ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΤΗΝ ΕΥΠ! Απίστευτη καταγγελία αναγνώστη στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ – Ετοιμάζουν διαγωνισμό για προσλήψεις με τα κομματόσκυλα του συριζαίικου λουμπεναριού να έχουν ήδη ειδοποιηθεί για διορισμό…

Κοινοποίηση:
eyp

Τρίβουμε τα μάτια μας από την καταγγελία που λάβαμε στο mail μας από αναγνώστη που φαίνεται ότι γνωρίζει πράγματα και καταστάσεις.

Αν ισχύουν όλα όσα υποστηρίζει, τότε μιλάμε για ένα μεγάλο σκάνδαλο σε μια άκρως νευραλγική υπηρεσία της χώρας, την ΕΥΠ που μετατρέπεται σε πεδίο ρουσφετολογίας. Στην Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών βρήκαν οι Συριζαίοι πολιτικοί αλήτες να διορίσουν όσους ομοιδεάτες τους δεν είχαν διοριστεί στο Δημόσιο τα τελευταία 3,5 χρόνια που η χώρα κυβερνάται από την Αριστερά.

Διαβάστε λοιπόν την καταγγελία αναγνώστη που λάβαμε στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ:

“Ετοιμάζουν προκήρυξη στην ΕΥΠ για 300 θέσεις δήθεν με σύστημα πολλαπλών επιλογών.  Όμως οι εκλεκτοί έχουν ήδη ειδοποιηθεί και προσκομίζουν ποινικά μητρώα…τους διαβεβαιώνουν δε ότι έχουν ήδη περάσει τη συνέντευξη!
Οι θέσεις στην πλειονότητα αφορούν σε αποφοίτους λυκείου φύλακες οδηγούς δηλαδή η σάρα και η μάρα για να βολευτεί το συριζαιικό λουμπεναριό.
Την ίδια ώρα έχουν ξεφύγει με τις αποσπάσεις αμόρφωτων αστυνομικών ίσα ίσα για να παίρνουν το επίδομα,όλοι ρουσφέτια της Γεροβασίλη και του Λιούκα που είναι β’ υποδιοικητής της ΕΥΠ κοντοχωριανός του Τσίπρα και παλιά άνθρωπος του Χρυσοχοίδη. Άλλωστε, αυτός διοικεί την υπηρεσία αφού ο Αρχηγός της ΕΥΠ ο Ρουμπάτης λόγω υγείας είναι πάλι στην Αμερική και με το νέο έτος μάλλον αποχωρεί. Μαζί με τον Λιούκα βρίσκονται και τα τσιράκια του, ένα παρεάκι που διέλυσε την Κατεχάκη.

Στο μεταξύ,οι στολισμοί για τις γιορτές σε όλους τους ορόφους είναι πρωτοφανείς,ομοίως και οι φτηνιάρικες ανακαινίσεις γραφείων. Προφανώς τα κονδύλια περίσσεψαν. Αφού θέσεις έξω δεν υπάρχουν,ούτε επιχειρήσεις. Η προκήρυξη θα βγει μέσα στις γιορτές αλλά έχει βουίξει ο τόπος ότι οι θέσεις έχουν ήδη κλείσει
Κατά τα άλλα,η διοίκηση Ρουμπάτη έλεγε πως με το νέο οργανισμό στοχεύει στην ποιοτική αναβάθμιση του προσωπικού…μάλλον αυτή η υπηρεσία έχει ανάγκη κυρίως από οδηγούς,για να μεταφέρουν τους αγαπημένους απλούς υπαλλήλους από και προς σπίτι τους και φύλακες….”

Θα παρακολουθούμε το θέμα στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ και θα σας ενημερώνουμε σχετικά με την ορθότητα της καταγγελίας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: