«ΣΙΧΑ-ΜΕΝΙΟΣ ΣΥΜΜΟΡΙΤΗΣ» ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ Ο «ΒΟΜΒΙΣΤΗΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ». ΕΚΡΗΞΕΙΣ, ΟΠΛΑ, ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΙ, ΕΝΟΧΕΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ, ΜΠΡΑΒΟΙ ΤΟΥ ΥΠΟΚΟΣΜΟΥ. Η ΚΟΛΟΒΗ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟ ΤΟΥ ΘΕΜΗ ΑΔΑΜΑΝΤΙΔΗ”

Κοινοποίηση:
Image2 (18)

Από τον Γιάννη Γιαννόπουλο και την εφημερίδα “Μακελειό”

Μαλακά, πιο μαλακά, εκεί έριξαν οι «διώκτες» του τον Μένιο Φουρθιώτη, πρώην μάναντζερ της Τζούλιας Αλεξανδράτου, ο οποίος και επιστράτευσε ως συνήγορό του για να αποφύγει τα δεσμά της προφυλάκισης, τον Θέμη Σοφό, γνωστό όχι τόσο ως ποινικολόγο αλλά όσο ως σύζυγο της παρουσιάστριας Σταματίνας Τσιμτσιλή. Έτσι φάινεται να έπιασαν τόπο και τα ουίσκια που φέρεται να τον κερνούσαν νυχτιάτικα στα εσωτερικά της ΓΑΔΑ. Μάλιστα ήταν τόσο σίγουρος ο Φουρ-Φουρ, πως θα γλυτώσει την προφυλάκιση που δεν ζήτησε [όπως οι άλλοι τρεις] ούτε καν προθεσμία για να απολογηθεί και αυτό για να αποφύγει την παραμονή του στο φρέσκο του αυτόφωρου. Και πώς να μην το ζητήσει αφού οι αρμόδιες αρχές κόντεψαν να μας πουν πως αυτή συμμορία δεν ήταν ικανή να σκοτώσει τους δημοσιογράφους Κώστα Βαξεβάνη και Στέφανο Χίο, επειδή έδρασαν «ερασιτεχνικά» … Δεν μας εξήγησαν όμως από πότε ένας σκηνοθετημένος πυροβολισμός κατά άψυχου αντικειμένου και μάλιστα στο σπίτι του άμεσα ενδιαφερόμενου Φουρθιώτη, θα «στοίχιζε» τόσα πολλά χρήματα, 40.000 ευρώ. Και αν αυτό το ποσό δεν αφορούσε «συμβόλαιο θανάτου», τότε τι αφορούσε, την καμένη εξωτερική σκοπιά του Μένιου;;; Ούτε δηλαδή καν τα τζάμια της μονοκατοικίας ή τους ορατούς τοίχους στο Διόνυσο!!!  Πάντως η υπόθεση έχει ζουμί αφού στο βάθος είναι υπο διερεύνηση και ο παλιός ξυλοδαρμός του Θέμη Αδαμαντίδη ..!

Ο «σωματοφύλακας» του Βρυώνη και ο «βασιλιάς» της μπανάνας 

Το μπραβάκι ωστόσο που μίσθωσε ως «βαρύ πιστόλι» ο μέγας και τρανός Μένανδρος Φουρθιώτης, εκτός από υποτιθέμενος «σεκιουριτάς» στο epsilon έκανε και χρέη «σωματοφύλακα» και «άγρυπνου φρουρού» στο πλευρό του Φίλιππου Βρυώνη, του «νανο-καναλάρχη» που πίστευε πως τα αυγά βάφονται με π@ρδές και ότι ανατέλει το άστρο του έστω και στα γεράματα και πως οδεύει ολοταχώς να γίνει ο νέος «Κοντομηνάς» ή έστω κάτι από Λούα-Λούα, Λαυρεντιάδη. Και αφού ο επονομαζόμενος περιπεχτηκά «Ομέρ-Βρυώνης» κατέπεσε με το κεφάλι έξωθεν των γραφείων του στην οδό Τσαλαβούτα στον Κηφισό, έβαλε τον Μένανδρο [λέγε με και Φουρ-Φουρ] να βγάλει την εφημερίδα «Αποκαλυπτικά» και να ξεκινήσουν εκ νέου τους εκβιασμούς. Όπως έκανε και πρόσφατα ο Φουρ-Φουρ, τηλεφωνώντας στον «βασιλιά της μπανάνας», ιδιοκτήτη της Dole και απαιτώντας διαφήμιση και στο κανάλι «Ε» του Βρυώνη, αλλιώς όπως φέρεται να του διαμήνησε- θα τον «ξεσκίσει» ..!  Έχεις όμως ο καιρός γυρίσματα και οι μπανάνες του βγήκαν ξυνές και του Μένιου και του «Ομέρ-Βρυώνη».

Στην Κουρούτα δυο-δυο

Η γνωριμία Φουρθιώτη με τον «μισθοφόρο-μπράβο», φαίνεται πως έγινε το φθινόπωρο 2017 στην Κουρούτα όταν το epsilon έκανε εκεί τα γυρίσματα του παιχνιδιού επιβίωσης «Survival Secret». Οι παίκτες είχαν ως ασπίδα τους, σωματοφύλακες-μπράβους για να μην τους ενοχλούν τα αδιάκριτα βλέματα των περίεργων επισκεπτών. Ανάμεσά τους ασφαλώς και ο σημερινός συγκατηγορούμενος του Φουρ-Φουρ.

Πιο μαλακά δε γινόταν …

Πάντως παρά τα μεγάλα λόγια σε βάρος του 35χρονου παρουσιαστή δεν ασκήθηκε ποινική δίωξη για εγκληματική οργάνωση, όπως διέδιδαν από χθες το πρωί τα «παπαγαλάκια» του αστυνομικού και δικαστικού δημοσιογραφικού τράστ. Έτσι όλως περιέργως αργά το μεσημέρι του απαγγέλθηκαν οι «βαριές» κατηγορίες αλλά σε βαθμό πλημμελήματος. Πιο συγκεκριμένα διώκεται για :

-Σύσταση συμμορίας (πλημμέλημα)

-Ηθική αυτουργία κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση στην διακεκριμένη οπλοκατοχή και οπλοφορία (κακούργημα)

-Ηθική αυτουργία στην έκρηξη και οπλοφορία (κακούργημα)

-Ηθική αυτουργία σε οπλοχρησία (πλημμέλημα)

-Ηθική αυτουργία στην Προμήθεια κατοχή εκρηκτικής βόμβας (πλημμέλημα)

-Ηθική αυτουργία σε διακεκριμένη φθορά

-Απόπειρα εκβίασης

-Ψευδής καταγγελία

-Πρόκληση και προσφορά για την τέλεση αδικήματος σε βαθμό πλημμελήματος

Στους «3» το βάρος

Αναφορικά με άλλους τρεις κατηγορούμενους ανάμεσά τους και το «πληρωμένο πιστόλι» ασκήθηκε δίωξη κατά περίσταση για:

-Σύσταση συμμορίας

-Απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή και Συνέργεια σε ανθρωποκτονία

-Διακεκριμένη περίπτωση οπλοκατοχής και οπλοφορία από κοινού

-Οπλοχρησία κατ’ εξακολούθηση

-Έκρηξη (κακούργημα)

-Προμήθεια κατασκευή και κατοχή εκρηκτικής βόμβας (πλημμέλημα)

-Διακεκριμένη περίπτωση φθοράς (πλημμέλημα)

-Παράνομη οπλοκατοχή

-Παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών

Η άφιξη του μεταμφιεσμένου στην Ευελπίδων

Ο Μένιος Φουρθιώτης έφτασε στα δικαστήρια με χειροπέδες στα χέρια, ενώ φορούσε διπλή κουκούλα και τζόκεϊ και ήταν σκυμμένος προκειμένου να μην μπορεί να φανεί το πρόσωπο του στις κάμερες και τους φωτογράφους που είχαν συγκεντρωθεί στα δικαστήρια. Ο παρουσιαστής φέρεται να πλήρωσε 40.000 ευρώ τους δυο συγκατηγορούμενούς του προκειμένου να κάνουν τις επιθέσεις με εκρηκτικό μηχανισμό και με καλάσνικοφ στο σπίτι του στον Διόνυσο. Τα δυο άτομα που κατηγορούνται μαζί του φέρονται να πήραν από 20.000 ευρώ ο καθένας για να κάνουν τις επιθέσεις με το καλάσνικοφ και να βάλουν γκαζάκια στο σπίτι του. Ανάμεσα σε εκείνους που έχουν συλληφθεί είναι ο αδερφός ενός από τους ποινικούς, ο οποίος αντιμετωπίσει κατηγορίες για ναρκωτικά και φέρεται να βοήθησε τους δυο να κρύψουν τη μηχανή με την οποία ενεπλάκησαν σε ανταλλαγή πυροβολισμών με αστυνομικούς στη Νέα Ερυθραία. Ο τέταρτος συλληφθείς, όμως, δεν… κατέβηκε από το αυτοκίνητο στα δικαστήρια, επικαλούμενος πρόβλημα με τη μέση του.  Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, το σχέδιο ήταν να γίνει η επίθεση με το καλάσνικοφ στο σπίτι του Μένιου Φουρθιώτη στο Διόνυσο στις 16 Απριλίου. Ωστόσο, οι δυο ποινικοί ενώ κατευθύνονταν για να θέσουν σε εφαρμογή τα όσα, κατά τις κατηγορίες, είχαν συμφωνηθεί, έπεσαν πάνω στους αστυνομικούς της ΔΙΑΣ και σημειώθηκε η καταδίωξη με πυροβολισμούς στη Νέα Ερυθραία, κοντά στη γέφυρα της Βαρυμπόμπης.  Οι μέχρι στιγμής έρευνες, σύμφωνα με την αστυνομία, αποκαλύπτουν πολλές τηλεφωνικές επικοινωνίες του παρουσιαστή με τους δυο ποινικούς αλλά και οι συναντήσεις τους, ακόμη και στο σπίτι του.

Τους έτρωγε η μονιμοποίηση

Οι δυο, πάντως, φέρονται να έχουν υποστηρίξει ότι ήθελαν να εργαστούν μόνιμα ως security του Μένιου Φουρθιώτη και γι’ αυτό είχαν πολλές επαφές και συναντήσεις μαζί του.Κατά τους Σ.Π. και Σ.Γ., ο Μένιος Φουρθιώτης τους πίεζε να γίνει η επίθεση στο σπίτι του στις 16 Απριλίου, η οποία και έγινε την επόμενη μέρα τελικά.  Από τις έρευνες και τους κάλυκες που βρέθηκαν μετά την επίθεση στο σπίτι του παρουσιαστή στον Διόνυσο έχει βρεθεί, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, DNA του Σ.Γ.. Ωστόσο, η υποψία των αστυνομικών είναι πως εκείνος που πυροβόλησε ήταν ο Σ.Π. Οι δυο ποινικοί, που θεωρούνται πολύ σκληροί κακοποιοί, είναι οι ίδιοι που τοποθέτησαν και τα γκαζάκια στο σπίτι του Φουρθιώτη. Ο Σ.Π. μάλιστα είχε από το παρελθόν εμπειρία στην τοποθέτηση εκρηκτικών μηχανισμών.

Η κολοβή έρευνα για τον ξυλοδαρμό του Θέμη Αδαμαντίδη

Το «βαρύ πιστόλι» που κατηγορείται ότι «στρατολογήθηκε» από τον Φουρθιώτη, τώρα έχει μπει στο μικροσκόπιο του Τμήματος Δίωξης Εκβιαστών και για έναν άλλον λόγο. Φέρεται να ανήκει στην ίδια ομάδα «μπράβων» της νύχτας που συνδέεται άμεσα με κομβικό πρόσωπο το οποίο στις 4-7-2019, παρήγγειλε τον ξυλοδαρμό του δημοφιλούς τραγουδιστή Θέμη Αδαμαντίδη. Ο τραγουδιστής ξυλοκοπήθηκε από δυο κρανοφόρους που του έσπασαν την μύτη, έχοντας στήσει σε βάρος του ενέδρα έξω από το στέκι όπου πήγαινε κάθε απόγευμα στην Καλλιθέα. Τα πρόσωπα … των φουσκωτών δραστών του ξυλοδαρμού δεν αποκαλύφθηκαν γιατί ο τραγουδιστής δεν μπόρεσε να τους αναγνωρίσει αλλά ούτε όμως τους γνώριζε. Ο τραγουδιστής όμως κατονόμασε στις αστυνομικές αρχές τον επιχειρηματία που έδωσε την εντολή για τον ξυλοδαρμό του. Υποχρέωση και καθήκον των διωκτικών αρχών ήταν εκείνες να βρουν τους φυσικούς αυτουργούς με τα μέσα και την τεχνολογία που διαθέτουν.

«Έδειξε» τον εντολέα

 Ο τραγουδιστής τότε κατέθεσε μήνυση για εκβιασμό και απόπειρα κατά της ζωής του ιδίου αλλά και του υιού του, που είχε αναλάβει χρέη μάνατζερ. Ο κ. Αδαμαντίδης είχε κατονομάσει τότε ως ηθικό αυτουργό επιχειρηματία που με τη σειρά του ισχυριζόταν ότι του είχε δώσει προκαταβολή για σειρά συναυλιών στην επαρχία, που δεν έγιναν όμως ποτέ με αποκλειστική ευθύνη του καλλιτέχνη. Ο επιχειρηματίας, υποστήριζε μάλιστα ότι ο τραγουδιστής είχε υπογράψει και συμβόλαιο μαζί του, πλην όμως ο τραγουδιστής αθέτησε την συμφωνία και «αρνήθηκε» να επιστρέψει την προκαταβολή. 

Δεν τηρήθηκε το «συμβόλαιο»

Όλα έγιναν γύρω στις 19:30 το απόγευμα, δύο άτομα με βερμούδες, που φορούσαν κράνη, τον πλησίασαν και του είπαν σε άγριο τόνο να επιστρέψει τα χρήματα που φέρεται να είχε πάρει από τον επιχειρηματία. Απ΄την πλευρά του ο ίδιος ο επιχειρηματίας αρνήθηκε πως μπορεί να έχει κάποιου είδους συμμετοχή στον ξυλοδαρμό καθώς όπως είχε πει ο τραγουδιστής είχε  «ανοικτά μέτωπα» και μ’ άλλους επιχειρηματίες που είχαν κάθε λόγο να θέλουν να τον «εκδικηθούν». Πάντως οι δυο κρανοφόροι, που μέχρι σήμερα δεν έχουν ταυτοποιηθεί αφού πρώτα άρχισαν να φωνάζουν άγρια στον τραγουδιστή γιατί δεν επιστρέφει τα χρήματα στον επιχειρηματία, στη συνέχεια άρχισαν να τον δέρνουν και να τον χτυπούν με μπουνιές στο πρόσωπο. Κατόπιν απομακρύνθηκαν γρήγορα από το σημείο, αφήνοντας τον τραγουδιστή αιμόφυρτο και σε κατάσταση σοκ από τον ξυλοδαρμό του, μέσα στον δρόμο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Ίαως ψωνισμένος κάπως (λέω κάπως για να μην κρίνω αυστηρά, χα) ο Μένιος… Και κάπως έτσι φτάσαμε εδώ… Να δούμε τι θα πει αύριο… χα Χάσαμε το γκλάμουρ Μένιου Χα Αχ…

  2. ΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ????
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ?????
    Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ…ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ….ΝΑ ΥΠΟΨΙΑΖΕΤΑΙ…

  3. Προβλέπω ότι ο Φορτιώτης δεν θα φτάσει σε δίκη. Ένα ατύχημα θα συμβεί.

  4. Το οτι γαζωσαν συναδέλφους και αυτό πλημμέλημα αλλά οι βολιδες δεν ήταν εύστοχες… απλά παιδικά ατοπήματα..αύριο αυτός θα είναι έξω άλλοι κάνουν τα μισά των μισών και είναι μέσα

  5. Γίνονται αυτά στην Ελλάδα ;;; Υπάρχει μαφία ; Αξιοκρατία μηδέν ;; Δηλαδή δεν πας μπροστά αξιοκρατικά ; Γρήγορα , Ένα σύννεφο να πέσω στα μαλακά …

  6. Παρ’ ότι ο σωματότυπός του χειροπεδιασμένου φέρνει στο καθικάκι, δεν είναι πολύ ύποπτο το ότι δεν φαίνεται ούτε πόντος από κεφάλι και πρόσωπο του τσουτσεκιού; Μήπως έχει ήδη κόψει ρόδα μυρωμένα;

Comments are closed.