ΣΑΛΤΑΡΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ Ο ΜΠΑΜΠΟΓΕΡΟΣ!!! “Κόλλησε η βελόνα” στον Ερντογάν: Η Ελλάδα παρενοχλεί καθημερινά τα σύνορά μας – Μπορούμε και θα έρθουμε ξαφνικά μια νύχτα

Κοινοποίηση:
erdoganris

Ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ο οποίος έδωσε το παρών στην τελετή Εγκαινίων της οδού Marmaris-Datca, της μονάδας επεξεργασίας πόσιμου νερού Milas και του κρατικού νοσοκομείου της Αλικαρνασσού καθώς και άλλων ολοκληρωμένων έργων στη λεωφόρο Mentese Ataturk, κατά τη διάρκεια δηλώσεών του τόνισε μεταξύ άλλων πως «Η Ελλάδα παρενοχλεί καθημερινά τα σύνορά μας».

Απευθυνόμενος στους Τούρκους πολίτες, ο Ερντογάν είπε αρχικά: «Όσο η Ελλάδα συμπεριφέρεται καλά, εμείς δεν έχουμε καμία δουλειά».

Συγκεκριμένα, δήλωσε:

«Αδέρφια μου, μπορεί κάποιος που επιδεικνύει και προσβάλλει με ασέβεια τους διοικητές του στρατού μας, που δεν έδειξε ή δεν μπόρεσε να δείξει αντίδραση, ενάντια στην Ελλάδα, που παρενοχλεί τα σύνορά μας καθημερινά, ενάντια στο PKK, που έχει το αίμα δεκάδων χιλιάδων αθώων στα χέρια του, ενάντια στο FETO, τη μεγαλύτερη προδοτική συμμορία που έχει δει πρόσφατα η χώρα μας, στις χώρες που στοχεύουν την κυριαρχία μας και τους εχθρούς της Τουρκίας και του τουρκικού έθνους, να είναι πολιτικός αυτής της χώρας; Αδέρφια μου, σύμφωνα με το σύνταγμά μας, αυτός ο αδελφός σας είναι ο αρχιστράτηγος αυτού του στρατού. Το σύνταγμά μας το λέει αυτό, όχι εγώ».

Στη συνέχεια, ο Τούρκος πρόεδρος είπε:

«Μπορούμε και θα έρθουμε ξαφνικά μια νύχτα. Δεν μπορούν να ανεχτούν το γεγονός ότι η Τουρκία είναι σε θέση να σχεδιάζει και να παράγει τα δικά της προϊόντα σε κάθε τομέα της αμυντικής βιομηχανίας, από τη στεριά μέχρι τον αέρα, από τη θάλασσα μέχρι τον κυβερνοχώρο».

Επίσης, προχώρησε σε μια σειρά ερωτημάτων στους παρευρισκομένους.

«Για 20 χρόνια, ελπίζουμε ότι θα κινητοποιήσουμε το όραμα του “Αιώνα της Τουρκίας” με τον ίδιο τρόπο που κάναμε με τα έργα που πετύχαμε. Είμαστε έτοιμοι να οικοδομήσουμε μαζί τον “αιώνα της Τουρκίας”; Είμαστε έτοιμοι να ματαιώσουμε τις φιλοδοξίες των εξωτερικών αλλά και των εσωτερικών εχθρών της Τουρκίας; Είμαστε έτοιμοι να καλωσορίσουμε τον νέο αιώνα της Δημοκρατίας το 2023 ως Τουρκία μαζί, αδελφοί και αδελφές μου;».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Ανακατωσουρα μπουνταλα που θα είσαι από τους πρώτους που τα ελληνικά Rafale θα κάνουν την τηγανοκεφαλα σου θρυψαλα και θα σου τινσξουν τα μυαλά στον αέρα τολμηστε και ετοιμαστείτε μετά να πάρετε τους δικούς σας πίσω σε φέρετρα.Σας περιμένουμε

  2. Όποιος νύχτα περπατεί, λάσπες και σκατά πατεί…..

  3. Για χέσιμο ο τύπος. Δεν νομίζω η ιστορία να έχει να αναφέρει πιο σαλταρισμένο αρχηγό κράτους.
    Οσο για θα έλθετε μια νύκτα, θέλει διόρθωση : θα ξεκινήσετε να έλθετε αλλά δεν θα τα καταφέρετε γιατί θα σας εξατμίσουμε. Εκείνο που είναι σίγουρο ζωντανοί πίσω στην Τουρκία δεν θα επιστρέψετε.

Comments are closed.