Ρόμπερτ Ντε Νίρο για Ντόναλντ Τραμπ: “Είναι το απόλυτο τέρας” – Μίλησε ο σχιζοφρενής, αριστερός παιδεραστής

Κοινοποίηση:
1

Ρεπορτάζ εφημερίδα Μακελειό

Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο χαρακτήρισε τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ ως το «απόλυτο τέρας». Κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισής του στο «Real Time With Bill Maher», ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός αναφέρθηκε στον Ντόναλντ Τραμπ, εκφράζοντας την αντιπάθειά του. «Είναι ένας τόσο κακός, άσχημος και μισητός άνθρωπος. Δεν θα έπαιζα ποτέ μαζί του, ακόμα κι αν ήταν ηθοποιός, γιατί δεν μπορώ να δω τίποτα καλό σε αυτόν. Τίποτα απολύτως», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, τόνισε πως σε περίπτωση που ο Ντόναλντ Τραμπ έβγαινε ξανά πρόεδρος, θα ήταν «εφτιάλτης», ενώ ανέφερε επιπλέον, πως μια ψήφος υπέρ του Μπάιντεν θα επέστρεφε την Αμερική πίσω στην κανονικότητα. «Απλώς δεν θέλω να νιώσω ξανά όπως ένιωθα. Και νομίζω πως είμαστε  πολλοί που δεν το θέλουμε», είπε αναφερόμενος στην προεδρία του Τραμπ το 2016. Τέλος, πρόσθεσε: «Μετά από αυτή την εκπομπή, αν κερδίσει στις εκλογές, θα έρθει να με βρει. Θα συμβούν πράγματα που κανείς μας δεν μπορεί να φανταστεί. Αυτό συμβαίνει σε αυτό το είδος δικτατορίας που  θέλει».

«Είναι κοινωνιοπαθής, ψυχοπαθής, κακοήθης ναρκισσιστής. Είναι ένα επικίνδυνο άτομο. Οι άνθρωποι κατά κάποιο τρόπο πιστεύουν ότι θα είναι η απάντηση στις προσευχές τους, όποιες κι αν είναι αυτές, αλλά ο Θεός ξέρει», είπε κλείνοντας.

Λίγο καιρό μετά την ήττα του στο δικαστήριο για την υπόθεση κακοποίησης της πρώην βοηθού του, ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο έχει γίνει πιο οξύθυμος από ό,τι ήταν. Στενοί φίλοι του 80χρονου, τον περιγράφουν, σύμφωνα με δημοσιεύματα, ως έναν ήδη «απερίγραπτα σκληρό άνθρωπο». «Είχε πάντα μια φοβερή ιδιοσυγκρασία» δήλωσε ένας στενός φίλος του στο National Enquirer και πρόσθεσε: «Το μόνο πράγμα που προκαλεί έκπληξη είναι ότι παρέμεινε μυστικό για τόσο πολύ καιρό! Είναι απερίγραπτα σκληρός με το προσωπικό του και όλους τους άλλους γύρω του. Είναι μια σκληρή προσωπικότητα με μια “σκανδάλη” που κανείς δεν θέλει να τραβήξει». Ο ίδιος φίλος του Ντε Νίρο, φέρεται να είπε ότι η αποκάλυψη για τις κακές συμπεριφορές που κατά καιρούς έχει επιδείξει, «μπορεί να έχει βλάψει την εικόνα του Ντε Νίρο ανεπανόρθωτα – και οι φίλοι του τον παροτρύνουμε να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο φέρεται στους άλλους ανθρώπους, πριν να είναι πολύ αργά». Άλλη πηγή επιβεβαίωσε τους παραπάνω ισχυρισμούς και ισχυρίστηκε ότι ο ντε Νίρο ήταν πάντα άγριος και καταχρηστικός. «Τον έχω δει να ξεσπάει στις πρώην συζύγους του, στα παιδιά του, στους  σερβιτόρους και σε όποιον άλλο δοκιμάζει την υπομονή του» δήλωσε.

Τραμπ “ο πρόεδρος της ειρήνης” κατά τον Βίκτορ Ορμπάν
Ο Ούγγρος πρωθυπουργός Βίκτορ Ορμπάν διατύπωσε ξανά τον θαυμασμό που τρέφει για τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ μετά τη συνάντησή τους την Παρασκευή στη Φλόριντα, αποκαλώντας τον Ρεπουμπλικάνο μεγιστάνα «πρόεδρο της ειρήνης». «Εμείς οι Ούγγροι έχουμε μόνο
ένα πράγμα να κάνουμε, και αυτό είναι να παραδεχόμαστε με ειλικρίνεια: Ο κόσμος θα ήταν καλύτερος και θα ήταν καλύτερο για την Ουγγαρία αν ο κ. πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ επέστρεφε (στην εξουσία)», είπε ο Ορμπάν σε δηλώσεις του που ακούγονται σε ένα βίντεο κατά τη συνάντησή του με
τον Τραμπ στην κατοικία του μεγιστάνα στο Μαρ-α-Λάγκο. Κατά τη διάρκεια της θητείας του Τραμπ στον Λευκό Οίκο, υπήρχε ειρήνη στη Μέση Ανατολή και στην Ουκρανία, και αυτοί οι πόλεμοι δεν θα υπήρχαν σήμερα αν (ο Τραμπ) ήταν πρόεδρος των ΗΠΑ, υποστήριξε ο Ορμπάν σε ανάρτησή του στο Facebook.

Ο Τραμπ είχε «προσφέρει σεβασμό στον κόσμο και έτσι δημιούργησε τις προϋποθέσεις για ειρήνη», σύμφωνα με τον Ούγγρο πρωθυπουργό, ο οποίος εξέφρασε την ελπίδα ότι η επιστροφή του Ρεπουμπλικάνου στον Λευκό Οίκο θα αναζωογονήσει τις διμερείς εμπορικές σχέσεις.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. και λιγα του ειπε, ολοι οι ελληνες καταδικαζουμε τον τουρκοτραμπα

  2. Αντε από δω ρε καλλιτέχνη. Μίλα μόνο για σινεμά από τον οποίο κονομησες δυσανάλογα και άδικα χωρίς κόπο, όπως και το άλλο σκυλολοι του Χόλιγουντ.

  3. Ντε Νίρο, πόσα παίρνεις για να μας δουλεύεις;
    Έλα στην Ελλάδα που έχει πολλούς αριστερούς τερψί…κτους (σαν του γουρουνιού) σαν και σένα.

  4. για ηθοποιος καλος εισαι , οσο για αυτα που λες για τον Τραμπ μακαρι να ειχες το 1% της εξυπναδας του και του ανδρισμου του

  5. η ιδια κλικα που ελέγχει και ταιζει τους εδώ είναι και στην αμερική και σε όλη την ευρώπη.
    Η ίδια κλίκα.
    Στις ευροεκλογές τσακιστε τους πολεμοκάπηλους για πρώτη δόση .
    Απλό.

  6. Πολύ κακός άνθρωπος ο Ντε Νίρο, φαίνεται από τα μούτρα του. Όσα λέει για τον Τραμπ είναι ο ίδιος.

  7. Ερχεται η ωρα τούς κ τρελαίνονται ολα θ βγουν στν φορα τ σκουπιδια τους παιδεραστές ανωμαλίας

  8. Sorry mr De Niro αλλά μάλλον κάπου ρεταρεις… Λες πως έστω και με μια ψήφο στον γεροξουρα τον Μπάιντεν θα επιστρέψει η Αμερική στην κανονικότητα… Μα ο Μπάιντεν δεν κυβερνά εδώ και τα τελευταία χρόνια το κ@λοχανειο την Αμερική; Είδες εσύ καμία κανονικότητα;;;;;; Μπ#υρδέλο ήταν και είναι!!!!!

  9. Βγάζουν εκατομμύρια από τις ταινίες για να χειραγωγούν το κόσμο και να κουνάνε το χέρι.. Πάτησαν πάνω από όλους για να φτάσουν εκεί που είναι. Η αριστερά τους τρέφουν με επιδοτήσεις και κρατικά κονδύλια. Αν δεν μιλήσεις καλά για το σπίτι σου θα πέσει να σε πλακώσει.

  10. Αρρωστημένος κι εμπαθής ο De Niro & δεν θα αλλάξει.
    Μιά ζωή μιλάει άσχημα & βρίζει ότι δεν του κάθεται έτσι όπως θέλει αυτός.

  11. 80 χρονών έγινες και προσκυνάς τα “αφεντικά” και γίνεσαι περίγελος, αφού δεν στέκουν αυτά που λες και φαίνεται η παράνοια σου …λίγο την υστεροφημία σου δεν σκέφτεσαι? Εκτος αν οι γνωστοί “αφέντες” σε κρατάνε από δέκα πλευρές …οπότε εκεί είσαι για λύπηση

  12. Παιδοφιλοι πρεζακηδες σαν το ντε Νίρο είναι τα οιονια των σιωνιστων.

Comments are closed.