ΣΚΥΛΟΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΩΣΗ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ: ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ Ο ΑΙΩΝΑΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ – ΤΑ ΟΡΑΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΨΥΧΟΠΑΘΗ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΑΚΟΜΑ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΜΕ ΤΟ «ΑΣΚΕΡΙ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ» – ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΜΥΞΟΚΛΑΙΕΙ ΜΗΠΩΣ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΚΑΜΙΑ ΨΗΦΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ

Κοινοποίηση:
3-6-erdi

Στο γνώριμο προκλητικό ύφος και το φετινό μήνυμα του Τούρκου προέδρου για την Άλωση της Κωνσταντινούπολης, ο οποίος εξακολουθεί να βλέπει οραμάτα περί αναβίωσης της οθωμανικής αυτοκρατορίας με στόχο όπως λέει τον «Αιώνα της Τουρκίας».

Σε μήνυμα που«ανέβασε» στα κοινωνικά δίκτυα η Διεύθυνση Επικοινωνιών, ο Ερντογάν «συγχαίρει» για την 571η επέτειο της Άλωσης, κάνοντας λόγο για μία από τις πιο «θαυμάσιες νίκες» στην ιστορία !

Συγκεκριμένα αναφέρει: “Συγχαίρω την 571η επέτειο από την κατάκτηση της Κωνσταντινούπολης, μια από τις θαυμάσιες νίκες της παγκόσμιας ιστορίας και της ιστορίας μας. Για να κατανοήσουμε το πνεύμα της κατάκτησης, είναι απαραίτητο να γνωρίζουμε πώς κατακτήθηκε αυτή η ευλογημένη νίκη. Η στρατιωτική ιδιοφυΐα, η επιμονή και η αποφασιστικότητα του ηρωικού μας στρατού και η νίκη του αγαπημένου μας έθνους, η δίκαιη διοίκηση του μεγάλου πολιτικού Φατίχ Σουλτάν Μεχμέτ».

Η Κωνσταντινούπολη, η οποία κουβαλά τα ίχνη της ιστορίας της μέχρι σήμερα και αποτελεί πηγή έμπνευσης για τους καλλιτέχνες, συγκαταλέγεται στις πιο δημοφιλείς πόλεις στον κόσμο. Οι επιχειρήσεις, τα οικονομικά, το εμπόριο, η τέχνη, ο πολιτισμός και το κέντρο πεποιθήσεων της χώρας μας στην εποχή μας.

Η πίστη, η αποφασιστικότητα και η επιμονή του σουλτάνου Μεχμέτ του Πορθητή και των ηρωικών στρατιωτών του όταν κατέκτησαν την Κωνσταντινούπολη μας εμπνέουν σήμερα να πετύχουμε τον στόχο του «Αιώνα της Τουρκίας», με την ευκαιρία της 571ης επετείου από την Άλωση της Κωνσταντινούπολης, κληρονομούμε αυτή της μοναδικής ομορφιάς παγκόσμια πόλη «Τιμώ τον Φατίχ Σουλτάνο Μεχμέτ και τους αγαπημένους μας μάρτυρες με έλεος, σεβασμό και ευγνωμοσύνη και χαιρετίζω όλους τους πολίτες μας με τα πιο εγκάρδια αισθήματά μου.» καταλήγει το μήνυμά του.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

18 Σχόλια

  1. ΤΟ Μ@ΥΝΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΣΑΣ ΣΚΑΤΟΜΕΧΜΕΤΗΔΕΣ Π@ΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΙ
    ΣΟΥΛΤΑΝΟΛΟΥΓΓΡΑ ΕΧΕΙΣ ΒΡΕΙ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΠΕΤΡΙΤΕΣ ΕΦΙΑΛΤΑΚΗΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ

  2. Οι Γενιτσαροι, μιλουνια απέναντι σε μια χουφτα ανθρωπους, ‘κατεκτησαν’ τη Πόλη.πρωτον! Δηλαδη αντί να πανε να κρυφτουν πανηγυριζουν.
    Δευτερον οι Γενιτσαροι ηταν εξισλαμισμενοι Έλληνες. Αρα οι Ελληνες πηραν τη Πολη από τους Έλληνες! Χα!

    Και τριτον. Τί χαίρεται ο Ερντογαν?! Αφου κι αυτός απο εξισλαμισμενους Ελληνες του Ποντου κατάγεται!

    Αλλά ειπαμε.. οι τουρκεμενοι ολους αυτους τους αιώνες εγιναν οι χειροτεροι καταπιεστες του Γένους απ’ ότι οι γνήσιοι Τούρκοι.

  3. Τακουλας &CO KG + τα κατοικιδια του + ερντυ + ραμαϊκεν + σκουπιαϊεκεν ολοι μαζι μια ωραια ατμοσφαιρα……. ποτε θα σκασει η τσιχλοφουσκα του 3ο κοσμικου μπαλκανιακου “πολιτισμου” ;; και ιδιως του πλασματικου του ελλαδισταν….

  4. Με αυτούς που εκλέγονται 40 χρόνια να παρακαλουμε μη κυματίζει τουρκική σημαία στην Ακρόπολη

  5. Ποιος άλλος λαός στον κόσμο γιορτάζει την κατάληψη μιας πόλης που δεν την έχτισε ο ίδιος αλλά που την έκλεψε;;; Να θυμίσουμε πως ακόμα και πριν 100+ χρόνια, πάλι οι Έλληνες έχτιζαν την Πόλη καθότι αυτοί ήταν αυτοί που ήξεραν από τέτοιες τέχνες. Οι οθωμανοί ήταν άνθρωποι που ζούσαν σε σκηνές μέχρι το 1453…

  6. Εμείς στα σχολεία γιατί δεν διεκδικούμε την ΠΌΛΗ..?????

  7. με τις πλάτες της σατανο-μασωνίας των πουστο-Άγγλων έκαναν αυτά τα σκυλιά ότι έκαναν. Διαφορετικά
    θα ήταν ακόμα μέσα στις τρύπες τους εκεί στις στέπες. Γιατί απο κει κατάγονται.

  8. Γιορτάζουν την βαρβαρότητα.μονο αυτό έχουν να επιδείξουν.ποιο πολιτισμό;όταν είχα επισκεφθεί την Έφεσσο,Μίλητο,κ άλλα ελληνικά μνημεία της αρχαιότητας ο Τούρκος ξεναγός έλεγε ότι ήσαν τουρκικά.ντρεπονται την αλήθεια.εκαναν την Αγία Σοφία τζαμί.για ποιο λόγο;η παγκόσμια κοινότητα κάνει την πάπια.

  9. Γιατι να μην ζητουν κι’ αλλα , οταν απεναντι τους εχουν προθυμους οσφυοκαμπτες που κανουν υποκλησεις μπροστα στον Ερντογαν και διακυρητουν σε ολους τους τονους οτι δεν διεκδικουν τιποτα απο κανεναν;;;;; Αυτοι μονο παραχωρουν , οπως το ονομα της Μακεδονιας σε ενα συνοθυλευμα γυφτων , σλαβων και αλβανων , οπως ειναι τα Σκοπια!! Αν την διακυβερνηση της χωρας δεν την αναλαβει μια πατριωτικη κυβερνηση Φιλελληνων , πολυ φοβαμαι οτι στο κοντινο μελλον , θα εχουμε κι’ αλλες Εθνικες απωλειες!!

  10. Ότι θα είναι ο “αιώνας της Τουρκίας” και εμείς συμφωνούμε, το θέμα είναι όμως τι θα γραφτεί στην Ιστορία για τη Τουρκία σε αυτόν τον αιώνα…. μένει να δούμε

  11. Μονοι τους παραδέχονται πως τη η γη που πατάνε δεν τους ανήκει. Την κατέκτησαν μετά από δολοφονίες, βιασμούς, βασανισμούς, με πολύ αίμα δηλαδή. Η τουρκία είναι η αρχαία Ιωνία, η Μικρά Ασία, η Σμύρνη και το Βυζάντιο, Ελληνική γη 100% δηλαδή, από αρχαιοτάτων χρόνων. Το πρόβλημα είναι πως δεν αρκούνται σε αυτά που μας έκλεψαν, αλλά ζητάνε και αλλά. Όπως το Αιγαίο πχ. Από που το έφεραν, από την Μογγολια από όπου κατάγονται;;; Τι έφεραν από την πατρίδα τους την Μογγολια, εκτός από τα απάνθρωπα αισθήματα τους;;; Τις δολοφονικές τους ορέξεις; Τι άλλο έφεραν; Έφεραν πολιτισμό;;; Μπαααα, ούτε που επωφελήθηκαν από τον δικό μας. Εχουμε κάνει ανθρωπους άλλους κι αλλους κανίβαλους, όπως τους Γερμανούς πχ. η τους Γαλάτες, αυτούς όμως δεν μπορέσαμε να τους κανουμε ανθρωπους με τον πολιτισμό μας. Δεν ήταν ικανοί να πάρουν τίποτα και να εκπολιτιστούν. Ζώα ήταν και ζώα παρέμειναν δυστυχώς για εμάς.

    1. Με τι συμπαθριο μια παρατήρηση:
      Ούτε οι Γερμανοί ουτε οι Λατινοι έγιναν (ακριβως) άνθρωποι, απόδειξη το τιμωρητικο μνημόνιο που εφάρμοσαν για να μας τελειώσουν και δυστυχώς τα κατάφεραν.

      1. Ναι ένταξη, δεν έχεις και άδικο. Δυστυχώς περιτριγυριζόμαστε από υπάνθρωπους και όλοι είναι εναντίον μας. Καλά ελεγαν οι πρόγονοι μας. Ουδείς του αχαριστοτερος του ευεργετηθέντος.

  12. Αρμόζει η σιωπή, αν μη τι άλλο, καημένε.
    Τι θα ήταν η Κωνσταντινούπολη χωρίς αυτούς που σφαγιασατε ανελέητα και γκρεμισατε από το θρόνο της και καυχιέστε κιολας. Ντροπή!

  13. Στοχος σου ειναι μπασταρδομογγολε να σε ….μαμησει ο Βλαδιμηρος γιατι τελευταια δεν του τα λες καλα! Εχεις μπερδευτει καργα και με τους αμερικλανους αντε γεια !

Comments are closed.