ΣΚΑΝΔΑΛΟ.. O γιος του Σίσι αρχιδιακινητής προσφύγων από Γάζα με τζίρο 1.000.000 $ την ημέρα!!!

Κοινοποίηση:
ce9aceb1jsjsjjsjsjsjsjj

O γιος του Σίσι αρχιδιακινητής προσφύγων από Γάζα με τζίρο 1.000.000 $ την ημέρα!!! ( σσ και στην Ελλάδα πόσοι φτιάχτηκαν από τη διακίνηση μεταναστών προσφύγων) αυτά είναι μεροκάματα..

Με τίτλο «Το τίμημα της ελευθερίας», μια έρευνα αποκαλύπτει τη συμμετοχή του γιου του Σίσι σε επιχειρήσεις λαθροδιακίνησης ανθρώπων από τη Γάζα!
Έρευνα που διεξήγαγε το βρετανικό δίκτυο Sky News αποκάλυψε ότι η αιγυπτιακή εταιρεία «Hala», που συνδέεται με τον όμιλο Al-Arjani, υπό τη διαχείριση του Μαχμούντ Αλ-Σίσι, χρεώνει 5.000 δολάρια ανά άτομο για να φύγει κάποιος από τη Γάζα.
Η μακρά έρευνα που διεξήγαγε το δίκτυο, αναλύοντας και παρακολουθώντας χιλιάδες δεδομένα, και ανακρίνοντας περισσότερους από 70 μάρτυρες και ειδικούς, έδειξε ότι η εταιρεία “Hala” συνεργάζεται με τον αιγυπτιακό στρατό και τις υπηρεσίες πληροφοριών για το συντονισμό των επιχειρήσεων λαθροδιακίνησης Παλαιστινίων από την ενδοχώρα της Λωρίδα της Γάζας.
Το δίκτυο δήλωσε ότι η Hala Company μπορεί να κερδίζει 1 εκατομμύριο δολάρια την ημέρα μέσω επιχειρήσεων λαθροδιακίνησης, σημειώνοντας ότι ρώτησε τις κυβερνήσεις της Αιγύπτου και του Ισραήλ για αυτό το θέμα, αλλά δεν πήρε απάντηση.
Ο υπουργός Εξωτερικών της Αιγύπτου Sameh Shoukry είχε προηγουμένως αρνηθεί την ύπαρξη οποιασδήποτε δραστηριότητας παρόμοιας με τη Hala, τονίζοντας ότι θα ληφθούν όλα τα μέτρα για την εξάλειψη τέτοιων δραστηριοτήτων.
Αξιοσημείωτο είναι ότι ο Μαχμούντ Ελ Σίσι είναι ο δεύτερος γιος του Αιγύπτιου προέδρου Αμπντέλ Φατάχ Ελ Σίσι. Κατέχει τη θέση του αξιωματικού στην Αιγυπτιακή Γενική Υπηρεσία Πληροφοριών και είναι παντρεμένος με την κόρη του πρώην αρχηγού της Γενικής Υπηρεσίας Πληροφοριών, Μοχάμεντ Φαρίντ Ελ-Τοχάμι.

ΠΗΓΗ: dimpenews.com

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: