ΣΕ ΝΕΑ ΦΑΣΗ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΡΩΣΙΑΣ- ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ: ΤΙ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ, ΠΩΣ ΕΞΕΛΙΣΣΕΤΑΙ Η ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ – ΕΔΡΑΙΩΝΕΤΑΙ Ο ΡΩΣΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΤΟΥ ΧΑΡΚΟΒΟΥ

Κοινοποίηση:
Καταγραφή

Σημειώνουν εδαφικά κέρδη

Οι ρωσικές δυνάμεις εδραιώνουν θέσεις εντός της ουκρανικής, μεθοριακής πόλης του Βοβτσάνσκ στην περιοχή του Χαρκόβου, στη βορειοανατολική Ουκρανία και οι συγκρούσεις εκεί σήμερα είναι σφοδρές, δήλωσε ο αρχηγός της τοπικής αστυνομίας.

Η κατάληψη της πόλης σε απόσταση 5 χιλιομέτρων από τα σύνορα θα αποτελέσει τη σημαντικότερη εδαφική επιτυχία από τότε που ξεκίνησε την επιδρομή στην περιοχή του Χαρκόβου την Παρασκευή, ανοίγοντας νέο μέτωπο και αναγκάζοντας το Κίεβο να αποστείλει ενισχύσεις.

«Η κατάσταση είναι εξαιρετικά δύσκολη. Ο εχθρός καταλαμβάνει θέσεις στους δρόμους της πόλης του Βοβτσάνσκ», δήλωσε ο Ολέξι Χαρκίβσκι, ο αρχηγός της αστυνομίας περιπολίας στο Βοβτσάνσκ, μέσω ανάρτησης στο Facebook.

Ο ουκρανικός στρατός ανακοίνωσε χθες ότι οι δυνάμεις του υποχώρησαν σε «πιο πλεονεκτικές» θέσεις σε δύο περιοχές στην περιφέρεια του Χαρκόβου, συμπεριλαμβανομένης της περιοχής του Βοβτσάνσκ.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

13 Σχόλια

  1. Εεε ρε πόνο οι αμερικανογλείφτες και ευρωλιγούρια!!!! Όρμα Βλαδίμηρε!!!

  2. Βλαδιμηρε αρκετα η κονομα! Πατα και κανα κουμπι να τελειωνει το παραμυθι!
    Και ριχτα πρωτα λιγο…μακρια για παραδειγματισμο! Αμα δει η γοβα οτι χτυπηθηκαν Κοσταντζες, Αλεξανδρουπολη, Σουδα πρρρρρ!

  3. Λές μαλακίες είχαν κατασφαξει οί αζοφιστες Ναζί τούς Ρωσόφωνους τί ήθελες νά κάθετε ο Πούτιν καί νά κοιτάει τήν σφαγή τών ρωσοφωνων;

  4. Όλες αυτές οι περιοχές είναι τεράστιες δεν είναι Ελλάδα που παίρνεις στροφή και βρίσκεστε Θεσσαλονίκη φυσικά και θα πάρει χρόνο ειδικά από τη στιγμή που η Δυτική τους δινουν συνέχεια όπλα
    Να δω όταν μας κάνει ντου η Τουρκία τι θα μας δώσουνε οι φίλοι μας οι δυτικοί από το τρίτο το μακρύτερο.

    Εδώ αγοράζουμε όπλα με το υστέρημά του ελληνικού λαού και πάνε και τα δωρίζουν δεξιά και αριστερά λες και τους ανήκουν
    Η Ελλάδα κατάντησε προτεκτοράτο των δυτικών και με τη βούλα αυτό φαίνεται σε σύγκριση και με την Τουρκία πως μας έχουνε μας για σφαλιάρες και αυτούς τους γλύφουν το πρωί μέχρι το βράδυ
    Ακόμα δεν έχετε πάρει χαμπάρι πιο πάνω απ’το δάχτυλό τους για να πάρουν την μισή Κύπρο οι μογγόλοι όπου πουστιά και ο αμερικανός από πίσω μαζί με τους άγγλους.

  5. Αυτά τα κόκκινα που είναι μέσα στον κύκλο είναι γλάροι η ομπρέλες ?
    Δεν μπορώ να καταλάβω.

    1. καλασνικάκια είναι

  6. Ρε ζωον,η ουκρανια ειναι τεχνητο κρατος και η ιστορικη κοιτιδα των Ρωσσων.Τα 2/3 ανηκουν στην Ρωσσια και το υπολοιπο να το μοιραστουν Πολωνια και Ρουμανια.Αι σιχτιρ πια!!!!!

    1. Καλά τα λες. Και η Ελλάδα πρέπει να πάρει την ινδία γιατί είχε πάει εκεί κάποτε ο Αλέξανδρος.

  7. Ευτυχώς που τα γράφετε μόνοι σας. Τελικά ο στόχος της ρωσίας ήταν η κατάληψη εδαφών γειτονικού κράτους. Ό,τι ακριβώς έκανε και η τουρκία το ’74 στην γειτονική της Κύπρο.

    1. 1. Το Χάρκοβο κατά την Ρωσική προπαγάνδα έπεσε μέχρι τώρα στα χέρια της Ρωσίας 100 φορές.
      2. Ας χαρούν για λίγο-προσωρινά, γιατί το τελικό αποτέλεσμα δεν θα είναι αυτό.

    2. Και τώρα ξυπνήσαμε …
      Αναλυτής στη CIA πρέπει να είσαι …

      1. Ονειροπόλος του σκοταδισμού των εμβολίων των αδιευκρινιστων (κασελακη) του Μητσοτάκη είναι όχι τις ,cia!!!!!

Comments are closed.