσουν οι κυβερνώντες για τη συμφωνία που έχει κάνει η Βουλγαρία με τη Τουρκία για το θέμα των λαθραίων ας μας πουν τι θα θέλουν τα όπλα οι λαθρομετανάστες;;;; Μπορούν;

Και τέλος στο χωριό Φυλάκιο Έβρου δημιουργήθηκαν κτίρια για την υποδοχή και την ασφάλεια των λαθρομεταναστών !!! Σας παρακαλώ πολύ κρατήστε τις αναμνήσεις μας τις ζωές μας ζωντανές μην αφήσετε τη Θράκη και τον Έβρο να χαθούν!”

IMG_20210824_185051IMG_20210824_184944

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. τι θέλετε; να τους μαζέψει ο Κούλης; όχι βέβαια.. αυτός τους φέρνει. Άντε ψοφίμια ξυπνάτε, πάρτε τις καραμπίνες στα χέρια και δώστε πόνο. Αλλά έτσι έχετε μάθει εσείς έτσι μάθατε και τα παιδιά σας, όχι… άστο εσύ άσε να το κάνει άλλος. Δεν υπάρχουν ήρωες ,απλά γίνεται ο καθένας ήρωας του εαυτού του προστατεύοντας την ζωή του και τα υπάρχοντα του!

Leave a Response