ΣΚΛΗΡΟ ΒΙΝΤΕΟ: ΣΟΚ με βιβλία παιδεραστίας σε σχολικές βιβλιοθήκες – Μάνα διαβάζει από μέσα και ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ

Κοινοποίηση:
σχολική βιβλιοθήκη

Ένα σχολικό συμβούλιο στη Βιρτζίνια επιχείρησε να διακόψει μια μητέρα που διάβαζε δυνατά, η αλήθεια είναι, αποτροπιαστικά γραφόμενα από βιβλία παιδεραστίας που ήταν αποθηκευμένα στην βιβλιοθήκη του ίδιου του σχολείου στο πλαίσιο μιας προσπάθειας «διαφορετικότητας και ένταξης».

Η Stacy Langton απευθύνθηκε στους αξιωματούχους του Fairfax High School για το θέμα, διαβάζοντας μέσα από τα δύο βιβλία που ανακάλυψε στο ίδρυμα.
«Αφού είδα μια συνεδρίαση του σχολικού συμβουλίου της 9ης Σεπτεμβρίου στο Τέξας σχετικά με την πορνογραφία στα σχολεία, αποφάσισα να ελέγξω τους τίτλους στο λύκειο του παιδιού μου, το Λύκειο Fairfax. Τα βιβλία ήταν διαθέσιμα και τα ελέγξαμε. Και τα δύο αυτά βιβλία περιλαμβάνουν παιδεραστία, σεξ μεταξύ ανδρών και αγοριών», είναι τα σοκαριστικά λόγια της μάνας!

Τα βιβλία περιλαμβάνουν ό,τι πιο αισχρό έχετε φανταστεί! Η διαστροφή έχει εισχωρήσει στα σχολεία ανά τον κόσμο και όλοι ελπίζουν να μην υπάρχουν καταχωνιασμένα αντίστοιχα βιβλία σε αντίστοιχες βιβλιοθήκες στην Ελλάδα!

Προσοχή σκληρό βίντεο:

el.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Δεν καταλαβαινω γιατι απορειτε και γιατι αγανακτειτε??? Αυτους που ψηφισατε και τους πρωτους και τους δευτερους και τα ποταμια και τις λιμνες και ολο σχεδον το κοινοβουλιο αυτοι δεν ειναι που τα φερανε στη βουλη και
    ψηφισαν ολοι υπερ για τα δικαιωματα των λοατκι και ολα ολα αυτα??? δεν σας καταλαβαινω πραγματι.

  2. Μα γιατί αφού ζούμε στα φώτα του 21ου αιώνα …..έχουμε φτάσει στον 21ο αιώνα γιατί να ζούμε στο σκοτάδι…….???? Ξεφτιλισμενοι έρχεται η ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ και δεν θα κρυφτεί κανείς!!!

Leave a Response