ΣΑΛΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΡΑΝΕΙΑ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΣΤΟ Α.Τ. ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ! ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΧΕ ΣΩΘΕΙ Η 28ΧΡΟΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ! ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΑΘΗ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΛΕΙΨΕΙΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ!

Κοινοποίηση:
ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Πρωτοφανές έγκλημα με τη στυγερή δολοφονία 28χρονης έξω από αστυνομικό τμήμα, όπου είχε πάει για να καταγγείλει τον δράστη. Πλέον έχει ξεκινήσει έρευνα για τυχόν ευθύνες των παρόντων αστυνομικών, στο Α.Τ. των Αγίων Αναργύρων.

Μόλις δυο αξιωματικοί υπήρχαν στο Αστυνομικό Τμήμα των Αγίων Αναργύρων το βράδυ της δολοφονίας της 28χρονης Κυριακής από τον πρώην σύντροφό της. Την ίδια ώρα ένας σκοπός υπήρχε στο σημείο και μάλιστα μόλις 20 μέτρα από το σημείο όπου δολοφονήθηκε η Κυριακή. Μάλιστα, ο σκοπός επενέβη αφότου ο δράστης αυτομαχαιρώθηκε και είχε πέσει στο έδαφος, κλωτσώντας μακριά το μαχαίρι…

Το ερώτημα είναι ότι με τα αστυνομικά τμήματα τόσο υποστελεχωμένα -το συγκεκριμένο θα έπρεπε να έχει συνολική δύναμη 50 στελεχών, όμως έχει μόνο 16- τι θα θα μπορούσαν ή θα έπρεπε να έχουν κάνει οι παρόντες σε υπηρεσία στο τμήμα, ώστε να αποτραπεί η δολοφονία της νεαρής.

 Σύμφωνα με πληροφορίες τα λάθη ή οι παραλείψεις που έγιναν ήταν οι ακόλουθες:

-Δεν έγινε σωστή εκτίμηση του κινδύνου από την αξιωματικό υπηρεσίας, μετά την αναφορά του θύματος.

-Η ίδια η αξιωματικός υπηρεσίας δεν πήρε η ίδια τηλέφωνο, ώστε να ανοίξει κάρτα στην Άμεση Δράση, καλώντας περιπολικό για να μεταφέρει το θύμα, όπως της ζητήθηκε.

-Δεν ζήτησαν από τη νεαρή κοπέλα να παραμείνει στο τμήμα μέχρι να καταφθάσει το περιπολικό, και να μην κυκλοφορήσει μόνη της.

Σημειώνεται ότι η δεύτερη αξιωματικός ήταν επόπτης της περιοχής, που θα έκανε έλεγχο στους στόχους που φυλάσσονται τριγύρω,ενώ η ίδια είχε περιπολικό και θα μπορούσε να το χρησιμοποιήσει για να μεταφέρει με ασφάλεια την κοπέλα.

Σήμερα εξάλλου, την αυτεπάγγελτη παρέμβαση του του προισταμένου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Αντώνη Ελευθαριάνου προκάλεσε η δολοφονία της 28χρονης έξω από το τμήμα Αγίων Αναργύρων σχετικά με τις ευθύνες των αστυνομικών που είχαν βάρδια εκείνο το βράδυ.

Μετά τη διαβίβαση του φακέλου σχετικά με τη δολοφονία του κοριτσιού στην Εισαγγελία, ο προϊστάμενος διέταξε ξεχωριστή προκαταρκτική εξέταση προκειμένου να διερευνηθεί εάν οι αστυνομικοί έχουν διαπράξει παράβαση καθήκοντος. Η έρευνα ανατέθηκε σε εισαγγελέα ο οποίος όμως αναμένει το πόρισμα της ΕΔΕ, που έχει διαταχθεί ήδη για το περιστατικό.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

27 Σχόλια

  1. Γίνονται όμως δραστήριοι όσον αφορά στην είσπραξη του μισθού τους από τα ΑΤΜ.

  2. ΦΑΝΤΑΣΤΗΤΑΙ Ο ΜΠΑΤΣΟΣ ΠΟΥ ΤΑΝ ΦΡΟΥΡΟΣ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΣΤΟ ΦΥΛΑΚΙΟ ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΕΙΑ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΩΝ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΗΤΑΝ ΣΤΙΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΣΤΙΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ….ΚΑΙ ΠΕΡΕΙΜΑΙΝΟΥΜΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΠΟ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΜΕ ΒΑΡΗ ΠΟΙΝΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥΣ….

  3. Η άχρηστη και ανίκανη ΕΛ.ΑΣ Τα μοιραία λάθη των αστυνομικών, η αδράνεια του σκοπού και η δολοφονία σε ανοιχτή ακρόαση

  4. Πώς θα είχε σωθεί λέει ο τίτλος.Ούτε ένας δεν λέει το αυτονόητο.Οπλοφορία!!Αν οπλοφορούσε η γυναίκα-νομοταγής η απαραίτητη προ`υ`πόθεση για νόμιμο όπλο-θα ζούσε;ΝΑΙ!!!!!!!!!Και επειδή εδώ είναι Ελλάδα-τρόπος του λέγειν-και όχι Αμερική,το σχολιάζουμε εκτενέστερα.

  5. Που να βρεθούν αστυνομικοί για τα τμήματα και τους δρόμους, 15.000 φυλάνε τα πολιτικά και επιχειρηματικά λαμόγια στη δημοκρατία της αρπακτής.

  6. Κανονικά Χίο ο πατέρας έχει έννομο δικαίωμα και υποχρέωση να στραφεί εναντίων και των τριών αστυνόμων που έστειλαν το κορίτσι του πρόβατο για σφαγή και κατά του Χρυσοχοΐδη και στη κυριολεξία να τους πάρει τα σωβρακα η μάλλον στριγκακια

  7. αυτα σκεφτομουν και γω , και ελεγα ,αντε αυτη η αξιωματικος υπηρεσιας να ηταν στοκος στη δουλεια της , οσο και η αλλη ,η δεύτερη αξιωματικός που ήταν επόπτης της περιοχής. Αλλα σαν γυναικες ,απεναντι σε γυναικα ,παλι τιποτα ?

  8. Στο τμημα αγιων αναργυρων τηλεφωνεις να τους πεις οτι κατω απο το σπιτι οι γυφτοι κανουν εμποριο ναρκωτικων , πετανε πετρες στα αυτοκινητα μας, μας κλεβουν, και η απαντηση ειναι υπομονη, το περιστατικο το καταγραφουμε

  9. ΑΠΟ ΤΥΧΗ ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΜΠΑΝΑΝΙΑ…ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΜΠΑΤΣΩΝ ΦΥΛΑΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΒΟΛΕΜΑΙΝΑ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΜΕΓΑΛΟΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΦΗΣΕΙ ΤΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΥΠΟΣΤΕΛΕΧΟΜΕΝΑ……….ΑΧΡΙΣΤΟΙ ΜΑΣ ΚΟΣΤΙΖΕΤΑΙ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΦΟΡΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΕ……………….

  10. Ευτυχως που ηταν γυναικοκτονια και δεν ηταν ανθρωποκτονια.θα ηταν σοβαρα τα πραγματα.ειναι βαρια η τιμωρια για ανθρωποκτονια,το λεει και ο ποινικος κωδικας.τωρα για γυναικοκτονια,δεν ξερω!!!!!!!!ας ρωτησουμε τον σβαμπ που εδωσε την εντολη για τον ορο αυτον να μας πει!!!!!!!!!!!!!!!

  11. Τελειόφοιτοι σχολής αστυφυλακων κάνανε την πρακτική τους απλά… Εδώ τώρα τελευταία βάζουν πρωτοετεις ψαρωμενους να “συνοδεύουν” εγκληματίες στους ανακριτές, στα τμήματα κτλ. Το έχετε προσέξει;

  12. Άσε κυρία μου τις αμπελοφιλοσοφιες
    Κοίτα να βγάλεις Κάμα φράγκο και μη χωνεσαι εκεί που δε σε σπέρνουν
    Σε λίγο δε σε κοιτάει κανείς.
    Αν ήδη δε σε κοιτάει

  13. Το ότι έχει ακριβώς δίπλα ΟΠΑΠ σε αστυνομικό τμήμα ………ο μάγκας το έφτασε σε άλλο επίπεδο..

  14. Κλασσικά όλοι οι δημοσιογράφοι ξέρουν τι πρέπει να κάνουν,γυναικοκτονια λέει η μόνη χώρα που που μια Δολοφονία την αναφέρουμε με ειδικό όρο ..για τον φίλο που ήταν ακριβώς δίπλα και δεν αντέδρασε καν τουμπεκί ..λάθη σίγουρα έγιναν από που να ξεκινήσεις και που να τελειώσεις ,με τέτοιους ανθρώπους δεν πας καν πως τους βρίσκουν τι να πεις,αυτός όπως και κάποιοι ακόμα το μυαλό μόνο να σκοτωσουν ,μετά θα πουλήσουν τρέλα και σύντομα ξανά έξω..

  15. Δημοσιο μηνας μπαινει μηνας βγαινει το χρημα να πεφτει ξεκουραστα

  16. Ειναι επιτελους αλβανος ?,επειδη η περιοχη ειναι γεματη αλβαναρια .

  17. Όταν ξέρεις ότι ολ αυτά στα λέει ένας κομπλεξικος μπάρμπας απλά τον αγνοεις
    Ένας μπαρμπας που σου έδινε συμβουλές για τη ψυχική υγεία αλλά η δική του είναι εξαιρετικά διαταραγμένη από τη μόνιμη υπερκόπωση

  18. Χίο θα μας τρελάνουν ο ΣΥΡΙΖΑ κ η ΝΔ .. αυτή δεν φαγώθηκαν να ψηφίζουν για το γάμο των όμορφιλοφύλλων ώστε η λοάτκι κοινωνία να ενσωματωθεί κανονικά και να μην υπάρχουν διακρίσεις μεταξύ φύλων? Και ρωτώ αυτό είναι μεγάλο σκάνδαλο πώς τωρα ο συριζα κ η νέα δημοκρατία επιμένουν να καθιερώσουν τον όρο γυναικοκτονία όταν πριν από ένα μήνα έβαλαν όλη την ελλάδα με το ζόρι να δεχτεί ότι όλοι είμαστε ίσοι και δεν υπάρχει φύλο η διαχωρισμός. Αυτό που υποστήριζαν τώρα έρχονται και το αναιρούν με το να θέλουν σώνει και ντε να καθιερώσουν τον όρο γυναικοκτονία.Αρα πρέπει να καθιερώσουν και τον όρο αντροκτονία άρα γιατί ψήφισαν το νόμοσχέδιο για την ισότητα όλων των φύλων όταν αυτοί τα διαχωρίζουν και όταν τη δολοφονία θέλουν να την εστιάσουν σε γυναίκοκτονία ή ανδροκτονία παιδοκτονία η πεθεροκτονία.. μόνο στην ελλάδα αυτά και μόνο στο συριζα και στη νέα δημοκρατία και στο πασοκ. Μας θεωρούνε τελείως πρόβατα

  19. Με βάση το γεγονός ότι ζούμε σε κωλοχανείο προσέχετε που μπλέκεται γενικώς γιατί όταν μας τύχει η οποιαδήποτε ψωλιά είμαστε κατά κανόνα μόνοι για να την αντιμετωπίσουμε. Όπως καταντήσαμε τη χώρα για να τη βγάλει κάποιος καθαρή θέλει μάτια δεκατέσσερα και λίγα είναι. Δεν ξέρουμε που θα πέσουμε και τι μας ξημερώνει. Επενδύστε στο άκουσμα η σούστα πήγαινε μπροστά κι ο μάγκας τοίχο-τοίχο. Με τις υγείες μας σε μια τελειωμένη χώρα όπου ο φονιάς αντιμετωπίζεται πρωτίστως ως το χρυσό μας που πιθανώς έχει ψυχολογικά νταχτιρντί. ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ.

  20. Ο σκοπός ανταποκρίθηκε στον κατσαπλιαδισμό της Μεταπολίτευσης! Πού θέλει τον Αστυνομικό νά περνάει από του σκυλιού τον κώλο αν διανοηθεί να τραβήξει όπλο!!
    Τίποτα άλλο θες ρε γύφτε τού Μακελειό? Αν θες , απάντησε κι επανέρχομαι😁

  21. Αν ητανε να προστατεψουνε κανενα ΛΟΑΤΚΙ με τα ποδια θα πηγαινανε…..

  22. Δυστυχώς στις γυναίκες όσο αλληλεγγύη υπάρχει άλλο τόσο ζήλια και φθόνος υπάρχει.Οι γυναίκες που χειρίστηκαν το ζήτημα ότι το χειρίστηκαν εντελώς απαράδεκτα και εγκληματικά. ίσως αν το βράδυ υπήρχαν άντρες στο τμήμα αστυνομικοί τόσο αξιωματικός υπηρεσίας όσο και στη σκοπιά ίσως τώρα η κοπέλα να ζούσα. Ειδικά η κοπέλα στη σκοπιά η αστυνομικός δεν έκανε ούτε το κόπο να βγει έξω όσο τη σκότωνε ο δολοφόνος την 28χρονη. Εντάξει είναι κατανοητό ότι για ενα χιλιάρικο μισθό δεν θέλει να χάσει τη ζωή της αλλά δεν κράτησε ούτε το προσχήματα ούτε καν βγήκε έξω να ρίξει μία στον αέρα. οι γυναίκες μισάνε τις γυναίκες ως επί το πλείστον .δικό μου παράδειγμα για το υπερχρεωμένα ενώ ο δικαστής στο αρχικό δικαστήριο με απάλλαξε πλήρως δεν μου έβαλε ούτε καν καταβολή να πληρώνω στο δεύτερο δικαστήριο με το που είδα γυναίκα συνομήλικη μου στη έδρα είπα τελείωσε και πραγματικά ενώ είχα όλα τα στοιχεία υπέρ μου δεν με έβαλε στα υπερχρεωμένα με την πιο γελοία δικαιολογία επομένως οι γυναίκες ή που θα αγαπιούνται ή που θα σε μαχαιρώνουν πισώπλατα.. κρίμα κρίμα κρίμα για την κοπέλα αλλά πραγματικά οι τρεις γυναίκες αστυνομικοί που έδρασαν όπως έδρασαν είναι για μέσα

  23. Σε παρακαλώ πες μου
    Τι γραμματικές γνώσεις έχεις;;
    Γιατί αν έχεις κι είσαι τόσο τούβλο σημαίνει ότι είσαι πιο βλάκας απ’ ότι φαίνεσαι.
    Ειλικρινά μπορείς να μου πεις;;

    1. Μερικοί άνθρωποι δεν είναι ότι δε μπορούν να σωθούν ΔΕ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ
      ΚΑΙ ΜΗ ΞΕΧΝΑΣ
      ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΚΙ ΑΠΟ ΤΡΕΛΟ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.

  24. ΚΛΑΣΙΚΑ ΟΥΓΚ ΟΥΓΚ ΜΠΑΤΣΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ. ΜΑΓΚΙΑ ΚΛΑΝΙΑ ΚΑΙ ΓΥΦΤΟΣ ΛΕΕΙ Ο ΣΟΦΟΣ ΛΑΟΣ.

Comments are closed.