ΣΟΒΑΡΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ για τη φωτιά που ξέσπασε ΣΗΜΕΡΑ σε κτίριο της ΔΕΗ στην Ομόνοια! Από που ξεκίνησε και ποια είναι η κυρία με τα αρωματικά κεριά!

Κοινοποίηση:
pyrosvestikh-

“Σήμερα 22.11.2023 περί την 15:00 ώρα, εκδηλώθηκε φωτιά στο κτίριο της ΔΕΗ, που βρίσκεται επί της οδού ΝΑΥΑΡΙΝΟΥ 10, κοντά στην Ομόνοια. Στο ισόγειο του κτιρίου υπάρχει κατάστημα της επιχείρησης “ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΝ” (το παλαιό “ΛΑΥΡΙΟ”).  Επενέβη άμεσα η πυροσβεστική και δεν υπήρξαν χειρότερα, παρά μόνον υλικές ζημιές. Το ωράριο λειτουργίας των υπηρεσιών της ΔΕΗ είναι: 08:00 – 16:00.
Από εδώ και πέρα όμως αρχίζουν τα ωραία.
  1. Η φωτιά ξεκίνησε από ΚΕΡΙ στο γραφείο της Διευθύντριας της Διεύθυνσης Εσωτερικού Ελέγχου της ΔΕΗ Α.Ε. ΓΟΡΑΝΙΤΟΥ Θεανούς, η οποία συνηθίζει να ανάβει διακοσμητικά – αρωματικά κεριά στο γραφείο της.
  2.  Η κα ΓΟΡΑΝΙΤΟΥ την ώρα εκδήλωσης της φωτιάς έλειπε από το γραφείο της, ευρισκόμενη με στελέχη Ελεγκτικής Εταιρείας για μεσημεριανό φαγητό.
  3. Σύμφωνα με τις υπηρεσιακές οδηγίες της Διεύθυνσης Υγείας & Ασφάλειας της Εργασίας (ΔΥΑΕ) της ΔΕΗ Α.Ε., ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η χρήση φωτιάς και η καύση κεριών, χαρτιών & λοιπών υλικών που είναι δυνατόν να προκαλέσουν πυρκαγιά.
Με εκτίμηση
Λαέρτης
ΥΓ: Η κα ΓΟΡΑΝΙΤΟΥ έχει προσληφθεί τον ΑΠΡΙΛΙΟ 2021 με τριετή θητεία (όταν ακόμη η ΔΕΗ ήταν υπό τον έλεγχο του Δημοσίου με ποσοστό στο Μετοχικό της Κεφάλαιο 51,14%), μετά από ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ.”
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. ΑΠΟ ΟΤΙ ΞΕΡΩ ΤΟ ΑΠΟΛΛΩΝΙΟ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΓΩΝΙΑ ΤΩΝ ΟΔΩΝ ΒΕΡΑΝΤΖΕΡΟΥ ΚΑΙ 3ης ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΔΕΗ ΜΕ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟ ΑΠΟ ΤΗΝ 3η ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ. Η ΚΥΡΙΑ ΑΥΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΟΥ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΔΕΝ ΠΤΑΙΕΙ , ΠΤΑΙΝΕ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΚΤΙΡΙΟΥ , ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΑΝ ΣΤΟ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ , ΕΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΟΤΙ ΚΑΤΑΓΟΤΑΝΕ ΑΠΟ ΜΑΚΡΥ ΤΖΑΚΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΒΑΛΑΝ ΜΕ ΑΛΕΞΙΠΤΟΤΟ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΤΕ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΑΛΛΑΖΕΙ . ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΥΚΕ ΟΛΟ ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ.Η ΑΓΙΟΣΥΝΗ ΒΛΕΠΕΙΣ.
    ΠΟΛΙΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

  2. Η Ναυρινου είναι 1 χλμ απο την Ομονοια . Κατι εχει μπερδεψει ο ποιητης

Comments are closed.