ΣΑΛΟΣ: Η Πάολα έφυγε από τα μπουζούκια με τον Σφακιανάκη -«Δεν αντέχω άλλο τις ιδιοτροπίες του»

Κοινοποίηση:
PAOLA

Την αποχώρησή της από το σχήμα με τον Νότη Σφακιανάκη ανακοίνωσε η Πάολα, αφήνοντας αιχμές για τη συμπεριφορά και τη στάση του.

 

Συγκεκριμένα, τον Δεκέμβριο, δύο μέρες πριν από την πρεμιέρα, από το σχήμα είχε αποχωρήσει και ο Γιώργος Παπαδόπουλος, ο οποίος είχε κάνει τότε μία εξοργισμένη ανάρτηση στην οποία είχε αναφέρει πως με το «έτσι θέλω» του έκοψε το δεύτερο πρόγραμμα γι΄αυτό και προτίμησε να αποχωρήσει.

Στην ανακοίνωση της η Πάολα αναφέρει πως οι αρχές της και η ψυχή της δεν μπορούν να ανεχτούν την συμπεριφορά και τις ιδιοτροπίες του κυρίου Σφακιανάκη.

Αναλυτικά:

«Με μεγάλη μου λύπη θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι αποχωρώ από το Γκάζι Live δύο εβδομάδες νωρίτερα από την προκαθορισμένη ημερομηνία λήξης, παρόλη τη μεγάλη εμπορική επιτυχία που συνεχίζει να έχει. Δυστυχώς, οι αρχές μου και κυρίως η ψυχή μου δεν μπορούν να ανεχτούν άλλο τη συμπεριφορά και τις “ιδιοτροπίες” του κυρίου Σφακιανάκη. Είναι η πρώτη (και ελπίζω η τελευταία) φορά που δεν τελειώνω μία σεζόν αγκαλιασμένη με τον συνάδελφο καλλιτέχνη και χαρούμενη για όσα πέρασα μαζί του…”, αναφέρει η κορυφαία λαϊκή ερμηνεύτρια της γενιάς της και καταλήγει: “ευχαριστώ την επιχείρηση Μαροσούλη για την άψογη συνεργασία και όλη την αγάπη και τη στήριξη που μας έδωσε και τους 120 εργαζόμενους που είναι πλέον 120 νέοι φίλοι μου».

 


ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΣΕ ΑΚΟΥΝΕ ΜΩΡΗ ΤΣΙΓΓΑΝΑ, ΠΟΥ ΤΟΛΜΗΣΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΘΡΥΛΙΚΟΣ ΣΤΕΛΕΙΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ, ΒΡΕ ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΕΔΩ, ΑΠΟΡΩ ΡΕ ΝΟΤΗ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΧΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΙΚΕΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΚΟΡΙΤΣΙ.

  2. Ρε η ρουφιάνα η Πάολα…Απο την Χαλκιδική και δεν είπε ούτε μια κουβέντα για την Μακεδονία, η Κ@υράδα αυτή. Το ίδιο και ο μ@λάκας ο Μάλαμας που είναι απο το ίδιο χωριό της Χαλκιδικής, με την Πάολα !!
    Στο διάολο να πάει η κομμουνιστοσυμμορίτισα…

  3. ο νότης ειναι ενας κ μοναδικός – νότη για ΕΣΕΝΑ ερχεται ο κόσμος κ οχι για το τσίρκο την πάολα ,

  4. Να πανε να γαμηθουν οι παλιοκομπλεξαρεσ και η Πάολα και ο πουστρακοσ ο Παπαδόπουλος.Ο Νοτησ αξίζει ίσα με 15 από αυτουσ

Leave a Response